2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
haklısın cnm ben gene evde yatıyorum sabah 9 veya 10 a kadar ardından kalkıyorum
neyse ki bugün 5.ci gün geriye 25 gün kaldı şurda ne var ki

merhaba arkadaslar ben 4+5 günlük hamileyim geceleri ellerim ayaklarım ates gibi yanıyor uyuyamıyorum ne yapmam lazım

Canim bence bhcg degerin artiyor ondan.bende daha cok boyundan ates basiyor bazen aaklarim yaniyor.ertesinde kan testine denk gelmisti bikac kez bayagi katlamis oluyordu..yani iyi bisii,bebisin buyuyor

haklısın cnm ben gene evde yatıyorum sabah 9 veya 10 a kadar ardından kalkıyorum
neyse ki bugün 5.ci gün geriye 25 gün kaldı şurda ne var ki

kuzucummm keşke bitemese zaten.
o kadar huzurluyum kı ne bıleyımm herşeyın tadı tuzu var..
üstümde bir uysallık var sanki he..bide mesela ramazan dışında işten eve gelince Allah biliyo namazımı kılmak zor gelirdi.
şimdi oruçlu olmama rağmen işten ve girer girmez ıkındı namazımı kılıyorum hiç yorgunluk halsizlik hissetmiyorum.
bu ayda şeytan bağlanıyormuş ya ondan heralde..

Canım valla şu an kahvaltı yapıyorum ne bulantı ne de kusma var:26::26: ben hiçbişey hissetmiyorum ki:18:

Canim naber? Benim de hic bulanti ne bileyim diger seyler yok..karnim sis,bir de bikac gundur kasiklarda ara ara agri oluyor.Hafta sali kontrolum var? Sen ne zaman gitcektin kalp duymaya?

anladım canım ALLAH razı olsun yinede

Günaydın kızlar hsg den çıktım off iğrenç ya çok canim acıdı çekerken ama geçti neyse ki az bi ağrı var şimdi

Ayy canim ya çok saol çok tatlısın sonuçlar yarın öğleden sonra doktora gidiyomus öyle dediler canim. Evet eşim önceden azolu değildi tedavi sonrası öyle oldu geçici de olabiliyomus kalıcı da hayırlısı artik canim insallah ilk ve son tedavi olur insallah hepimiz bebislerimiz olsun hayırlısıyla sağlığıyla:)

keşke tatlım hakkaten oruçluyken bi şey geliyor insana
ne güzel rabbim kabul etsin ibadetlerini evet normal zamanda şeytan aman dur sonra kılarsın hele yat dinlen nasılsa kazası avr deyip duruyor ama şimdi için rahat edemiyor kılmadan yatmaya...
her günümüz böyle olsun inşlh şeytanın şerrinden hep rabbim bizleri muhafaza etsin...

Canim naber? Benim de hic bulanti ne bileyim diger seyler yok..karnim sis,bir de bikac gundur kasiklarda ara ara agri oluyor.Hafta sali kontrolum var? Sen ne zaman gitcektin kalp duymaya?

İyilik Nazancım senden naber Ben kalp atmaya başladığında annede değişiklikler olduğunu okumuştum ama daha önceki gebeliğimde de 5.5 haftalıkken kalp atışı görünmüyordu demek ki benim 6. haftadan sonra görüncek...Kendimce tez yazdım da Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor genelde çok oturur pozisyonda olduğumda bende hemen yatış pozisyonuna geçiyorum hemen geçiyor.Benim de haftaya pazartesi ya da salı gitmem gerek ama bizim durum karışık benim eşim ya bu cuma-cumartesi ya da taaa haftaya perşembe gelebilir...Dr um eşimin arkadaşı olduğu için ona göre ayarlamaya çalışıyo bakalım kısmet kalp atışını duyduktan sonra neler yapıyorlar? dr um gebelik tetkikleri isteyeceğiz gibi bişeyler söyledi:26:

tatlış hoşgeldin geçmiş olsun evet acıyr ama sana burda yy acıyor dersek korkup kendini sıkarsın daha çok canın yanar boşver bak geçmiş gitmiş hıı artık dr.a gidiyor sonuç direk demekki
evet geçici oluyor bir an önce düzelir sayılarınız bol bol olur ama siz yeterki moralinizi yüksek tutun ,
aminnnnnnnnnnnnnn hepimiz kucalarımızı dolduralım en kısa zamanlardaaaaaaaaaaaaaaa

