2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

seninki bayaa iyiymiş daha öncede görmüştüm bu resmini ama benim saçlarda baya ton farkı var yada gözüme öyle geliyo gidip komple karamel falan yaptırıcam artık

Seksi hatun diyorduk hakkaten seksiymis hatun)))))

seninki bayaa iyiymiş daha öncede görmüştüm bu resmini ama benim saçlarda baya ton farkı var yada gözüme öyle geliyo gidip komple karamel falan yaptırıcam artık

arkadan bi bu fotom var
ısrarla diyorum ara rengini karamel ya da kumralla kırdır o zaman güzel olur komple boyatma..
alışacaksın fena olmamış..

Son düzenleme:

resmini gordum cok guzel cnm zaten balyaj ilk basta cilali oldugu icin parlak durur iki uc yikamada oturur bence hic elletme harikaa olmuss.. birde deniz suyunun balyajini akitmasini istemiyorsan plaja giderken sacina biraz bebe yagi sur cnm...
isyeri arkadaslarini bosver kiskanan cok olur rekabet dunyasi...isyeri arkadaslarina pek guven olmaz bunu 18 yilda tecrube ettim...

arkadan bi bu fotom var
ısrarla diyorum ara rengini karamel ya da kumralla kırdır o zaman güzel olur komple boyatma..

gidicem yarın eğer boyatırsam yeni rengini de koyarım bakarsınız

arkamı gösteren bi bu fotom varmış onu farkettim bende sayenizde
zaten arkasından foto çekilmez normalim ben

bitirdin diyen 1 kopardın diyen 2 kişi oldu bakalım gün sonunda kaç kişi telef olcak

Güldenim yine özel mesajımı görmedin

Sağol canım yaa zaten pek takan biri değilim aslında ama kendim beğenmedim zaten rengini yarın gidip konuşucam bakalım bu saça ne yapılabilir diye

arkadan bi bu fotom var

dun drumla telde konuştum gelecek salı buyuk ıhtımal laporoskopı yapıp sol tupumu alacak.ona gore sol tupum hafıf şiş cocugun tutunmasını engelliyor dedı ama 3 tane dr bu tüp şiş degıl dıyor....telefonda ensonunda karar verdın aldıracan yanı dedı bende tanısal amaçlı yapın baktığınız şiş alırsınız dedım cuma gel konuşalım dedı.ne yapacam ya ben.okadar korkuyorum kı yanlış bısey yaptırmaktan

Kzlar hepinize teşekkürler ben birazdan çıkıcam yarın görüşürüz öpüldünüz

daaa dedi nerelisin sen
bir tarafım trabzonlu benim...
hemşerimmisin yoksa
Batı Karadeniz desek daha doğru olur ... Ailem Karabük'de eşim Zonguldak'lı .. iş dolayısıyla kdz.ereğli .. bebek için İstanbul :)))

off canım nekadar zor bir karar:18: Allah kolaylık versin :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…