offf yaa bilmiyorum ben hiç beğenmedim
Ama çok geç döndün bu arada tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanıdır
Yok canım 5.30 da çıkıyorum
Namazın gününü bilmiyorum egunal herhalde söyleyecek bize
siyahtan bu renge dönmüş fena değil tek sorun ara renkten rengi kırmak için son bir boya atması lazımdı o zaman gözüne tuhaf gelmezdi..
rengi değiştirme bu güzel sadece aradaki rengi kırdır...
bu benim rengim 10 yıl kullandım röfleli...
eğer ara rengi kırdırırsan buna yakın olur..
Eki Görüntüle 1182132
siyahtan bu renge dönmüş fena değil tek sorun ara renkten rengi kırmak için son bir boya atması lazımdı o zaman gözüne tuhaf gelmezdi..
rengi değiştirme bu güzel sadece aradaki rengi kırdır...
bu benim rengim 10 yıl kullandım röfleli...
eğer ara rengi kırdırırsan buna yakın olur..
Eki Görüntüle 1182132
annesi evde kalsın canım onu getirmesin yaramaz bu dönemde
transferinden sonra bebeklerin inşlh seni hiçççç bırakamzzz
tatlış boşver aylar senin sıra bi daha ki aya olur
cnm sende bendensin gızz benim ki de kızdı malesef bende yüklemedim buraya
Transferim oldu öğlen .. Bebişlerimi aldım geldim ... Bundan sonra beni neler bekliyor acaba .. Ne yapayım ne yapmayım tecrübeliler. :)))[/QUOTEhayırlı olsun 12 gün sonra güzel habeler veririsin iişlh
ee ben saf gıbım herseyı soyluorum da ondan..
napalım
Acıbademde mi çalışıyorsun canım
anans işte daaa:)) tabletten o kadar oluyor :)Ananı mı
seninki bayaa iyiymiş daha öncede görmüştüm bu resmini ama benim saçlarda baya ton farkı var yada gözüme öyle geliyo gidip komple karamel falan yaptırıcam artık
Seksi hatun diyorduk hakkaten seksiymis hatun)))))
Editörüm bir geldin 5 dakikada kopardın bizi
Kızlar pazar günü saçlarımı krepeli balyaj yaptırıyım dedim doğal saçımın üstüne kuaförden çıkarken pekte bişey anlamadım iyi gibiydi ama eve geldim bide ne göreyim hemen hemen her yeri platin gibi yani beyaza dönük olmuş iş yerindeki arkadaşlarımda pek beğenmediler çok mutsuzum bu saçıma neyapsamki şimdi koyuda yapmak istemiyorum 2 hafta sonrada tatile gidicem lütfen yardım edinnnnnnn(((
arkadan bi bu fotom var
ısrarla diyorum ara rengini karamel ya da kumralla kırdır o zaman güzel olur komple boyatma..
alışacaksın fena olmamış..
arkamı gösteren bi bu fotom varmış onu farkettim bende sayenizde
zaten arkasından foto çekilmez normalim ben
bitirdin diyen 1 kopardın diyen 2 kişi oldu bakalım gün sonunda kaç kişi telef olcak
resmini gordum cok guzel cnm zaten balyaj ilk basta cilali oldugu icin parlak durur iki uc yikamada oturur bence hic elletme harikaa olmuss.. birde deniz suyunun balyajini akitmasini istemiyorsan plaja giderken sacina biraz bebe yagi sur cnm...
isyeri arkadaslarini bosver kiskanan cok olur rekabet dunyasi...isyeri arkadaslarina pek guven olmaz bunu 18 yilda tecrube ettim...
arkadan bi bu fotom var
ısrarla diyorum ara rengini karamel ya da kumralla kırdır o zaman güzel olur komple boyatma..
alışacaksın fena olmamış..
anans işte daaa:)) tabletten o kadar oluyor :)
Batı Karadeniz desek daha doğru olur ... Ailem Karabük'de eşim Zonguldak'lı .. iş dolayısıyla kdz.ereğli .. bebek için İstanbul :)))daaa dedi nerelisin sen
bir tarafım trabzonlu benim...
hemşerimmisin yoksa
dun drumla telde konuştum gelecek salı buyuk ıhtımal laporoskopı yapıp sol tupumu alacak.ona gore sol tupum hafıf şiş cocugun tutunmasını engelliyor dedı ama 3 tane dr bu tüp şiş degıl dıyor....telefonda ensonunda karar verdın aldıracan yanı dedı bende tanısal amaçlı yapın baktığınız şiş alırsınız dedım cuma gel konuşalım dedı.ne yapacam ya ben.okadar korkuyorum kı yanlış bısey yaptırmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?