haklısın cnm ben gene evde yatıyorum sabah 9 veya 10 a kadar ardından kalkıyorumAYNEN CANIMM yaa
bırbırımızı gormesekte sevıyoruz en onemlısı derdımız aynı kader arkadaşıyız..
cnm ıs yerınde cabuk geçiyor geçmesine ama ben 6 da kalkıyorum 7:10 geçe ıs yerındeyım akşam olmuyor yahu..
cnm okudum ama bir bilgim yoktu
merhaba arkadaslar ben 4+5 günlük hamileyim geceleri ellerim ayaklarım ates gibi yanıyor uyuyamıyorum ne yapmam lazım
haklısın cnm ben gene evde yatıyorum sabah 9 veya 10 a kadar ardından kalkıyorum
neyse ki bugün 5.ci gün geriye 25 gün kaldı şurda ne var ki
Canım valla şu an kahvaltı yapıyorum ne bulantı ne de kusma var:26::26: ben hiçbişey hissetmiyorum ki:18:
AYNEN CANIMM yaa
bırbırımızı gormesekte sevıyoruz en onemlısı derdımız aynı kader arkadaşıyız..
cnm ıs yerınde cabuk geçiyor geçmesine ama ben 6 da kalkıyorum 7:10 geçe ıs yerındeyım akşam olmuyor yahu..
cnm okudum ama bir bilgim yoktu
anladım canım ALLAH razı olsun yinede
cnm sonuç hemen çıkıyor hemen bi kaç dakikaya veriyorlar
anladım cnm olsun alalhtan dondurulmuşlarınız var bunda bile sevinmek lazım
ama eşin zaten azolu değildi dimi hastalığı yüzünden spermler yok olmuş inan ki onlar tekrar geri gelicekler
duamda olacaksın güzelim hepasm çok güzel bir hast. eşim 2006 da orda tese olmuştu her anlamda harika bi yer inşlh bebeğin seninle olacak ordan sonra..
keşke tatlım hakkaten oruçluyken bi şey geliyor insanakuzucummm keşke bitemese zaten.
o kadar huzurluyum kı ne bıleyımm herşeyın tadı tuzu var..
üstümde bir uysallık var sanki he..bide mesela ramazan dışında işten eve gelince Allah biliyo namazımı kılmak zor gelirdi.
şimdi oruçlu olmama rağmen işten ve girer girmez ıkındı namazımı kılıyorum hiç yorgunluk halsizlik hissetmiyorum.
bu ayda şeytan bağlanıyormuş ya ondan heralde..
Canim naber? Benim de hic bulanti ne bileyim diger seyler yok..karnim sis,bir de bikac gundur kasiklarda ara ara agri oluyor.Hafta sali kontrolum var? Sen ne zaman gitcektin kalp duymaya?
tatlış hoşgeldin geçmiş olsun evet acıyr ama sana burda yy acıyor dersek korkup kendini sıkarsın daha çok canın yanar boşver bak geçmiş gitmiş hıı artık dr.a gidiyor sonuç direk demekkiGünaydın kızlar hsg den çıktım off iğrenç ya çok canim acıdı çekerken ama geçti neyse ki az bi ağrı var şimdi
Ayy canim ya çok saol çok tatlısınsonuçlar yarın öğleden sonra doktora gidiyomus öyle dediler canim. Evet eşim önceden azolu değildi tedavi sonrası öyle oldu geçici de olabiliyomus kalıcı da hayırlısı artik canim insallah ilk ve son tedavi olur insallah hepimiz bebislerimiz olsun hayırlısıyla sağlığıyla:)
Canim,dr yorum yapmis zaten.ama anladigim kadariyla ileri hareketli,morfoloji ve sayi olarak normal aralikta gorunuyor. Veriler biraz karisik gorunuyor,daha iyi okuyabilmek icin evraklarin fotosunu koy.evrakta zaten normal degerler de yazar.Senin durumun da cok onemli,asiamaya karar vermeden once.o bilgiler de gerekli tavsiye icin.kac yasindasin,hormonlar ve yumi rezervi ne durumda,rahim ici normal mi?hsg yapildi mi vs. Eger hicbir sorununuz yoksa ve yas sikintiniz yoksa bikac ay yumi takibi ile de deneye biliriniz...s.a topik canlar sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum 1 defa aşılama yaptrdım malesef negatif cıktı bayrmdan sonra 2 . aşılamayı düşünüyoruz kısmet olursa sizlere sorum şu bu test sonuçlarını anlayanlar varsa cvap vere bilirmiRABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın inş hayr mubarek günü sesimizi duyar ellerimi boş cevirmez kurban oldugum ALLAHIM
14.11.2013 6 ay önceki
test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda ayın 27 de 3-4 gün oldu
^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
inş aranızda anlayan vardr
eşim bide ultr girdi sonuç bu dendi
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
dr gösterdi p.tesi günü hayr sende varikosel yok damar genişlesi demiş spermlerin yüksek senin sorunun yok demiş aşılamaya gerk yok demiş
bende yumurta rezerve azalması var bacımm menopoz korkusucvaplar için şimdiden tşk ederim hepinze
emeklerimz inş boşa cıkmaz bacılar inşşşşşşşşşşşşş
GÜÇLÜ KADIN OLMAK MI OLMAMAK MI ?
Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen. Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler. Evdeki tüm tamirat,tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler,dik durmayı da,güçlüdürler çünkü
Aşık olduklarında hissederek yaşarlar. Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar.Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her neredeyse onun olduğu yere giderler.
Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan,yansıtmazlar çünkü. Para var mı,işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte oldukları erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın.
Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz. Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür. Eskaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın,tahammül edilmez kadın damgasını yerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar!
Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini, içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.
Sonra bir dosttan, eşten, ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.
Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin. Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.
Mesela fatura filan yatıramazlar,anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar. Akşam eşleri eve geldiğinde,bugün nereye yemeğe gidelim,diye sorarlar. En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine, hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler,kıskançlık krizlerini de severler. Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar. Erkekler bu kadınları asla terk edemezler. Çünkü o güçsüz,kırılgan bir kadındır. Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur.Koruyup kollanmalıdır her an o!
Zayıf kadınlar hiç çökmez,buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar...
AYLİN KOTİL
kız ben listede varım,sadece beklemede ve yer ismi yazmıyordu.Şimdi de karar verdim.medicana b.düzü selman laçin doktorum.yarın da tedaviye başlıyorum.Bu arada kızlar yumurta toplama adetin kaçıncı gününe denk geliyor ??
merhaba arkadaslar ben 4+5 günlük hamileyim geceleri ellerim ayaklarım ates gibi yanıyor uyuyamıyorum ne yapmam lazım
Merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim 4 düşügüm var polikistik over Sendromu 3senedir klomen tedavisi görüyorum 1 sefer aşılama yaptım tutmadı 2 aşılama yı yaptırayımmı yoksa tüp bebek mi deneyeyim ciddi bunalımdayım cevaplarınızı bekliyorum. ..
s.a topik canlar sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum 1 defa aşılama yaptrdım malesef negatif cıktı bayrmdan sonra 2 . aşılamayı düşünüyoruz kısmet olursa sizlere sorum şu bu test sonuçlarını anlayanlar varsa cvap vere bilirmiRABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın inş hayr mubarek günü sesimizi duyar ellerimi boş cevirmez kurban oldugum ALLAHIM
14.11.2013 6 ay önceki
test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda ayın 27 de 3-4 gün oldu
^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
inş aranızda anlayan vardr
eşim bide ultr girdi sonuç bu dendi
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
dr gösterdi p.tesi günü hayr sende varikosel yok damar genişlesi demiş spermlerin yüksek senin sorunun yok demiş aşılamaya gerk yok demiş
bende yumurta rezerve azalması var bacımm menopoz korkusucvaplar için şimdiden tşk ederim hepinze
emeklerimz inş boşa cıkmaz bacılar inşşşşşşşşşşşşş
Günaydın kızlar hsg den çıktım off iğrenç ya çok canim acıdı çekerken ama geçti neyse ki az bi ağrı var şimdi
Ayy canim ya çok saol çok tatlısınsonuçlar yarın öğleden sonra doktora gidiyomus öyle dediler canim. Evet eşim önceden azolu değildi tedavi sonrası öyle oldu geçici de olabiliyomus kalıcı da hayırlısı artik canim insallah ilk ve son tedavi olur insallah hepimiz bebislerimiz olsun hayırlısıyla sağlığıyla:)
