neyse bu kez bu uşağı doğur ikinci gebeliğinde beklemem bu kadar şimdiden söliimmm evde test bulundur
demek hiç lucrin içmedin
bende 3 tedavimde lucrin kullandım ama hiç içmedim aynı senin gibi
Canimmmm iyiyim sen nasılsın :) hamdolsun paso yatiyom ya cok mutluyum hehe
çatlak kemoterapi ilacı mı
lucrinsizde olabiliyormuş buna sevindim en azından
Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Merhaba canım birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
canım 2 ay klomen kullandım 3. ayda drum rahim filmi çektirdi genelde tedavini başında yapılan birsey :) sen ne zamandır tedavi görüyorsun?
Merhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..
canım üzüldümAllahım bir sonraki tedavinde uzun ömürlü sağlıklı bebişlerine kavuştursun inşallah :)
neyse bu kez bu uşağı doğur ikinci gebeliğinde beklemem bu kadar şimdiden söliimmm evde test bulundur
canım benim evde 3tane var son gün kan testine giderken yapacağız :) olumlu olacağını düşünüyorum ama yine de orada şoka uğramayalım hazırlıklı olalım değil mi? :)
tamam anlaştık ozaman
kullandın ama içmedin
kafam karıştı ama bak böle konuşma bugüne bugün ben reglisi gecikmiş kafası karışık bi hatunum
yanii anlamadım ben:44:
canım benim evde 3tane var son gün kan testine giderken yapacağız :) olumlu olacağını düşünüyorum ama yine de orada şoka uğramayalım hazırlıklı olalım değil mi? :)
işte bilinçli bir idrar testi tüketicisi
kan vermeye gitmeden idrar testi yapmak en güzeli diyenlerden çok takdir ettim..
bencede olduuu
ben beklemicem artık kendi kendine beklesin
hb sen ne zaman olcaksınız tedavi düşünmüyormusunuz
anlamadığın şeyemi gülüyosun sen
lucrin içilmez hap değil iğne kendileri vurulur canım..
bende içmedim haliyle aynı senin gibi
hımm benim öle uzun ki yazsam şimdi çok sürer ama kısaca kist ameliyatım var bir labroskopi bir açık ameliyat ardından bir hamileliğim var sürmedi alındı ardından histerekopim var polipler sebebi ile veeee ilkkez tedavi olacağım tedavidemiyim bende anlamadım henüz :)) öle lucrin falan vermediler bana hasta olunca geldediler o kadar yaşım epey var 33
ilk kızımda denemiştim bu totemi tutmuştu :) diğerlerinde olmadı ama en azından oraya gittiğimde kan vermeye daha güçlüydüm :)
Beklicez artik mecbur çatlarım yoksa
Canim bende rapor çıkarmaya uğraşıyodum da rapor alamadım öğretmenim yaz tatilindeyim tatil bitince başlıcaz insallah tatlm
günü geçmiş elithatuna yapılır mı hiç bu, çok ayıp çok
kandırıldımlucrinin ne oldugunu bilmediğim için alay ettin benle
demek hiç lucrin içmedin
tamam anlaştık ozaman
kullandın ama içmedin
kafam karıştı ama bak böle konuşma bugüne bugün ben reglisi gecikmiş kafası karışık bi hatunum
yanii anlamadım ben:44:
canım dr una güvenmelisin öncelikle
her dr kişiden kişiye farklı tedavi yolu seçebilir
bende lucrin içmedim mesela tedavide
başka ne konuda yardım istersin
demek hiç lucrin içmedin
editörümü merak ettirmeyim yarın akşam yapim dedim cıks dedi artık bekle haftasonu olmuş dedi
kendimi 2015 tüp bebek yapacakların topiğine transfer edicimmmmmNedir bu mybabyden çektiğimiz
Canim bende rapor çıkarmaya uğraşıyodum da rapor alamadım öğretmenim yaz tatilindeyim tatil bitince başlıcaz insallah tatlm
hımm benim öle uzun ki yazsam şimdi çok sürer ama kısaca kist ameliyatım var bir labroskopi bir açık ameliyat ardından bir hamileliğim var sürmedi alındı ardından histerekopim var polipler sebebi ile veeee ilkkez tedavi olacağım tedavidemiyim bende anlamadım henüz :)) öle lucrin falan vermediler bana hasta olunca geldediler o kadar yaşım epey var 33
detayları incelerken farkettim hala daha anlamamışım meger ben
yeni anladımm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
harbi gebeyim ben kesin
aaaaaa skendalllllll...
gıyabımda atıp tutuyor
şimdide benimi bahane ediyosun test yapmamak için bi kere ben artık yap demekten senin yüzünden tükenmişlik sendromuna yakalandım tükendim bir polikistik over sendromum vardı sayende tükenmişlik sendromumda oldu
bana da günah ama
Ah bi versem veremiyorum bnm kynnm tam iki yüzlü esim turkiyedeykn onn gözüne grmk icn ewi tmzler bnde anlmyrdum esimde her kelimesinde annm kadar olamazsın der filan esim yurt dışına cikar bn kynnmla aynı ewde yaşıyorum bnle eltim ewi pırıl pırıl yprz her defasnda bir knstgnda bgrcm diycm diyorum esimide kaybetmek istmyrm bgrrsam annesi bir tane yaa bna bgrck filan o yuzdn susuyorum kynnm gorumcelerm düşman başına allahım smdi yurt dışına gldm ohhhhh kurtuldum burdada onlar duymdn tup bbk ypmk istyrmmmKayınvalideler hep öyle merak etme, benikisi daha yeni evliyiz çocuğun ismini şunu koy diyordu, bir dur bakalım çocuk olacak mı olmayacak mı nitekim bak olmadı o yüzden isimden önce hayırlısı ile olsun inşallah diye dua edilir isim peşinde olunulmaz o yüzden boşver ve gereken cevabı ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?