- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.314
- 798
Yok canım varikosel yok kaç tane doktora gittik hepsi yok dedi. Eşim ağır kabakulak geçirmiş küçükken sanırım ondan dolayı böyle.
2 aşılama,2 tüp bebek yaptırdık. Bizde bide %27 dna hasarı var spermlerde bu yüzden tüp bebek de mikro tese yapıldı ve 1.kalite spermler elde edildi ve donduruldu. Ben merkezimin başarısızlığı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey iyiydi şimdi raporumu bekliyorum. Ekim de çıkacak Kasım adetimle de tedaviye başlayacağım nasipse. Merkezlerle görüşmeye gideceğim. Ama İstanbul Tüp Bebek Emre bey e karar kılarım sanırım diye düşünüyorum.
ist.tüp bebk iyiymiş.aret bey iyiymiş...valla benim de kafam allak bullak.tam son ayımda.doktor doğum kontrol ilacı verdi tam adet günüm bayrama denk geliyor.az içsem kontrole geç gideceğim.Çok içsem 5 günden fazla içilmezmiş ne yapayım bilemedim.bir aksiliktir aldı gidiyor
sorma canım o kafalar anca bebişleri kucağımıza alınca rahatlar inşallah Rabbim o günleri de gösterecek inşallah
Aret bey çok yoğun olduğundan detaylı ilgilenemiyormuş ama Emre bey çok ilgili diyor herkes o yüzden oraya gitmeyi düşünüyorum. Rapor da geçiyor bu benim için çok iyi bakalım nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki. sen nerde yaptırıyorsun?
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİM DİYEDE YAZARSIN CANIMMMM yedirenk79 KEŞEK HİÇ BUNLARI YAMASAYDIN VE BU KONUDA HEP CAHİL KALSAYDIN DOĞAL YOLDAN PITIR PITIR DOĞURSAYDIN CANIMMM
Yok canım varikosel yok kaç tane doktora gittik hepsi yok dedi. Eşim ağır kabakulak geçirmiş küçükken sanırım ondan dolayı böyle.
2 aşılama,2 tüp bebek yaptırdık. Bizde bide %27 dna hasarı var spermlerde bu yüzden tüp bebek de mikro tese yapıldı ve 1.kalite spermler elde edildi ve donduruldu. Ben merkezimin başarısızlığı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey iyiydi şimdi raporumu bekliyorum. Ekim de çıkacak Kasım adetimle de tedaviye başlayacağım nasipse. Merkezlerle görüşmeye gideceğim. Ama İstanbul Tüp Bebek Emre bey e karar kılarım sanırım diye düşünüyorum.
keşkeee canım ama malesef her yolu yöntemi denedik.daha neler deneyeceğiz bilemiyorum.inşallah hepimiz çok uğraşmadan bebişimize kavuşuruz
ben de ist.tüp bebeğe gidecektim.Eve uzak diye istemedim.Ben medicana b.düzü selman beye gittim.işte son ayım kısmetse temmuzun sonunda başlayacak.artık bir ay daha atlamak istemiyorum.aylardır her ay birşey çıkıyor.Raporu falan bekledim.yok kontroldu yeniden muayneydi falan...bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun mervecimmmmmm..
umarımm rabbım bu sefer yüzünü güldürür
inan 2.tercihim de medicanabende Selman bey ile görüşmek istiyorum. ikisi arasında kaldım karar veremedim. görüşünce kararım netleşecek. Ben anadolu yakasında oturuyorum. ama geleceğim avrupa yakasına artık medicana baya uzak olacak ama orası olursa da olsun gidip geleceğim. Sizde değerler ne durumda? Varikosel mi var? ameliyat oldu mu eşin?
