dun drumla telde konuştum gelecek salı buyuk ıhtımal laporoskopı yapıp sol tupumu alacak.ona gore sol tupum hafıf şiş cocugun tutunmasını engelliyor dedı ama 3 tane dr bu tüp şiş degıl dıyor....telefonda ensonunda karar verdın aldıracan yanı dedı bende tanısal amaçlı yapın baktığınız şiş alırsınız dedım cuma gel konuşalım dedı.ne yapacam ya ben.okadar korkuyorum kı yanlış bısey yaptırmaktan
gidicem yarın eğer boyatırsam yeni rengini de koyarım bakarsınız
Güldenim yine özel mesajımı görmedin
Batı Karadeniz desek daha doğru olur ... Ailem Karabük'de eşim Zonguldak'lı .. iş dolayısıyla kdz.ereğli .. bebek için İstanbul :)))
ciddi bir karar gerçekten..
sıvı birikimi varsa müdahale edilmeli embriyonun tutunmasını etkiliyor bildiğin gibi..
tüpü almadan tüpü bağlama yöntemi varmış o daha basitmiş..
yumurtalıklarına zarar verilmeden çok hassas çalışılmalı iyi ellerde yapılmalı..
benim kk ya ilk üye olduğum zamanlardan bir arkadaşım var artık dostum diğer yarım diyorum kendisine kk ya gelemiyor eskisi gibi burda olsa detaylı bilgi verirdi..sıvı birikimi tespit edilince operasyona aldılar ve yumurtalıklarına zarar verdiler..yumurta rezervi yok denecek durumda ilaçsız adet olamıyor...tüp yaptı zor bela oluşan tek yumisi ile o da kaliteli çıkmadı iptal oldu...tüp aşamasına dahi gelemiyor...lütfen ince eleyip sık doku...o bölgeye ne kadar az müdehale edilirse o kadar iyi..
off canım nekadar zor bir karar:18: Allah kolaylık versin :18:
dun drumla telde konuştum gelecek salı buyuk ıhtımal laporoskopı yapıp sol tupumu alacak.ona gore sol tupum hafıf şiş cocugun tutunmasını engelliyor dedı ama 3 tane dr bu tüp şiş degıl dıyor....telefonda ensonunda karar verdın aldıracan yanı dedı bende tanısal amaçlı yapın baktığınız şiş alırsınız dedım cuma gel konuşalım dedı.ne yapacam ya ben.okadar korkuyorum kı yanlış bısey yaptırmaktan
hayırlısıyla bıtseydı şu sıkıntılar ,sağlılklı sıhhatlı bı tane çocuğum olsun ne olur allahım ya
Amin insallah:)
kizlar ya bendede belki dis gebelik olabilir bir tupun yamuk mu ole bisi dediler ama illa laproskopi demediler kafam karisti birde e2 degerim 49.78 lh 6.87 progesteron 0.803 normalmi bunlarciddi bir karar gerçekten..
sıvı birikimi varsa müdahale edilmeli embriyonun tutunmasını etkiliyor bildiğin gibi..
tüpü almadan tüpü bağlama yöntemi varmış o daha basitmiş..
yumurtalıklarına zarar verilmeden çok hassas çalışılmalı iyi ellerde yapılmalı..
benim kk ya ilk üye olduğum zamanlardan bir arkadaşım var artık dostum diğer yarım diyorum kendisine kk ya gelemiyor eskisi gibi burda olsa detaylı bilgi verirdi..sıvı birikimi tespit edilince operasyona aldılar ve yumurtalıklarına zarar verdiler..yumurta rezervi yok denecek durumda ilaçsız adet olamıyor...tüp yaptı zor bela oluşan tek yumisi ile o da kaliteli çıkmadı iptal oldu...tüp aşamasına dahi gelemiyor...lütfen ince eleyip sık doku...o bölgeye ne kadar az müdehale edilirse o kadar iyi..
