yooooooook üzgün değilim :) alıştım :) avatarımı seviyorum ama :) niyetim sizi üzmek değil :) artık çok üzmüyor kızım beni :) ben o resmi hayatımdaki en güzel andı diye hatırlıyorum ve o yüzden koydum :) aslında ondan daha çok sevdiğim resim var :) onda kızım kucağımda onu yükleyemiyorum :) onu sadece sizin görmenizi istiyorum:)o beni daha güçlü yapıyor :) lütfen sizde üzülmeyin :)
öncelikle yüksek prolaktin direk tüp bebek raporu çıkarmak için yeterli bir sebep değil..
İlaçla düşürülebiliyor değer..
Yaş sınırı 39...Hatta son düzenlemeler ile 40 a kadar çıkacaktı ne durumda bilmiyorum..
35 yaş gibi bir sınır yok neden yaş sorunu çıkardılar anlamadım..
direk tüp raporu almak için çiftlerden birinin şiddetli infertilite yaşıyor olması gerekir..Yani tüpten başka yolla çocuğu olmaz denmesi lazım doktor tarafından..Bunun dışında rapor alabilmek için 2 kere aşılama yapmış olma şartı aranıyor...Gerekli tahliller yapıldımı bilmiyorum ilk incelemede ciddi bir soruna rastlanmadıysa 2 kez aşılama yapılması lazım..Aşılama ile vakit kaybedemem dersen özel hastanelerde raporsuz parayı bastırıp yaptıracaksın...
antalya tüp bebek - bülent tıraş - istanbul tüp. bbek aret bey - teksen camlıbel yada üniversite hastaneleri...
oyy... bebek yapmak bu kadar zor olmamalı yaaawww..
şimdi rapor için soru sormak istiyorum : bizim sadece prolaktin sorunumuz var. bunu sebebten sayarlar mı?
ben ilk danıştıgımda yaş ve evlilik senesinin yasaya göre uygun olması yada tüp için uygun görülen rahatsızlıkların var olması gerekiyor dediler.
yaşım 35 degil ama evlilik sürem tutuyor dedim: cevap olmaz dediler. zeytinburnun da ki yeri bilmen ne şakir mi ne hastanesini aramıştım da...
bilenler yazabilir mi lütfen :)
Ben daha yeni oradan rapor aldım,
şartları
23 yaşından 39 yaşına kadar olmak
3 yıllık evli olmak
sperm sayısı 5 milyon altında olmalı.sorun tek taraflıysa 2 kere aşılama yaptırmış olmak.
istenilen belgeler
15 gün 1 ay arayla 3 adet sperm testi (bir adeti orada yaptırılmış olmalı)
adetliyken ve adetsizken muayene belgesi
amh testi (başka hastanede yaptırılıyor)
rahim filmi
(başka hastanede yaptırılıyor)
hormon tahlilleri kan tahlilleri
nüfus kayıt örneği
evlilik cüzdanı fotokopisi
2 resim
sgk onaylı dökmümü
aklıma gelenler bunlar..
Dış heyet raporumu alacaksın oradamı yaptıracaksın.sorun tek taraflıysa 2 aşılamadan önce tüp bebek raporu vermiyrolar
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr gunayddıııınnnnn...sizleri ozluyorum gelemıyorum kusura bakmayınnn...su an tedavide oldugum için eşim izin vermıoooo....kızlarrr ne olur dua edın bana bugun gebelik aşım yapılacak ve Allahın izniyle buz bebişlerim çözdürülüp cuma ınsaallah hayırlısylaaa transferım varrr....heyecan doruktaaaa
Kız nerdesin sen sabahtan beri:)
Ohh ne güzel olur kişimdi açım şimdi yesem olma mi
canim yuksek prolaktin ilacla tedavi edilip dusuruluyor gittigin doktorlar bunun icin dostinex vermedimi bunu bi arastir istersen..
birde aret bey prolaktini hic onemseyen bir doktor degil kendisini cok severim saygi duyarim ama beni iki defa birsey olmaz bana guven diyerek yuksek prolaktinle tedavi etti elde var sifir..
su anda prolaktinim dustu...
ohohh kafadan yatar rapor işi...1. prl sorununu sıkıntıdan saymıyorlar, 2. eşim 3 kere sperm vermeye gelmez. 4. 5. ve 5. 677 kadar bahane sıralabilirim... daha kolayı olmalı bunun yaa..
