2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar keyifler nasıl

Gunaydin hatunlar :* benim agustostu ya tarihim bir ay erteleyebilirim cunku o tarihlerde memleketten amcamlar gelebilir onlar da gelirse gezdirmesi yedirmesi evin temizligi var bir de kimseye soylemeden yaptirmak istiyorum... Agustos icin heveslenmistim ama kismet

canım kendini hazır hissetiğinde yaptır

Kızlar günaydın 11.30'da kalp atışı için dr'a gideceğiz.Bugün görmek için çok ümitlenmiyorum çünkü daha erken olabilir

Kızlar günaydın 11.30'da kalp atışı için dr'a gideceğiz.Bugün görmek için çok ümitlenmiyorum çünkü daha erken olabilir

canım bende tam sana saat kaçta diye soracaktım DEĞERİN 10.000 ÜZERİ İSE DUYABİLMİŞSİN KIZ KARDEŞİM SALI GÜN SAĞLIKOCAĞINA KAYIR İÇİN GİTTİĞİNDE KANDA VERMİŞ DEĞERİ 13.600 GİBİ BİR ŞEYDİ ONA GİT DEDİM YOK DR 15 GÜN SONRA GİBİ GEL DEDİ DİYOR ÖNCE GİTMEYECEĞİM DİYOR İNŞŞŞ SENDE KARDEŞİMDE DUYACAKSINIZ HAYATINIZIN EN GÜZEL SESİNİ

Aslinda kendimi simdi bile hazir hissediyorum ama iste elde olmayan nedenlerden dolayi ertelenebilir hatta dun gelmezler insaallah bile dedim. Kötü müyüm neyim :)

YOK KÖTÜLÜK DEĞİL BU BEBEĞİNİ ÇOK İSTEMEK CANIM EVDE BİRİLEİR VARKEN İLAKİ ZORLANIR İNSAN BİRDE BİMİYORLARSA BU DURUMU DAHADA ZOR OLUR

Son düzenleme:
Gitmeyeceğini biliyorum ki

kizlar ne iciyorsunuzzz melindam ne kutusu bu bitirdigin..

Tedaviye başlamadan önce ısrarla gitmek istedim ve gittim eyüp sultana çok dua etmiştim Allah senin dualarını da kabul etsin inşallah.

Allah kabul etsin

canım benım Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirip kuzularını kucagında sevdırsın..ınan cok mutlu oldumm...bende donmus transferı olcam o yuzdn rahat bı dönem gecırıom..ama transferden sonra nasıl olurum bılmem..umarım kendı kendımı yemem bu sefer tuttu mu dıye:18::18:...dua et bana ne olur...haftaya cuma transfer ınsaallah...Kuuzucuklarını ve senı cok optummm

Ben adetliydim o yüzden bu gün başladım oruca, iş yerinde zor oluyor valla erken kalkılıyor çünkü ama idare edeceğiz

valla ben erken kalkmıom öğretmenliğin bu yanını sewıomm ama kalktıktan sonra bı mıde bulantısı delı edıo valla...kendımı atıom dısarı..sizler çalışırken vakıt daha cabuk gecer aslında ama gunler uzun..gercı rabbım sabrını verıo bak ıstanbul havasına öyle serın kı susamak mumkun deilll

canım senin transfer olduğun gün benim sonuç günüm inşallah :) ikimiz için de güzel bir gün olur inşallah :)

Amin kuzummmm...Dilerim bebişlerimiz sımsıkı yapışır bize ve hiiiiiiçççç bırakmazzzz....Koccamaaaannnnn hcg sonucların gelecek Allahın izniyleeee

Aslinda kendimi simdi bile hazir hissediyorum ama iste elde olmayan nedenlerden dolayi ertelenebilir hatta dun gelmezler insaallah bile dedim. Kötü müyüm neyim :)

Kiz ne kotulugu benim opu ve transfer gunlerine denk gelen hafta kaynanamlar gelmek istedi,ben bildigin musait degiliz,isimiz var dedim kimseye soylemedim,bir de onlarla ugrasamam gezdir,yedir,ortalik topla filan..neyse sagolsunlar israrla sonraki hafta gelmek istediler,kocam isim var bu sefer diye gene erteledik...yani yalniz degilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…