2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benide listeye eklermisiniz benim yasim 27 pkoyum ve suan dogum kontrol hapi kullaniyorum bu ayin 24 de ignelere basliycam emin olmamakla birlikte :) uzun protokol benimki

benim ilk denemem olacak birde rica etsem benim ismimi pembeyle yazarmisiniz :) cok seviyorumda pembeyi bana kiz bebekleri animsatiyor :)

aynı sey değil belki ama doğumdan sonraki adetlerimde adetim bittikten birkaç gün sonra tekrar başlamıştı drum normal demişti sen de ara sor yarın istersen :)

tesekkür ederim canım hepimizinki insallah olumlu sonuçlanır :)
ben bunların tutmasını cok istiyorum çünkü bunlar kızımla aynı zamanda toplandı ve döllendi tutarsa kızımdan bir parça olacak gibi geliyor :)

cnm benimde bir kez beta hcg yuksek cikan kimyasal gebeligim olmustu adetim oldukca uzun surmustu tup doktoruma gittim bakti birsey yok normal dedi, baska bir yere normal muayeneye gittim 3 cm lik kist olustugu ortaya cikmisti ama daha sonraki adetle eridi galiba.. kimyasallar genelde uzun suruyor..

değerin yüksekmiydi...belki ondandır.bende kimyasal geçirdim ama değer çok olmadığından normal regli gibiydi.

Aslında çokta yüksel değildi transferden sonra "9.gün 39" "13.gün86" çıkmıştı ondan sonraki test sonucum 45'e inmeye başlamıştı acaba ondan olabilirmi ki

Kist olmasın lütfen onunla uğraşmak istemiyorum eğer kist çıkarsa kafayı yerim ben en iyisi yarın bi doktora sorayım

Kist olmasın lütfen onunla uğraşmak istemiyorum eğer kist çıkarsa kafayı yerim ben en iyisi yarın bi doktora sorayım

canim olumsuza yorma kimyasallarda bazi bunyelerde adet uzun suruyormus.. kist olsa bile cogu zararsiz oluyormus zaman zaman olusup bir sonraki adetle eriyormus biz farkina bile varmiyormusuz..
seninki kimyasali bunyenden attigi icin uzun surmustur degerlerin yavas dusuyordur...

50 gün çoooook uzun sürmüş bu gidişle benimde öyle olacak gibi

tüp bebek doktoru normal keseyi düşürmüşsün dedi daha sonraki gittiğim doktor da kolay değil okadar iğne ilaç kullanıyorsun vücut biyerde tepki gösterecek demişti bide yumurta rezervinde azalma olduğunda da kanama uzun sure biliyormuş demişte

Haklısın cnm herşeyden korkar oldum sürekli sorun çıktığı için biraz telaş yaptım :)

benim yumurta rezervim zamanla cok azalmis canim bunun kanamayi etkiledigini simdi senden ogrendim.. her gun yeni birsey cikiyor(

Her doktor farklı seyler söylemiş işimiz çok zor allah yardımcımız olsun
Sorun çıkmasında ben kanamalara razıyım

Her doktor farklı seyler söylemiş işimiz çok zor allah yardımcımız olsun
Sorun çıkmasında ben kanamalara razıyım

canim yine ilk tedaviler iyi oluyor Allahim hepinizin kucagina ilk bir kac tedavide bebegini kucagina almayi nasip etsin cunku tedavi sayisi arttikca doktorlarin her biri baska birsey diyor... kafan iyicene karisiyor..

canım ucu kapalı bir camın içinde ilaç puregon kalemi var sarı lacivert, ilacı içine koyup alt taraftan doz ayarlayıp vuruyorsun ama içinde kalana baktım baya fazla geldi bana

Anladım canım o zaman içerisindeki ml fazla. 900IU/1.08 ml demek 1.08 mili-litrede 900 unite ilaç var demek. Konsantrasyonu söylüyor. Ama kartuşun içerisindeki toplam ml haliyle toplam doz hakkında bilgi vermiyor. Netten baktım. Totalde 1.23ml sıvı varmış. Yani toplam doz 900'den birazcık daha fazla. Bu durumda içerisinde 75 üniteden fazla ilaç var :) ama sen kaç kalem alacağını hesaplayacaksan 900'e göre hesapla.

Canım normal. Benim de öyle olmuştu.

Son düzenleme:
canim yine ilk tedaviler iyi oluyor Allahim hepinizin kucagina ilk bir kac tedavide bebegini kucagina almayi nasip etsin cunku tedavi sayisi arttikca doktorlarin her biri baska birsey diyor... kafan iyicene karisiyor..

İşimiz çok zor valla allahım inşallah hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır inşallah
Buarada beni bilgilendirdiniz sağolunnnnn canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…