Canım ben 24yasındayım düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması polikistik overim var klomenle büyüyo yumurtalar çatlatmaiiğnesi ile ancak hamile kalıyordum ama son bir senedir gebe kalamıyorum aşılama yaptırdım izmit medikal parkta tutmadı tekrar aşılama mı yoksa tüpü deneyimmiCanim strese hic gerek yok,bu asamalarda rahat olman gerekiyor:)) bence de oncelikle neden dusuk yaptiginin arastiilmasi gerekiyor sanki..mesela kan pihtilasmasi mi var?yoksa rahimde bir sekil bozuklugu veya polip vs. mi var veya tiroid fazla mi calisiyor, dusugu tetikleyen ne?kendi doktorun yol haritani cizdi mi? Esinde sperm ileri hareketliligi,morfoloji ve sayi nedir? Bunlar asilama mi tup mu karar vermeni saglar.eger hic sorun yoksa 1kez daha asilama yapmani tavsiye ederim,tup daha pahali bir yontem..senin yasin da cok onemli..bu bilgileri verirsen daha kolay fikir verebilirim kendi adima
İyilik Nazancım senden naberBen kalp atmaya başladığında annede değişiklikler olduğunu okumuştum ama daha önceki gebeliğimde de 5.5 haftalıkken kalp atışı görünmüyordu demek ki benim 6. haftadan sonra görüncek...Kendimce tez yazdım da Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor genelde çok oturur pozisyonda olduğumda bende hemen yatış pozisyonuna geçiyorum hemen geçiyor.Benim de haftaya pazartesi ya da salı gitmem gerek ama bizim durum karışık benim eşim ya bu cuma-cumartesi ya da taaa haftaya perşembe gelebilir...Dr um eşimin arkadaşı olduğu için ona göre ayarlamaya çalışıyo bakalım kısmet kalp atışını duyduktan sonra neler yapıyorlar? dr um gebelik tetkikleri isteyeceğiz gibi bişeyler söyledi:26:
merhabalar arkadaşlar ben pko hastasıyım eşimdede sperm azlığı var ama ileri boyutta değil 3 yıl boyunca 1 aşılama 3 tüp bebek dememiz oldu. Şahin zeteroğlunun hastasıydım.1.tüp bebek denememiz düşük ile sonuçlandı.Diğer denemeler dondurulmuşlar ile oldu ve betahcg 0 çıktı.Sonra biz 4 ay ara verdik bu arada nisan ayında doktor araştırmalarına başladık ve bir doktor bana 10 kilo kadar vermemi ve glokofen kullanmamı söyledi.bende ilaca o gün başladım aynı gün diyete ve 1 ay da tam 4 kilo verebildim.Bu zamana kadar kimse bana bu ilaçtan bahsetmemişti ve pko verilmesi gereken bir ilaçmış.Sağolsun Şahin beyyy anca para alıp tüp bebek yaptı.Ben 1 ay sonra yani mayıs ayında hamile kaldım ve şuanda 8 haftalık hamileyim sizlere tavsiyem bir doktora körü körüne bağlanmayın mutlaka başka doktorlar gezin ben şahin beye bağlandığım için çok pişmanım....
İyiyim canim bende,dun kalp sesini duyduk,6+2 dedi dr.evet gecen hafa bende 5.5haftada idim gorunmedi.sen benden 4gun sonraydin,cmt kalbi kesin gorursunuzyakinda kan testim oldugu (tsh filan bakiliyormus) icin sadece idrar testi yaptirdi bana da..baska bisii yok simdilik,gezme planima tas koydu bi de
Canım ben 24yasındayım düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması polikistik overim var klomenle büyüyo yumurtalar çatlatmaiiğnesi ile ancak hamile kalıyordum ama son bir senedir gebe kalamıyorum aşılama yaptırdım izmit medikal parkta tutmadı tekrar aşılama mı yoksa tüpü deneyimmi
tatlış hoşgeldin geçmiş olsun evet acıyr ama sana burda yy acıyor dersek korkup kendini sıkarsın daha çok canın yanar boşver bak geçmiş gitmiş hıı artık dr.a gidiyor sonuç direk demekki
evet geçici oluyor bir an önce düzelir sayılarınız bol bol olur ama siz yeterki moralinizi yüksek tutun ,
aminnnnnnnnnnnnnn hepimiz kucalarımızı dolduralım en kısa zamanlardaaaaaaaaaaaaaaa
canım geçmiş olsun :) bebişe giden yolda ilk adımın olsun :)
tüp bebekte transferde ona benzer birsey hazırlıklı ol :)
paylaşım için teşekkürler..
Evın faturalarını ben yatırmıyorum şimdi zayıf kadınmıyımmmmmmmmmmmmm dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?