Canım mesajını şimdi gördüm Allah nasip ederse kızım olucak teyzesi
ben ayni seyi 7 tedaviden sonra ilk memorialda yasadim once Semra hanima tam guvenemedim yeni gittigim bir hastaneydi sonra dort bes doktora daha gidip gosterdim herkez ayri birsey dedi... sonunda Memorialda yaptirdim sol tupum alindi ama laparaskopiden sonra bana ameliyat resimlerini kare kare gosterdiler sol tuple sag tup arasindaki fark bariz ortadaydi yani bosa olmamisti benimkisi.. adetimde iki aydir duzenli oldu sorun yok cnm ama cok iyi bir yerde yaptirman sart karar verirsen...
ayrica cerrahi mudahale olursa cok sikintili bir operasyon sonrasinda iki hafta kendime zor geldim..
heeee anladım canım var bi yerlerden belli karadenizlilik..
uşakların kene gibi yapışsınlar inşallah hamileyiiimmmm dediğin günleride görelim
arkadan bi bu fotom var
ısrarla diyorum ara rengini karamel ya da kumralla kırdır o zaman güzel olur komple boyatma..
alışacaksın fena olmamış..
resmini gordum cok guzel cnm zaten balyaj ilk basta cilali oldugu icin parlak durur iki uc yikamada oturur bence hic elletme harikaa olmuss.. birde deniz suyunun balyajini akitmasini istemiyorsan plaja giderken sacina biraz bebe yagi sur cnm...
isyeri arkadaslarini bosver kiskanan cok olur rekabet dunyasi...isyeri arkadaslarina pek guven olmaz bunu 18 yilda tecrube ettim...[
fılmı koydum ama uygun olmaz dıye kaldırdım
ben ayni seyi 7 tedaviden sonra ilk memorialda yasadim once Semra hanima tam guvenemedim yeni gittigim bir hastaneydi sonra dort bes doktora daha gidip gosterdim herkez ayri birsey dedi... sonunda Memorialda yaptirdim sol tupum alindi ama laparaskopiden sonra bana ameliyat resimlerini kare kare gosterdiler sol tuple sag tup arasindaki fark bariz ortadaydi yani bosa olmamisti benimkisi.. adetimde iki aydir duzenli oldu sorun yok cnm ama cok iyi bir yerde yaptirman sart karar verirsen...
ayrica cerrahi mudahale olursa cok sikintili bir operasyon sonrasinda iki hafta kendime zor geldim..
resmini gordum cok guzel cnm zaten balyaj ilk basta cilali oldugu icin parlak durur iki uc yikamada oturur bence hic elletme harikaa olmuss.. birde deniz suyunun balyajini akitmasini istemiyorsan plaja giderken sacina biraz bebe yagi sur cnm...
isyeri arkadaslarini bosver kiskanan cok olur rekabet dunyasi...isyeri arkadaslarina pek guven olmaz bunu 18 yilda tecrube ettim...[
fılmı koydum ama uygun olmaz dıye kaldırdım
Desdocum hakkinda hayirlisi olur insallahh uzme kendini tatlim...
Gecmis olsun canim rabbim yuzunu guldursun..drun kim canim tedavinin hangi asamasindasin? Buyuk ihtimal bizde orda deniycez..bide fiyatlari nasil?? Kusuruma bakma cok soru sordum :-(
5.800 6000 civarıtedavi birde ilaçlar var tabi . heyet roporlu değişiyor fiyatları
Sagol canim sendemi memorialde tedavi goruyosun? Drun kim?
Sagol canim sendemi memorialde tedavi goruyosun? Drun kim?
Reel hayatta arkadaş olmayı çok isterdim seninle.bana hep böyle savunmasiz,korunmasız gibi geliyorsun yanlis anlama sakin dediklerimi çok doğal ve iyi niyetli bi insansın oyuzden diyorum.ben seni hep korurdum))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?