- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
olsun unutmuşun yoksa başka şeylerde yazdırabilirdin
Aslında bence de bi sor dr.una belki o yardımcı olur sana
tmm tatlım her gece ben sahura kadar oturuyorum ya herkes oturuyor zannediyorum
Kız olmaz mı yaaaaaaaaa
Günaydın kızlar,
Kafam karıştı sizlerden yardım bekliyorum :44:
Eşimin daha önceki testlerinde Morfoloji %70 normal yazıyordu yeni yaptırdığımız testte %3 çıktı ama testte farklıydı WHO ve KRUGER
yöntemleri diye 2 farklı sonuç olduğunu biliyorum. Ama bize bu zamana kadar morfolojiyle ilgili bişey denmedi. %3 morfoloji kötü mü?:18:
kolay gelsin cnm ben de çıkıcam şimdi iş güç dersler beni beklerkızlar birazcık evi süpürcem toz alcam gelirim tekrar şimdilik çıktım
aynen yada tüp ilaçalrını yazdırabilirdindimi ama mesela sperm artırıcı ilaç yazdırabilirdim
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
ben perşembeyi cumaya bağlayan gece olarak algılamıştım ama şimdi sen böyle diyince bi durdummmm
hahaaaaaaaa....kulaksız mııııı...ayyy koptum yaaa şimdiki çocukların tepkileri cevapları cook komıkk yaaaa ..kuzuummm bız teheccüde kalkıcaz yaaa bu gece mı yarın gece mııı:44::44:...bılıon muuu
Günaydın kızlar,
Kafam karıştı sizlerden yardım bekliyorum :44:
Eşimin daha önceki testlerinde Morfoloji %70 normal yazıyordu yeni yaptırdığımız testte %3 çıktı ama testte farklıydı WHO ve KRUGER
yöntemleri diye 2 farklı sonuç olduğunu biliyorum. Ama bize bu zamana kadar morfolojiyle ilgili bişey denmedi. %3 morfoloji kötü mü?:18:
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
kolay gelsin cnm ben de çıkıcam şimdi iş güç dersler beni bekler
Aynen yada tüp ilaçalrını yazdırabilirdin
dr. Elin deymişken şu benim tüp ilaçlarıda yaz hadideyebilirdin
bunlarda benimmmm kızlar cimcimemle birlikteyiz
CANIMMM GENELDE KRUGER BAZ ALINIR (en güvenilir olarak bilinir ) KRUGER %4 normaldir canımmm yani doğal denemler için sınırdasınız ama tüp bebek için gayet iyi bence
CANIMMM GENELDE KRUGER BAZ ALINIR (en güvenilir olarak bilinir ) KRUGER %4 normaldir canımmm yani doğal denemler için sınırdasınız ama tüp bebek için gayet iyi bence
bu konuda benim de kafam çok karışmıştı,ama son öğrendiğime göre %4 olmalıymış.Sanırım biraz sorun var.Benim eşiminde %1 çıktı. ilk testte %80 çıkmıştı.
yetercim fıstık gibisin maşallah ve cimcimende sana benziyo teyzesine çekmiş
sağol canım benim teşekkürler
aynı hastanede yaptırdık ama sistemleri değişmiş sanırım daha önce %75-80 felan çıkmıştı şimdi %3 çıkınca algılayamadım. Bu zamana kadar da hep sayı ve hareket probleminiz var dediler sadece o yüzden karıştım baya. Gerçi testte %4 ve ondan büyük olmalıdır diyor beklenen değer. Biraz bozukluk var sanırım
bizimki de % 1 bize hangi yöntemi önerirsin ??? Bir de senin bayağı bilgin var canım.Ya adetim öyle bir zamana geliyorki tam bayrama denk geliyor.Bu ay son ayımızdı.tedaviye başlayacağız. 4 gün bayram tatili. şu iğnelere başlayınca kaç günde bir kontrole çağırıyor doktor..ona göre ginera ilacı içeceğim.kafam karıştı valla.
sağol canım benim teşekkürler
aynı hastanede yaptırdık ama sistemleri değişmiş sanırım daha önce %75-80 felan çıkmıştı şimdi %3 çıkınca algılayamadım. Bu zamana kadar da hep sayı ve hareket probleminiz var dediler sadece o yüzden karıştım baya. Gerçi testte %4 ve ondan büyük olmalıdır diyor beklenen değer. Biraz bozukluk var sanırım
CANIMM %1 DE TÜP BEBEK İÇİN YETERLİDİR AMA IMSI YAPTIRMALISINIZ CANIM BİZİM DR İLK ÖNCE 1 HAFTA SONRA ÇAĞIRIYOR (yani 6. gün ) SONRADA 3 GÜN ARAYLA ZATEN NORMALDE 3. ÇAĞIRDIĞINDA OPUYA KARAR VERİLİYOR
aynı şeyler benim başıma da geldi :))))) sadece sayı ve hız sanıyordum meğer morfoloji de kötüymüş.Varikoselmi var sizde de ? hangi aşamadasınız merak ettim.tüp bebeğe geçtinizmi
o zaman iyi bayramı atlatırım,ben de sanıyordum.iğneye başlar başlamaz.2 günde bir çağırıyorcahilliğime verin işte :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?