- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Aaa ne zaman nasıl niçin :44:ne bıleyım kı
ayrıca sende benım mesajıma cevap vermedınnnnnnnnn
ınsallah hayatımmmmmm ınsallah..
bu mübarek günlerde rabbım muradımızı versin inşallah
Canım destonun evinde tadilat var bugün gelemeyebilirduy artık sesimi işim gücüm var listeleri yollayıp kalkmam lazım pc nin başından seni bekliyorum..
adını soyadını yazmazsan nickini yollayacam listede..
lütfen acele et..
bende içimi bu sefer hiç karartmayacağım valla...
ınanıyorum kı rabbım hayırlısı ıse bu sefer bana anne olmayı nasıp edecek..
umarım herkesın evlat hasreti en kısa zamanda diner..
teşekkür canım şimdi mail yazdım, ama ben hemen ilaçlara başlamayacağım.kontrol yapıcak ona göre karar vereceğiz dedi.ayrıca iğne kullanmayı da hiç bilmiyorum
Aaa ne zaman nasıl niçin :44:farketmedim sanırım ben alintilara hiç bakmıyorum sıradan geçmişi okuyorum oyüzden gözümden kaçmış opeyimde barisalim ama seni seviyorum ki
yok kuzum karartma biz çok şükür Allah a inancı olan insanlarız olmuyorsa vardır bir bildiği vardır bir zamanı. Çok şükür bu günlerimize her zaman evlat insana verilen ödül değil bazen imtihandır. Rabbim bizi daha fazla evlat hasretiyle sınamasın. Tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
merak etme tatlım dua hep edıyorum zaten rabbım evlat hasretıyle yanıp tutuşan herkese tez zamanda nasip etsin inşallah bana da oyle..
ben bu kı reglı ıle baslayım dıyorum canım nasıp bakalım son raporlu hakkım var gene fakülte hastanesınde olacak
Canım destonun evinde tadilat var bugün gelemeyebilir
inşallah mervem
ne güzel yazmışsın valla rabbım verırse de vermezse de vardır bır bıldığı..
biz kulun bu durumu sorgulama haddi bilem yok.ama ınsan üzülüyor tabi duygularına engel olamıyor bazen.meraklı insanların hala bebek yok mu sorularına gülüp geçilmiyor maalesef.
Kızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yımbir gariplik yok mu sizce de?:26:
elam canım içini ferah tut ve umudunu hiç kaybetme.. Allahım bir an önce sana da nasip etsin anne olmayı..
tabi canım üzülmemek elde değil ama bu kötü günlerin sonunun aydınlık olduğunu düşünüyorum ben.Rabbim sevdiği kullarına dert verir derler geçecek bu günler de bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız nasipseetraftan soranlara daha istemiyoruz diyorum geçiştiriyorum valla ister inansınlar ister inanmasınlar
o zaman iyi bayramı atlatırım,ben de sanıyordum.iğneye başlar başlamaz.2 günde bir çağırıyorcahilliğime verin işte :44:
ya bende persembe gecesı dendiği için bu gece diye düşündüm...hanı buugn persembe gecesı yarın cuma gecesı denır yaa:44:..ertesı gune bağlanır seklınde bılıom ama bakalım sız haber alırsanız bana da haber edersınızz...
yiğenin beniii sabah sabah kopardı yaaa..yerim onu bennnnr
haha :) aynen oyle daha düşünmüyoruz biz diyoruz..
5 yıllık evlı olmuşum dusunmuyorumm..ama Allahtan yasım 25 te...
onu öne sürüyorum..
haklısın bitanem rabbım büyük inşallah bizler de o günleri görürüz.
kız sen ne güzel moral ve destek verıyosun maşallah
ay yerim kız o yeğenini maşallah
gorsede artık çok geç görünce böyle yaparım
Canim dualarimiz seninle cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz
valla sabah sabah güne sayende gülerek başladım gel opeyim
canım ben bu ay kı reglı ıle baslarım dıyorum.
doktor geçen ay kı regliyle gel demıştı gıtmedım bakalım bu ay regli olunca arıcam hastaneyı ne dıcekler bılmıyorum.umarım ertelenmez.
