2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bilgisayarımı kapadım elime çantamı aldım çıktım işten, birde kızıyorum biraz geç çıktım herkes gitti diye. Babamı aradım neredesin diye arabayla beraber çıkıyoruz bilmem neredeyim dedi bende şaşırdım dakikasında benim kapımda olur diye, sonra saate bir baktım saat 4.30 ben tası torbayı almışım vakit geldi diye çıkıp gitmişim iş yerindeki arkadaşlara da iyi akşamlar deyip çıktım kimsede de ses yok, kızdım insan bir iyi akşamlar diler diye, böyle bir şey yapmazlardı çünkü meğer onlarda şaşırmışlar. Anın da bir U dönüşü gene geldim iş yerine

transferinden sonra bebeklerin inşlh seni hiçççç bırakamzzz

tatlış boşver aylar senin sıra bi daha ki aya olur
KIZ BEN ekleyecektim ama eşim istemedi.üzgünüm kızlar..
bu arada telefonun da whatsap varsa numaramı vereyim ordan gör beni
cnm sende bendensin gızz benim ki de kızdı malesef bende yüklemedim buraya
Transferim oldu öğlen .. Bebişlerimi aldım geldim ... Bundan sonra beni neler bekliyor acaba .. Ne yapayım ne yapmayım tecrübeliler. :)))[/QUOTEhayırlı olsun 12 gün sonra güzel habeler veririsin iişlh

Son düzenleme:

Orjinal regi siyaha yakın canım yaa gidip boyatıcam tekrar beğenmedim sence ne renk yaptırayım

biri bitirdin beni der biri kopardın ben hiç iyi gelmiyorum bu kızlara beden bütünlüğünüz için gideyim en iyisi

gitmeeeee

bende seni biliyom kiiii

canımsın kızzzzz
renkli göz

ee 5 te cıkıyodun demı sen.
canımm sana bısey sordum ama gormedın gece namazı hangı gun olcak

ilk sözlerim işine gelmedi dimi hepinize çirkinsiniz dedim
döndüm demek ki sizinim

Ama çok geç döndün bu arada tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır

Ayyyy sen ne tatlı ne dili şeker bir hatunsun yaaaaa ... Saol şimdi arıcam eşimi bana ananı ve kabak çekirdeği al dicem :)) teşekkür ederim canım:)

canımsın kızzzzz
renkli göz

ee 5 te cıkıyodun demı sen.
canımm sana bısey sordum ama gormedın gece namazı hangı gun olcak

Yok canım 5.30 da çıkıyorum
Namazın gününü bilmiyorum egunal herhalde söyleyecek bize

offf yaa bilmiyorum ben hiç beğenmedim

Orjinal regi siyaha yakın canım yaa gidip boyatıcam tekrar beğenmedim sence ne renk yaptırayım

siyahtan bu renge dönmüş fena değil tek sorun ara renkten rengi kırmak için son bir boya atması lazımdı o zaman gözüne tuhaf gelmezdi..
rengi değiştirme bu güzel sadece aradaki rengi kırdır...
bu benim rengim 10 yıl kullandım röfleli...
eğer ara rengi kırdırırsan buna yakın olur..

Son düzenleme:

Reel hayatta arkadaş olmayı çok isterdim seninle.bana hep böyle savunmasiz,korunmasız gibi geliyorsun yanlis anlama sakin dediklerimi çok doğal ve iyi niyetli bi insansın oyuzden diyorum.ben seni hep korurdum))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…