2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tesekkur ederımmm tatlımmm..Allah sizlerden razı olsun iyi hissediyorum sizlerleee...iyi ki varsınızz

Phala bugün gorunmedi:26:duyan gören bilen varmı merak ettim ayol :18::18::18::18::18hala sesime gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnn

Niye justin balim yabilmeden bişey mi yaptim...kusuruna bakma ne olur[/QUOTE]

estegfirullah kuzumm ne kusuru..sana yazmıstım bı kere bana cvp vermedınnn bende alındımm..herhal alınasım vardı o gunnn

Bana kussun ama sorayım şu gebelik aşısı ne ya.tam olarak bi anlat ne yapildigini

Anladım kuzummm ınsaAllah bu sefer son tedavımız olacak ve hepimiz anne olucaz Allahın izniyleee

inşallah tedavine başlarsın cnm şimdiden hayılrı olsun

fatmacım cok teşekkür ederım arkadaşım..
rabbım bıze de sızın gıbı anne olmayı nasip etsin ınsallah..

oyyyy kuzum benden önce güzel haberi alacaksın inşallah eşin tekrar tese olacak dimi?

ınsallah mervecım yaa..
rabbım nasıp etsın hepimize..evet kuzucum olcak umarım yıne sperm bulunur

Hemen listeyi derleyip toparlayıp tek tek hepinize yolluyorum yarım saat içinde liste özel mesaj kutunuza gelecek kontrol edin kızçeler...
DESDO gerçek adını soyadını yaz acil listeleri yolluyorum...

Bana kussun ama sorayım şu gebelik aşısı ne ya.tam olarak bi anlat ne yapildigini

canım barıstıkk yaaa tatlım benım bı donmus bı taze yapıldı hııc tutunmadıı..rahımle alakalı ddı dr...ve sansı artırmak ıcın önce histeroskopı oldum sonra ıste ek yöntemlere bakılıyorr...gebelık asısı bende sansı artırmak ıcın bi teknık işteee canımm...benden ıkı gun once dort tup kan alındı ve o kana bı ıslem yapılıp vıtamın mıneral eklenıp tekrar bugun rahme verıceklerr...embrıyo beslensın dıye...cuma da transferım var ıste kuzumm..bakalımm Allahım vesile kılar ınsaallah gebelık asısınıı

Phala bugün gorunmedi:26:duyan gören bilen varmı merak ettim ayol :18::18::18::18::18hala sesime gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ne bıleyım kı
ayrıca sende benım mesajıma cevap vermedınnnnnnnnn

Anladım kuzummm ınsaAllah bu sefer son tedavımız olacak ve hepimiz anne olucaz Allahın izniyleee

ınsallah hayatımmmmmm ınsallah..
bu mübarek günlerde rabbım muradımızı versin inşallah

Ücreti 200 tl , ben 35 yaşındayım malesef geç çocuk yapmak istedim şimdi de uğraşıyorum.Eşim de 37 yaşında ...

Canim,benim regl gunum mayista anneler gunune denk geliyordu ve ben sehirdisinda olacaktim,annemin yaninda.dr da bi kac gun oncesinden kist filan var mi diye bakti..ilaclarimda elimde hazirdi.reglin 2.gunu gormeme gerek yok,kist filan olsa gorunur,baslayinca haber ver,3.gun igneye basla dedi..ilaclarimi alip gittim,gezdim..hos, regl olmadim o zaman ama kolaylik oldu bana..sen de dr ile konus,ertelemene gerek kalmaz.atiyorum bayram oncesi cmt.kontrole gidersin,bayram suresince regl olursan ignene baslarsin..zaten ilk kontrole ignenin 5.gunu aliyorlar,sonrasinda hergun..bence hic dusunme bu kadar,dra sor

Ücreti 200 tl , ben 35 yaşındayım malesef geç çocuk yapmak istedim şimdi de uğraşıyorum.Eşim de 37 yaşında ...

Olsun canım Rabbim ol dedikten sonra ne yaş, ne sperm, ne yumurta hiçbişeyin önemi yok inşallah Rabbim ol der ve tez zamanda bebişlerimiz olur

duy artık sesimi işim gücüm var listeleri yollayıp kalkmam lazım pc nin başından seni bekliyorum..
adını soyadını yazmazsan nickini yollayacam listede..
lütfen acele et..

inşallah canım benim bulunur ve sağlıklı bebiş/bebişler olur inşallah son tedavilerimiz olur bebişlerimize kavuşuruz

bende içimi bu sefer hiç karartmayacağım valla...
ınanıyorum kı rabbım hayırlısı ıse bu sefer bana anne olmayı nasıp edecek..
umarım herkesın evlat hasreti en kısa zamanda diner..

İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİM DİYEDE YAZARSIN CANIMMMM yedirenk79 KEŞEK HİÇ BUNLARI YAMAşAYDIK VE BU KONUDA HEP CAHİL KALSAYDIK DOĞAL YOLDAN PITIR PITIR DOĞURSAYDIK CANIMMM

Bana da drum cok biliyosun diye bazen soyleniyor.bende dedim ki,bu kadar ayrintiyi bilmeyi hic istemezdim ama malesef aci tecrubeler ogretti,arastirtti sonra bisii demedi ben yeni evlendigimde su bildiklerimin %10 bilmiyordum

teşekkür canım şimdi mail yazdım, ama ben hemen ilaçlara başlamayacağım.kontrol yapıcak ona göre karar vereceğiz dedi.ayrıca iğne kullanmayı da hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…