hımm sizdemi illkez deneyeceksiniz tüp bebiş ben ilk bende endometriozis hastasıyım zor bir hastalık ama hamile kalan çok kişi var
Bence yeni bir topik aç, gebelik düşünmekten çıldıran ve psikolojik destek isteyenler topiği
canım kendini hazır hissetiğinde yaptırGunaydin hatunlar :* benim agustostu ya tarihim bir ay erteleyebilirim cunku o tarihlerde memleketten amcamlar gelebilir onlar da gelirse gezdirmesi yedirmesi evin temizligi var bir de kimseye soylemeden yaptirmak istiyorum... Agustos icin heveslenmistim ama kismet
Kızlar günaydın 11.30'da kalp atışı için dr'a gideceğiz.Bugün görmek için çok ümitlenmiyorum çünkü daha erken olabilir
Kızlar günaydın 11.30'da kalp atışı için dr'a gideceğiz.Bugün görmek için çok ümitlenmiyorum çünkü daha erken olabilir
canım kendini hazır hissetiğinde yaptır
Aslinda kendimi simdi bile hazir hissediyorum ama iste elde olmayan nedenlerden dolayi ertelenebilir hatta dun gelmezler insaallah bile dedim. Kötü müyüm neyim :)
Gitmeyeceğini biliyorum ki
Canım benim tam 38 gün sonra gelmişti sonra çok şükür düzenli bir şekilde devam etti senin sanırım regli
1 su bardagina 2 poşet atıp karıştırıyorum sabah akşam 1 kutu bitti bile eylülde ongorusmeye gidicemozaman kadar devam Bence doktoru dinle kullan dedi kullan
Gel kız buraya saçını tuttumhicbiyere bırakmam
ben kaçayım hafiften sahurlukları hazırlayayım herifi kaldırayım
bu arada kızlar yarın nasip olursa hırka_i şerif camisine gidicem
eyüp sultana gidicem hepimiz için dualar edicem tesbihler çekip gönlümüzün muradını isticem rabbim inşlh kabul eder hepinizzzzzzzzzzz herdaim aklımda ve dilimde olacaksınızzzzzzzzzz
ben kaçayım hafiften sahurlukları hazırlayayım herifi kaldırayım
bu arada kızlar yarın nasip olursa hırka_i şerif camisine gidicem
eyüp sultana gidicem hepimiz için dualar edicem tesbihler çekip gönlümüzün muradını isticem rabbim inşlh kabul eder hepinizzzzzzzzzzz herdaim aklımda ve dilimde olacaksınızzzzzzzzzz
çoook teşekkür ederim canım inşallah sen de yaşarsın bu denemende aynı mutluluğu.
2. denememdi evet. Dondurulmuş tedavisi çok rahat ve zahmetsiz bir tedavi zaten. Başladıktan sonra 1 kere kontrole gidiyorsun, bir dahakine transfer oluyor. :) Geçen seferden farklı olarak tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi canım. Onun dışında estrofem, crinone jel, coraspin, climara patch kullandım. Kendimi de rahat bıraktım. Perşembe günü transferim oldu, cumartesi banyo yaptım, pazartesi işe başladım. Hayatıma aynen devam ettim. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve elimden geleni yaparım. Öpüyorum seni.
Ben adetliydim o yüzden bu gün başladım oruca, iş yerinde zor oluyor valla erken kalkılıyor çünkü ama idare edeceğiz
canım senin transfer olduğun gün benim sonuç günüm inşallah :) ikimiz için de güzel bir gün olur inşallah :)
Aslinda kendimi simdi bile hazir hissediyorum ama iste elde olmayan nedenlerden dolayi ertelenebilir hatta dun gelmezler insaallah bile dedim. Kötü müyüm neyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?