canım tedavi bu aymış sanırım :) hadi hayırlısı :)
canım aynı heyecan bende de varrrrrrrrrrrrrr :) cumaaaaaaaaaaa test günü :) allahım yardımcımız olsun :)
bende çok sevdim onları ya
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
şuan bu yazını okurken bile duygulandım bile ben
ben bu duayı edeceğim namazımın arkasından eklemem gereken bişey varsa söyleyin
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...
zirkam kuzucumm hoşgeldın kız özledik senı he..
nasılsın bebıs nasıl?
canım benım ınsallah ya dua et aklına gelirsem olurmu bitanem.
rabbım sana da hayırlı doğumlar nasıp etsın.
Yaaaaaaa attım msj unutmuştum ismimi yazmayıolmadı burda veririm adımı ne olacak zaten herşeyimi biliyorsunuz adımdan mi cekinecem
:18::18::18::18::18::18:senden daha çok heyacanliyim
maşallah maşallah bitanem hep böyle ol..
aynı yaştayız demekkkkkkkkkkkk iyimiş
umarım herşey gonlumuzde olur...
dedıklerınde çok haklısın...
canımmmmmmmmmmmm azcık kalmış mutlu haberı öğrenmeye desene
cuma mübarek gun umarımmm hersey güzel olucak..
bende bu ay kı reglı ıle arıcam hastaneyı bakalım ne dicekler
Ayy çok heyecanlıı
O zaman normal Nazancım? Ben de sigarayı bıraktığım için bana şişiyomuşum gibi gelmişti demek öyle değilmiş...Allaha şükür kabızlık da yok
Kolay gelsinkızlar birazcık evi süpürcem toz alcam gelirim tekrar şimdilik çıktım
Canim bizimde morfoloji % 2kötü diyorlar oyüzden sana tavsiyem imsi cihazı olan merkez seçGünaydın kızlar,
Kafam karıştı sizlerden yardım bekliyorum :44:
Eşimin daha önceki testlerinde Morfoloji %70 normal yazıyordu yeni yaptırdığımız testte %3 çıktı ama testte farklıydı WHO ve KRUGER
yöntemleri diye 2 farklı sonuç olduğunu biliyorum. Ama bize bu zamana kadar morfolojiyle ilgili bişey denmedi. %3 morfoloji kötü mü?:18:
Sanirim geri dönüş yaptıbenimde bekleyecek zamanım yok canım o zaman nicki ile dua edilecek ismine...
kalkmam lazım pc nin başından acelem var..
hahhahaha valla kuzum bilemedim herhalde direk olmuş tosuncuk bebek koydular sandı tahminimce de kulagı neden yok diyo
Namaza yarın gece yani PERŞEMBE saat : 01.30 da kalkıyoruz..
Özel mesaj kutularınıza da gönderdim ama tekrar duyuruyorum...
Ama ben bu gece sandım demeyin bana
arkadaslar xr cihazindan gecmek yumurtalari etkilermi bilginiz varmi pazartesi opu olcam oncesinde nasil yiyip icmeliyim dok sizlere bir oneride bulundumu benin dok hic bisey demiyoda
Namaza yarın gece yani PERŞEMBE saat : 01.30 da kalkıyoruz..
Özel mesaj kutularınıza da gönderdim ama tekrar duyuruyorum...
Ama ben bu gece sandım demeyin bana
bana da drum cok biliyosun diye bazen soyleniyor.bende dedim ki,bu kadar ayrintiyi bilmeyi hic istemezdim ama malesef aci tecrubeler ogretti,arastirttiSonra bisii demedi Ben yeni evlendigimde su bildiklerimin %10 bilmiyordum
canım valla yazamadım ama sizi hep takip ediyorum.. bu ara evdeyim raporluyum.. iyiyiz bizde oğlumla büyüyoruz, biraz kilo aldım :/.. dr kontrolu tahliller derken zaman geçiyor.. hep aklımdasınız hep dua ediyorum.. Allahım sağlıkla bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
kızlar :) inşallah iyi olur :) hem korku hem heyecan var :) bakalımmmmmmmmmm :) hakkımızda hayırlısı :)
aminnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyyoooo....ne olur teheccüz kıldıgımız gun bana bi ayrı yer verın rica etsemm... Olur muHemen o gun transferım var...allahım sımsıkı tutundursun hayırlı saglıklı evlatlarr olarak nasip etsın onları bana...allahım namaz gunumuzde benım için harıka bı zamana denk geldı Umarım kızlar dualarımız hepimizeee cennet kokulu meleklerrr getircekkkk
keşke öğrenmek zorunda kalmasaydık ama
ama elden ne gelir bitanem nasip böyleymiş
allah büyük kuzum biz allahatan gelen için allaha sığındık herşi ondan bekliyoruz
Canim xray cihaci dedigin,avm lere girerkenki guvenlik kapisinda zarar yok,o sadece metal dedektoru gebelere de zarari yok.ama cantalarimizi koydugumuz aletin(esas xray odur) icinden veya cok yakinindan gecmedigimiz surece zarar yok.benim dr havaalanibda filan cantani esin koysun o cihaza,digeri yani zirt diye ses cikaran kapi sorun degil demisti..bence simdi kendini cok zorlama yumilerin catlamasin diye,agir kaldirma,cok ani hareketler yapma nolur noolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?