hoş geldin bebem hadi senide görelim ne kadar güzel hatunsun
Arkadaşlar selam. Ben 11 gün önce 4. tüp bebek denemesine başladım. Size acil ve önemli bir sorum var. Çatlatma iğnesi gününde rahimde sıvı tespit edildi. Tüplerimde sıvı birikmesi vs yok. Muhtemelen ilaçtan olduğunu söyledi doktor. Bunun OHSS ile ilgisi var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu ve souç ne oldu? Doktor transfere kadar geçmezse bütün embriyoları donduracaklarını söyledi.
Canım hiç bir fikrim yok:26:
namaza katılamasam dA MUTLAKA tespihatımı yaparım şekerim.....LÜTFEN YAZIYI DİKKATLİ OKUYUN!!!
Teheccüd namazı en az 2 en fazla 10 rekat olarak kılınır..
Önemli olan 2 ve 2 nin katları şeklinde kılınmasıdır...
Niyet ettim Allahım teheccüd namazımı kılmaya denir ve namaza başlanır..
2 rekatta bir selam verilir isteyen 4 rekatta bir selam verebilir bu durumda yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınır.
Daha kolay olması açısından bizler 2 rekatta bir selam verelim...
Namaz günü,saati ve hangi tesbih çekileceği (regl olanlar için )daha sonra bildirilecektir.
Katılımcılardan regl dönemine dek gelenler olabilir bu durumda yine aynı saatte uyanıp tespih çekip dua edecekler.
Reglim katılamıyorum diye birşey yok toplu duada hepimiz yer alabiliriz.
Kimimiz namaz kılarak kimimiz tesbih çekerek...
Namazdan sonra isim listemizi okuyup hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...
Şimdi toplu teheccüd namazına katılmak isteyenler bana özelden gerçek adını soyadını yazsın bende gizli kalacaktır..
Namazdan bir gün önce listeyi kapatacağım ve listeyi toplu halde namaza katılacaklara özel mesaj yoluyla göndereceğim..
Daha öncede buna benzer bir listemiz olmuştu ve beni peşinizde koşturdunuz hatırlatırım kocaman kadınlarız lütfen sorumluluğunuzu unutmayın ve bu süreçte ortalıktan kaybolmayın..Özel mesajlarıma cevap verin...Yardımcı olun bana...
Teheccüd Namazına Katılacaklar
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişi
Sayısı[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]dualarimdasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]perceneige[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]parsen[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dogru yuklediysem bu benim kizlar:))
Tabi canım haklısın yaaa, ne o öyle 1.80 lik 50 kiloluk mankenler rüzgarımızla deviririz onları
Eki Görüntüle 1179942
Tamam tamam bu kendini beğenmiş demeyin:26:sadece paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1179958 Eki Görüntüle 1179957
bende fazladan yükleyim dedim:))))) yandaki fotoyuda özellıkle atmak istedim bundan önce çalıştığım köy lisesi...çocuklarım okadar efendı ve akıllılardıkı öğlen arasında ya kitap okur yada ders calısırlardı
sizlere ne diyeceğimi bilemediğimden hiç bi şey dememeye karar verdim sadeceBende kusur kalmiyim dedimama telefondan girdiğim için yapabildim mi bilmiyorum :44:
canım yeğenimde 4-5 gün gecikince yaptı negatifti bikaç gün sonra sanırım 10. gün ben çok ısrar edince yeniden yaptı(kan testine ikna edemedim.) pozitif çıktı, ertesi gün kan verdi 1700 dü değeri..... darısı başına... gerçi yeğenim tedavi de değil, gayet doğal hatta korunuyolardı da... ben gebelik belirtisi bunlar dedikçe yok oruçtan halsizlik yok zaten demir eksikliği var ondan yorgunluk... memeler de ondan şişti herhalde demiştim de reglim gecikti ya o da ondan demiştikızlarrr geldim benamma velakin kan sonucu yarın öğlen çıkcakmış
sağlık ocagına gittim de
ama eve elim boş dönmedim ne aldımmmmm İdrar testiiiiiiiiiiiiiiii
yarın öğlene kdr negatif oldugunu öğrenmek lazım dimi ama
boşuna heycan stres yapmim bi günümü daha acabayla geçirmeyim artık
azcık sıkışayım gidip yapcam testi , ama hiç hiç hiiiiiiiiiiççç umudum yoook bilginize
seni de merakla bekliyorum....tamam tamam koycam kızlar..
