2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Maalesef bazı tüp bebek doktorları sırf para için herşeyi yaparlar canım ben test ettim bu seferki doktorum hem pozitifti hem de dürüst
yaa zaten kafam allak bullaktı merkez ve doktor konusnda iice karıştıı püffffinşallah rabbim bizleride şifa olacak ellerle karşılaştırsın tatlımm

canımm elime gelmiyor artık acısı da geçti...
bugün sağlık ocagında kan verince gitmedim artık genel cerraha bida bida
çarşamba falan gidebilirm sanırım hem kd hem oraya

Bak vücut atıyor demek ki bir kaç gün içinde gider tamamiyle

sağol canım cevabın için. çok yüksek dozda kullandım ilaç, ondan oldu.

selam canım tekrar. özlemişim sizleri. e2 değerine bakmıyor ya benim doktorum o nedenle bilemiyoruz. 175 gonal f ile 11. gün 5000'di hatırlarsın. Bu defa 300 gonal f kullandım 11 gün. Demin de çatlatmayı vurdum. Bakalım ne olacak. Benim transfer iptal oldu gibi o zaman

Bu arada sıvı 1 günde oluştu. Hem de bol miktarda.

Hayırlısı ya artık bir şey diyemiyorum. Zaten OHSS'den de korkuyorum o nedenle transfer olmasın daha iyi. Şu an bile karnım çok şiş. yemek yiyemiyorum. midem de dolu gibi…

Peki canım çarşamba yumurtalar toplanacak ben ne zaman adet olurum? Bir de bir normal adet bekleyecek miyiz dndurulmuşa başlamak için?

sen ne yaptın canım?

Canimtedaviye baslamissin Hayırli olsun valla sorun hakkında bilgim yok:
Sağol canım. cesaretimi tam toplamıştım şimdi de bu çıktı. Napalım hayırlısı olsun dediğin gibi..

Son düzenleme:
nasıll yani kendim yaptımmyok artıkınnn

Eveeet kendim yaptım gerçekten, hep kendim yaparım ki
Bir kere yolda durdurdular kuaförümü sordular kendim dedim
Bir kerede kuafördeyim diyer müşteri benim saçımı göstererek işte ben böyle sarı istiyorum demişti

Suan sarisinim Hayır bebeğim foto cesmealtinda çekildi

Tatlisim benim esimdede guatr var ilaç kullanıyor doktor bize spermi sayıyı ve Morfolojiyi etkiyor dedi tüp bebek doktorun seni uyarmasi gerekiyordu sen içini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra hersey olur

Aslen Artvin-Hopa'lıyım canım saygılar sunarım Laz damarı denen şey doğru valla
valla çingen falan diince ben egelisin diye bekledim bi ann..senn cennetten düşmüşsün kuzum bee o taraflar çok güzell yaa..üniversitede bütün karadenizi gezmiştik hayran kalmıştımm ..hele rizeden artvine doğru çıkan yoll ayyy alt taraf denizz gittiğin yer yemyeşill dağ..eşimede hep anlatır mutlaka bi karadeniz turu yapalım derdim geçen yaz işi gereği orduya gitti otobüsten inince beni aradı hemen biletini alıosun atlayıp geliosun cennet burası demişti bi hafta kaldık hala sayıklıyo benimki karadeniz şöyle güzel böyle harika diye

aslında ilk o uyardı zaten tatlım şubatta başlayacaktım tedaviye tsh yüksek dedi endokrine gönderdi ilaç kullandım biraz düştüü ama hep 2 buçuk 5 arasıydı tedavi süresincee bugünde endokrinoloji doktoru ölee diince ne biliyiim üzüldüm yaa..severim tüpçü doktorumu aslında ama ikinci denemyi manisada yapmayaya karar vermiştim zaten..kısmet artık nakalım neresi olacak izmir bursa istanbul ankara..hepsi ihtimal dahilinde..rabbimm hayırlı ellerle karşılaştırsın çaldığımız kapılar şifa olsun inşallah canım

Eveeettt geldim hemen listemize bi el atmam lazım...

canım ilk baştaki listede beni de günceller misin? Gerçi transfer iptal mi yazacağız ne yazacağız belli değil ama olsun :)
Merkez aynı, denem sayısı +1 sadece

kızlar bugün çok yoruldum erken ayrılıyorum bu yüzden
iyigeceler hepinizeee
iyi geceler canımcımmm..üzülmek sıkılmak yok emii..önümüzdeki maçlara bakıcaz..kızz bak benim kalenin önündeee duvarlar olmasına ragmenn denemeye devammher seferinde bu da mı gol diil oluyoruz ama olsunnn ligden düşmedik dahaa..öperimm çokk

Kızlar ben de bugün erken kaçıyom akşam saatlerinde bulantım başladı hala bulanıyom:104::104::104::104::120::120::120::120:

😮 Ben bu crinone kutusu yer kapliyor diye atmisim, dosya ofiste kaldi.. Prospektus yok.

Crinone jel uyguladiktan sonra yatiyor muyduk? Yuruyor muyduk? Emin degilim :))))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen benim de senin gibi ,16 yumurtadan 7 ye 7 den 4 e düştü. .4 ü donduruldu. çözülünce 2 si sağlam çıktı onuda transfer ettilerçok üzüldüm donmuşum hiç kalmadı diye . neyse gebe olduğumu öğrendim yarın da kese kontrolü için gidecez,inşallah görürüz hayırlısıyla..Bu süreç çok zahmetli ve yorucu...Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…