- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Bencedee eyiyydi bencede bencedee:))her zaman her yerde kk
daima kk
ilelebet kk
bi de gebe kalaydık iyiydi
Benimde kocim yatarken sahura kalkacakmisin diye sordugumda gec yatti diye kalkiciim dedii sofrayi kurdum ama kalkamadi pasam kiyamam uyku tatli geldi(kaldim ya balkonda tek basima kukuman kuşu gibii )
Hic de icime sinmedi ama ne kocime kiyabildim ne uykusuna..nasil tutucak yarin orucunu bilmiorumHe he bncede uyku tatlidir:18:
Hic de icime sinmedi ama ne kocime kiyabildim ne uykusuna..nasil tutucak yarin orucunu bilmiorum(
Cqlisiyorsa allah sabir versin canim tutmasi zorlasacak
çalışıyorr bide satınalma sorumlusu bütün gün konuşuyor koşuşturuyor bi bardak su içirdim zorla yattı tekrar allah yardımcısı olsun yarın kocimin ve hem çalışıp hem oruç tutan herkesin..
Yok calismiyorum ben..mezun olunca evlendim sonrasında is ararken bi yandan da bebis istedik..sonra doktorlar tedaviler derken bi is bulup calismaya hic firsatim olmadi maalesefAmin siz calismiyormusunz ve
Yok calismiyorum ben..mezun olunca evlendim sonrasında is ararken bi yandan da bebis istedik..sonra doktorlar tedaviler derken bi is bulup calismaya hic firsatim olmadi maalesef(kadrolu ev hanimligi hic hosuma gitmiyor ama bebis icin tedavimi ertelemek de istemiyorum.simdi bi ise baslasam hangi ozel sektor hangi yetkili bi ay boyunca oldukca sik izin almaya goz yumarki..sen calisiyormusun peki?ben senin hikayeni de pek bilmiyorum aslinda nedir durumlar?
Suudi Arabistan diyince ne biliim tatlim nasil ki saglik sektoru arastirdinmi tup bebek konusu gerçekten uzmanlık istiyor gerek doktoruyla gerek merkezi ve embriyologuyla..guzel bi arastir bakalım icine sinerse neden olmasin..sansin bol olsun..bizimde iki yıl oldu bi negatif asilamam bide negatif tüpüm var.kasimda laparoskopi ve histereskopi yapıldı iki tupumde kapaliymis benim ve acimamislar operasyonda esiminde morfoloji sorunu var..bizdede boyle iste.bende Manisa'da yaşıyorum iki tedavim de burda yapıldi simdi baska bi merkez ariyorum izmir bursa istanbul bilmiyorum bakalım kismet artık.eylule kadar ara verdik sonrasinda tup macerasina devam:)))sizin is durumu surekli boylemi olacak kesin dönüş yokmu turkiyeye?Yok canim bnm ev hanimiyim bizim 2 senedir cocugumz olmuyor herseyi denedim iki kerede asilama yaptim olmadi 2 de negatif tup yapmak istyrm ámá Ben suudi arabistandyim esimin isi dolasiyla burda mi yapsam dillerini pek bilmiyorum ...yapmkta istyrm turkiyeye elimde bebek gitmk istyrm bzm hic bir sorunumuz yok ámá neden boyle anlayamdm siz kac yildr bbk istyrsnz neden olmuyo???
Suudi Arabistan diyince ne biliim tatlim nasil ki saglik sektoru arastirdinmi tup bebek konusu gerçekten uzmanlık istiyor gerek doktoruyla gerek merkezi ve embriyologuyla..guzel bi arastir bakalım icine sinerse neden olmasin..sansin bol olsun..bizimde iki yıl oldu bi negatif asilamam bide negatif tüpüm var.kasimda laparoskopi ve histereskopi yapıldı iki tupumde kapaliymis benim ve acimamislar operasyonda esiminde morfoloji sorunu var..bizdede boyle iste.bende Manisa'da yaşıyorum iki tedavim de burda yapıldi simdi baska bi merkez ariyorum izmir bursa istanbul bilmiyorum bakalım kismet artık.eylule kadar ara verdik sonrasinda tup macerasina devam:)))sizin is durumu surekli boylemi olacak kesin dönüş yokmu turkiyeye?
