EVET CNM egunal mesaj yazdım..
e bende zaten 2 de kalkıyorum sahur için iyimiş
napalımmm şekerimmmmm
tatlım benim gittiğim yer 1 gün arayla çağırıyor yani 2 günde bir gidiyordum
sürekli vajinal ultrason ile kontrol edip boylarını not alıp bide kan veriyordum e2 için
yani dogru düşünmüşsün doktora göre değişiyormu bilmiyorum ama
o yüzden sen bu d.kontrol hapını sormadın mı doktora böyle böyle diye?
sordum canım,bana şöyle cvp vermiş 2-3 gün önce kesebilirsin veya 3-5 gün sonra bırakabilirsin diye,önce bıraksam bayramdan önce iğne başlayacak kontrol sıkıntısı olacak,uzun içsem 5 günü geçecek.... valla ne yapacağımı bilemedim. bugün doktora yine mail yazdım.böyle karmaşaya geldi işte :))))
Tmmdır canim benim ne güzel şeylere vesile oluyon sen yerim kız seni
aynen hayatım..rabbim hakkımızda hayırlısını zaten kararlamıştır biz kuluna düşen de bol bol dua edip ona sığınmak
ye canım istediğin zaman ister iftarını açarken ye beni ister sahurda tüket beni tüm diyetisyenlerin reçetesinde varım ben..
içerdiğim vitaminleri say say bitiremem tüp bebekte embriyo tutunmasına bile faydalı olduğum söylenir henüz bilimsel olarak kanıtlanmasada
GEL GEL ABLANA (ablamı one be )GEL O ZAMAN
ama o elindeki çatal bıçaklama tüketcen beni acılı olur öyle sen iyisi ekmek ban bana
kız öle özeliklerin varkiii yutarım seni ben acısız olur
2 değil 1.30 daymış canım
ye canım istediğin zaman ister iftarını açarken ye beni ister sahurda tüket beni tüm diyetisyenlerin reçetesinde varım ben..
içerdiğim vitaminleri say say bitiremem tüp bebekte embriyo tutunmasına bile faydalı olduğum söylenir henüz bilimsel olarak kanıtlanmasada
Kıslar bu akşam iftar yemeği veriyorum yanlız bu kurumsal bir yemek il bazında kurum amirleri,şube müdürleri, ilçe kaymakamı ve diğer personel olacak yaklaşık 50 kişilik bir yemek ev sahibi de benim dua edin bir aksilik olmasın sabahtan beri hazırlıklar için koşturuyorum bomba atılmış ikiz kuleler gibiyim:26::26::26::26::26:
antalya tüp bebek - bülent tıraş - istanbul tüp. bbek aret bey - teksen camlıbel yada üniversite hastaneleri...
oyy... bebek yapmak bu kadar zor olmamalı yaaawww..
şimdi rapor için soru sormak istiyorum : bizim sadece prolaktin sorunumuz var. bunu sebebten sayarlar mı?
ben ilk danıştıgımda yaş ve evlilik senesinin yasaya göre uygun olması yada tüp için uygun görülen rahatsızlıkların var olması gerekiyor dediler.
yaşım 35 degil ama evlilik sürem tutuyor dedim: cevap olmaz dediler. zeytinburnun da ki yeri bilmen ne şakir mi ne hastanesini aramıştım da...
bilenler yazabilir mi lütfen :)
Kıslar bu akşam iftar yemeği veriyorum yanlız bu kurumsal bir yemek il bazında kurum amirleri,şube müdürleri, ilçe kaymakamı ve diğer personel olacak yaklaşık 50 kişilik bir yemek ev sahibi de benim dua edin bir aksilik olmasın sabahtan beri hazırlıklar için koşturuyorum bomba atılmış ikiz kuleler gibiyim:26::26::26::26::26:
kıslar bu akşam iftar yemeği veriyorum yanlız bu kurumsal bir yemek il bazında kurum amirleri,şube müdürleri, ilçe kaymakamı ve diğer personel olacak yaklaşık 50 kişilik bir yemek ev sahibi de benim dua edin bir aksilik olmasın sabahtan beri hazırlıklar için koşturuyorum bomba atılmış ikiz kuleler gibiyim:26::26::26::26::26:
iftarda benimsinnnnnntamam o zaman bir yudum su ile yut beni
allah kolaylık versin
aaaaa bu sıcakta hem de gebe halinle 50 kişilik iftar akıl almaz bişi
hemen arıyosun gelmeyin uğraşamam diyorsun
kolay gelsin sana canım
allah kolaylık versin sorunsuz halet inş canım
antalya tüp bebek - bülent tıraş - istanbul tüp. bbek aret bey - teksen camlıbel yada üniversite hastaneleri...
oyy... bebek yapmak bu kadar zor olmamalı yaaawww..
şimdi rapor için soru sormak istiyorum : bizim sadece prolaktin sorunumuz var. bunu sebebten sayarlar mı?
ben ilk danıştıgımda yaş ve evlilik senesinin yasaya göre uygun olması yada tüp için uygun görülen rahatsızlıkların var olması gerekiyor dediler.
yaşım 35 degil ama evlilik sürem tutuyor dedim: cevap olmaz dediler. zeytinburnun da ki yeri bilmen ne şakir mi ne hastanesini aramıştım da...
bilenler yazabilir mi lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?