Yaşın o kadarda fazla değil bende 36vyaşındayım
Sanırsam adetinle tedaviye başlayacaklar sana iğne verecekler sık kontrole çağıracaklar sonrada yumurtalarını toplayacaklar.
Yeni tedavin hayırlı olur ve inşallah bebeğine kavuşursun
Nedir bu mybabyden çektiğimiz
dedim ya hep gebelikten
Valla ne diyim..bir ebe kadinin lafina uzulup,takilip dur o zaman.dr gorusme,moralini bozarak vakit gecir madem[/QU
Senn bebeğin varmi kac yıllık evlisn k.bkma cok soru sordum
ama ama dalga geçmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
gebeliktendir diye umuyorum aksi halde topiğin revirinde psikolojik destek vermem gerekicek kendisine
Ben de 2.tedavim oncesi polip alindi ve takip eden ayda ilaclara basladim,tutunma ihtimali yuksek oluyor diye..her ikisinde de lucrin filan kullanmadim.tup bebek tedavisi esit degildir lucrin..arkadaslarin da dedigi gibi dr ne derse o..kisiye gore degisiyor yani prosedur..kafani bulandirma hic.regl olunca gel demisler,muayene olacaksin,kist filan var mi,rahim temiz mi diye sonra 2-3.gun ignelere baslarsin hayirlisiyla...
götür beni revireeee acilden giriş yaparım ben:94::94::94::94:
ama kan vermem baştan sölimm
Malum KAn benim damar benimKan benim damar benimmm
tmm bunu okumam ii oldu bak içim rahatlıyor ilk ya bazen kafamda sorular oluşuyor tşk ederim bu bilgi beni rahatlattı
bu durumda pazarteside kan vermezsin sen kan senin damar senin sonuçtaaz kaldı bebeğin tekmelemeye başladığında anlayacaz gebe olduğunu ...gerçi sen onuda bize gazım var galiba ne yapmam gerekiyor kızlar diye soru olarak yöneltirsin kan vermeyeceksin ya kanda gebelik kesinleşmeden gebelik var diyemeyiz
Senn bebeğin varmi kac yıllık evlisn k.bkma cok soru sordum
Tabi canim zaten kafana taksan ne olacakdra soyleyip ilacini,tedavi seklini mi degistireceksin? Koca bi azar isitirsin o yuzden kendini dr ellerine birak..zaten stres yumurta kalitesi sayisi icin iyi bisiii degil,drlar soyluyor..keyfine bak,1ay sonra hamile oldugunu hayal et..ben hic senin gibi dusunmedim,tedavime hep umutla basladim..ayrica umutsuz ve surekli olumsuz duşunenleri de kiniyorum
hımmm yok ben umutsuzum demedim ben ilk kez bu tedaviyi olacağım için bilgisizim ve bilgiziliğin bilinmezliğin tedirğinliğini yaşıyorum umutsuz yada olumsuz değilim nötr o duygularım daha çok genelde tedavi olanları okudum hep lukrin verilmiş acaba mı ? ben niye kullanmadım merakı oluştu bildiğim bir alan değil ilk en nihayetinde tecrübeli değilim açıkçası mersi genede bilgi için ii geceler
kendimi 2015 tüp bebek yapacakların topiğine transfer edicimmmmm
tedavimi ocaga erteledim şuan itibariyle
gidicimmm buralardan
Olumsuz ve umutsuzlugu senin icin,sana demedim zatengenel bilgi olarak yazdim.
Ah bi versem veremiyorum bnm kynnm tam iki yüzlü esim turkiyedeykn onn gözüne grmk icn ewi tmzler bnde anlmyrdum esimde her kelimesinde annm kadar olamazsın der filan esim yurt dışına cikar bn kynnmla aynı ewde yaşıyorum bnle eltim ewi pırıl pırıl yprz her defasnda bir knstgnda bgrcm diycm diyorum esimide kaybetmek istmyrm bgrrsam annesi bir tane yaa bna bgrck filan o yuzdn susuyorum kynnm gorumcelerm düşman başına allahım smdi yurt dışına gldm ohhhhh kurtuldum burdada onlar duymdn tup bbk ypmk istyrmmm
hımmm yok ben umutsuzum demedim ben ilk kez bu tedaviyi olacağım için bilgisizim ve bilgiziliğin bilinmezliğin tedirğinliğini yaşıyorum umutsuz yada olumsuz değilim nötr o duygularım daha çok genelde tedavi olanları okudum hep lukrin verilmiş acaba mı ? ben niye kullanmadım merakı oluştu bildiğim bir alan değil ilk en nihayetinde tecrübeli değilim açıkçası mersi genede bilgi için ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?