2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar,

Kafam karıştı sizlerden yardım bekliyorum :44:

Eşimin daha önceki testlerinde Morfoloji %70 normal yazıyordu yeni yaptırdığımız testte %3 çıktı ama testte farklıydı WHO ve KRUGER

yöntemleri diye 2 farklı sonuç olduğunu biliyorum. Ama bize bu zamana kadar morfolojiyle ilgili bişey denmedi. %3 morfoloji kötü mü?:18:

dimi ama mesela sperm artırıcı ilaç yazdırabilirdim

CANIMMM GENELDE KRUGER BAZ ALINIR (en güvenilir olarak bilinir ) KRUGER %4 normaldir canımmm yani doğal denemler için sınırdasınız ama tüp bebek için gayet iyi bence

kızlar birazcık evi süpürcem toz alcam gelirim tekrar şimdilik çıktım
kolay gelsin cnm ben de çıkıcam şimdi iş güç dersler beni bekler
dimi ama mesela sperm artırıcı ilaç yazdırabilirdim
aynen yada tüp ilaçalrını yazdırabilirdin
dr. elin deymişken şu benim tüp ilaçlarıda yaz hadi deyebilirdin

tatlışımm hadı hayırlısı olsun bakalım.umarım bu son olur da kavuşursun bebeğinee

TEHECÜD NAMAZINI banada haber verinn haaaaaa KAÇIRIRIM BEN

bu konuda benim de kafam çok karışmıştı,ama son öğrendiğime göre %4 olmalıymış.Sanırım biraz sorun var.Benim eşiminde %1 çıktı. ilk testte %80 çıkmıştı.

RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSÜN İNŞŞŞ KUZUMM ALLAH SENİ ANNE YAPSIN İNŞ

kolay gelsin cnm ben de çıkıcam şimdi iş güç dersler beni bekler

Aynen yada tüp ilaçalrını yazdırabilirdin
dr. Elin deymişken şu benim tüp ilaçlarıda yaz hadi deyebilirdin

tüp ilaçalrı süper olurdu ama yaaaaaaaaaa

CANIMMM GENELDE KRUGER BAZ ALINIR (en güvenilir olarak bilinir ) KRUGER %4 normaldir canımmm yani doğal denemler için sınırdasınız ama tüp bebek için gayet iyi bence

bizimki de % 1 bize hangi yöntemi önerirsin ??? Bir de senin bayağı bilgin var canım.Ya adetim öyle bir zamana geliyorki tam bayrama denk geliyor.Bu ay son ayımızdı.tedaviye başlayacağız. 4 gün bayram tatili. şu iğnelere başlayınca kaç günde bir kontrole çağırıyor doktor..ona göre ginera ilacı içeceğim.kafam karıştı valla.

sağol canım benim teşekkürler

bu konuda benim de kafam çok karışmıştı,ama son öğrendiğime göre %4 olmalıymış.Sanırım biraz sorun var.Benim eşiminde %1 çıktı. ilk testte %80 çıkmıştı.

aynı hastanede yaptırdık ama sistemleri değişmiş sanırım daha önce %75-80 felan çıkmıştı şimdi %3 çıkınca algılayamadım. Bu zamana kadar da hep sayı ve hareket probleminiz var dediler sadece o yüzden karıştım baya. Gerçi testte %4 ve ondan büyük olmalıdır diyor beklenen değer. Biraz bozukluk var sanırım

aynı şeyler benim başıma da geldi :))))) sadece sayı ve hız sanıyordum meğer morfoloji de kötüymüş.Varikoselmi var sizde de ? hangi aşamadasınız merak ettim.tüp bebeğe geçtinizmi

CANIMM %1 DE TÜP BEBEK İÇİN YETERLİDİR AMA IMSI YAPTIRMALISINIZ CANIM BİZİM DR İLK ÖNCE 1 HAFTA SONRA ÇAĞIRIYOR (yani 6. gün ) SONRADA 3 GÜN ARAYLA ZATEN NORMALDE 3. ÇAĞIRDIĞINDA OPUYA KARAR VERİLİYOR

rica ederimmmmm

o zaman iyi bayramı atlatırım,ben de sanıyordum.iğneye başlar başlamaz.2 günde bir çağırıyor cahilliğime verin işte :44:

aynı şeyler benim başıma da geldi :))))) sadece sayı ve hız sanıyordum meğer morfoloji de kötüymüş.Varikoselmi var sizde de ? hangi aşamadasınız merak ettim.tüp bebeğe geçtinizmi

Yok canım varikosel yok kaç tane doktora gittik hepsi yok dedi. Eşim ağır kabakulak geçirmiş küçükken sanırım ondan dolayı böyle.
2 aşılama,2 tüp bebek yaptırdık. Bizde bide %27 dna hasarı var spermlerde bu yüzden tüp bebek de mikro tese yapıldı ve 1.kalite spermler elde edildi ve donduruldu. Ben merkezimin başarısızlığı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey iyiydi şimdi raporumu bekliyorum. Ekim de çıkacak Kasım adetimle de tedaviye başlayacağım nasipse. Merkezlerle görüşmeye gideceğim. Ama İstanbul Tüp Bebek Emre bey e karar kılarım sanırım diye düşünüyorum.

o zaman iyi bayramı atlatırım,ben de sanıyordum.iğneye başlar başlamaz.2 günde bir çağırıyor cahilliğime verin işte :44:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİM DİYEDE YAZARSIN CANIMMMM yedirenk79 KEŞEK HİÇ BUNLARI YAMAşAYDIK VE BU KONUDA HEP CAHİL KALSAYDIK DOĞAL YOLDAN PITIR PITIR DOĞURSAYDIK CANIMMM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…