yok kız sitem değil.... ben de yanlış anlaşılmak istemem..... sormak aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyimyok canım yanlış anladın sanırım:26: ben elama takıldım hani bak gizli yapmışlar görüyomusun biz niye söylüyorsak resim koycaz diye o anlamda demiştim... azcık bi sitem sezdim senden ama yanlış anlaşılmasın lütfen
sanada günaydın ... sende hoşgeldin nasılsın şekerimgünaydınnnnn hoşgeldiniz
aynen güzelim her şeyi söylerim olacağı bu zaten :26::26:
cnm ya ne desem ne yazsam ben bilemedim ama senin yerinde olsam galiba eşimi dinler bi daha dener ondan sonra bakardım ama tabiki senin bileceğin bişey bu uff rabbim hakkına hayırlısı neyse onu nasip etsin cnm sana bol bol dua edicem ...
maşaşlalh kız geliyor dememki hayırlı sağlıkla gelsin
aaa beni yazmışsın bak sen
aynı teyzelerden bende varım burda hemen unuturum eşimle kavgamız bile bazen bundan çıkar
hadi bismilllah dualarda buluşucazzzzzzz hepimizin kabul ve makbul olsun .....
yok kız sitem değil.... ben de yanlış anlaşılmak istemem..... sormak aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyimalınmak falan yok kuzummmm, gel bi öpiyimmmm
bende bana bi şey sorar şu nerdeydi diye evrak dosya gibi şeyleri hatırlamam sana verdim ya derim heemn o an kurtulmak içineşimle kavgalarımızı bende unuturum akam küserim sabah kalkarım sana küsmüştüm acaba sebep neydi diye:44::44::44::44: eşim basar kahkayı
sanada günaydın ... sende hoşgeldin nasılsın şekerim
günaydınnnnn hoşgeldiniz
bende bana bi şey sorar şu nerdeydi diye evrak dosya gibi şeyleri hatırlamam sana verdim ya derim heemn o an kurtulmak için
gene attın he derbi bakarım ki aynı dolabına koymuşum ama hatırlamayınca hemen saana vermiştim onu derim
aynen iyimisin iyiyiziyiyim demek adet olmuş ama ben adet olmadım
kız reglim süründürüyo bu ay ne bu böyle bi tuhaf çamur gibi hergün az az leke var sadece
civan perçemi içicem o iyi geliyomuş söktürmeye yardımcıymış
sen nasılsın:) gece amma kaynatmışsınız 35 sayfa okudum 2 saat sürdü diyebilirm
valla belli olmaz bizebiz yaşlanınca nasıl oluruz kiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:BANA ADIMI SORARLAR MUHTEMELEN AHMET FALAN DERİMMM
2 de galiba canım sen listeye ismini yazdırdın mı?
Kız Allah korusun görmesin ozaman
kız valla gizli gizli yapmışlar görüomusun
eşime bende söledim o da olmas dedi
Üzerinde ki iş kıyafetin acıbadem hastanesinde bir hemşirenin üzerinde görmüştüm demek o önlük hastaneye has değil
aynen iyimisin iyiyiz
allah allalh seni bu ay hakkaten süründürdü :26:
Acaba havalardan mı ya ne bilim bazen bünyeye bişeyler oluyor ya :44:
Evet ama ben fazla kaynatamadım sahur hazırlıgına girişince kaldı yetmedi bana o bu akşam kısmetse gene kaynatırım gel hep birlikte kaynatalım..
Valla belli olmaz bize
Taaa ocağın 6sında 3gün embrıyosu ile 2.denememızde kavuştuk kızımıza. Ne sıkıntılar çektım (ohss oldum) Ama hepsi geçti. Doğuma yaklaşıyorum.. Bir kaç arkadaşım var dua et derler hep bıze de. o zaman aklıma gelıyorsunuz hep.İlk başlarda tedavı sürecinde hep giriyordum bu başlığa fakat sonra hamılelık dertlerımı daha uygun yerlerde paylaştım.Ama arada bakıyorum buraya tabı ki, yavaş yavaş da olsa bebekler geliyor maşallahAllahım herkese nasip etsın ınşallah. Dualarım sizinle...
günaydınnnn canımmmben üzülmedim canım zaten bekliyordum, biliyordum olmadıgını da
yinede yaptırdım kan testini geciktiğim için artık rahatım en azından ohhh
RAbbim hepimize nasip inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Umarım herşey yolunda gider bebeğinin müjdesini alırsın
cuma gününe bişey kalmamış yaaaaaaaaaaaayyy hadi bakalım Allah ım yardımcın olsun
valla ya öle demişti çok gülmüştük :)) şimdi büyüdü tabi tüp bebek sürecindede yanıma gelmiş teyze ben şimdi konuşsam onlar beni duyarmı dedidedim henüz kulakları yok duymayabilir kulaksız mı koydular senin göbeğine diyo :))) gelde açıkla
aynen iyimisin iyiyiz
allah allalh seni bu ay hakkaten süründürdü :26:
acaba havalardan mı ya ne bilim bazen bünyeye bişeyler oluyor ya :44:
evet ama ben fazla kaynatamadım sahur hazırlıgına girişince kaldı yetmedi bana o bu akşam kısmetse gene kaynatırım gel hep birlikte kaynatalım..
valla belli olmaz bize
inşaAllah kuzummmm...Allahım emeklerimiizi boşa cıkarmasınnn..fena heyecan var bende yıneeeherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kolay gelsin şekerim....
dua ederiz cuma gününden sonra güzel günler gelecek ...
hahaaaaaaaa....kulaksız mııııı...ayyy koptum yaaa şimdiki çocukların tepkileri cevapları cook komıkk yaaaa ..kuzuummm bız teheccüde kalkıcaz yaaa bu gece mı yarın gece mııı:44::44:...bılıon muuu
ben perşembeyi cumaya bağlayan gece olarak algılamıştım ama şimdi sen böyle diyince bi durdummmmhahaaaaaaaa....kulaksız mııııı...ayyy koptum yaaa şimdiki çocukların tepkileri cevapları cook komıkk yaaaa ..kuzuummm bız teheccüde kalkıcaz yaaa bu gece mı yarın gece mııı:44::44:...bılıon muuu
bu gidişle bizden her ey beklenirgeçen gün dr gittim b12 yazdıracaktım kendime unutup gelmişim b12 yaZdırmayı
aslında bence de bi sor dr.una belki o yardımcı olur sanaumarım havalardan sudandır da hemen gelir artık
yoksa doktora gitmek zorunda kalmak istemiyorum
bugün tüp bebek doktorumu arasam mı dedim belki bi fikir verir diyorum:26:
akşam ben evde değildim sonra geç geldik sahur ye yat derken tekrr açıp bakma fırsatım olmadı
bu akşam gelebilirim
inşaAllah kuzummmm...Allahım emeklerimiizi boşa cıkarmasınnn..fena heyecan var bende yıneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?