2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Markasi ne bir daha almayalim terbiyesiz testten hamile kadini .., olacak sey degil 😄ilahi ya Allah yuzunu guldursun benm de bugun yumurtlama testinde silik cizgi gormem gerkiyorsu cikmadi bu da mi bozuk ne 😣😣😣

Marka veremiyorum canım
Ovulasyon testini sabah saat 11 den önce yapmamalısın ilk idrarlada olmaz ...

üzerine ekleme yapmıyorum uzar gider hepimiz aynıyız o yüzden biraradayız..
çoğu zaman eşlerimiz bile anlamıyor aynı derdi yaşarken.... biz birimizle teselli buluyoruz..,

bizim seçimimiz değildi... Rabbim in takdiri.... Dualarımda olcaksınız her zaman... birgün hamile kalsam bile... bugünlerimi unutamam....

Ayyy hayirli olsun saglikla tamamlansin insaallah darisi bize olsun cok cok amin

bizim seçimimiz değildi... Rabbim in takdiri.... Dualarımda olcaksınız her zaman... birgün hamile kalsam bile... bugünlerimi unutamam....

aynen canım hiç birimizin tercihi değildi sınavımız buymuş..
hamile kalsakta görüşcez kopmak yoookkkk

bilmiyorum şuan sadece ağlamak istiyorum sanırım...

o hooo sen duruyomusun ben çoktan saldım gitti evde de yalnızım herşey müsait bunalım takılmam için..
hep neşeli olamıyor insan arada da bastırmışlıklar çıkıveriyor ortaya...

aynen canım hiç birimizin tercihi değildi sınavımız buymuş..
hamile kalsakta görüşcez kopmak yoookkkk

canım bu yazını başka bir sayfada paylaşmak istiyorum müsadenle
daha bugün diğer topikte bi konuşma geçmiştide orda paylaşmak istedim
yada sende paylaşabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=622181&page=742
nasıl arzu edersen...

Ben olsam basmistim testi ����

yok canım yapmıcam olmazsam yaparım beklemedeyim şimdi

o hooo sen duruyomusun ben çoktan saldım gitti evde de yalnızım herşey müsait bunalım takılmam için..
hep neşeli olamıyor insan arada da bastırmışlıklar çıkıveriyor ortaya...

ben yazarken ağlıyordum senin satırlarını okurken hepten saldım gitti
bende yalnızım,sadece ağlıcak bi omuz arıyorum o da bu sayfalarda sizler varsınız

Son düzenleme:
hiç kaçarmı canımcım sabah ilk işim test yapmak sonra ağzımın payını almak

Ayy gitti mi bizim silik çizgi kavga bebisi olacktı ama ama ama:):)

keşke keşkeee keşkeeeeeeeeee...
çok duygulandım

üzerine ekleme yapmıyorum uzar gider hepimiz aynıyız o yüzden biraradayız..
çoğu zaman eşlerimiz bile anlamıyor aynı derdi yaşarken.... biz birimizle teselli buluyoruz..,

Noluyoruz kızlar ya ne bu duygusallık açlık duygusal etmiş sizi kendinize gelin yahu aaaaaa:)

Aysin sana da cikolata kistlerinden dolayi ameliyati secenek olarak sunmuslar miydi

Canım geç yazıyorum kusura bakma.
Benim maalesef 1,5 cm'den yukarı çıkmıyordu küçük olunca almıyolar yoksa ben hemen ameliyat olmak istiyodum tam tedaviye başlayacağımız ay senelerdir öylece duran kist 5,5-6 cm oldu birden şok olduk doğum kontrol hapıyla o ay geçmeseydi aldıracaktım.

ne güzel bir haber buuu...
nasıl mutlu oluyorum biri daha anne oluyor içimizden...
canım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim

Ayyy hayirli olsun saglikla tamamlansin insaallah darisi bize olsun cok cok amin

amin canlarım çok sağolun arı sütü polen karışımı kullanın mutlaka ben kullandım birde meryem suresini okudum 41 gün 41. gün öğrendim herşey dua üstüne tüm kalbimle rabbim sizlerde nasip etsin

Noluyoruz kızlar ya ne bu duygusallık açlık duygusal etmiş sizi kendinize gelin yahu aaaaaa:)

yaramızı açtık canım hani kimsenin baksada göremediği...
ama bizlerin bakmadan gördüğü içimizdeki o en derin yaraya...

arısütü polen bende demek istedim önce poleni aldım iki günde alerjik bünyem harekete geçti..
devam edemedim...çok istiyordum..arı sütü polen ve bal üçlüsünü kullanmayı..

bilmiyoruz canım bakcez daha reglime var en erken pazar günü bekliyorum bugünü saymazsak 6 gün var..

demekki kocaları iftardan sonra salıp yalnız kalmamak lazımmış...
bende sitenin bahçesine ineyim dediydim size takıldım...

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al insallah:) meryem süresini çok duymaya başladım ya her gün bi kez mi okuyosun canim 41gün boyunca? Dua fln da ediyon mu başka bise diyon mu bende yapcam tedavime başlarken insallah

Canim ben yurtdisindayim yani on gorusme yapma sansim yok malesef anca tlfonda gorusebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…