Aminnnnn kuzummm Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallahSen ne durumdasın? Ne zaman başlayacaksın tedaviye canım?
evet cidden bende bişey demedim artık dedim kulakları sonradan olcak şimdi pek bi organı yok
canım perşembe günü demiş egunal sanırım yarın gece yani bugün değildir diye düşünüyorum
zaten o bize neler yapıcagımızı isim listesini falan özelden katılımcılara atıcaktı muhtemelen yarın yapıcaz ama emin değilm
ben perşembeyi cumaya bağlayan gece olarak algılamıştım ama şimdi sen böyle diyince bi durdummmm
tatlışımm hadı hayırlısı olsun bakalım.umarım bu son olur da kavuşursun bebeğinee
TEHECÜD NAMAZINI banada haber verinn haaaaaa KAÇIRIRIM BEN
fıstık gibi gebesin işteilk aylarda kilo verildiğini de duymuştum canım
hahahhahaa :))) bende annemle bundan 2 sene evvel tüp bebek hakkında konuşuyordum
yeğenim vardı yanımızda o da çaktırmadan bizi dinliyormuş meğer
dediki ama tüp bebek olursa ben onu nasıl kucaklıcam bebeği
tüpün agır oldugunu biliyo ya bebeğide nasıl hayal ettiyse artık
Kız Allah korusun görmesin ozaman
kız valla gizli gizli yapmışlar görüomusun
eşime bende söledim o da olmas dedi
Canim dualarimiz seninle cuma günü güzel haberlerini bekliyoruzkızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
günaydınnnn canımmmben üzülmedim canım zaten bekliyordum, biliyordum olmadıgını da
yinede yaptırdım kan testini geciktiğim için artık rahatım en azından ohhh
RAbbim hepimize nasip inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
Umarım herşey yolunda gider bebeğinin müjdesini alırsın
cuma gününe bişey kalmamış yaaaaaaaaaaaayyy hadi bakalım Allah ım yardımcın olsun
valla ya öle demişti çok gülmüştük :)) şimdi büyüdü tabi tüp bebek sürecindede yanıma gelmiş teyze ben şimdi konuşsam onlar beni duyarmı dedidedim henüz kulakları yok duymayabilir kulaksız mı koydular senin göbeğine diyo :))) gelde açıkla
İkisiyle de görüşecekmisin,görüşmelerde muayne ücreti var. bir de medicanada kan testi ücreti almıyorlarmış.Arkadaş görüşmeye gitmişti öyle söyledi ben işleme başlayınca sana bilgi veririm. Anadolu yakasında bahçecinin yeri var orası da raporlu kabul ediyor.eşimde varikosel var sayı 3 milyon 4 milyon hız düşük. ama doktorlar ameliyatla vakit kaybetmeyin dedi.Yaşımızdan dolayı.Çünkü bende de yumurta rezerv azlığı var..
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSÜN İNŞŞŞ KUZUMM ALLAH SENİ ANNE YAPSIN İNŞ
canım ben bu ay kı reglı ıle baslarım dıyorum.
doktor geçen ay kı regliyle gel demıştı gıtmedım bakalım bu ay regli olunca arıcam hastaneyı ne dıcekler bılmıyorum.umarım ertelenmez.
ınsallah rabbım nasip eder
canım ben bu ay kı reglı ıle baslarım dıyorum.
doktor geçen ay kı regliyle gel demıştı gıtmedım bakalım bu ay regli olunca arıcam hastaneyı ne dıcekler bılmıyorum.umarım ertelenmez.
ınsallah rabbım nasip eder
gunaydın sekercimmm...testini merakla bekledık inan...ama olumsuz olmus cok üzüldüm Allahım aratmadan yollasın bebişiniiii
gunaydınnn bacımmm...kolay gelsin sanaaaa...gerci konusmuodum küsmüştüm sanaama nese özledım konişim bariii
hahahhahaa :))) bende annemle bundan 2 sene evvel tüp bebek hakkında konuşuyordum
yeğenim vardı yanımızda o da çaktırmadan bizi dinliyormuş meğer
dediki ama tüp bebek olursa ben onu nasıl kucaklıcam bebeği
tüpün agır oldugunu biliyo ya bebeğide nasıl hayal ettiyse artık
Aminnnnn kuzummmm yaaaa....ne olur dua edın bana..Rabbim bu güzel günlerin peygamber efendımızın yüzü suyu hürmetıne onları hayırlı saglıklı evlatlar olarak bana bagıslasın..Aminnnn...sen ne zMAN baslıycan cnm tedavıyeee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?