2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gebeliktendir diye umuyorum aksi halde topiğin revirinde psikolojik destek vermem gerekicek kendisine

Bence yeni bir topik aç, gebelik düşünmekten çıldıran ve psikolojik destek isteyenler topiği

cnm çok üzüldüm inşlh bundan sonrası daha da güzel olur senin için...

umarım ki öyle olur siz düşünüyormusunuz tedavi neyiniz var sizin

bana göre kesin adet kanaması buuuu çümki ,, kürtajdan olsa kürtaj itibari ile hep sürerdi cok kanaman olurdu 25 gün sonra kesin adet kanaması

bana göre kesin adet kanaması buuuu çümki ,, kürtajdan olsa kürtaj itibari ile hep sürerdi cok kanaman olurdu 25 gün sonra kesin adet kanaması
merhaba cnm yeni sin buralarda sen galiba

umarım ki öyle olur siz düşünüyormusunuz tedavi neyiniz var sizin

Cift tarafli cikolatalarim var :) iyice dost oldum kendileriyle agustosta baslayacgiz diye planladik bakalim insaallah gerek kalmadan hamile kalirim Rabbim buyuk onun buyuklugune dayanarak mucize bekliyorum ben de :)

evett cok belliyim değil mi ben sizleri aklımda tutamıyorum henüz benimde alındı kalbi durduğu için ondan ötürü yazim dedim kanamam felan olmadı sonrasında çok gün sonrada adet oldum sen gibi
beni karıştırdın tatlım o kurtaj olan arkadaş renk di olsun öğrenirsin burası güzel hem bilgi kaynagı hemde samimi
ben daha tüp bebek tedavisine başlamadım cnm hepimiz inşlh bu denemelerimizde göbişimiz şişer...

upss çok pardon aslında ona yazdım ama demekki dikkatsizlik olmuş özürrr

Cift tarafli cikolatalarim var :) iyice dost oldum kendileriyle agustosta baslayacgiz diye planladik bakalim insaallah gerek kalmadan hamile kalirim Rabbim buyuk onun buyuklugune dayanarak mucize bekliyorum ben de :)

hımm sizdemi illkez deneyeceksiniz tüp bebiş ben ilk bende endometriozis hastasıyım zor bir hastalık ama hamile kalan çok kişi var

ben kaçayım hafiften sahurlukları hazırlayayım herifi kaldırayım
bu arada kızlar yarın nasip olursa hırka_i şerif camisine gidicem
eyüp sultana gidicem hepimiz için dualar edicem tesbihler çekip gönlümüzün muradını isticem rabbim inşlh kabul eder hepinizzzzzzzzzzz herdaim aklımda ve dilimde olacaksınızzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Canım benim tam 38 gün sonra gelmişti sonra çok şükür düzenli bir şekilde devam etti senin sanırım regli
1 su bardagina 2 poşet atıp karıştırıyorum sabah akşam 1 kutu bitti bile eylülde ongorusmeye gidicemozaman kadar devam Bence doktoru dinle kullan dedi kullan
kendimi 2015 tüp bebek yapacakların topiğine transfer edicimmmmm
tedavimi ocaga erteledim şuan itibariyle
gidicimmm buralardan

Gel kız buraya saçını tuttum hicbiyere bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…