2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

( anlıyorum sadece bir şeyler eksik oldu benim tedavide sanıyorum bazen herkez lucrin kullanmış ya üzülüyorum bende kullanmamlımıydım diyerekten tmm demicem çookkk tşk ederim sana olucak bence çok anaçsın sen anaçların çokkk güzel çocukları olur her iki cinside tadarlar hem erkek hem kız göreceksin çocuk hatırlarsın bu yazdığımı

ahh canım benim inşallah dediğin gibi olur ve ben sana büyük bir mutlulukla sen demiştin diye hatırlatırım

Zaten bes adet verdi ikisini kullandim randevuyu saliya verdi ozsmana kadar bitiyo hayirlisi bakalim

o zaman artık kafa yorma canım..
doktor vermiş sonuçta bizlerden daha fazla biliyor..
bir de her doktorun bir stili var ben buna şahidim..
diğer hastalarında olumlu geri dönüşler aldıkları ilaçları diğer hastalarında kullanıyorlar..
örneğin ben son tedavimde bildiğin kemoterapi iğnesi vuruldum...
az dozdu ama transferden sonra hergün vurdum...
gebe kalsam 9.haftaya kadar vurmam gerektiği söylendi..
çok tedirgin oldum ilk başta kemoterapi ilacı giriyor vücuduma ve gebe kalırsam devam edicem
sebebini araştırdım haliyle..
kemoterapi ilacı rahimde hücre yenileyici görevi görüyormuş ve embriyo tutunmasına yardımcı olabilir ihtimali ile bende de denenmiş..
daha önceki denemelerde sonuç alanlar olmuş...
burada benim merkezime giden kızların hemen hepsi kemoterapi ilacı aldı...
ne demek istediğimi anladın sanırım..
doktorun vardır bir bildiği bize yanlış gibi gelsede...

Bebegin genetik incelemesinde bisii cikmadigina gore bence genetik bir sorun yok.ama kan pihtilasmasi ile ilgili bir sikinti olabilir..hangi testleri yaptiriyorsun?

Tesekkur ederim cvp verdigin icin hayirlisi olur insallah herkes icin umarim isteyene istedigini versin yuce rabbim

Tövbeee de

uffff ya ama yaaaaaaaaa
yarın arkadaşıma giderken test alsam akşam gelince yapsam olur mu peki??

artık haftasonuna geldik pazartesiye ne kaldı şurda bu kadar bekledin beklemeye devam et bari...
evde olaydı test yap derdim ısrarla günün geçtiği için ısrar ederdim...
pazartesi görcez artık..

Kendinden bahsetsene canım, nerdesin, tedavide misin, ilk denemen mi sorun nedir yaşın kaç
Hadi biraz tanıyalım seni

hımm benim öle uzun ki yazsam şimdi çok sürer ama kısaca kist ameliyatım var bir labroskopi bir açık ameliyat ardından bir hamileliğim var sürmedi alındı ardından histerekopim var polipler sebebi ile veeee ilkkez tedavi olacağım tedavidemiyim bende anlamadım henüz :)) öle lucrin falan vermediler bana hasta olunca geldediler o kadar yaşım epey var 33

artık haftasonuna geldik pazartesiye ne kaldı şurda bu kadar bekledin beklemeye devam et bari...
evde olaydı test yap derdim ısrarla günün geçtiği için ısrar ederdim...
pazartesi görcez artık..

ayy canım gerçekten mi gel bi sarılayım sana ozaman
thank you my editor

Canimmm dualarim sizinle inşallah bu sene herkes hamile kalır aminnnn :)))) bende bayrama kadar rapor aldım evdeyim dinleniyorum valla hamdolsun hersey yolunda

Tesekkur ederim cvp verdigin icin hayirlisi olur insallah herkes icin umarim isteyene istedigini versin yuce rabbim

rica ederim canım..
akışına bırakmak lazım..
fazla didikleyince strese giriyoruz..
su gibi akıp giden bir tedavi olsun ve sonunda miss kokulun göbüşüne konsun inşallah

canım dr una güvenmelisin öncelikle
her dr kişiden kişiye farklı tedavi yolu seçebilir
bende lucrin içmedim mesela tedavide
başka ne konuda yardım istersin

demek hiç lucrin içmedin
bende 3 tedavimde lucrin kullandım ama hiç içmedim aynı senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…