bende en az sızın kadar güzelim
ay sninki yine iyi ben geçen fakülteye gittiğimde 2 hatun konuşuyolarmış aralarında, ne biliyim ayol, kadın diğerine bi şey nlatırken "amayaa olcak şeymi?" gibi bi cümle kurdu ben o amayaaa kısmını duyunca bi döndümıh ıhh paylaşmadım
ama arkamdan biri mybaby24 diye bagırsa döner bakarım
şaka gibi diycek şey yok.... bence de kocan kardeşiyle konuşsun, olur mu öyle saçmalık canım... bende zeynep adını çok severim, elif adını da çok severim ama görümcemin kızının adı zeynep amcamın kızının kızı da elif.... daha yakınlarda da var... düşünmem yani.... aynı isimde kuzenler alenen kıskançlık ürünü gibi durur....Tedavi olduğumu bilmiyolar malesef ben o hamile kalmadan önce 2 negatif yaşadım o hamile kaldı bana telefonda "ceketini atsa hamile kalıyorum" dedi üstelik bunu söyleyen insan evlendikten 1,5 yıl sonra her ay doktora taşınarak hamile kaldı o ceket o sıralarda neredeyse artık! calimeo gibi bağırasım geliyor Ama bu haksızlık!!!!!!!!!!!
senin kv de enteresanmış, sen söylemişsindir ismini, niye ravza diye dua ediyo ki... istediğin isimle dua etseydi.... neyse kızmıycam kızmıyyycaaaammmm ooommmmmmmmbilmiyorum canım ben olsam vazgeçmem gerekirse sert bi konusma yapardım bu kounuda hassasım çünkü..
mesela ben zeynep ismini cok seviyorum ve nasip olursa koyucam bunu herkes biliyor kv. umreyegitti orda bana dua ederken ravza koyarız diye dua etmiş bende tamam anne ama biliyosun zeynepi cok sevdiğimi o yüzden ikisibirden olur dedim biraz mırın kırın etti doğmamıs cocuga don biçtik anlayacagın
uursalılar yok galibakızlar resım paylaşmış hep sayfa da..
phala da o resimlerden albüm yapmış senlen ben yokuz ama...
oldu mu şimdi
sanki miiiii kızımmmmm bildiğin gebein işteeeeeeeesonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
aa canım hayırlı olsun. çok sevindim, olmuş senin. Nasıl oldu?
Egunal canım bu arada beni de listeye ekler misin :) Siz nasılsınız?
Bu konuda bilgisi olan birine acil ihtiyacım var. Benim ilk kez başıma geliyor.
Arkadaşlar selam. Ben 11 gün önce 4. tüp bebek denemesine başladım. Size acil ve önemli bir sorum var. Çatlatma iğnesi gününde rahimde sıvı tespit edildi. Tüplerimde sıvı birikmesi vs yok. Muhtemelen ilaçtan olduğunu söyledi doktor. Bunun OHSS ile ilgisi var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu ve souç ne oldu? Doktor transfere kadar geçmezse bütün embriyoları donduracaklarını söyledi.
canım kat kat artsın değerin inşallah :) hayırlı olsun canım :)
sağol canım amin inşallah darısı seninde başına bütün isteyenlere inşallah
canım ben de zor buldum tek resmimi:) ne güzel birbirimizi de gördük bu sayede :)[/QUOT
aa canım hayırlı olsun. çok sevindim, olmuş senin. Nasıl oldu?
Egunal canım bu arada beni de listeye ekler misin :) Siz nasılsınız?
Bu konuda bilgisi olan birine acil ihtiyacım var. Benim ilk kez başıma geliyor.
canim hamilesin,yasasin,tutmus bebecigin seni siki siki tebrik ederim,allah tamamina erdirsin
3.teste degerinde firlar emin ol,benim dr 45 ve sonrasi iyidir demisti..benim de cok yuksek degildi 103tu,sonradan zipladi
2gun ara ile test yapman gerekiyor,artisi dr degerlendirebilmesi icin
namaza katılamasam dA MUTLAKA tespihatımı yaparım şekerim.....
sizlere ne diyeceğimi bilemediğimden hiç bi şey dememeye karar verdim sadece
canım yeğenimde 4-5 gün gecikince yaptı negatifti bikaç gün sonra sanırım 10. gün ben çok ısrar edince yeniden yaptı(kan testine ikna edemedim.) pozitif çıktı, ertesi gün kan verdi 1700 dü değeri..... darısı başına... gerçi yeğenim tedavi de değil, gayet doğal hatta korunuyolardı da... ben gebelik belirtisi bunlar dedikçe yok oruçtan halsizlik yok zaten demir eksikliği var ondan yorgunluk... memeler de ondan şişti herhalde demiştim de reglim gecikti ya o da ondan demiştio kadar çok süttür o süt dedim inanmadı bana anasından önce ben inandım yavruya...
seni de merakla bekliyorum....