Bahcecinin doktorlari ve ekibi iyi diye biliyorum canim..yas kac?istersen erteleme bi git görüş icine sinerse denersin hemm sifanin nerden gelecegi belli mi olur dimi..rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin sizi oralarda insallahSenin icin hayirlisi olur canim yok canim donucez 1.5 sene sonra arastrma konusunda ne bileyim birisi esime demis bzm 15 yil ugrasms cocuklari olmms bir doktora gitmis ikiz olmus filan esim yapalim mi diyor bn korkuyorumya tutmassa filan amq bn burda netten arastrdgm bahceci var
Bahcecinin doktorlari ve ekibi iyi diye biliyorum canim..yas kac?istersen erteleme bi git görüş icine sinerse denersin hemm sifanin nerden gelecegi belli mi olur dimi..rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin sizi oralarda insallah
Ooppss bu gece ikinci kez dillendiriyorum bu hic hayra alamet diil ama 29 bitiyo benim:))cok gencsinn be tatlım dahaa bence biraz akisinada birakabilirsin tabii nihayii karar senin ve esinin benim ki bi oneri sadece..bence sen su Bahçeci yle esinide yanina alip bi git görüş baktinki icine sinmiyor turkiyeye donunceye kadar rabbim bi bebis kısmet etmezse burda denersin..ben manisada celan bayar uni.tup bebek merkezinde denedim..doktorumuda severim ama dedigim gibi tup bebek ekip isi maalesef burdaki Embriyoloji ekibi pek iyi diildi..yada ne biliyimm daha zamani gelmedi belki..ama bişeyler sinmedi icime o yuzden bi kez daha burda denemek istemiyorumIns canim bnm yasimmm 21 siz tup bebegi nerde yptrdnz da tutmadi yasinz kac
Ooppss bu gece ikinci kez dillendiriyorum bu hic hayra alamet diil ama 29 bitiyo benim:))cok gencsinn be tatlım dahaa bence biraz akisinada birakabilirsin tabii nihayii karar senin ve esinin benim ki bi oneri sadece..bence sen su Bahçeci yle esinide yanina alip bi git görüş baktinki icine sinmiyor turkiyeye donunceye kadar rabbim bi bebis kısmet etmezse burda denersin..ben manisada celan bayar uni.tup bebek merkezinde denedim..doktorumuda severim ama dedigim gibi tup bebek ekip isi maalesef burdaki Embriyoloji ekibi pek iyi diildi..yada ne biliyimm daha zamani gelmedi belki..ama bişeyler sinmedi icime o yuzden bi kez daha burda denemek istemiyorum
Anliyorum tatlimm bende gectim o donemden berbat bi durumdur..esimin dedigi gibi "bu da mi gol degil" :) tuplerimin tikali olduğunu öğrenene kadar her ay ayni seyi soyledi sonra sorunun sadece onda olmadigini ogrendik gerci olay sorunun erkek yada kadinda olmasi degil artik iki kisi olunca "biz" olunca dert sikinti hastalik tek kisiye gelmiyor ama o hep kendinden kaynaklandigini dusundu..sonra benim durumumu ogrendik ve o beni frenlemeye basladi..cok telaslanmis cok uzulmustum her ay adet olmama yakin kafami dagitmaya ozellikle ilk adet gunumde isi sakaya vurmaya basladi..simdi daha sakiniz ikimizde..esim cocuklari cok sever yegenlerine olsun arkadaslarinin cocuklarina olsun cok duskundur..cok üzülüyor insan ama zamanla bunun bi hastalik oldugunu bi eksiklik olmadigini ve derdi verenin insallah dermaninida verecegini anlayıp duruluyorsun..sonrasinda tup bebek macerasi basliyor zaten ve en iyi merkezi en iyi doktoru secmeye ve elinden geldiğince onune sunulan yolu takip etmeye calisiyosun..hepimiz geciyoruz bu yollardan hergun bi mucizeyle karsilasiyoruz sukur,bazende negatifleri goruyoruz hep birlikte uzuluyoruz ama birgun rabbim hepimize kismet edecek hayirlisiyla..can sağlığımız olsunda gerisi olur insallah..rabbim yar ve yardimcin olsun canimEwet yasim genc esim bebek sahibi olmk istyr adetm gelincede birden uzuluyor 2 yil denedik olmadi iki asilama negatif sonuc esim icin tup bebek yaptrmk istyrm yoksa bnde bklerdim
