- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Rica ederimm ne demekk dertlesmis olduk:))hayirli sabahlar olsun..
Ramazan dolayisiyla sahura kadar acigiz diyelim:))genellikle gec yatarim da bu kadar degil..ramazanda ipin ucu kaciveriyor iste boyle:)birazdan yatarım sonra esimi ise göndermek icin tekrar kalkarim yine yatarim sonra öğlene kadar uyurum artik..Sizede her zamn bu saate kadar mi ytmazsnz yoksa oruclusunuz die mi
Evet biliyorum o yüzden dahi anlamındaki 'da' yı ayrı yazdım ya
Bizler zaten bu umutla yaşıyoruzdoğum günün olur seneye bebisle kocanın doğum günü olur seneye bebisle evlilik yıldönümü olur seneye bebisle diye diye 6 yılı devirdik perşembe günü evlilik yıldönümumuz7.yıla giriyoruz seneye inşallah bebisle ama herseyin hayırlısı Rabbim vardır bildiği Ayy ne oldu bana duygusal kanala bağladım hemen cistak cistak
aynen güzelim her şeyi söylerim olacağı bu zaten :26::26:
cnm ya ne desem ne yazsam ben bilemedim ama senin yerinde olsam galiba eşimi dinler bi daha dener ondan sonra bakardım ama tabiki senin bileceğin bişey bu uff rabbim hakkına hayırlısı neyse onu nasip etsin cnm sana bol bol dua edicem ...
maşaşlalh kız geliyor dememki hayırlı sağlıkla gelsin
aaa beni yazmışsın bak sen
aynı teyzelerden bende varım burda hemen unuturum eşimle kavgamız bile bazen bundan çıkar
hadi bismilllah dualarda buluşucazzzzzzz hepimizin kabul ve makbul olsun .....
noldu testin sonucu meraktayım..
Sen ne tatlısın böyle yaa ne güzel şeyler söylüyorsun ben sana ne yapsamda seni sevindirsem çünkü sen beni bu sözlerinle ihya ettin, şuan yerlerdeyim yerden yazıyorum sana
Sana vereceğim en güzel hediye duam olacak sanırsam
"ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA EN SAĞLIKLI, EN HAYIRLI, EN KISMETLİ BİR EVLAT VERSİN İNŞALLAH"
1,20 çıktı canım ne olsun beklediğim gibi
en azından rahatladım stres geçti gitti
yeni planım temmuzda gebe kalmak
çok değişik bi plan dimi
Kızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yımbir gariplik yok mu sizce de?:26:
kız sen beni kopardı ya gülme krizine girdim resmen hiç düşünmemiştim bu konuyu:44::44:SEN tüp bebeksin diyince mutfak tüpü filan sanmasinlarda bir gün haberlerde tüp bebek hakkında birsey diyorlardı dogum gunuymus ozaman bekarim yaş 21 filan ay nasıl merak ettim tüp bebek ne nasıl yapıyor tüpün icindemi oluyor bunun gibi deli sorular oluştu kafamda demekki fazla merak iyi değilmiş başıma geldi deli sorulara cevap buldum
dün nereye kaçtın bakım sen?
Bende söylemedim kibi duysa çok kıskanç :104::125: süper bir sahne canlandirdim kesip yedi beni
vay vay esınızden gizli gizli yapıosunuz demek.
ben bı kere demış bulundum ya..
kızım benımkı de kıskanç bı facebookum bılem yok
gunaydın sekercimmm...testini merakla bekledık inan...ama olumsuz olmus cok üzüldüm Allahım aratmadan yollasın bebişiniiiicanım internetimde sorun oldu tekrr bağlanamadım sonrada arkadaşıma gittim akşam yemeğinide orda yedik derken eve geç geldik
tekrr bakmaya fırsatım olmadı bak daha yeni yeni geldim
şuan geçmişi okuyorummmm amma konuşmuşsunz valla :) 35 sf. var nerdeyse
güncele gelene kdr 1 saat geçicek
gunaydınnn bacımmm...kolay gelsin sanaaaa...gerci konusmuodum küsmüştüm sanakızlar hepinize günaydın,mutlu birgun gecırın anacığım...bızım evde tadılat bı turlu bıtmedıbugun banyo için gelecekler şimdi.... ben yokum yanı bugun kendınıze ıyı bakın...byee
canım keşke ombre balyaj yaptırsaydı..
cok güzel oluyor onlar..
bence de koyult bıraz canım
Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..
o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
gunaydın sekercimmm...testini merakla bekledık inan...ama olumsuz olmus cok üzüldüm Allahım aratmadan yollasın bebişiniiii
yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnn
o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
ne dedim kız, yka silkmiyom dedim kötü değiller dedim... ama işte bi damarınız var bizden betersinizAaaaaaaanededi bize
amaaaannnn gizli yaptık diye bi şey değil ki, burda her yazdığımı söylemediğim gibi bi albümüm var oraya resim koyduğumu bilir ama ne koyduğumu merak dahi etmez.... zaten kız kıza değil miyiz burda; ki olmasak ne fark eder resimle nolcak Allah aşkınıza ...Kız Allah korusun görmesin ozaman
kız valla gizli gizli yapmışlar görüomusun
eşime bende söledim o da olmas dedi
amaaaannnn gizli yaptık diye bi şey değil ki, burda her yazdığımı söylemediğim gibi bi albümüm var oraya resim koyduğumu bilir ama ne koyduğumu merak dahi etmez.... zaten kız kıza değil miyiz burda; ki olmasak ne fark eder resimle nolcak Allah aşkınıza ...
kolay gelsin şekerim....kızlar hepinize günaydın,mutlu birgun gecırın anacığım...bızım evde tadılat bı turlu bıtmedıbugun banyo için gelecekler şimdi.... ben yokum yanı bugun kendınıze ıyı bakın...byee
dua ederiz cuma gününden sonra güzel günler gelecek ...kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
günaydınlarrrrrrrrrrrr
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?