ay sninki yine iyi ben geçen fakülteye gittiğimde 2 hatun konuşuyolarmış aralarında, ne biliyim ayol, kadın diğerine bi şey nlatırken "amayaa olcak şeymi?" gibi bi cümle kurdu ben o amayaaa kısmını duyunca bi döndümsonrada önüme döndümmmm
şaka gibi diycek şey yok.... bence de kocan kardeşiyle konuşsun, olur mu öyle saçmalık canım... bende zeynep adını çok severim, elif adını da çok severim ama görümcemin kızının adı zeynep amcamın kızının kızı da elif.... daha yakınlarda da var... düşünmem yani.... aynı isimde kuzenler alenen kıskançlık ürünü gibi durur....
senin kv de enteresanmış, sen söylemişsindir ismini, niye ravza diye dua ediyo ki... istediğin isimle dua etseydi.... neyse kızmıycam kızmıyyycaaaammmm ooommmmmmmm
uursalılar yok galiba
sanki miiiii kızımmmmm bildiğin gebein işteeeeeeeeinşallah katlayarak artaar ve sağlıkla kucağına alırsınnnn bebeğiniii
dua listesine eklicem dimi...
şekerim soyadını unuttum ben senin özelden yaz bi daha
4.denemende hayırlı olsun
çatlatma iğnesi günü görülen sıvı birikimi ohss nin tetikte beklediğinin habercisi..
son e2 değerin kaçtı acaba:26:
çatlatma iğnesinden sonra ohss aktif hale geliyor bu da embriyoların dondurulması demek..
ben size kendi albümümü yaptım kızlar
bazen hala şaşıyorum hakkatten ben bunca saçı taşıdım mı diye.... 2002Eki Görüntüle 1181037 kendi rengi... siyah...
sonra bi gün aniden belime kadar kıvırcık saçlarımı ahanda böyle yaptım 2010Eki Görüntüle 1181038 kızıl kastane arası...
derken evlenmeye karar verince azcıkın uzattım, kına gecemden bu foto 2012 Eki Görüntüle 1181035
bu da o saçın toplanmamış hali ve kızılımEki Görüntüle 1181036
eşim bi gün şakasına eve bi geliyomuşum sen sarışındedi... ertesi gün eve geldiğinde ben Eki Görüntüle 1181039
bu daaa son halimmmm... saçlar öz renginde ama kıpkısacıkkkkk..... Eki Görüntüle 1181034
Hala pas vermiyoGüldeeennn özledim ben seni
bende seni görünce hem bi şaşırdım hem bi bayıldım... şapka müthiişşşşşşİtiraf ediyorum en çok seni merak etmiştim ama zorlamamıştımvayyyyyyyyy diyorumm resmen carpe diem yaşıyosun yaa çok harikasın! 10 numara
CanimArkadaşlar selam. Ben 11 gün önce 4. tüp bebek denemesine başladım. Size acil ve önemli bir sorum var. Çatlatma iğnesi gününde rahimde sıvı tespit edildi. Tüplerimde sıvı birikmesi vs yok. Muhtemelen ilaçtan olduğunu söyledi doktor. Bunun OHSS ile ilgisi var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu ve souç ne oldu? Doktor transfere kadar geçmezse bütün embriyoları donduracaklarını söyledi.
ben size kendi albümümü yaptım kızlar
bazen hala şaşıyorum hakkatten ben bunca saçı taşıdım mı diye.... 2002Eki Görüntüle 1181037 kendi rengi... siyah...
sonra bi gün aniden belime kadar kıvırcık saçlarımı ahanda böyle yaptım 2010Eki Görüntüle 1181038 kızıl kastane arası...
derken evlenmeye karar verince azcıkın uzattım, kına gecemden bu foto 2012 Eki Görüntüle 1181035
bu da o saçın toplanmamış hali ve kızılımEki Görüntüle 1181036
eşim bi gün şakasına eve bi geliyomuşum sen sarışındedi... ertesi gün eve geldiğinde ben Eki Görüntüle 1181039
bu daaa son halimmmm... saçlar öz renginde ama kıpkısacıkkkkk..... Eki Görüntüle 1181034
sizlere ne diyeceğimi bilemediğimden hiç bi şey dememeye karar verdim artaar ve sağlıkla kucağına alırsınnnn bebeğiniii
bende seni görünce hem bi şaşırdım hem bi bayıldım... şapka müthiişşşşşşgerçi maşallah kızların hepsi artiiizzzzz yaaaaa.... gözler o biçim, tipler manken mübarek öööyyyleeee takılıyolarr.... annem benim lafım mı olur o hatunların yanında....
açıkcası rengimden sıkıldım galiba, ama tedavi de var o yüzden de bayaaadır boyatmıyorum zaten sık sık kestirdiğimden deboya kalmadı.... ama şimdi sıkıldım nolsam acaba... yada beklesem mi bi tedavi sonuçlansın sonra bakarım... ilk
Bazı kızlar resim paylaştı bende onları toparladım cuma akşamından itibaren bak sayfalara resimleri göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?