Merhaba phala bende sahin beyin hastasıyım ramazandan sonra donmuş denicem ilk deneme kimyasalla sonuçlanmışti.sen nezaman başlamayı planlıyorsun?
Acaba diyorum bende ona başlayayım çünkü bana ilk tedavimde başla demişti ama 1 ay kullandım çünkü zaman o kadardı, şimdi ben ısrar ettim biosteron bana iyi geldi diye bu ikinci tedavimdedi madem öyle devamnet son bir ay kala içersin dedi. Şimdi gene bir ay içmişte olmak istemiyorum. Napıcam bilmiyorum ama ben en iyisi p.tesi alayım ve başlayayım ona iki üç günde birde biosteron alırım, adetimle gidip kan veririm fshım normalsede tamamen bırakırım.
Bu arada 1 bardak suya mı iki poşet karıştırıyorsun yoksa iki poşeti ayrı ayrımı içiyorsun?
tamam tutcam canımegunal bana kızıyo ya bişey de sende
koptum bu yorumaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben yrın arkadaşıma gideceğim çok samimi değilim bu sebeple onun evinde yapamam
sabahtan da evde yapamam eşim evde çünkü 4 e kadar
ee akşam eve gelince yapsam sabah ilk idrar olmadıgı için dogru sonucu vermez
pazar sabahını beklicem mecburbu bahanem nasıl peki ?? ıhh ıhh olmadı deme
Sağol canım Allah razı olsun derdi veren mevlam sabrınıda veriyor çok şükür.ilk hafta kanamam oldu sonra kesildi canım banada adet kanaması gibi geldi devamda ediyor zaten.Canım bu ilk bebek kaybım sence kan pıhtılaşma testi ve genetik testi yaptırayım mı dr istemedi.Bebek genetik teste gitti kız bebekmiş kız bebekteki sorunlarda genelde anneden kaynaklanırmış birde gebeligin 6 yada 7.haftasında çok yoğun kanama geçirdm belkide o sebep oldu bilemiyorum 2. tüp bebeğe başlamadan bu soruları çözmem gerekiyor.sen nasılsın varmı güzel gelişmeler..
Yaaa bn erknde olsa tup yaptrmk istyrm bnmle büyüsün diye oda bnm cnmdan kanimdan zaten bni elalem deli edyr ozllikle kynnm offf
rica ederim canım tabiki cevaplarız...
yumurta rezervi az olanlarda son zamanlarda uzun protokol uygulanmaya başlandı ama buna yine doktor karar veriyor..
doktorun lucrin vermemil başka doktora veriyor yani henüz tam manasıyla karar verilememiş...
yumurta rezervi az olanlarda kısa uygulanırdı hep uzunla sonuç elde edenler olunca yaygınlaştı...
amaç o regl döneminde görülen yumurtaların hepsini alabilmek biri büyük biri küçük yumi olunca küçük olan dölleme aşamasına gelemiyor toplansada..uzun protokolde yumurtalar yakın büyüklükte olur kontrollü büyürler ve fazla fire vermeden toplananlar dölleme aşamasına gelirler...
12yumurta toplanmisti kalite olarak devlet hastanesi pek bisey demediler fakat ucu birinci kaliteydi
Eşime herşey normal di bende sorun vardı rahim yapışıklığından ameliyat oldum ocakta.kan pıhtılaşma da var ayrıca.ameliyat sonrası bide rezerv azlığı dendi tam oldu.Allaha şükürler olsun bana en güzel hediye rabbim den geldi.
bişi demiyorum artık belli ki pazartesiden önce yapmayacaksın bu kadar uzun süre beni çatlattığın için intikamım acı olacak
mrh arkadaşlarım sizin bu içtikleriniz nedir neden içiyorsunuz bunları
bişi demiyorum artık belli ki pazartesiden önce yapmayacaksın bu kadar uzun süre beni çatlattığın için intikamım acı olacak
genetik incelemeden sonra çıkacak sonuca göre testler istenir canım..
sonuç bi gelsin önce..
kan pıhtılaşması testi mutlaka yapılmalı..
bundan sonraki tedavide de pgt yöntemi kullanılmalı...
pgt yi biliyormusun?
bilmediğini düşünerek yazıyorum...
opudan sonra döllenen yumilerden yani oluşan embriyolardan birer hücre alınır ve genetik incelemeye gider...
sağlıklı oldukları tespit edilen embriyolar transfer edilir...
bu yöntemle genetik hastalıkların büyük oranda önüne geçilir tabii gebelik kayıplarınında...
ben hala hiç birşey yapamadan duruyorum canım kendiliğinden gelir umudunu yaşatıyorum...
Merhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..
toplanan sayı gayet iyi ama oluşan 1.kalite 3 embriyo var az gelmiş olmalı doktora amacı bu sayısı artırmak bence...
nedir bu gereksiz idrar testi inadın anlamıyorum...
sanki yapsanda yapmasanda sonuç değişecek vardır ya da yoktur..
idrar testi yapınca kırmızılar gelicek diye bir batıl inanç geliştirmeni kınıyorum bu batıl inanç benim gibi meraktan çatlayan biri için çok sinir bozucunapıyım şimdi ben orta yerimden çatlayımmı kaç gündür eziyet ediyosun bana yapmayacam diye..yaparsanda ben bakmayacam sonuca işte
mrh arkadaşlar ben yeni katıldım ilk kez tüp bebek deniyeceğim bir sürü sorularım var acaba burası uygunmu bilemedim sorsammı
hımmmmm o zaman keşke kullansalardı yaaaa lucrin siz cok ii bilbilisiniz ne güzel ben bana ne yapacaklar valla bi haberim bilemedim ya napsam bennnn bide bana özel geliyor bu msjlar da anlayamadım ay burayı kullanmayııda :) ilk günüm ya :))
İlaci nette arastirdim hala adet gorenler kullanmamali diye yaziyo biraz tedirgin oldum acikcasi
Yumurtalarımız için canım
hımmm tmmm :) öğrenmeye çalışıyorum :))
Bebeğin genetik incelemesi yapıldı bir sorun yok çok şükür.Dondurulmuşlarım var onları denerim diyordum ama bakalım şu testleri bir yapayım ne çıkacak.Canım inşallah gelir bebeğin kendiliğinden cok teşekkürler cevapların için...
ilk kullanım amacına bakarsak dediğin gibi tedirgin ediyor insanı..
40 yaş sonrası kullanılmalı diyenler var...bir de asıl amacı tümör küçültmek...
doktor veriyor diye fazla birşey diyemiyorum canım ama haklısın tedirgin olmakta..
kullananlar oldu.. istersen görüş doktorunla aklına takılanları söyle değiştirsin ilacını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?