Markasi ne bir daha almayalim terbiyesiz testten hamile kadini .., olacak sey degil 😄ilahi ya Allah yuzunu guldursun benm de bugun yumurtlama testinde silik cizgi gormem gerkiyorsu cikmadi bu da mi bozuk ne 😣😣😣
üzerine ekleme yapmıyorum uzar gider hepimiz aynıyız o yüzden biraradayız..
çoğu zaman eşlerimiz bile anlamıyor aynı derdi yaşarken.... biz birimizle teselli buluyoruz..,
canım benim şu mubarek günde bende bugün öğrendim bende tüp bebekle hamiş olduğumu hiç tanımıyorum seni ve diğerlerini rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah lütfen ümidini asla kesme tüm kalbimle duamla yanınızdayım
bizim seçimimiz değildi... Rabbim in takdiri.... Dualarımda olcaksınız her zaman... birgün hamile kalsam bile... bugünlerimi unutamam....
Marka veremiyorum canım
Ovulasyon testini sabah saat 11 den önce yapmamalısın ilk idrarlada olmaz ...
noldu bize birden anlamadım
Amannnn onu biliyorum kurallarina uygun yaptim ama tırt daha dogrusu ya test tırt ya benim yumurta
Marka veremiyorum canım
Ovulasyon testini sabah saat 11 den önce yapmamalısın ilk idrarlada olmaz ...
bilmiyorum şuan sadece ağlamak istiyorum sanırım...
aynen canım hiç birimizin tercihi değildi sınavımız buymuş..
hamile kalsakta görüşcez kopmak yoookkkk
önceleri mide bulantısı baş dönmesiydi gebelik belirtisi filmlerden öyle görmüştük bi de adet geçtiyse tamamdır..
biraz zaman geçti araştırmalar sonunda bebek için önemli günler olduğunu öğrendik ve ona göre ekşınlar yaşadık..
tabii bugünleri nasıl tespit edebilirdik onu da araştırdık ateş ölçme yöntemi vardı,akıntının uzaması ve kıvamı vardı,olmadı ovulasyon testleri vardı öğrendik uyguladık...
biraz daha zaman geçti bi doktora görünsekmiler başladı..
testler tahliller kimimizde vardı bişeyler kimimizde yoktu ama hepimizde bebekte yoktu..
neden bizi buldu neden anne baba olamıyoruz psikolojisine alışma süreci...
ve yine zaman geçti tedavilerle öğrendik anne baba nasıl olunuyormuş tıbben..
her detayını yaşadık öğrendik...
taaaa en başa dönelim mide bulantısı ve baş dönmesinden ibaret olsaydı keşke anne olmak zaman ilerlemeseydi keşke ve biz tüm bunları öğrenmeseydik...............
Ben olsam basmistim testi ����
o hooo sen duruyomusun ben çoktan saldım gitti evde de yalnızım herşey müsait bunalım takılmam için..
hep neşeli olamıyor insan arada da bastırmışlıklar çıkıveriyor ortaya...
hiç kaçarmı canımcım sabah ilk işim test yapmak sonra ağzımın payını almak
keşke keşkeee keşkeeeeeeeeee...
çok duygulandım
üzerine ekleme yapmıyorum uzar gider hepimiz aynıyız o yüzden biraradayız..
çoğu zaman eşlerimiz bile anlamıyor aynı derdi yaşarken.... biz birimizle teselli buluyoruz..,
Aysin sana da cikolata kistlerinden dolayi ameliyati secenek olarak sunmuslar miydi
ne güzel bir haber buuu...
nasıl mutlu oluyorum biri daha anne oluyor içimizden...
canım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim
Ayyy hayirli olsun saglikla tamamlansin insaallah darisi bize olsun cok cok amin
Ayy gitti mi bizim silik çizgikavga bebisi olacktı ama ama ama:):)
Noluyoruz kızlar ya ne bu duygusallık açlık duygusal etmiş sizi kendinize gelin yahu aaaaaa:)
amin canlarım çok sağolun arı sütü polen karışımı kullanın mutlaka ben kullandım birde meryem suresini okudum 41 gün 41. gün öğrendim herşey dua üstüne tüm kalbimle rabbim sizlerde nasip etsin
Ayy gitti mi bizim silik çizgikavga bebisi olacktı ama ama ama:):)
Noluyoruz kızlar ya ne bu duygusallık açlık duygusal etmiş sizi kendinize gelin yahu aaaaaa:)
yok canım yapmıcam olmazsam yaparım beklemedeyim şimdi
ben yazarken ağlıyordum senin satırlarını okurken hepten saldım gitti
bende yalnızım,sadece ağlıcak bi omuz arıyorum o da bu sayfalarda sizler varsınız
amin canlarım çok sağolun arı sütü polen karışımı kullanın mutlaka ben kullandım birde meryem suresini okudum 41 gün 41. gün öğrendim herşey dua üstüne tüm kalbimle rabbim sizlerde nasip etsin
Canim benim erkekler oyle biraz ben de illa profesorle gorusecegim sunu yapacagim bunu yapacagim demesem hic gidelim demez yani dedigin gibi her seyi ben arastirdim randevumu aldim ona gel bile demedim ben su tarihte gidiyorum istersen gel dedim eh sagolsun geldi o da son ana kadar gelip gelmeyecegi bile belli degildi. Sana sunu soyleyeyim koyulmus bir teshisin varsa burada yani bahcecide ucretsiz ilk gorusme oluyormus bir ara ogren iki hastaneyle de gorus hangisi icine sinerse ona karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?