Anliyorum tatlimm bende gectim o donemden berbat bi durumdur..esimin dedigi gibi "bu da mi gol degil" :) tuplerimin tikali olduğunu öğrenene kadar her ay ayni seyi soyledi sonra sorunun sadece onda olmadigini ogrendik gerci olay sorunun erkek yada kadinda olmasi degil artik iki kisi olunca "biz" olunca dert sikinti hastalik tek kisiye gelmiyor ama o hep kendinden kaynaklandigini dusundu..sonra benim durumumu ogrendik ve o beni frenlemeye basladi..cok telaslanmis cok uzulmustum her ay adet olmama yakin kafami dagitmaya ozellikle ilk adet gunumde isi sakaya vurmaya basladi..simdi daha sakiniz ikimizde..esim cocuklari cok sever yegenlerine olsun arkadaslarinin cocuklarina olsun cok duskundur..cok üzülüyor insan ama zamanla bunun bi hastalik oldugunu bi eksiklik olmadigini ve derdi verenin insallah dermaninida verecegini anlayıp duruluyorsun..sonrasinda tup bebek macerasi basliyor zaten ve en iyi merkezi en iyi doktoru secmeye ve elinden geldiğince onune sunulan yolu takip etmeye calisiyosun..hepimiz geciyoruz bu yollardan hergun bi mucizeyle karsilasiyoruz sukur,bazende negatifleri goruyoruz hep birlikte uzuluyoruz ama birgun rabbim hepimize kismet edecek hayirlisiyla..can sağlığımız olsunda gerisi olur insallah..rabbim yar ve yardimcin olsun canim
Hicc dusunmee takma bunlari kafana sen ne kadar dusunursen insanlar o kadar ustune gelir..sakin ha..neden bikicakmissin hayattan rabbim ona veriyorsada vardir bi bildiği sana vermiyorsa da..hic uzulme biz hayrida şerri de bilmeyiz ancak rabbim bilir..rahat ol bol bol dua et cok iste cok inan cok sabirli ol ama sakin ha sakin biktim yeter sıkıldım yoruldum deme..herseyin vakti zamani var merak etme icini ferah tut..bi kerecik geliyoruz hayata gunlerini adet bekleyerek gecirme her ay aman varmi acaba is yapmasam mi agir kaldirmasammi diye geçirme o bebis gelecekse gelecek zaten..bi arkadasim iki kez iki aylikken bebisini kaybetti kurtaj oldu bi yil icinde olmuyorsa olmuyor dedi sonra evinde tadilat oldu dusun artik ne kadar yoruldu hemen ardindan taa erzincana ailesinin yanina gittu döndü o ara adeti gecikmis farketmemis bile..hamileymis o kadar yorgunluga bide yolculuga dayanamaz yine kaybederim diye dusundu gecen ay dogum yaptı hemde ikiz:))rabbim bagislasinn insallah.o yuzdenn rahat ol rabbim yeter ki ol desin olmayacak sey yok..bosver elalemi sen..onlar ne bilecek ne yasadigini anca konusurlar..eee elin agzi torba diilki buzesin:))o yuzden takilma cicimSaol canim allah olmayan herkese versin sonra bize versin cok yoruldum bu durumdan bekarkenadetimi dusunmez ne zmn gelecegini bilmzdm smdi kafayi yedim gelecek mi geldi mi bunu kaldrmiyayim ya bebek varsa mideniz bulansa h hamilemisin offf insanlarn knsmlari hamile degil mi sormalari kndmi parcaliyorum esimn uzulmesi eltimle beraber ewlndm onn cocugu oldu bnm olmadi alttan alttan Laf sokmalar ewet 21 yasndyim ámá bu hayattan biktim derecesine geldim
Hicc dusunmee takma bunlari kafana sen ne kadar dusunursen insanlar o kadar ustune gelir..sakin ha..neden bikicakmissin hayattan rabbim ona veriyorsada vardir bi bildiği sana vermiyorsa da..hic uzulme biz hayrida şerri de bilmeyiz ancak rabbim bilir..rahat ol bol bol dua et cok iste cok inan cok sabirli ol ama sakin ha sakin biktim yeter sıkıldım yoruldum deme..herseyin vakti zamani var merak etme icini ferah tut..bi kerecik geliyoruz hayata gunlerini adet bekleyerek gecirme her ay aman varmi acaba is yapmasam mi agir kaldirmasammi diye geçirme o bebis gelecekse gelecek zaten..bi arkadasim iki kez iki aylikken bebisini kaybetti kurtaj oldu bi yil icinde olmuyorsa olmuyor dedi sonra evinde tadilat oldu dusun artik ne kadar yoruldu hemen ardindan taa erzincana ailesinin yanina gittu döndü o ara adeti gecikmis farketmemis bile..hamileymis o kadar yorgunluga bide yolculuga dayanamaz yine kaybederim diye dusundu gecen ay dogum yaptı hemde ikiz:))rabbim bagislasinn insallah.o yuzdenn rahat ol rabbim yeter ki ol desin olmayacak sey yok..bosver elalemi sen..onlar ne bilecek ne yasadigini anca konusurlar..eee elin agzi torba diilki buzesin:))o yuzden takilma cicim
Rica ederimm ne demekk dertlesmis olduk:))hayirli sabahlar olsun..Insallah dediginiz gibi olur bni dinledgnz icin tessekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?