2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yok kız sitem değil.... ben de yanlış anlaşılmak istemem..... sormak aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyim alınmak falan yok kuzummmm, gel bi öpiyimmmm

eşimle kavgalarımızı bende unuturum akam küserim sabah kalkarım sana küsmüştüm acaba sebep neydi diye:44::44::44::44: eşim basar kahkayı

yok kız sitem değil.... ben de yanlış anlaşılmak istemem..... sormak aklıma bile gelmedi ne yalan söyliyim alınmak falan yok kuzummmm, gel bi öpiyimmmm

tamam canım ozaman
dedim kızcagız yanlış mı anladı ki beni üzülmüştüm şimdi anlaşıldık karşılıklı

eşimle kavgalarımızı bende unuturum akam küserim sabah kalkarım sana küsmüştüm acaba sebep neydi diye:44::44::44::44: eşim basar kahkayı
bende bana bi şey sorar şu nerdeydi diye evrak dosya gibi şeyleri hatırlamam sana verdim ya derim heemn o an kurtulmak için
gene attın he der bi bakarım ki aynı dolabına koymuşum ama hatırlamayınca hemen saana vermiştim onu derim

sanada günaydın ... sende hoşgeldin nasılsın şekerim

iyiyim demek adet olmuş ama ben adet olmadım
kız reglim süründürüyo bu ay ne bu böyle bi tuhaf çamur gibi hergün az az leke var sadece
civan perçemi içicem o iyi geliyomuş söktürmeye yardımcıymış
sen nasılsın:) gece amma kaynatmışsınız 35 sayfa okudum 2 saat sürdü diyebilirm

biz yaşlanınca nasıl oluruz kiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:BANA ADIMI SORARLAR MUHTEMELEN AHMET FALAN DERİMMM

aynen iyimisin iyiyiz
allah allalh seni bu ay hakkaten süründürdü :26:
acaba havalardan mı ya ne bilim bazen bünyeye bişeyler oluyor ya :44:
evet ama ben fazla kaynatamadım sahur hazırlıgına girişince kaldı yetmedi bana o bu akşam kısmetse gene kaynatırım gel hep birlikte kaynatalım..
biz yaşlanınca nasıl oluruz kiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:BANA ADIMI SORARLAR MUHTEMELEN AHMET FALAN DERİMMM
valla belli olmaz bize

bu gidişle bizden her ey beklenir geçen gün dr gittim b12 yazdıracaktım kendime unutup gelmişim b12 yaZdırmayı

Son düzenleme:

Canım, ohss olduğunu, hastanelerde yattığını, çok sıkıntı çektiğini çok iyi hatırlıyorum. Senden haber aldığıma çok sevindim. İnşallah tüm çektiklerine değecek. Allah sağlıkla, vaktinde kavuştursun yavruna seni. Ben de geçen ay ikinci denememde pozitifi gördüm. İkizlerim olacak Allah nasip ederse. Öpüyorum.

hahaaaaaaaa....kulaksız mııııı...ayyy koptum yaaa şimdiki çocukların tepkileri cevapları cook komıkk yaaaa..kuzuummm bız teheccüde kalkıcaz yaaa bu gece mı yarın gece mııı:44::44:...bılıon muuu

umarım havalardan sudandır da hemen gelir artık
yoksa doktora gitmek zorunda kalmak istemiyorum
bugün tüp bebek doktorumu arasam mı dedim belki bi fikir verir diyorum:26:
akşam ben evde değildim sonra geç geldik sahur ye yat derken tekrr açıp bakma fırsatım olmadı
bu akşam gelebilirim

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin şekerim....

dua ederiz cuma gününden sonra güzel günler gelecek ...
inşaAllah kuzummmm...Allahım emeklerimiizi boşa cıkarmasınnn..fena heyecan var bende yıneee

evet cidden bende bişey demedim artık dedim kulakları sonradan olcak şimdi pek bi organı yok
canım perşembe günü demiş egunal sanırım yarın gece yani bugün değildir diye düşünüyorum
zaten o bize neler yapıcagımızı isim listesini falan özelden katılımcılara atıcaktı muhtemelen yarın yapıcaz ama emin değilm

ben perşembeyi cumaya bağlayan gece olarak algılamıştım ama şimdi sen böyle diyince bi durdummmm

bu gidişle bizden her ey beklenir geçen gün dr gittim b12 yazdıracaktım kendime unutup gelmişim b12 yaZdırmayı
olsun unutmuşun yoksa başka şeylerde yazdırabilirdin
aslında bence de bi sor dr.una belki o yardımcı olur sana
tmm tatlım her gece ben sahura kadar oturuyorum ya herkes oturuyor zannediyorum
inşaAllah kuzummmm...Allahım emeklerimiizi boşa cıkarmasınnn..fena heyecan var bende yıneee

kız olmaz mı yaaaaaaaaa

kızlar birazcık evi süpürcem toz alcam gelirim tekrar şimdilik çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…