Canim,dr yorum yapmis zaten.ama anladigim kadariyla ileri hareketli,morfoloji ve sayi olarak normal aralikta gorunuyor. Veriler biraz karisik gorunuyor,daha iyi okuyabilmek icin evraklarin fotosunu koy.evrakta zaten normal degerler de yazar.Senin durumun da cok onemli,asiamaya karar vermeden once.o bilgiler de gerekli tavsiye icin.kac yasindasin,hormonlar ve yumi rezervi ne durumda,rahim ici normal mi?hsg yapildi mi vs. Eger hicbir sorununuz yoksa ve yas sikintiniz yoksa bikac ay yumi takibi ile de deneye biliriniz...

canım evlenmeden önce 1. bölümdeki kadındım (30 yaşımda evlendim kandırdı beni) şimdi ise 2. bölümdeki kadınım :) ama bunu bilerek yapıyorum yapabileceğim halde yapmıyorum çoğu şeyi :)

canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun :) benim bu tedavide 13. günde toplandı diğerlerinde de bu civarı 12-13. gün gibi :)

merhaba arkadaslar ben 4+5 günlük hamileyim geceleri ellerim ayaklarım ates gibi yanıyor uyuyamıyorum ne yapmam lazım

canım benim de kızıma hamile iken geceleri ayaklarım yanıyordu hiç sorun olduğunu düşünmedim sıkıntı da olmadı :) ayağım dışarda yatıyordum :) çok rahatsız ediyorsa druna sor canım ?

canım geçmiş olsun 4 düşüğün sebebini araştır tatlım ona göre bir yol haritası çiz :) bir daha böyle üzülme inşallah :)

canım bu değerlerden çok birsey anlamadığımız için arkadaşlarda cevap yazmamıştır :)
Allahım yardımcın olsun canım :)

canım geçmiş olsun :) bebişe giden yolda ilk adımın olsun :)
tüp bebekte transferde ona benzer birsey hazırlıklı ol :)

Canım ben 24yasındayım düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması polikistik overim var klomenle büyüyo yumurtalar çatlatmaiiğnesi ile ancak hamile kalıyordum ama son bir senedir gebe kalamıyorum aşılama yaptırdım izmit medikal parkta tutmadı tekrar aşılama mı yoksa tüpü deneyimmi

İyiyim canim bende,dun kalp sesini duyduk,6+2 dedi dr.evet gecen hafa bende 5.5haftada idim gorunmedi.sen benden 4gun sonraydin,cmt kalbi kesin gorursunuz yakinda kan testim oldugu (tsh filan bakiliyormus) icin sadece idrar testi yaptirdi bana da..baska bisii yok simdilik,gezme planima tas koydu bi de

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin bende sahin beyin hastasıyım 3ay önce denedik bizde tüp bebeği kimyasal gebelikle sonuçlandı.eşimde sorun yok bende pkoluyum.banada ilaç vermedi.ramazandan sonra donmuşları denicez.sen sahin beyden sonra kime gittin ben birkaç doktora daha görünmeyi düşünüyorum.gerçi mecbur acıbademde yaptırıcam donmuşlarım orda ama yinede bilgi sahibi olmak istedim

nazar değmesin inşallah görürüz canım eşimin tepkisini çok merak ediyorum gezme planına benim dr hemen taş koydu bile bu hafta sonu annemlere gitmiştim ne işin var oralarda diyo 3. ay biter ben kaçar tatilim geldi

Busracim yasin cok genc.1senedir peki dogal yolla mi gebe kalamadin yoksa yumi takibi ve 1 asilama ile mi?kan pihtilasmasini ne zamandir biliyorsun?yani son 1-2gebeliginde biliyordun ve bunu onlemek icin igne oldugun halde mi dusuk yaptin?
Tatlim bunlar uzadi ama yumurta takibi ile guzelce hamile kalabiliyorsan ve dusmemesi icin de igne olursan hic biseye gerek kalmaz bu tavsiyeyi drun vermesi gerek nihayetinde ben hekim degilim,bi o kadar bilgim olduysa da
Bence hsg cektir gerekirse de histeroskopi yaptirir rahim icinde hersey normal mi ona bakilir. Belki 1senedir tutunmayi onleyen bir durum vardir..tup icin zaten hsg lazim..ama asilama da tup parasina geliyor zaten diyorsan tup yap olsun

Ayy acıdıgını ben korkmayım diye dememiş yerim seni:)

canım geçmiş olsun :) bebişe giden yolda ilk adımın olsun :)
tüp bebekte transferde ona benzer birsey hazırlıklı ol :)

Saol canim da o acıyı demeyeydin iyiydi:) şaka şaka olsun napalim gelsin bebisler de bu acılara katlanılır:) ama erkeklerin hiç bi şeyi olmuyo ya çok uyuz yaa

paylaşım için teşekkürler..
Evın faturalarını ben yatırmıyorum şimdi zayıf kadınmıyımmmmmmmmmmmmm dermişim

zayıf kadınmısın bilmiyorum ama zayf kadın mutlu kadınmış öle diyor :44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…