2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hoş geldin bebem hadi senide görelim ne kadar güzel hatunsun

Ahh cnm cok isterdim ama esimden veto var malesef resim yasagi oldugu icin yuzumu gosteremiyorum.ama hepiniz birbirinizden guzelsiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Cnm benim de bi bilgim yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hiç bir fikrim yok:26:

aa canım hayırlı olsun. çok sevindim, olmuş senin. Nasıl oldu?

Egunal canım bu arada beni de listeye ekler misin :) Siz nasılsınız?

Bu konuda bilgisi olan birine acil ihtiyacım var. Benim ilk kez başıma geliyor.

namaza katılamasam dA MUTLAKA tespihatımı yaparım şekerim.....

Eksik kalmiim o vakitt kizcelerr..bu da ben..

dogru yuklediysem bu benim kizlar:))

Tabi canım haklısın yaaa, ne o öyle 1.80 lik 50 kiloluk mankenler rüzgarımızla deviririz onları

Eki Görüntüle 1179885

olmuştur inşallah :) saçlarım kıvırcık normalde :)

Eki Görüntüle 1179942
Tamam tamam bu kendini beğenmiş demeyin:26:sadece paylaşmak istedim

Eki Görüntüle 1179952

Kızlar merak edenlere bu da üniformalı halim ancak sona erdi maalesef

Bende kusur kalmiyim dedim ama telefondan girdiğim için yapabildim mi bilmiyorum :44:
sizlere ne diyeceğimi bilemediğimden hiç bi şey dememeye karar verdim sadece

canım yeğenimde 4-5 gün gecikince yaptı negatifti bikaç gün sonra sanırım 10. gün ben çok ısrar edince yeniden yaptı(kan testine ikna edemedim.) pozitif çıktı, ertesi gün kan verdi 1700 dü değeri..... darısı başına... gerçi yeğenim tedavi de değil, gayet doğal hatta korunuyolardı da... ben gebelik belirtisi bunlar dedikçe yok oruçtan halsizlik yok zaten demir eksikliği var ondan yorgunluk... memeler de ondan şişti herhalde demiştim de reglim gecikti ya o da ondan demişti o kadar çok süttür o süt dedim inanmadı bana anasından önce ben inandım yavruya...

tamam tamam koycam kızlar..
bende en az sızın kadar güzelim
seni de merakla bekliyorum....

ıh ıhh paylaşmadım
ama arkamdan biri mybaby24 diye bagırsa döner bakarım
ay sninki yine iyi ben geçen fakülteye gittiğimde 2 hatun konuşuyolarmış aralarında, ne biliyim ayol, kadın diğerine bi şey nlatırken "amayaa olcak şeymi?" gibi bi cümle kurdu ben o amayaaa kısmını duyunca bi döndüm sonrada önüme döndümmmm

şaka gibi diycek şey yok.... bence de kocan kardeşiyle konuşsun, olur mu öyle saçmalık canım... bende zeynep adını çok severim, elif adını da çok severim ama görümcemin kızının adı zeynep amcamın kızının kızı da elif.... daha yakınlarda da var... düşünmem yani.... aynı isimde kuzenler alenen kıskançlık ürünü gibi durur....

senin kv de enteresanmış, sen söylemişsindir ismini, niye ravza diye dua ediyo ki... istediğin isimle dua etseydi.... neyse kızmıycam kızmıyyycaaaammmm ooommmmmmmm

kızlar resım paylaşmış hep sayfa da..
phala da o resimlerden albüm yapmış senlen ben yokuz ama...
oldu mu şimdi
uursalılar yok galiba

sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
sanki miiiii kızımmmmm bildiğin gebein işteeeeeeee inşallah katlayarak artaar ve sağlıkla kucağına alırsınnnn bebeğiniii

Teşekkürler canım donmuş transferi 2 adetten biri tuttu cumartesi günü kalp atışlarını duydum darısı başına

Reactions: 9ay

Canim tam emin olmamakla birlikte senin ohss oldugunu dusunuyorum.biyerde de soyle demis: kullanilan ilaçların yumurtalıkları. aşırı uyarması sonucunda yumurtalıklarda kistik genişleme. ve vücut boşluklarında sıvı toplanmasıyla oluşan duruma Hiperstimülasyon sendoromu (OHSS) denir. - See more at: http://www.tupbebektv.com/ohss-nedir-ohss-nasil-tedavi-edilir.html#sthash.Y4zndDOT.dpuf
Oyle olan arkadas cok var.1ay bekleyip rahmin duzelmesini bekliyorlar,sonra donmus embriyolar transfer ediliyor.hic sikinti yapma zaten su durumda pek mumkun durmuyor,hersey iyi olacak

Reactions: 9ay

dua listesine eklicem dimi...
şekerim soyadını unuttum ben senin özelden yaz bi daha
4.denemende hayırlı olsun
çatlatma iğnesi günü görülen sıvı birikimi ohss nin tetikte beklediğinin habercisi..
son e2 değerin kaçtı acaba:26:
çatlatma iğnesinden sonra ohss aktif hale geliyor bu da embriyoların dondurulması demek..

inşallah öyle olur canım.evet çarşamba birdaha gidicem hayırlısı olur inşallah

inşallah canım sağol

Hala pas vermiyo Güldeeennn özledim ben seni

ben size kendi albümümü yaptım kızlar

bazen hala şaşıyorum hakkatten ben bunca saçı taşıdım mı diye.... 2002 kendi rengi... siyah...
sonra bi gün aniden belime kadar kıvırcık saçlarımı ahanda böyle yaptım 2010 kızıl kastane arası...
derken evlenmeye karar verince azcıkın uzattım, kına gecemden bu foto 2012
bu da o saçın toplanmamış hali ve kızılım
eşim bi gün şakasına eve bi geliyomuşum sen sarışın dedi... ertesi gün eve geldiğinde ben
bu daaa son halimmmm... saçlar öz renginde ama kıpkısacıkkkkk.....

İtiraf ediyorum en çok seni merak etmiştim ama zorlamamıştım vayyyyyyyyy diyorumm resmen carpe diem yaşıyosun yaa çok harikasın! 10 numara

İtiraf ediyorum en çok seni merak etmiştim ama zorlamamıştım vayyyyyyyyy diyorumm resmen carpe diem yaşıyosun yaa çok harikasın! 10 numara
bende seni görünce hem bi şaşırdım hem bi bayıldım... şapka müthiişşşşşş gerçi maşallah kızların hepsi artiiizzzzz yaaaaa.... gözler o biçim, tipler manken mübarek öööyyyleeee takılıyolarr.... annem benim lafım mı olur o hatunların yanında....

açıkcası rengimden sıkıldım galiba, ama tedavi de var o yüzden de bayaaadır boyatmıyorum zaten sık sık kestirdiğimden de boya kalmadı.... ama şimdi sıkıldım nolsam acaba... yada beklesem mi bi tedavi sonuçlansın sonra bakarım... ilk defa yazın koyuyum enteresan hissediyorum hatta ilk kendi rengine herkes "saçını mı boyattın sen???" ablam dahil herkes

Canimtedaviye baslamissin Hayırli olsun valla sorun hakkında bilgim yok

Ben bu güzelliği tanıyorum ki

canimm bende senin resimlerini gordum ne guzelll cikmissin hepsindede masallah.. son halinde harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…