2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

güldenimm benı de ekleeee...adımı soyadımı özelden atıcammmm

canım maşallah :) hepsi ayrı yakışmış :) değiştirebilmen ne güzel :) ben sabitim :) koyu kahve normalde geçen bir değişiklik yaptım (en son 9 yıl önce değiştirmiştim) kızıl yaptım onda da nasıl olacak diye çok düşündüm :)

ben de işte bi filmde adam dedi ki "erkekler sarışın sever" kocama dedim öylemi gerçekten... "yani kolay farkedilirler türkler genelde esmerimsi olduğundan" dedi.. sence ben sarışın olabilir miyim dedim yok artık dedi, sonra güldü akşam gelirmişim sen sarışın olurmuşsun dedi....

öğlen izin istedim gittim saçımı kestirip boyattım... kocam eve gelince de pardon dedi üst kata doğru gidiyo.... kocaaaammmmm dediiimmmm böyle kaldı adam :) ben severim değişiklik

Bende severim değişikliği bir sarışın bir kumral oluyorum

Eklentiler

• $Screenshot_2014-03-11-21-59-55.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $Screenshot_2014-07-07-21-47-19.webp
    7 KB · Görüntüleme: 48
👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑
Hic sorun yokken bakimli olmak kolay, mesakkatli bir surecte boyle olabilmektir maharet... Guclu becerikli bakimli kadinlar :) harikasiniz, her biriniz ayri ayri cok guzelsiniz...

Daha da guzellestirecek mutluluklariniz tez zamanda gercek ve kucaginizda olsun :)

hepimiz icin aminnnnnn 🙏 🙏🙏🙏

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy cedruscummm allah sabır versinn ben olsam çoktan cingar çıkarmıştım ay ne münasebet yaa terbiyesizz..nasıl sinir oldumm senn ayy ben zaten o isminden vazgeçtim düşününce o kadarda güzel diilmiş falan de bak nasıl vazgecececek kıskanç sonrada bebeişini kucağına alana kadar kocin hariç kimseyle konuşma çatlasınn..ne kıskanç ne haset insanlar var yaaa..rabbim kem gözleredn sakınsınn senii bebeğini..hee bi de şu ceket atma mevzusu var yaa o ceketle boğasım gelio onlarııı yada atıcan ceketi önüne yap bakalım nasıl oluomuş bebiş bizde öğrenelim dicen

hepimizin resimlerinden albummu yapacaksin canim.

Yaptım bile canım, albüm dediğim herkesin resimlerini word dosyasına yapıştırdım isimleride yazdım hepsi bir arada yani. Mail adresini özelden at sanada yarın gönderirim. Bu arada saçımın rengini beğendinmi röfleyi kendim yaptım

Seç beğen canım son stilini çok beğendim en doğalı o canım bencede güzel bir karar vermişsin. Bu arada senin saçın kıvırcık mı ilk fotografında kıvırcık çünkü yoksa permalı mı orada

cnm dur belki kanda değerin yüksek çıkıcak olmazsada bi daha ki aylar var

yok cnm çıkmaz daha bişi kahve kahve leke geliyo yogunlaştı
önümüzdeki ay artık inşallah bakaılım

ne güzel ummadıgı anda gelmiş işte en güzel süprizzz
bende süprizimi bekliyorum sabırla
hepimize Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsin

amayaa koyarmışmısın nickini yaaaa bak öle şaşırtırlar işte

sendekide ne cesaret bide sarıya boyatmak valla helal olsun ama yakışmış valla
kına gecesinde dediğin fotodaki rengini en çok begendim onu sölim
paylaştıgın resimlerede Maşallah

Bende severim değişikliği bir sarışın bir kumral oluyorum

hangisi dersen bilemedim ama bu sarı olanı çok begendim
güzelyalı mı orası sahildemi çektin fotoyu?

bende bugün sabahın 8 inde hastaneye gittim endokrinolojiyeteee saat 4 buçukta geldim evcezimee dağıldım dağıldım resmendoktorumu değiştirdim...euthyrox 25 kullanıodum ama tsh yine 4.5 çıktı levotiron 75 verdi doktor bide dedikii yeni doktorcum biz bunu çözmeden boşu boşuna tüp bebek deneme bi daha dedi önce bi toparlayalım tshı sonra ben sana tamamdır dicem sonrasında tüp bebek deditsh yumurta gelişimini falan etkiliodu embriyonun gelişimini de biliodum ama bugün tsh ın embriyonun tutunmasını da etkilediğini söyledi..ama ben tüp bebek tedavim boyunca istisnasız her kontrolumde tsh tahlili istedim hep inişli çıkışlıydı neden doktorum uyarmadı ki beni göre göree bile bile miii aldım ben o negatifii

Canımmkolunun altında ki beze ne oldu?

Maalesef bazı tüp bebek doktorları sırf para için herşeyi yaparlar canım ben test ettim bu seferki doktorum hem pozitifti hem de dürüst

ayyyy enerjine hayran kaldımmmmm

Canımmkolunun altında ki beze ne oldu?

canımm elime gelmiyor artık acısı da geçti...
bugün sağlık ocagında kan verince gitmedim artık genel cerraha bida bida
çarşamba falan gidebilirm sanırım hem kd hem oraya

nasıll yani kendim yaptımmyok artıkınnn

kızlar bugün çok yoruldum erken ayrılıyorum bu yüzden
iyigeceler hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…