2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sizede her zamn bu saate kadar mi ytmazsnz yoksa oruclusunuz die mi
Ramazan dolayisiyla sahura kadar acigiz diyelim:))genellikle gec yatarim da bu kadar degil..ramazanda ipin ucu kaciveriyor iste boyle:)birazdan yatarım sonra esimi ise göndermek icin tekrar kalkarim yine yatarim sonra öğlene kadar uyurum artik..

Evet biliyorum o yüzden dahi anlamındaki 'da' yı ayrı yazdım ya

ben dogru yazdım sen anlamadın diosun yani
kuzum ben zaten şakacıktan şey ettim di sen bana ben sana karşılıklı şakalaşıp duruz gari

aferim kuzum ne cabuk değişmişsin kanalı
cıstakk cıstakkkk hoppp hoppp

çok sagol canım arkadasım

inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnn hepimize nasip etsin allahım...

kızlar hepinize günaydın,mutlu birgun gecırın anacığım...bızım evde tadılat bı turlu bıtmedı bugun banyo için gelecekler şimdi.... ben yokum yanı bugun kendınıze ıyı bakın...byee

Kızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yım bir gariplik yok mu sizce de?:26:

fıstık gibi gebesin işte ilk aylarda kilo verildiğini de duymuştum canım

hahahhahaa :))) bende annemle bundan 2 sene evvel tüp bebek hakkında konuşuyordum
yeğenim vardı yanımızda o da çaktırmadan bizi dinliyormuş meğer
dediki ama tüp bebek olursa ben onu nasıl kucaklıcam bebeği
tüpün agır oldugunu biliyo ya bebeğide nasıl hayal ettiyse artık

dün nereye kaçtın bakım sen?

canım internetimde sorun oldu tekrr bağlanamadım sonrada arkadaşıma gittim akşam yemeğinide orda yedik derken eve geç geldik
tekrr bakmaya fırsatım olmadı bak daha yeni yeni geldim
şuan geçmişi okuyorummmm amma konuşmuşsunz valla :) 35 sf. var nerdeyse
güncele gelene kdr 1 saat geçicek

Bende söylemedim kibi duysa çok kıskanç :104::125: süper bir sahne canlandirdim kesip yedi beni

Kız Allah korusun görmesin ozaman

vay vay esınızden gizli gizli yapıosunuz demek.
ben bı kere demış bulundum ya..
kızım benımkı de kıskanç bı facebookum bılem yok

kız valla gizli gizli yapmışlar görüomusun
eşime bende söledim o da olmas dedi

gunaydın sekercimmm...testini merakla bekledık inan...ama olumsuz olmus cok üzüldüm Allahım aratmadan yollasın bebişiniiii

kızlar hepinize günaydın,mutlu birgun gecırın anacığım...bızım evde tadılat bı turlu bıtmedı bugun banyo için gelecekler şimdi.... ben yokum yanı bugun kendınıze ıyı bakın...byee
gunaydınnn bacımmm...kolay gelsin sanaaaa...gerci konusmuodum küsmüştüm sana ama nese özledım konişim bariii

hahahhahaa :))) bende annemle bundan 2 sene evvel tüp bebek hakkında konuşuyordum
yeğenim vardı yanımızda o da çaktırmadan bizi dinliyormuş meğer
dediki ama tüp bebek olursa ben onu nasıl kucaklıcam bebeği
tüpün agır oldugunu biliyo ya bebeğide nasıl hayal ettiyse artık [/QUOTE]

yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnn

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa

canım keşke ombre balyaj yaptırsaydı..
cok güzel oluyor onlar..
bence de koyult bıraz canım

bende çok sevdim onları ya

Kızlar Perşembe gecesi teheccüd namazına kalkıyoruuzzzz..

o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
şuan bu yazını okurken bile duygulandım bile ben
ben bu duayı edeceğim namazımın arkasından eklemem gereken bişey varsa söyleyin
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...

gunaydın sekercimmm...testini merakla bekledık inan...ama olumsuz olmus cok üzüldüm Allahım aratmadan yollasın bebişiniiii
yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnn

günaydınnnn canımmm ben üzülmedim canım zaten bekliyordum, biliyordum olmadıgını da
yinede yaptırdım kan testini geciktiğim için artık rahatım en azından ohhh
RAbbim hepimize nasip inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Umarım herşey yolunda gider bebeğinin müjdesini alırsın
cuma gününe bişey kalmamış yaaaaaaaaaaa ayyy hadi bakalım Allah ım yardımcın olsun

valla ya öle demişti çok gülmüştük :)) şimdi büyüdü tabi tüp bebek sürecindede yanıma gelmiş teyze ben şimdi konuşsam onlar beni duyarmı dedi dedim henüz kulakları yok duymayabilir kulaksız mı koydular senin göbeğine diyo :))) gelde açıkla

o gece isimlerimizi tek tek okurken duygulanacaksınız..
düşünsene aynı saatte bir sürü hatun aynı duada buluşacaz ve Rabbimden evladımızı isteyecez
sabırsızlıkla bekliyiciğimmmmm

Aaaaaaaa nededi bize
ne dedim kız, yka silkmiyom dedim kötü değiller dedim... ama işte bi damarınız var bizden betersiniz

Kız Allah korusun görmesin ozaman

kız valla gizli gizli yapmışlar görüomusun
eşime bende söledim o da olmas dedi
amaaaannnn gizli yaptık diye bi şey değil ki, burda her yazdığımı söylemediğim gibi bi albümüm var oraya resim koyduğumu bilir ama ne koyduğumu merak dahi etmez.... zaten kız kıza değil miyiz burda; ki olmasak ne fark eder resimle nolcak Allah aşkınıza ...

yok canım yanlış anladın sanırım:26: ben elama takıldım hani bak gizli yapmışlar görüyomusun biz niye söylüyorsak resim koycaz diye o anlamda demiştim... azcık bi sitem sezdim senden ama yanlış anlaşılmasın lütfen

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin şekerim....
dua ederiz cuma gününden sonra güzel günler gelecek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…