tşk ederim siz düşünmüyormusunuz tadavi
gebeliktendir diye umuyorum aksi halde topiğin revirinde psikolojik destek vermem gerekicek kendisine
cnm çok üzüldüm inşlh bundan sonrası daha da güzel olur senin için...Merhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..
iyigeceler canımmmm
İlkmis son olur insaallah ben daha baslamadim ama ilk olmasinin tedirginligi kesinlikle var ve ben de cok cahilim burada yazan her terimi google amcaya soruyorum :) arkadaslar sagolsun sabirla cevap veriyorlar ya da yanlislarimi duzeltiyorlar eh boyle boyle ogrenecegiz biz de napalim
Ekimde üçümcü tedavime başlayacağım
evet cnm ya uzun zaman oldu yok ortalıklta nerde bu kız acaba:26:Parsenden haberin var mı canım gene epeydir gözükmüyor
Merhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..
merhaba cnm yeni sin buralarda sen galibabana göre kesin adet kanaması buuuu çümki ,, kürtajdan olsa kürtaj itibari ile hep sürerdi cok kanaman olurdu 25 gün sonra kesin adet kanaması
merhaba cnm yeni sin buralarda sen galiba
umarım ki öyle olur siz düşünüyormusunuz tedavi neyiniz var sizin
beni karıştırdın tatlım o kurtaj olan arkadaş renk di olsun öğrenirsin burası güzel hem bilgi kaynagı hemde samimievett cok belliyim değil mi ben sizleri aklımda tutamıyorum henüzbenimde alındı kalbi durduğu için ondan ötürü yazim dedim kanamam felan olmadı sonrasında çok gün sonrada adet oldum sen gibi
beni karıştırdın tatlım o kurtaj olan arkadaş renk di olsun öğrenirsin burası güzel hem bilgi kaynagı hemde samimi
ben daha tüp bebek tedavisine başlamadım cnm hepimiz inşlh bu denemelerimizde göbişimiz şişer...
Cift tarafli cikolatalarim var :) iyice dost oldum kendileriyle agustosta baslayacgiz diye planladik bakalim insaallah gerek kalmadan hamile kalirim Rabbim buyuk onun buyuklugune dayanarak mucize bekliyorum ben de :)
önemli değil tatlım olur böyle kazalarupss çok pardon aslında ona yazdım ama demekki dikkatsizlik olmuş özürrr
Oyle ypcm ins ámá korkuyorummMadem öyle sen yurt dışında yaptır tedavini çünkü kafanın rahat olamsı gerek
Maşallah allah kucaguna almayı nasip etsin ins ilk bebeğin mi8yillik evliyim,hamileyim...
Canım benim tam 38 gün sonra gelmişti sonra çok şükür düzenli bir şekilde devam etti senin sanırım regliMerhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..
1 su bardagina 2 poşet atıp karıştırıyorum sabah akşam 1 kutu bitti bile eylülde ongorusmeye gidicemAcaba diyorum bende ona başlayayım çünkü bana ilk tedavimde başla demişti ama 1 ay kullandım çünkü zaman o kadardı, şimdi ben ısrar ettim biosteron bana iyi geldi diye bu ikinci tedavimdedi madem öyle devamnet son bir ay kala içersin dedi. Şimdi gene bir ay içmişte olmak istemiyorum. Napıcam bilmiyorum ama ben en iyisi p.tesi alayım ve başlayayım ona iki üç günde birde biosteron alırım, adetimle gidip kan veririm fshım normalsede tamamen bırakırım.
Bu arada 1 bardak suya mı iki poşet karıştırıyorsun yoksa iki poşeti ayrı ayrımı içiyorsun?
kendimi 2015 tüp bebek yapacakların topiğine transfer edicimmmmm
tedavimi ocaga erteledim şuan itibariyle
gidicimmm buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?