2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Tmmdır canim benim ne güzel şeylere vesile oluyon sen yerim kız seni

ye canım istediğin zaman ister iftarını açarken ye beni ister sahurda tüket beni tüm diyetisyenlerin reçetesinde varım ben..
içerdiğim vitaminleri say say bitiremem tüp bebekte embriyo tutunmasına bile faydalı olduğum söylenir henüz bilimsel olarak kanıtlanmasada

aynen hayatım..rabbim hakkımızda hayırlısını zaten kararlamıştır biz kuluna düşen de bol bol dua edip ona sığınmak

inşşşşş dualrımızla inanarak hayalini kurduğumuz şeyleri yaşayacağız

GEL GEL ABLANA (ablamı one be )GEL O ZAMAN

Ara ara hatırlatacam...
Yarın gece PERŞEMBE saat 01.30 da uykudan kalkıyoruz regl olanlar 707 ''YA VARİS'' tesbihi çekiyor regl olmayanlar teheccüd namazına niyet ediyor..İsteyen hem tesbihi çeker hem namaz kılar...İsim listemiz ve duamızı özelden yolladım...

antalya tüp bebek - bülent tıraş - istanbul tüp. bbek aret bey - teksen camlıbel yada üniversite hastaneleri...

oyy... bebek yapmak bu kadar zor olmamalı yaaawww..

şimdi rapor için soru sormak istiyorum : bizim sadece prolaktin sorunumuz var. bunu sebebten sayarlar mı?
ben ilk danıştıgımda yaş ve evlilik senesinin yasaya göre uygun olması yada tüp için uygun görülen rahatsızlıkların var olması gerekiyor dediler.

yaşım 35 degil ama evlilik sürem tutuyor dedim: cevap olmaz dediler. zeytinburnun da ki yeri bilmen ne şakir mi ne hastanesini aramıştım da...

bilenler yazabilir mi lütfen :)

Kıslar bu akşam iftar yemeği veriyorum yanlız bu kurumsal bir yemek il bazında kurum amirleri,şube müdürleri, ilçe kaymakamı ve diğer personel olacak yaklaşık 50 kişilik bir yemek ev sahibi de benim dua edin bir aksilik olmasın sabahtan beri hazırlıklar için koşturuyorum bomba atılmış ikiz kuleler gibiyim:26::26::26::26::26:

2 değil 1.30 daymış canım

Kız nerdesin sen sabahtan beri:)

Ohh ne güzel olur ki şimdi açım şimdi yesem olma mi

allah kolaylık versin

öncelikle yüksek prolaktin direk tüp bebek raporu çıkarmak için yeterli bir sebep değil..
İlaçla düşürülebiliyor değer..
Yaş sınırı 39...Hatta son düzenlemeler ile 40 a kadar çıkacaktı ne durumda bilmiyorum..
35 yaş gibi bir sınır yok neden yaş sorunu çıkardılar anlamadım..
direk tüp raporu almak için çiftlerden birinin şiddetli infertilite yaşıyor olması gerekir..Yani tüpten başka yolla çocuğu olmaz denmesi lazım doktor tarafından..Bunun dışında rapor alabilmek için 2 kere aşılama yapmış olma şartı aranıyor...Gerekli tahliller yapıldımı bilmiyorum ilk incelemede ciddi bir soruna rastlanmadıysa 2 kez aşılama yapılması lazım..Aşılama ile vakit kaybedemem dersen özel hastanelerde raporsuz parayı bastırıp yaptıracaksın...

aaaaa bu sıcakta hem de gebe halinle 50 kişilik iftar akıl almaz bişi
hemen arıyosun gelmeyin uğraşamam diyorsun
kolay gelsin sana canım

allah kolaylık versin sorunsuz halet inş canım

Ben daha yeni oradan rapor aldım,
şartları
23 yaşından 39 yaşına kadar olmak
3 yıllık evli olmak
sperm sayısı 5 milyon altında olmalı.sorun tek taraflıysa 2 kere aşılama yaptırmış olmak.

istenilen belgeler

15 gün 1 ay arayla 3 adet sperm testi (bir adeti orada yaptırılmış olmalı)
adetliyken ve adetsizken muayene belgesi
amh testi (başka hastanede yaptırılıyor)
rahim filmi
(başka hastanede yaptırılıyor)
hormon tahlilleri kan tahlilleri
nüfus kayıt örneği
evlilik cüzdanı fotokopisi
2 resim

sgk onaylı dökmümü

aklıma gelenler bunlar..

Dış heyet raporumu alacaksın oradamı yaptıracaksın.sorun tek taraflıysa 2 aşılamadan önce tüp bebek raporu vermiyrolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…