ay yerim kız o yeğenini maşallah
gorsede artık çok geç görünce böyle yaparım
Canim dualarimiz seninle cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz
valla sabah sabah güne sayende gülerek başladım gel opeyim
yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnn
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
tesekkur ederımmm tatlımmm..Allah sizlerden razı olsun iyi hissediyorum sizlerleee...iyi ki varsınızz
Anladım kuzummm ınsaAllah bu sefer son tedavımız olacak ve hepimiz anne olucaz Allahın izniyleeemerak etme tatlım dua hep edıyorum zaten rabbım evlat hasretıyle yanıp tutuşan herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bana da oyle..
ben bu kı reglı ıle baslayım dıyorum canım nasıp bakalım son raporlu hakkım var gene fakülte hastanesınde olacak
inşallah tedavine başlarsın cnm şimdiden hayılrı olsun
oyyyy kuzum benden önce güzel haberi alacaksın inşallaheşin tekrar tese olacak dimi?
Bana kussun ama sorayım şu gebelik aşısı ne ya.tam olarak bi anlat ne yapildigini
Phala bugün gorunmedi:26:duyan gören bilen varmı merak ettim ayol :18::18::18::18::18hala sesime gel:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Anladım kuzummm ınsaAllah bu sefer son tedavımız olacak ve hepimiz anne olucaz Allahın izniyleee
biliyorum canım ama napim doktorla görüşüp öyle karar vermem lazım. ilk merkezimde doktoruma bi türlü ısınamadım dediklerini sorgular oldum o yüzden bir iletişim kurmam lazım öncemedicana da ön görüşme ücreti ne kadar? bahçeci umut u istemiyorum çoğu arkadaştan iyi yorum duymadım klasik tedavi uyguluyor diyorlar benim diğer merkezim gibi. asıl gönlümde memorial şişli nur hanım ve bahçeci fulya erbil bey var ama rapor geçmiyor bizde de sayı 3-14 milyon arasında oynuyor son testte 8 milyon ama ileri hızlı hareketli %1, hareketsiz çok ,yerinde+yavaş hareketli %16 çıktı baya düşük. kaç yaşındasın? ben 26
ınsallah mervecım yaa..
rabbım nasıp etsın hepimize..evet kuzucum olcak umarım yıne sperm bulunur
ist.tüp bebk iyiymiş.aret bey iyiymiş...valla benim de kafam allak bullak.tam son ayımda.doktor doğum kontrol ilacı verdi tam adet günüm bayrama denk geliyor.az içsem kontrole geç gideceğim.Çok içsem 5 günden fazla içilmezmiş ne yapayım bilemedim.bir aksiliktir aldı gidiyor
Ücreti 200 tl , ben 35 yaşındayım malesefgeç çocuk yapmak istedim şimdi de uğraşıyorum.Eşim de 37 yaşında ...
inşallah canım benim bulunur ve sağlıklı bebiş/bebişler olur inşallah son tedavilerimiz olur bebişlerimize kavuşuruz
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİM DİYEDE YAZARSIN CANIMMMM yedirenk79 KEŞEK HİÇ BUNLARI YAMAşAYDIK VE BU KONUDA HEP CAHİL KALSAYDIK DOĞAL YOLDAN PITIR PITIR DOĞURSAYDIK CANIMMM
Canim,benim regl gunum mayista anneler gunune denk geliyordu ve ben sehirdisinda olacaktim,annemin yaninda.dr da bi kac gun oncesinden kist filan var mi diye bakti..ilaclarimda elimde hazirdi.reglin 2.gunu gormeme gerek yok,kist filan olsa gorunur,baslayinca haber ver,3.gun igneye basla dedi..ilaclarimi alip gittim,gezdim..hos, regl olmadim o zaman ama kolaylik oldu bana..sen de dr ile konus,ertelemene gerek kalmaz.atiyorum bayram oncesi cmt.kontrole gidersin,bayram suresince regl olursan ignene baslarsin..zaten ilk kontrole ignenin 5.gunu aliyorlar,sonrasinda hergun..bence hic dusunme bu kadar,dra sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?