2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın can arkadaşlarım

Dün yoktum neler olmuş öyle yaa MyBaby24 ne yaptın öylee Yarasa muhabbeti geçmiş Herkeşler iyi mi bakalım?

günaydın canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür

bize de bi kere girmişti çok korkmuştum :18:

öldürmüşüm ben üzerine kova kapatmıştım bide terlik attım ayıptır sölemesi

YARASA MORAL TİMİ onlar yarasa diyip geçme
valla bilmiomda onu gördükten sonra ki ben görmeden önceki ben diye resim eklesem herhalde koparsınızDD

Takvim yaptım kürler için özelden mail adresini at atayım sana, bu tabi kendime göre sende kendine göre değiştirirsin. Ekim tedavime göre yaptım

Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?

Takvim yaptım kürler için özelden mail adresini at atayım sana, bu tabi kendime göre sende kendine göre değiştirirsin. Ekim tedavime göre yaptım
Tamam kuzum teşekkür ederim

size attım özelden mail adresimi bende ekimde başlıycam allah izin verirse banada yaptığınız kür tariflerini ve programı banada atarmısınız ???

size attım özelden mail adresimi bende ekimde başlıycam allah izin verirse banada yaptığınız kür tariflerini ve programı banada atarmısınız ???

kür tariflerini atmadım çünkü ben kürleri nasıl yaptığımı unuttum ama İbrahim Saraçoğlu incir kürü veya testere dişli aslan pençesi kürü desen internette çıkıyor, yapmayacağını listeden çıkar ekleyeceğin varsa ekle, yaptığın her günüde işaretle ki unutma. Excelde yaptığım için üzerinde değişiklik yapa bilirsin canım.

teşekkür ederim

Canım yalnız biosteron ilaç ben doktor tavsiyesi ile kullanıyorum sende doktoruna danışarak kullan

kuzucummmmmmm ne demek ya helal olsun..
elbette bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ama her zaman dile getiremiyoruz işte belkide kendimizi kandırıyoruz.
sen o kadar içten yazmışsın kı etkilenmemek imkansız..........

kızzzzzzz iyi etkisiz hale getirmişsin sen yarasayı..
ben perde de gordugum an odaya kaçmıştım nese olan olmuş oda girmeseydi

Tamam kuzum teşekkür ederim

Sana bir şey diyim mi ben daha yeni fark ettim biliyor musun, meğer doktor ban sabah akşam 2 saşe demiş ben sabah akşam 1 saşe içtim sen diyince sabah akşam 2 diye maillerime baktım bana niye bir dedi diye meğerse bana da 2 şer demiş

yani inşallah bakalım benim ikinci denemem olucak ilki yumurta çıkmayıp sonlandı bakalım nasip hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
Benimde 4.deneme olacak bende de rezerv azlığı var esimdede morfoloji ve sayi yok yok yaniinşallah bu tedavimizde Rabbim yüzümüzü guldursun

aay inş canım yaaa!!! Tatile girmeden meclis inş kabul edilir...

canım inş geçer ama geçse ne olurki bu gün eski merkezimi aradım raporlu
eski fiyat 1650
rapolu yeni fiyat 3000
raporsuz eski fiyat 3000
raporsuz yini fiyat 5000 miş
yani merkezler her şeyi ayarlamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…