2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
neyse bu kez bu uşağı doğur ikinci gebeliğinde beklemem bu kadar şimdiden söliimmm evde test bulundur

tamam anlaştık ozaman

demek hiç lucrin içmedin
bende 3 tedavimde lucrin kullandım ama hiç içmedim aynı senin gibi

kullandın ama içmedin
kafam karıştı ama bak böle konuşma bugüne bugün ben reglisi gecikmiş kafası karışık bi hatunum
yanii anlamadım ben:44:

Canimmmm iyiyim sen nasılsın :) hamdolsun paso yatiyom ya cok mutluyum hehe

rapor alınmış gebeliğin gel keyfim gel dönemindesiniz ne hooşşşşş

çatlak kemoterapi ilacı mı

teveccühün canım elimden geldiğince çatlak olmaya gayret ediyorum
evet kemoterapi iğnesi verdiler hassas ve narin bedenime...
opu öncesi muayene pozisyonunda yatırdılar beni ve daktır bir porsiyon iğne yaptı rahmime...
belden aşağımı hissetsemde güç kaybı yaşadı bir süre dinlendim hastanede...
ikinci porsiyonu transferden sonra 10 güne böldüler hergün azar azar tükettim

lucrinsizde olabiliyormuş buna sevindim en azından

canım ben lucrin kullanmadım normal tedavilerde :) donmuş embriyo olduğunda 1 kere kullandım :) o yüzden dert etme :) drum hep der her hasta farklıdır hepsine farklı seyler uygulanır :) daha doğrusu bilinen tedavinin değişik kombinasyonları kadın ve erkeğin durumuna göre kullanılır :)mesela bana bu tedavimde diğer 3 tedavimden farklı ilaçlar kullandı iyi gitti çok sükür sonuçta iyi olursa süperrrrrrrrrr :) druna güven iyi dinle dediklerini yap :) Allahın izni ile bebişine kavuşursun inşallah :)

tamam anlaştık ozaman

kullandın ama içmedin
kafam karıştı ama bak böle konuşma bugüne bugün ben reglisi gecikmiş kafası karışık bi hatunum
yanii anlamadım ben:44:

anlamadığın şeyemi gülüyosun sen
lucrin içilmez hap değil iğne kendileri vurulur canım..
bende içmedim haliyle aynı senin gibi

canım benim evde 3tane var son gün kan testine giderken yapacağız :) olumlu olacağını düşünüyorum ama yine de orada şoka uğramayalım hazırlıklı olalım değil mi? :)

işte bilinçli bir idrar testi tüketicisi
kan vermeye gitmeden idrar testi yapmak en güzeli diyenlerden çok takdir ettim..
bencede olduuu

işte bilinçli bir idrar testi tüketicisi
kan vermeye gitmeden idrar testi yapmak en güzeli diyenlerden çok takdir ettim..
bencede olduuu

ilk kızımda denemiştim bu totemi tutmuştu :) diğerlerinde olmadı ama en azından oraya gittiğimde kan vermeye daha güçlüydüm :)

anlamadığın şeyemi gülüyosun sen
lucrin içilmez hap değil iğne kendileri vurulur canım..
bende içmedim haliyle aynı senin gibi

günü geçmiş elit hatuna yapılır mı hiç bu, çok ayıp çok
kandırıldım lucrinin ne oldugunu bilmediğim için alay ettin benle
anlamadıgın şeye güldün dedin

Son düzenleme:

Yaşın o kadarda fazla değil bende 36vyaşındayım
Sanırsam adetinle tedaviye başlayacaklar sana iğne verecekler sık kontrole çağıracaklar sonrada yumurtalarını toplayacaklar.
Yeni tedavin hayırlı olur ve inşallah bebeğine kavuşursun

ilk kızımda denemiştim bu totemi tutmuştu :) diğerlerinde olmadı ama en azından oraya gittiğimde kan vermeye daha güçlüydüm :)

gücüne güç katsın inşallah idrarda göreceğin ikinci çizgi

Beklicez artik mecbur çatlarım yoksa

Canim bende rapor çıkarmaya uğraşıyodum da rapor alamadım öğretmenim yaz tatilindeyim tatil bitince başlıcaz insallah tatlm

sen henüz çatlamadınmı canım ben çatladığımdan bu şekilde agresifim

günü geçmiş elit hatuna yapılır mı hiç bu, çok ayıp çok
kandırıldım lucrinin ne oldugunu bilmediğim için alay ettin benle

asıl sana ayıp biricik arkadaşın egunal 3 kez lucrinle tedavi olduğunu anlatsın hemde detayına kadar kızlara lucrinle ilgili bilgi versin bu akşamda dahil olmak üzere sen bunları görme,iğne olan lucrine içilecek hap muamelesi yap sonra bir de bana ayıp de dalga geçtin de...bunlar hep gebelikten işte

Son düzenleme:
canım dr una güvenmelisin öncelikle
her dr kişiden kişiye farklı tedavi yolu seçebilir
bende lucrin içmedim mesela tedavide
başka ne konuda yardım istersin

demek hiç lucrin içmedin
bende 3 tedavimde lucrin kullandım ama hiç içmedim aynı senin gibi

detayları incelerken farkettim hala daha anlamamışım meger ben
yeni anladımm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
harbi gebeyim ben kesin

Son düzenleme:
editörümü merak ettirmeyim yarın akşam yapim dedim cıks dedi artık bekle haftasonu olmuş dedi

aaaaaa skendalllllll...
gıyabımda atıp tutuyor
şimdide benimi bahane ediyosun test yapmamak için bi kere ben artık yap demekten senin yüzünden tükenmişlik sendromuna yakalandım tükendim bir polikistik over sendromum vardı sayende tükenmişlik sendromumda oldu
bana da günah ama

Ben de 2.tedavim oncesi polip alindi ve takip eden ayda ilaclara basladim,tutunma ihtimali yuksek oluyor diye..her ikisinde de lucrin filan kullanmadim.tup bebek tedavisi esit degildir lucrin..arkadaslarin da dedigi gibi dr ne derse o..kisiye gore degisiyor yani prosedur..kafani bulandirma hic.regl olunca gel demisler,muayene olacaksin,kist filan var mi,rahim temiz mi diye sonra 2-3.gun ignelere baslarsin hayirlisiyla...

bi kere o skendal değil skandal tamam mı

Ah bi versem veremiyorum bnm kynnm tam iki yüzlü esim turkiyedeykn onn gözüne grmk icn ewi tmzler bnde anlmyrdum esimde her kelimesinde annm kadar olamazsın der filan esim yurt dışına cikar bn kynnmla aynı ewde yaşıyorum bnle eltim ewi pırıl pırıl yprz her defasnda bir knstgnda bgrcm diycm diyorum esimide kaybetmek istmyrm bgrrsam annesi bir tane yaa bna bgrck filan o yuzdn susuyorum kynnm gorumcelerm düşman başına allahım smdi yurt dışına gldm ohhhhh kurtuldum burdada onlar duymdn tup bbk ypmk istyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…