Kız bilgisayarım çöktüişten ayrılacağım diye buradakiler çöktü, bilgisayarımda küstü çöktü Arkadaşımın bilgisayarından girdim. Bilgi işleme indim napıyorlar bakayım bilgisayarıma diye tanınmaz haldeydi inşallah toparlarlar ve inşallah dosyalar kurtarılır.
ohohh kafadan yatar rapor işi...1. prl sorununu sıkıntıdan saymıyorlar, 2. eşim 3 kere sperm vermeye gelmez. 4. 5. ve 5. 677 kadar bahane sıralabilirim... daha kolayı olmalı bunun yaa..
Canim esin neden gelmez anlayamadim? Sonucta bu ikinizin cocugu olacak tek tarafli mucadele asla olmaz....
oküzcük oldugu için... ugraşmaz ve ugraşmayı sevmez... cocuk olsa da olur olmasa da..beni anlamaz, ilacların etkilerini abartıyorsun der kızar, gider gelmez...
yıllardan beri sperm testi yap derim gecen sene yaptırdı.. prostat baktıracak 2006 dan beri bu baharda ürolojiye gitti. allahtan bişey cıkmadı...
ben tek hep taraflı mucade ettim ve bıraktım(-mıştım) şimdi kendi tüp dedi ( ki iki seneden beri diyor bu sefer inş. vazgecmez ) vazgecmeden yaptırmam lazımyaşımız da genc degil ben 34 o 44 ...
Ben daha yeni oradan rapor aldım,
şartları
23 yaşından 39 yaşına kadar olmak
3 yıllık evli olmak
sperm sayısı 5 milyon altında olmalı.sorun tek taraflıysa 2 kere aşılama yaptırmış olmak.
istenilen belgeler
15 gün 1 ay arayla 3 adet sperm testi (bir adeti orada yaptırılmış olmalı)
adetliyken ve adetsizken muayene belgesi
amh testi (başka hastanede yaptırılıyor)
rahim filmi
(başka hastanede yaptırılıyor)
hormon tahlilleri kan tahlilleri
nüfus kayıt örneği
evlilik cüzdanı fotokopisi
2 resim
sgk onaylı dökmümü
aklıma gelenler bunlar..
Dış heyet raporumu alacaksın oradamı yaptıracaksın.sorun tek taraflıysa 2 aşılamadan önce tüp bebek raporu vermiyrolar
Hehe bize dayanamadı pc yazık kiyamamkız insallah bise olmaz tatlm kurtulur pc:)
oküzcük oldugu için... ugraşmaz ve ugraşmayı sevmez... cocuk olsa da olur olmasa da..beni anlamaz, ilacların etkilerini abartıyorsun der kızar, gider gelmez...
yıllardan beri sperm testi yap derim gecen sene yaptırdı.. prostat baktıracak 2006 dan beri bu baharda ürolojiye gitti. allahtan bişey cıkmadı...
ben tek hep taraflı mucade ettim ve bıraktım(-mıştım) şimdi kendi tüp dedi ( ki iki seneden beri diyor bu sefer inş. vazgecmez ) vazgecmeden yaptırmam lazımyaşımız da genc degil ben 34 o 44 ...
Allahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
Benim okuzcukte aldirmazama benimle drlara, testlere vs hep gelir..
acaba hem evli olmak- hem yaş - hemde illlaaa ciddi bir sorun olması mı lazım rapor için yoksa bir tanesi de olsa kabul oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?