Canim faceden arkadaş olsak daha mi iyi ne)))))))
ben eşime söylemedim kiiiimuhtemelen o da istemeyebilir amaaaaannnn sanki onlr her yaptıklarını söylüyolar da
Benim var bekarken açtığım için ona karismiyor olsun bizde burdan yazisiriz birbirimizi görmeden ama sen bizi gördünvay vay esınızden gizli gizli yapıosunuz demek.
ben bı kere demış bulundum ya..
kızım benımkı de kıskanç bı facebookum bılem yok
kız buraya yazdığımı bılıyo..gercı o kadar sayfanın ıcınden gormezdı belkı yanı bakmazdı ama seytanın ısı yok..
napayım tedavı ustu esımı dınlemelıyım
yazdığın yetmıyo bıde kendını mıllete yayın mı etcen dedı
Bende söylemedim kibi duysa çok kıskanç :104::125: süper bir sahne canlandirdim kesip yedi beni
Daha yeni boyadım face de resim yok ama buraya koymayı deniycem şimdi hastam var birazdan kayacam
Ben de resim ekleyemedim. valla ben de eşime sormam.genelde kendi bildiğimi okumayı severim. ne de olsa aslan burcuyum haahhhaaahha
zaten haftasonundan kalan bi kızgınlığım var, çemkiremedim de şimdi de zaman geçti çemkirememona saysınnnn.... görse de herhalde "arkadaşlık sitesine değil kk ya verdim resimleri" der bi de kızarım olur biter... pehhhh
boyutu büyütse yüklemiyor hata veriyor.... küçük boyutlu olursa çok kolay.... ben irfanview diye bi programla boyutlarını küçültüyorum, boyu aynı kalıyo :)Ben de resim ekleyemedim. valla ben de eşime sormam.genelde kendi bildiğimi okumayı severim. ne de olsa aslan burcuyum haahhhaaahha
zaten haftasonundan kalan bi kızgınlığım var, çemkiremedim de şimdi de zaman geçti çemkirememona saysınnnn.... görse de herhalde "arkadaşlık sitesine değil kk ya verdim resimleri" der bi de kızarım olur biter... pehhhh
Daha yeni boyadım face de resim yok ama buraya koymayı deniycem şimdi hastam var birazdan kayacam
Ooo fena kizmissiniz sert ve öfkeli hatunlaraynen benim de haftasonundan kalan kızgınlığım var,üzerime gelmesin valllaaa,hiç çekmemem
Canlarım fotoğraf paylaşanlara albüm gönderdim ya, eğer verdiğiniz mailler eşlerinizinse albümü aldıktan sonra mailden ve özellikle çöp kutusundan da silmenizi önemle rica ederim.
Phala
Hoşgeldin canımBende geldim.yas 27 sorun erkek infertilite si 2.denemem olacak merkez ege Üniversitesi. Tedavi geçen ay balayacakti kist çıktı ilaç kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum inşallah bu ay tekrar başlayacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kız daha foto yüklemedin mi:26:catladim meraktanalbümü bana da gönderirmisin sanırım kaçırdım her sayfayı okuyamadım.Mail adresimi sana özelden yazıyorum.
Kız daha foto yüklemedin mi:26:catladim meraktan
bi uğrayıp kaçıyosa ergunal herkesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?