At at ben gecen attim iyi geldi alisveris askindan ne acikiyorsun ne susuyorsun :) bereketli bir gun olsun sayin editorum
Bende cabuk sikisirim ama usg ile kontrol ediyolar.benim cisim geldigi halde dr yok daha senin cisin diye beklettitransfer sonrasi catlayacaktim ama dr hemen kalkmami engelledi,30-40dk yattim mecbur,gelip kontrol etti birde tutunma icin onemliymis,aciklamayi yapti,bilmemne kaslari calisip,rahmi uyariyomusda vs vs..
En buyuk motivasyon bebek canim..ben cisimi tutamazsam kendimi bunun icin cok suclarim diye diye vakit gecirdim..mukafatimi da aldim cok sukur,darisi sana canim
Eki Görüntüle 1182071 inşallah becerebilmişimdir
kamu malı diyosun yani
Ahanda kaybettik editörü
bence çok güzel bayıldım rengine begenmeyenler kiskanmis rengini
guldenim gelmiş
günaydınnnnn hoşgeldin canım
güle güle hoşçakal canım
ayy noluyo önce yüzlerinizi gösterdiniz şimdi açıyımı değiştirdiniz
bişi anlamadım neden yüzün değilde .................................
bende arkadan fotomu koyarım bak
Sen olayı bilmiyon bacım saçımı balyaj yaptırdım pazar günü çok kötü oldu tekrar koyultucam oyüzden koydum kızlar baksın diye bayaa beyaz gibi oldu
Süpersin şekerim yaaa, son sözlerine bittim yani
Benim var bekarken açtığım için ona karismiyor olsun bizde burdan yazisiriz birbirimizi görmeden ama sen bizi gördün
anammm benm adamda bilmiyi resim attıgımı bile kızar valla
iş yerinde çaktırmadan attım ben resmmii
Bende geldim.yas 27 sorun erkek infertilite si 2.denemem olacak merkez ege Üniversitesi. Tedavi geçen ay balayacakti kist çıktı ilaç kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum inşallah bu ay tekrar başlayacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Transferim oldu öğlen .. Bebişlerimi aldım geldim ... Bundan sonra beni neler bekliyor acaba .. Ne yapayım ne yapmayım tecrübeliler. :)))
Bundan sonra seni ne mi bekliyor işte bunlarinşallahhhhhhhhhhhhhhh
Sürekli yatma..İlk 2 gün daha çok yatar halde ol ama...
Sonra normal hayatına dön abartmamak şartıyla...
Birşey alacağında yukarı uzanma..
Sıcak suyla banyo yapma ılık olsun zaten bu sıcaklarda sıcak suyla banyo yapanın akli dengesini sorgularım
Oturarak da duş alma ayakta cıbış cıbış yap..
Bol su tüket...
Arada bir yürüyüşe çık gez dolaş rahmine temiz kan gider hareket edince...
Yeme içme konusunda kesin bilgiler olmasada tüpçüler arasında belli başlı tutunmaya yardımcı olduğu düşünülen gıdalar var..
Ananas,kabak çekirdeği ye..
Bitki çaylarından uzak dur..
Bi de kocana eziyet et ben gebeyim de pamuklara sar beni her dediğimi yap beni şımart de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?