canım benim biz öyle duygusala bağlamıştık sanırım reglimiz yaklaşıyo onun verdiği duygusallık
geldimmmmm
Günaydın can arkadaşlarım
Dün yoktum neler olmuş öyle yaa MyBaby24 ne yaptın öyleeYarasa muhabbeti geçmiş Herkeşler iyi mi bakalım?
bize de bi kere girmişti çok korkmuştum :18:
üzerine terlik ve kova kapatmıştı..
eşi gelincede baktılar ölmüş yavrucak
sonra atmışlardır sanırım mumyalayıp evin bir köşesinde sergilemeyi düşünmedilerse
geçen yıl bu zamanlarda ben kk da yazışırken salon balkonundan girmişti kocaman bişi salonu turları son hız...
ben hemen kaçtım tabii..
sonra girdim salona ve acaba içerde olabilirmi diye heryeri kaldırdım geldiği gibi gitmiş gecenin 12 sinde..
bu yarasalar tüpçü kızlarımı buluyorlar nedir
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin çok güzel
Phalanin önerdiği markayı alicam eczaneden Simdiden hazırlıklar başladı
Yarasa katiliOhh kocisin hazira kondu Ayy ogghh igykkyy eline alsayın geçen gecede kocaman çekirge girdi ben çığlık çığlığa kocisle abim çıkardılar ama ben :18::18::18 ldum ertesi gün komşu dediki niye çok bagirdin ben cekirge girdi de dedim kadın güldü rezil oldum
Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?
Tamam kuzumTakvim yaptım kürler için özelden mail adresini at atayım sana, bu tabi kendime göre sende kendine göre değiştirirsin. Ekim tedavime göre yaptım
meraba bende ekimde başlıyorum banada yaptığınız programı mail atarmısınız ya lütfen ???Tamam kuzumteşekkür ederim
Takvim yaptım kürler için özelden mail adresini at atayım sana, bu tabi kendime göre sende kendine göre değiştirirsin. Ekim tedavime göre yaptım
maşallah kuzucuğa değerlerin de çok güzel artmış tebrik ederim çok mutlu oldum oğlumun ve kızımın merkez kardeşi geliyor ne güzel
meraba bende ekimde başlıyorum banada yaptığınız programı mail atarmısınız ya lütfen ???
Hoşgeldin canım phala yapıyor ona söylersen atar Ohh ekimde beraber gün sayicazhepimiz için Hayırlı olsun
saol canım tesekkür ederim sen kese ve kalp atıslarını ne zaman görmüştün
size attım özelden mail adresimi bende ekimde başlıycam allah izin verirse banada yaptığınız kür tariflerini ve programı banada atarmısınız ???
kür tariflerini atmadım çünkü ben kürleri nasıl yaptığımı unuttum ama İbrahim Saraçoğlu incir kürü veya testere dişli aslan pençesi kürü desen internette çıkıyor, yapmayacağını listeden çıkar ekleyeceğin varsa ekle, yaptığın her günüde işaretle ki unutma. Excelde yaptığım için üzerinde değişiklik yapa bilirsin canım.
size attım özelden mail adresimi bende ekimde başlıycam allah izin verirse banada yaptığınız kür tariflerini ve programı banada atarmısınız ???
Canım ben keseyi 5 haftalıkken gördüm kalp atışlarını 7+4 de duydum
canlarım vallahi kusura bakmayın sizide üzdüm ya hakkınızı helal edin
biz öyle egunalla birden kendimizi öyle yazışırken bulduk engel olamadım kendime...
hepimizin sınavı aynı hepimizin yaşadıgı aynı iyiki burası var da bizler biraradayız kader ortaklarım benim
sizleri seviyorum
günaydın canım hoşgeldiniyiyiz çok şükür
öldürmüşüm benüzerine kova kapatmıştım bide terlik attım ayıptır sölemesi
YARASA MORAL TİMİ onlar yarasa diyip geçme
valla bilmiomda onu gördükten sonra ki ben görmeden önceki ben diye resim eklesem herhalde koparsınızDD
Tamam kuzumteşekkür ederim
Benimde 4.deneme olacak bende de rezerv azlığı var esimdede morfoloji ve sayi yok yok yaniyani inşallah bakalım benim ikinci denemem olucak ilki yumurta çıkmayıp sonlandı bakalım nasip hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
aay inş canım yaaa!!! Tatile girmeden meclis inş kabul edilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?