2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ist.tüp bebk iyiymiş.aret bey iyiymiş...valla benim de kafam allak bullak.tam son ayımda.doktor doğum kontrol ilacı verdi tam adet günüm bayrama denk geliyor.az içsem kontrole geç gideceğim.Çok içsem 5 günden fazla içilmezmiş ne yapayım bilemedim.bir aksiliktir aldı gidiyor

sorma canım o kafalar anca bebişleri kucağımıza alınca rahatlar inşallah Rabbim o günleri de gösterecek inşallah
Aret bey çok yoğun olduğundan detaylı ilgilenemiyormuş ama Emre bey çok ilgili diyor herkes o yüzden oraya gitmeyi düşünüyorum. Rapor da geçiyor bu benim için çok iyi bakalım nasip kısmet hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki. sen nerde yaptırıyorsun?

ben de ist.tüp bebeğe gidecektim.Eve uzak diye istemedim.Ben medicana b.düzü selman beye gittim.işte son ayım kısmetse temmuzun sonunda başlayacak.artık bir ay daha atlamak istemiyorum.aylardır her ay birşey çıkıyor.Raporu falan bekledim.yok kontroldu yeniden muayneydi falan...bakalım hayırlısı

İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİM DİYEDE YAZARSIN CANIMMMM yedirenk79 KEŞEK HİÇ BUNLARI YAMASAYDIN VE BU KONUDA HEP CAHİL KALSAYDIN DOĞAL YOLDAN PITIR PITIR DOĞURSAYDIN CANIMMM

keşkeee canım ama malesef her yolu yöntemi denedik.daha neler deneyeceğiz bilemiyorum.inşallah hepimiz çok uğraşmadan bebişimize kavuşuruz

hayırlısı olsun mervecimmmmmm..
umarımm rabbım bu sefer yüzünü güldürür

keşkeee canım ama malesef her yolu yöntemi denedik.daha neler deneyeceğiz bilemiyorum.inşallah hepimiz çok uğraşmadan bebişimize kavuşuruz

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmmmmmm

inan 2.tercihim de medicana bende Selman bey ile görüşmek istiyorum. ikisi arasında kaldım karar veremedim. görüşünce kararım netleşecek. Ben anadolu yakasında oturuyorum. ama geleceğim avrupa yakasına artık medicana baya uzak olacak ama orası olursa da olsun gidip geleceğim. Sizde değerler ne durumda? Varikosel mi var? ameliyat oldu mu eşin?

İkisiyle de görüşecekmisin,görüşmelerde muayne ücreti var. bir de medicanada kan testi ücreti almıyorlarmış.Arkadaş görüşmeye gitmişti öyle söyledi ben işleme başlayınca sana bilgi veririm. Anadolu yakasında bahçecinin yeri var orası da raporlu kabul ediyor.eşimde varikosel var sayı 3 milyon 4 milyon hız düşük. ama doktorlar ameliyatla vakit kaybetmeyin dedi.Yaşımızdan dolayı.Çünkü bende de yumurta rezerv azlığı var..

Aminnnnn kuzummm Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Sen ne durumdasın? Ne zaman başlayacaksın tedaviye canım?

canım ben bu ay kı reglı ıle baslarım dıyorum.
doktor geçen ay kı regliyle gel demıştı gıtmedım bakalım bu ay regli olunca arıcam hastaneyı ne dıcekler bılmıyorum.umarım ertelenmez.
ınsallah rabbım nasip eder

ben perşembeyi cumaya bağlayan gece olarak algılamıştım ama şimdi sen böyle diyince bi durdummmm

ya bende persembe gecesı dendiği için bu gece diye düşündüm...hanı buugn persembe gecesı yarın cuma gecesı denır yaa:44:..ertesı gune bağlanır seklınde bılıom ama bakalım sız haber alırsanız bana da haber edersınızz...

tatlışımm hadı hayırlısı olsun bakalım.umarım bu son olur da kavuşursun bebeğinee

Aminnnnn kuzummmm yaaaa....ne olur dua edın bana..Rabbim bu güzel günlerin peygamber efendımızın yüzü suyu hürmetıne onları hayırlı saglıklı evlatlar olarak bana bagıslasın..Aminnnn...sen ne zMAN baslıycan cnm tedavıyeee??

ay yerim kız o yeğenini maşallah
Kız Allah korusun görmesin ozaman

kız valla gizli gizli yapmışlar görüomusun
eşime bende söledim o da olmas dedi
gorsede artık çok geç görünce böyle yaparım
Canim dualarimiz seninle cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz

valla sabah sabah güne sayende gülerek başladım gel opeyim

Son düzenleme:

biliyorum canım ama napim doktorla görüşüp öyle karar vermem lazım. ilk merkezimde doktoruma bi türlü ısınamadım dediklerini sorgular oldum o yüzden bir iletişim kurmam lazım önce medicana da ön görüşme ücreti ne kadar? bahçeci umut u istemiyorum çoğu arkadaştan iyi yorum duymadım klasik tedavi uyguluyor diyorlar benim diğer merkezim gibi. asıl gönlümde memorial şişli nur hanım ve bahçeci fulya erbil bey var ama rapor geçmiyor bizde de sayı 3-14 milyon arasında oynuyor son testte 8 milyon ama ileri hızlı hareketli %1, hareketsiz çok ,yerinde+yavaş hareketli %16 çıktı baya düşük. kaç yaşındasın? ben 26

RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSÜN İNŞŞŞ KUZUMM ALLAH SENİ ANNE YAPSIN İNŞ

Aminnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyyoooo....ne olur teheccüz kıldıgımız gun bana bi ayrı yer verın rica etsemm... olur mu hemen o gun transferım var...Allahım sımsıkı tutundursun hayırlı saglıklı evlatlarr olarak nasip etsın onları bana...Allahım namaz gunumuzde benım için harıka bı zamana denk geldı umarım kızlar dualarımız hepimizeee cennet kokulu meleklerrr getircekkkk

inşallah tedavine başlarsın cnm şimdiden hayılrı olsun

oyyyy kuzum benden önce güzel haberi alacaksın inşallah eşin tekrar tese olacak dimi?

yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnn[/QUOTE]

Niye justin balim yabilmeden bişey mi yaptim...kusuruna bakma ne olur

merak etme tatlım dua hep edıyorum zaten rabbım evlat hasretıyle yanıp tutuşan herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bana da oyle..
ben bu kı reglı ıle baslayım dıyorum canım nasıp bakalım son raporlu hakkım var gene fakülte hastanesınde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…