2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba phala bende sahin beyin hastasıyım ramazandan sonra donmuş denicem ilk deneme kimyasalla sonuçlanmışti.sen nezaman başlamayı planlıyorsun?

Merhaba canım Şahin beyin hastasısın demek sevindim
Ben mayısta tedavimoldum kimyasal yaşadım dondurulmuşum yok çünkü 4 tane yumurta toplandı ekimde tekrar başlayacağım hayırlısıyla tedaviye, sana inofolic kullandırdı mı? Birde sizde problem neydi?

mrh arkadaşlarım sizin bu içtikleriniz nedir neden içiyorsunuz bunları

bişi demiyorum artık belli ki pazartesiden önce yapmayacaksın bu kadar uzun süre beni çatlattığın için intikamım acı olacak

genetik incelemeden sonra çıkacak sonuca göre testler istenir canım..
sonuç bi gelsin önce..
kan pıhtılaşması testi mutlaka yapılmalı..
bundan sonraki tedavide de pgt yöntemi kullanılmalı...
pgt yi biliyormusun?
bilmediğini düşünerek yazıyorum...
opudan sonra döllenen yumilerden yani oluşan embriyolardan birer hücre alınır ve genetik incelemeye gider...
sağlıklı oldukları tespit edilen embriyolar transfer edilir...
bu yöntemle genetik hastalıkların büyük oranda önüne geçilir tabii gebelik kayıplarınında...
ben hala hiç birşey yapamadan duruyorum canım kendiliğinden gelir umudunu yaşatıyorum...

Yaaa bn erknde olsa tup yaptrmk istyrm bnmle büyüsün diye oda bnm cnmdan kanimdan zaten bni elalem deli edyr ozllikle kynnm offf

Kayınvalideler hep öyle merak etme, benikisi daha yeni evliyiz çocuğun ismini şunu koy diyordu, bir dur bakalım çocuk olacak mı olmayacak mı nitekim bak olmadı o yüzden isimden önce hayırlısı ile olsun inşallah diye dua edilir isim peşinde olunulmaz o yüzden boşver ve gereken cevabı ver

hımmmmm o zaman keşke kullansalardı yaaaa lucrin siz cok ii bilbilisiniz ne güzel ben bana ne yapacaklar valla bi haberim bilemedim ya napsam bennnn bide bana özel geliyor bu msjlar da anlayamadım ay burayı kullanmayııda :) ilk günüm ya :))

12yumurta toplanmisti kalite olarak devlet hastanesi pek bisey demediler fakat ucu birinci kaliteydi

toplanan sayı gayet iyi ama oluşan 1.kalite 3 embriyo var az gelmiş olmalı doktora amacı bu sayısı artırmak bence...

Son düzenleme:

Şimdi oldu, maalesef bize daha büyük büyük bir mucize lazım onyüzden çokta mucilere kapılmamak lazım çünkü eşimin sayı 2 milyon ve ileri hareket çok zayıf üstelikte morfoloji 0
O yüzden bizi tüp bebek paklar
Aslında onuda yapamıyoruz ya, ben tüple hemen hamile kalıcam zannediyordum meğer oda ne zormuş

benim için karmakarışık çok bilinmeyenli bir denklem gibi bu tedavi bilinmezlikten dolayı kendimi semeee gibi hisseder oldum çok rahatsız edici . hiç hoşuma gitmiyor bu işler böle anlamıyorum ya :))

Bebeğin genetik incelemesi yapıldı bir sorun yok çok şükür.Dondurulmuşlarım var onları denerim diyordum ama bakalım şu testleri bir yapayım ne çıkacak.Canım inşallah gelir bebeğin kendiliğinden cok teşekkürler cevapların için...

Canim gecmis olsun.ben ocak ayinda kurtaj olmustum tam 30gun sonra benim siklusum oyle,regl oldum..gerci benimki bayagi bi surdu ama bi onceki tarihimle birlestirdi vucudum..seninki normal regl bence de stres yapma..rahmin duzene girmeye calisiyor.gerekirse dr git..muayeneye cagirmadi mi dr,kontrol icin?

He uyuz ediyo bizi neyse 2gün daha beklicez artik öyle gözüküyo:)

mrh arkadaşlar ben yeni katıldım ilk kez tüp bebek deniyeceğim bir sürü sorularım var acaba burası uygunmu bilemedim sorsammı

Hoşgeldin canimm bende daha tedavi olmadım acemiyim tedavi konusunda arkadaşlar sana yardımcı olur

ben senin yazdığın mesajı alıntı yapıp cevap verince sana bildirim olarak geliyor takip açısından çok iyi bence...
sayfanın sağ üst köşesinde bildirimler menüsü var bildirim gelince kırmızı olarak görülür...
lucrini nasıl bilmem 3 kez tüp yaptım 3 üde uzun protokol damarımı kessen lucrin akar
sonuç olarak bebek yok demekki lucrinle ilgisi yok keşke bana da verselerdi deme

İlaci nette arastirdim hala adet gorenler kullanmamali diye yaziyo biraz tedirgin oldum acikcasi

ilk kullanım amacına bakarsak dediğin gibi tedirgin ediyor insanı..
40 yaş sonrası kullanılmalı diyenler var...bir de asıl amacı tümör küçültmek...
doktor veriyor diye fazla birşey diyemiyorum canım ama haklısın tedirgin olmakta..
kullananlar oldu.. istersen görüş doktorunla aklına takılanları söyle değiştirsin ilacını...

o zaman ilk iş kan pıhtılaşma testi
sonra eşin ve senin kanda kromozom analizi
gerekirsede diğer tedavide pgt..
dondurulmuşlara pgt yapılabiliyormu acaba bu konu hakkında bir yazı okuduğumu hatırlıyorum ama tamamen unutmuşum...
doktoruna sor bunu donmuş embriyolarda pgt uygulanıyorsa yapalım de..

Zaten bes adet verdi ikisini kullandim randevuyu saliya verdi ozsmana kadar bitiyo hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…