Tupculer arasında haaa)))))) kopardin kız beni.telden giriyom sarı kafalar çıkmıyor.
transferinden sonra bebeklerin inşlh seni hiçççç bırakamzzzSlm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm
tatlış boşver aylar senin sıra bi daha ki aya olur
cnm sende bendensin gızz benim ki de kızdı malesef bende yüklemedim burayaKIZ BEN ekleyecektim ama eşim istemedi.üzgünüm kızlar..
bu arada telefonun da whatsap varsa numaramı vereyim ordan gör beni
Transferim oldu öğlen .. Bebişlerimi aldım geldim ... Bundan sonra beni neler bekliyor acaba .. Ne yapayım ne yapmayım tecrübeliler. :)))[/QUOTEhayırlı olsun 12 gün sonra güzel habeler veririsin iişlh
Eki Görüntüle 1182071 inşallah becerebilmişimdir
anammm benm adamda bilmiyi resim attıgımı bile kızar valla
iş yerinde çaktırmadan attım ben resmmii
ben saçtan anlarım röfleli uzun dönemim oldu 10 yıl kadar balyajlıda oldu kuaförleri zengin etmişliğim vardır...
hemen bi bakiimm..
orjinal rengini söylesene bi de sana hangi renk attıklarını söylediler..
Bilgisayarımı kapadım elime çantamı aldım çıktım işten, birde kızıyorum biraz geç çıktım herkes gitti diye. Babamı aradım neredesin diye arabayla beraber çıkıyoruz bilmem neredeyim dedi bende şaşırdım dakikasında benim kapımda olur diye, sonra saate bir baktım saat 4.30ben tası torbayı almışım vakit geldi diye çıkıp gitmişim iş yerindeki arkadaşlara da iyi akşamlar deyip çıktım kimsede de ses yok, kızdım insan bir iyi akşamlar diler diye, böyle bir şey yapmazlardı çünkü meğer onlarda şaşırmışlar. Anın da bir U dönüşü gene geldim iş yerine
biri bitirdin beni der biri kopardın ben hiç iyi gelmiyorum bu kızlara beden bütünlüğünüz için gideyim en iyisi
bende seni biliyom kiiii
Bilgisayarımı kapadım elime çantamı aldım çıktım işten, birde kızıyorum biraz geç çıktım herkes gitti diye. Babamı aradım neredesin diye arabayla beraber çıkıyoruz bilmem neredeyim dedi bende şaşırdım dakikasında benim kapımda olur diye, sonra saate bir baktım saat 4.30ben tası torbayı almışım vakit geldi diye çıkıp gitmişim iş yerindeki arkadaşlara da iyi akşamlar deyip çıktım kimsede de ses yok, kızdım insan bir iyi akşamlar diler diye, böyle bir şey yapmazlardı çünkü meğer onlarda şaşırmışlar. Anın da bir U dönüşü gene geldim iş yerine
Orjinal regi siyaha yakın canım yaa gidip boyatıcam tekrar beğenmedim sence ne renk yaptırayım
Hosbulduk canim.Benimde 1. Denemem orda olmuştu yine oraya gidiyorum değiştirmedik. Eşime tese yapıldı spermler donduruldu Egede. Değiştirmeyi dusunmedik insallah hayirlisi olur.Hoşgeldin canımbenim 1.deneme orda olmuştu Erol beyin hastasiydim inşallah bu tedavide bebisin gelir
ilk sözlerim işine gelmedi dimi hepinize çirkinsiniz dedim
döndüm demek ki sizinim
Bundan sonra seni ne mi bekliyor işte bunlarinşallahhhhhhhhhhhhhhh
Sürekli yatma..İlk 2 gün daha çok yatar halde ol ama...
Sonra normal hayatına dön abartmamak şartıyla...
Birşey alacağında yukarı uzanma..
Sıcak suyla banyo yapma ılık olsun zaten bu sıcaklarda sıcak suyla banyo yapanın akli dengesini sorgularım
Oturarak da duş alma ayakta cıbış cıbış yap..
Bol su tüket...
Arada bir yürüyüşe çık gez dolaş rahmine temiz kan gider hareket edince...
Yeme içme konusunda kesin bilgiler olmasada tüpçüler arasında belli başlı tutunmaya yardımcı olduğu düşünülen gıdalar var..
Ananas,kabak çekirdeği ye..
Bitki çaylarından uzak dur..
Bi de kocana eziyet et ben gebeyim de pamuklara sar beni her dediğimi yap beni şımart de
canımsın kızzzzz
renkli göz
ee 5 te cıkıyodun demı sen.
canımm sana bısey sordum ama gormedın gece namazı hangı gun olcak
Ayyyy sen ne tatlı ne dili şeker bir hatunsun yaaaaa ... Saol şimdi arıcam eşimi bana ananı ve kabak çekirdeği al dicem :)) teşekkür ederim canım:)
canim bunca kazandığının yarısını kuaföre vermiş biri olarak sıkıntı yok sacinda olmuş oyle beyaza yakın felan ben göremedim gayette eşit atmışlar rofleyi
bazı kuaforler değişik yapıyorlar sanki saça tas koyup etrafından rofle yapıyor gibi ama senin ki gayet başarılı tabiii arkadan))))
rabbım bu sefer yuzunu guldursun canımmmmmmmm
Orjinal regi siyaha yakın canım yaa gidip boyatıcam tekrar beğenmedim sence ne renk yaptırayım
Eki Görüntüle 1182071 inşallah becerebilmişimdir
Ayyyy sen ne tatlı ne dili şeker bir hatunsun yaaaaa ... Saol şimdi arıcam eşimi bana ananı ve kabak çekirdeği al dicem :)) teşekkür ederim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?