2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aminnn insallaahhhh kuzum ne guzel yasmissin

zirkam kuzucumm hoşgeldın kız özledik senı he..
nasılsın bebıs nasıl?
canım benım ınsallah ya dua et aklına gelirsem olurmu bitanem.
rabbım sana da hayırlı doğumlar nasıp etsın.

canım valla yazamadım ama sizi hep takip ediyorum.. bu ara evdeyim raporluyum.. iyiyiz bizde oğlumla büyüyoruz, biraz kilo aldım :/.. dr kontrolu tahliller derken zaman geçiyor.. hep aklımdasınız hep dua ediyorum.. Allahım sağlıkla bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

:18::18::18::18::18::18:senden daha çok heyacanliyim

Ayy çok heyecanlıı

kızlar :) inşallah iyi olur :) hem korku hem heyecan var :) bakalımmmmmmmmmm :) hakkımızda hayırlısı :)

Namaza yarın gece yani PERŞEMBE saat : 01.30 da kalkıyoruz..
Özel mesaj kutularınıza da gönderdim ama tekrar duyuruyorum...
Ama ben bu gece sandım demeyin bana

O zaman normal Nazancım? Ben de sigarayı bıraktığım için bana şişiyomuşum gibi gelmişti demek öyle değilmiş...Allaha şükür kabızlık da yok

Bence bizimki normal,zaten ilk 3ay kilo alimi cok da tavsiye edilmiyor..ama benim arkadas,simdi 8aylik,ilk aylarda 4-5kilo almisti
Ben normalde tatli,cikolata sevmezdim,sigarayi birakinca tatliya dustum,Her aksam yas pasta,cikolata o yuzden kilo aldim,zaten metabolizma dusermis kabizlik bende cok yasamiyorum ama bazen magnesie calcinee iciyorum gerektiginde

kızlar birazcık evi süpürcem toz alcam gelirim tekrar şimdilik çıktım
Kolay gelsin
Canim bizimde morfoloji % 2kötü diyorlar oyüzden sana tavsiyem imsi cihazı olan merkez seç
benimde bekleyecek zamanım yok canım o zaman nicki ile dua edilecek ismine...
kalkmam lazım pc nin başından acelem var..
Sanirim geri dönüş yaptı
hahhahaha valla kuzum bilemedim herhalde direk olmuş tosuncuk bebek koydular sandı tahminimce de kulagı neden yok diyo
yerim ben onu

arkadaslar xr cihazindan gecmek yumurtalari etkilermi bilginiz varmi pazartesi opu olcam oncesinde nasil yiyip icmeliyim dok sizlere bir oneride bulundumu benin dok hic bisey demiyoda

arkadaslar xr cihazindan gecmek yumurtalari etkilermi bilginiz varmi pazartesi opu olcam oncesinde nasil yiyip icmeliyim dok sizlere bir oneride bulundumu benin dok hic bisey demiyoda

Canim xray cihaci dedigin,avm lere girerkenki guvenlik kapisinda zarar yok,o sadece metal dedektoru gebelere de zarari yok.ama cantalarimizi koydugumuz aletin(esas xray odur) icinden veya cok yakinindan gecmedigimiz surece zarar yok.benim dr havaalanibda filan cantani esin koysun o cihaza,digeri yani zirt diye ses cikaran kapi sorun degil demisti..bence simdi kendini cok zorlama yumilerin catlamasin diye,agir kaldirma,cok ani hareketler yapma nolur noolmaz

Namaza yarın gece yani PERŞEMBE saat : 01.30 da kalkıyoruz..
Özel mesaj kutularınıza da gönderdim ama tekrar duyuruyorum...
Ama ben bu gece sandım demeyin bana

Tmmdır canim benim ne güzel şeylere vesile oluyon sen yerim kız seni

bana da drum cok biliyosun diye bazen soyleniyor.bende dedim ki,bu kadar ayrintiyi bilmeyi hic istemezdim ama malesef aci tecrubeler ogretti,arastirtti Sonra bisii demedi Ben yeni evlendigimde su bildiklerimin %10 bilmiyordum

keşke öğrenmek zorunda kalmasaydık ama

allah razı olsun bitanem saol.
olsun ya kılo ne kı verılır cancazım.yeter kı siz iyi olun..
oğluşun gelşyor demek hadi maşallah yaa..

kızlar :) inşallah iyi olur :) hem korku hem heyecan var :) bakalımmmmmmmmmm :) hakkımızda hayırlısı :)

allahın izni ile olur inşallah canım

tabikide ederimmmmmm

Saol cnm is yerinde her zaman gecmek zorunda kaliyorum aklima takildi gunde bi cok kez geciyorum zarari olurmu dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…