2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
At at ben gecen attim iyi geldi alisveris askindan ne acikiyorsun ne susuyorsun :) bereketli bir gun olsun sayin editorum

reglimden dolayı oruç değilim canım yarın niyetlenicem ama..
size sabah yazdım eve daha yeni geldim
oruç olsam bu kadar dayanamazdım yedim güneşi ohhh misss

anammm benm adamda bilmiyi resim attıgımı bile kızar valla
iş yerinde çaktırmadan attım ben resmmii

Âmin canım transferim oldu öğlen.. 37. Dakika'ya kadar tutabildim umarım o 3 dk zarar etmemiştir:)

ayy noluyo önce yüzlerinizi gösterdiniz şimdi açıyımı değiştirdiniz
bişi anlamadım neden yüzün değilde .................................
bende arkadan fotomu koyarım bak

Sen olayı bilmiyon bacım saçımı balyaj yaptırdım pazar günü çok kötü oldu tekrar koyultucam oyüzden koydum kızlar baksın diye bayaa beyaz gibi oldu

Sen olayı bilmiyon bacım saçımı balyaj yaptırdım pazar günü çok kötü oldu tekrar koyultucam oyüzden koydum kızlar baksın diye bayaa beyaz gibi oldu

ben saçtan anlarım röfleli uzun dönemim oldu 10 yıl kadar balyajlıda oldu kuaförleri zengin etmişliğim vardır...
hemen bi bakiimm..
orjinal rengini söylesene bi de sana hangi renk attıklarını söylediler..

Transferim oldu öğlen .. Bebişlerimi aldım geldim ... Bundan sonra beni neler bekliyor acaba .. Ne yapayım ne yapmayım tecrübeliler. :)))

rabbım bu sefer yuzunu guldursun canımmmmmmmm

Transferim oldu öğlen .. Bebişlerimi aldım geldim ... Bundan sonra beni neler bekliyor acaba .. Ne yapayım ne yapmayım tecrübeliler. :)))

Bundan sonra seni ne mi bekliyor işte bunlar inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Sürekli yatma..İlk 2 gün daha çok yatar halde ol ama...
Sonra normal hayatına dön abartmamak şartıyla...
Birşey alacağında yukarı uzanma..
Sıcak suyla banyo yapma ılık olsun zaten bu sıcaklarda sıcak suyla banyo yapanın akli dengesini sorgularım
Oturarak da duş alma ayakta cıbış cıbış yap..
Bol su tüket...
Arada bir yürüyüşe çık gez dolaş rahmine temiz kan gider hareket edince...
Yeme içme konusunda kesin bilgiler olmasada tüpçüler arasında belli başlı tutunmaya yardımcı olduğu düşünülen gıdalar var..
Ananas,kabak çekirdeği ye..
Bitki çaylarından uzak dur..
Bi de kocana eziyet et ben gebeyim de pamuklara sar beni her dediğimi yap beni şımart de

Canim bunca kazandığının yarısını kuaföre vermiş biri olarak sıkıntı yok sacinda olmuş oyle beyaza yakın felan ben göremedim gayette eşit atmışlar rofleyi
Bazı kuaforler değişik yapıyorlar sanki saça tas koyup etrafından rofle yapıyor gibi ama senin ki gayet başarılı tabiii arkadan))))

Tupculer arasında haaa)))))) kopardin kız beni.telden giriyom sarı kafalar çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…