ben senin yazdığın mesajı alıntı yapıp cevap verince sana bildirim olarak geliyor takip açısından çok iyi bence...
sayfanın sağ üst köşesinde bildirimler menüsü var bildirim gelince kırmızı olarak görülür...
lucrini nasıl bilmem 3 kez tüp yaptım 3 üde uzun protokol damarımı kessen lucrin akar
sonuç olarak bebek yok demekki lucrinle ilgisi yok keşke bana da verselerdi deme
( anlıyorum sadece bir şeyler eksik oldu benim tedavide sanıyorum bazen herkez lucrin kullanmış ya üzülüyorum bende kullanmamlımıydım diyerekten tmm demicem çookkk tşk ederim sana olucak bence çok anaçsın sen anaçların çokkk güzel çocukları olur her iki cinside tadarlar hem erkek hem kız göreceksin çocuk hatırlarsın bu yazdığımı
ahh canım benim inşallah dediğin gibi olur ve ben sana büyük bir mutlulukla sen demiştin diye hatırlatırım
ben beklemicem artık kendi kendine beklesin
Zaten bes adet verdi ikisini kullandim randevuyu saliya verdi ozsmana kadar bitiyo hayirlisi bakalim
He uyuz ediyo bizi neyse 2gün daha beklicez artik öyle gözüküyo:)
Hoşgeldin canimm bende daha tedavi olmadım acemiyim tedavi konusunda arkadaşlar sana yardımcı olur
Bebeğin genetik incelemesi yapıldı bir sorun yok çok şükür.Dondurulmuşlarım var onları denerim diyordum ama bakalım şu testleri bir yapayım ne çıkacak.Canım inşallah gelir bebeğin kendiliğinden cok teşekkürler cevapların için...
o zaman artık kafa yorma canım..
doktor vermiş sonuçta bizlerden daha fazla biliyor..
bir de her doktorun bir stili var ben buna şahidim..
diğer hastalarında olumlu geri dönüşler aldıkları ilaçları diğer hastalarında kullanıyorlar..
örneğin ben son tedavimde bildiğin kemoterapi iğnesi vuruldum...
az dozdu ama transferden sonra hergün vurdum...
gebe kalsam 9.haftaya kadar vurmam gerektiği söylendi..
çok tedirgin oldum ilk başta kemoterapi ilacı giriyor vücuduma ve gebe kalırsam devam edicem
sebebini araştırdım haliyle..
kemoterapi ilacı rahimde hücre yenileyici görevi görüyormuş ve embriyo tutunmasına yardımcı olabilir ihtimali ile bende de denenmiş..
daha önceki denemelerde sonuç alanlar olmuş...
burada benim merkezime giden kızların hemen hepsi kemoterapi ilacı aldı...
ne demek istediğimi anladın sanırım..
doktorun vardır bir bildiği bize yanlış gibi gelsede...
o zaman artık kafa yorma canım..
doktor vermiş sonuçta bizlerden daha fazla biliyor..
bir de her doktorun bir stili var ben buna şahidim..
diğer hastalarında olumlu geri dönüşler aldıkları ilaçları diğer hastalarında kullanıyorlar..
örneğin ben son tedavimde bildiğin kemoterapi iğnesi vuruldum...
az dozdu ama transferden sonra hergün vurdum...
gebe kalsam 9.haftaya kadar vurmam gerektiği söylendi..
çok tedirgin oldum ilk başta kemoterapi ilacı giriyor vücuduma ve gebe kalırsam devam edicem
sebebini araştırdım haliyle..
kemoterapi ilacı rahimde hücre yenileyici görevi görüyormuş ve embriyo tutunmasına yardımcı olabilir ihtimali ile bende de denenmiş..
daha önceki denemelerde sonuç alanlar olmuş...
burada benim merkezime giden kızların hemen hepsi kemoterapi ilacı aldı...
ne demek istediğimi anladın sanırım..
doktorun vardır bir bildiği bize yanlış gibi gelsede...
uffffya ama yaaaaaaaaa
yarın arkadaşıma giderken test alsam akşam gelince yapsam olur mu peki??
Kendinden bahsetsene canım, nerdesin, tedavide misin, ilk denemen mi sorun nedir yaşın kaç
Hadi biraz tanıyalım seni
artık haftasonuna geldik pazartesiye ne kaldı şurda bu kadar bekledin beklemeye devam et bari...
evde olaydı test yap derdim ısrarla günün geçtiği için ısrar ederdim...
pazartesi görcez artık..
selam canım
yani bilmiyorum ki gebemiyim değilmiyim çok kafam karıştı:44:
pazartesi dr a gideceğim canım kan vericem ama o zamana kdr tutsam mı tutmasam mı bilemedim
bugün tutmadımkorktum ya bişey olursa benm yüzümden diye (varsa tabi de)
sat 3 hazirandı, belirti olarak wc sonrası açık sarı akıntı var bide göğüslerim her zamankinden fazla acıyor onun dışında bişi yok
korkuyorum boş yere umut etmekten dua et olur mu bana da, sen nasılsın nasıl gidiyor
Tesekkur ederim cvp verdigin icin hayirlisi olur insallah herkes icin umarim isteyene istedigini versin yuce rabbim
ayy canım gerçekten mi gel bi sarılayım sana ozaman
thank you my editor
Haticemmmev hayatı nasıl bol bol dinlen raporunun tadını çıkar
canım dr una güvenmelisin öncelikle
her dr kişiden kişiye farklı tedavi yolu seçebilir
bende lucrin içmedim mesela tedavide
başka ne konuda yardım istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?