2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ciddi bir karar gerçekten..
sıvı birikimi varsa müdahale edilmeli embriyonun tutunmasını etkiliyor bildiğin gibi..
tüpü almadan tüpü bağlama yöntemi varmış o daha basitmiş..
yumurtalıklarına zarar verilmeden çok hassas çalışılmalı iyi ellerde yapılmalı..
benim kk ya ilk üye olduğum zamanlardan bir arkadaşım var artık dostum diğer yarım diyorum kendisine kk ya gelemiyor eskisi gibi burda olsa detaylı bilgi verirdi..sıvı birikimi tespit edilince operasyona aldılar ve yumurtalıklarına zarar verdiler..yumurta rezervi yok denecek durumda ilaçsız adet olamıyor...tüp yaptı zor bela oluşan tek yumisi ile o da kaliteli çıkmadı iptal oldu...tüp aşamasına dahi gelemiyor...lütfen ince eleyip sık doku...o bölgeye ne kadar az müdehale edilirse o kadar iyi..

Batı Karadeniz desek daha doğru olur ... Ailem Karabük'de eşim Zonguldak'lı .. iş dolayısıyla kdz.ereğli .. bebek için İstanbul :)))

heeee anladım canım var bi yerlerden belli karadenizlilik..
uşakların kene gibi yapışsınlar inşallah hamileyiiimmmm dediğin günleride görelim

bılıyorum ve bu korkuyorum bu korkumu dra dedıgımde benım enson düşüncem şuan yumurta rezervine zarar vermek dedi..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşimde yıne tüp yapalım sonra yap şu laporoskopıyı dıyor ama zaten ıkı tane yaptım hıç tutunma olmadı druma guvenıp olayım dıyorum

ben ayni seyi 7 tedaviden sonra ilk memorialda yasadim once Semra hanima tam guvenemedim yeni gittigim bir hastaneydi sonra dort bes doktora daha gidip gosterdim herkez ayri birsey dedi... sonunda Memorialda yaptirdim sol tupum alindi ama laparaskopiden sonra bana ameliyat resimlerini kare kare gosterdiler sol tuple sag tup arasindaki fark bariz ortadaydi yani bosa olmamisti benimkisi.. adetimde iki aydir duzenli oldu sorun yok cnm ama cok iyi bir yerde yaptirman sart karar verirsen...
ayrica cerrahi mudahale olursa cok sikintili bir operasyon sonrasinda iki hafta kendime zor geldim..

kizlar ya bendede belki dis gebelik olabilir bir tupun yamuk mu ole bisi dediler ama illa laproskopi demediler kafam karisti birde e2 degerim 49.78 lh 6.87 progesteron 0.803 normalmi bunlar

Biliyorum canim senin laporoskopi oldugunu,yani kendisi bana amhin düşük elimizi çabuk tutmamız lazım yumurta kalitende iyi değil dedi,buna rağmen yumurta rezervine zarar verir mi ki????
Hayırlısı ya du bi rahim filmini atabilecekmiyim bakim

heeee anladım canım var bi yerlerden belli karadenizlilik..
uşakların kene gibi yapışsınlar inşallah hamileyiiimmmm dediğin günleride görelim

Aminnnnnn inşallahhhhhh ... Yumurtalar biri 8 hücreli 2.kalite. Diğeri de 7 hücreli 2.kalite miş inşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar ... Babaları gibi bana kene gibi yapışırlar :)))

arkadan bi bu fotom var
ısrarla diyorum ara rengini karamel ya da kumralla kırdır o zaman güzel olur komple boyatma..
alışacaksın fena olmamış..

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim rabbim yuzunu guldursun..drun kim canim tedavinin hangi asamasindasin? Buyuk ihtimal bizde orda deniycez..bide fiyatlari nasil?? Kusuruma bakma cok soru sordum :-(

kızlarrr e2 değerim 49.78 miş ilk kez tüp bebek deniyeceğim nasıl bu değer lh 6.87 ve progesteronum ise 0.803 nasıl bunlar

Gecmis olsun canim rabbim yuzunu guldursun..drun kim canim tedavinin hangi asamasindasin? Buyuk ihtimal bizde orda deniycez..bide fiyatlari nasil?? Kusuruma bakma cok soru sordum :-(

5.800 6000 civarı tedavi birde ilaçlar var tabi . heyet roporlu değişiyor fiyatları

Reel hayatta arkadaş olmayı çok isterdim seninle.bana hep böyle savunmasiz,korunmasız gibi geliyorsun yanlis anlama sakin dediklerimi çok doğal ve iyi niyetli bi insansın oyuzden diyorum.ben seni hep korurdum))))

Koru beni sen bir tanem benim, ben savunmasız korunmasız bir küçük kıjıııım
Gerçekten çok iyi niyetliyimdir niyetliyimdirde birajcıkta cadıyımdır kız, ikizlerim ben ikizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…