- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
yaa zaten kafam allak bullaktı merkez ve doktor konusnda iice karıştıı püffffMaalesef bazı tüp bebek doktorları sırf para için herşeyi yaparlar canım ben test ettimbu seferki doktorum hem pozitifti hem de dürüst
canımm elime gelmiyor artık acısı da geçti...
bugün sağlık ocagında kan verince gitmedim artık genel cerraha bida bida
çarşamba falan gidebilirm sanırım hem kd hem oraya
Canim tam emin olmamakla birlikte senin ohss oldugunu dusunuyorum.biyerde de soyle demis: kullanilan ilaçların yumurtalıkları. aşırı uyarması sonucunda yumurtalıklarda kistik genişleme. ve vücut boşluklarında sıvı toplanmasıyla oluşan duruma Hiperstimülasyon sendoromu (OHSS) denir. - See more at: http://www.tupbebektv.com/ohss-nedir-ohss-nasil-tedavi-edilir.html#sthash.Y4zndDOT.dpuf
Oyle olan arkadas cok var.1ay bekleyip rahmin duzelmesini bekliyorlar,sonra donmus embriyolar transfer ediliyor.hic sikinti yapma zaten su durumda pek mumkun durmuyor,hersey iyi olacak
dua listesine eklicem dimi...
şekerim soyadını unuttum ben senin özelden yaz bi daha
4.denemende hayırlı olsun
çatlatma iğnesi günü görülen sıvı birikimi ohss nin tetikte beklediğinin habercisi..
son e2 değerin kaçtı acaba:26:
çatlatma iğnesinden sonra ohss aktif hale geliyor bu da embriyoların dondurulması demek..
Sağol canım. cesaretimi tam toplamıştım şimdi de bu çıktı. Napalım hayırlısı olsun dediğin gibi..Canimtedaviye baslamissin Hayırli olsun valla sorun hakkında bilgim yok :
nasıll yani kendim yaptımmyok artıkınnn
hayırlı olsunnnn tebrik ederim canım değerin kat kat artsınn inşallahhh
Suan sarisinim Hayır bebeğim foto cesmealtinda çekildiyok cnm çıkmaz daha bişi kahve kahve leke geliyo yogunlaştı
önümüzdeki ay artıkinşallah bakaılım
ne güzel ummadıgı anda gelmiş işte en güzel süprizzz
bende süprizimi bekliyorum sabırla
hepimize Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsin
amayaa koyarmışmısın nickini yaaaa bak öle şaşırtırlar işte
sendekide ne cesaret bide sarıya boyatmak valla helal olsunama yakışmış valla
kına gecesinde dediğin fotodaki rengini en çok begendim onu sölim
paylaştıgın resimlerede Maşallah
hangisi dersen bilemedim ama bu sarı olanı çok begendim
güzelyalı mı orasısahildemi çektin fotoyu?
bende bugün sabahın 8 inde hastaneye gittim endokrinolojiyeteee saat 4 buçukta geldim evcezimee dağıldım dağıldım resmen doktorumu değiştirdim...euthyrox 25 kullanıodum ama tsh yine 4.5 çıktı levotiron 75 verdi doktor bide dedikii yeni doktorcum biz bunu çözmeden boşu boşuna tüp bebek deneme bi daha dedi önce bi toparlayalım tshı sonra ben sana tamamdır dicem sonrasında tüp bebek dedi tsh yumurta gelişimini falan etkiliodu embriyonun gelişimini de biliodum ama bugün tsh ın embriyonun tutunmasını da etkilediğini söyledi..ama ben tüp bebek tedavim boyunca istisnasız her kontrolumde tsh tahlili istedim hep inişli çıkışlıydı neden doktorum uyarmadı ki beni göre göree bile bile miii aldım ben o negatifii
valla çingen falan diince ben egelisin diye bekledim bi ann..Aslen Artvin-Hopa'lıyım canım saygılar sunarımLaz damarı denen şey doğru valla
kızlar bugün çok yoruldum erken ayrılıyorum bu yüzden
iyigeceler hepinizeee
Suan sarisinim Hayır bebeğim foto cesmealtinda çekildi
Tatlisim benim esimdede guatr var ilaç kullanıyor doktor bize spermi sayıyı ve Morfolojiyi etkiyor dedi tüp bebek doktorun seni uyarmasi gerekiyordu sen içini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra hersey olur
Eveeettt geldim hemen listemize bi el atmam lazım...
destom bitirdim diziyi :2::2::2: şimdi bekle teee nisana kadar
burası yanlış yer ama yazdım artıkın devamını sürrealden konuşuruz
Eveeettt geldim hemen listemize bi el atmam lazım...
hosgeldin kuzum liste demisken ilk sayfadaki listeyi duzeltirken benim tedaviyi ekim yaparmisin hastane aynı izmirden bursaya gidicem koca izmirde merkez bulamadım
iyi geceler canımcımmm..üzülmek sıkılmak yok emii..önümüzdeki maçlara bakıcaz..kızz bak benim kalenin önündeee duvarlar olmasına ragmenn denemeye devammkızlar bugün çok yoruldum erken ayrılıyorum bu yüzden
iyigeceler hepinizeee
hangi diziymiş bakiimm okitabını al kitabına başla bence zaman geçer...ben sipariş verdim gelecek
Canim opu hayrli olsunonemli olan kaliteli olmasi..benim 7toplandi ama sona 2kaldi ama tam kalite idi..olacagi varsa oluyor..bende cok uzulmustum ama bak simdi hamileyim.allah hayirlisini versin..baskalarinin 20yumurtasini hic dsunme,onlarin da cogu dollenme asamasinda eleniyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?