ınsallah rabbım nasip eder
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
Niye justin balim yabilmeden bişey mi yaptim...kusuruna bakma ne olur
teşekkür ederim... inşallah her isteyenin zor olmadan bir bebişi olsun...ve evet keşke ceketlik olsaydım..şimdiye 4 tane dogurudum
1.deneme ege Ünv 2.ve 3.deneme eurofertil (su hastanesi)şu Hastanesindeki doktor çok iyi ilgili direk cebinden ulasabiliyorsun çok memnundun ama malesef negatif 4.deneme için ekimde bursa Acıbademe gidicem bizde sorun morfoliji olduğu için IMSı cihazı orda var imsi (spermi 6000-8000kat büyütüyor) diğerleri 400 kat izmirde sadece bir merkezde var o nerkezide ben sevmiyorumoyüzden bursa yolcusuyum bursaya gitme imkanın varsa araştır istersen hastaneyi sen nerde oturuyorsun:26:
ben fethiyede oturuyorum..bursayı hiç duymamıştım...istanbulda bir de bülent tıraş diye bir adam var. ya acıbadem maslak da yada medicana maslak da. hatırımda degil. antalya olmazsa ve 2. denemeye gücüm yeterse onda denemeyi isterim. sende bir araştır adamı. bebek olacaksa da olmayacaksa da cart diye söylermiş oyalamazmış hastayı...
saol inşallah
Canım benim ilk tedavim Bülent Tıraş Maslak Acıbademdeydi...Ben şahsen memnun kalmadım...Hiç de öyle dediğin gibi değil orası...TUtatnların da şans eseri tutmuştur...Ben böyle hızlı geçip 0.001 ile sonuçlanan bir tedavi bilmem
Canim sen ne guzel zayifsin,ben sigarayi biraktiktan sonra bayaa (7-8) kilo aldim,veremedim bu tedavileri bahane de edip(
bende 500-600gr verdim test tarihinden beri.61 idim,simdi 60,3-60,5 arasindayim sabah acken yani...esimde diyo ki,hamile kalip kilo veren olarak literature geccen..bende, benimkinde ne var,benim arkadaslardan-burdan yani- 2,5kilo veren bile var dedim
O zaman normal Nazancım? Ben de sigarayı bıraktığım için bana şişiyomuşum gibi gelmişti demek öyle değilmiş...Allaha şükür kabızlık da yok
canım tedavi bu aymış sanırım :) hadi hayırlısı :)
canım aynı heyecan bende de varrrrrrrrrrrrrr :) cumaaaaaaaaaaa test günü :) allahım yardımcımız olsun :)
LİSTE KAPANMIŞTIR.
Teheccüd Namazına Katılacaklar
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişi
Sayısı[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]dualarimdasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]perceneige[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]parsen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]kdr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]ddeeryaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD]neslii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD]tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD]ballim86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD]cemrem29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD]amayaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD]9ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD]gemingos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD]selnm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD]desdo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD]efeylül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aynen ben de 25 im ben daha küçüğüm diyorumkuzum çöküşlerim oluyor ama ayağa kalkmak lazım yoksa bu dertle karaları bağlayıp baş etmek zor sana da böyle olmanı tavsiye ederim Rabbim e hep yalvarıyorum hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip et bana ve isteyen herkese diye. Bir an önce ekim gelsin raporum çıksın tedaviye başlayayım istiyorum bu sefer moral olarak daha iyiyim ekime kadar 7 ay olmuş olacak ara vereli moral depoluyorum
canım tedavi bu aymış sanırım :) hadi hayırlısı :)
canım aynı heyecan bende de varrrrrrrrrrrrrr :) cumaaaaaaaaaaa test günü :) allahım yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?