2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canim benim insallah tez zamanda tekrar bebisini kucagina alacaksin... sen mutlu ol bizde mutlu oluruz.. test gunune az kaldi heyecanla bekliyorum..

prolaktinin rapor için uygun bir hastalık olmadıgını biliyorum da yaştan şansım yaver gider diye düşündüm... aşılama fethiye de ucuz yaptırmak istedik. klomen verdiler bana içtim catlama gununden 1 gun önce kayınvalidemle tartıştık eşim de anamla anlaşamıyorum dedi ve aşılamaya gelmekten vazgecti. bir daha da denemedim aşıyı...

inceleme dersen kooocaaamaaannn bir dosyam var...bizim bir tek genetik testlerimiz yapılmadı. geri kalan aklına gelecek her test tahlil görüntüleme sonucu normal.
bir prl bende yuksek. oda ilacla düşüyor ama gebelik oluşmuyor. prl yüksek bile olsa bende her ay 2 tane 18-20 mm yumurta geliştirip her ay ultra düzenli bir şekilde regl görüyorum. prl yuksekligi benim yumurtalarıma sorun yaratmamış konusunda uzmanlar kaanaat getirdiler.

laporaskopi mi yaptırsam acaba diye düşünmüyor degilim... kimi tüpünde hafif tıkanıklar olurmuş ve hsg de normal görünebilirmiş filan diyorlar :44:

canim yuksek prolaktin ilacla tedavi edilip dusuruluyor gittigin doktorlar bunun icin dostinex vermedimi bunu bi arastir istersen..
birde aret bey prolaktini hic onemseyen bir doktor degil kendisini cok severim saygi duyarim ama beni iki defa birsey olmaz bana guven diyerek yuksek prolaktinle tedavi etti elde var sifir..
su anda prolaktinim dustu...
birdr semiha sakirde telefona bakan kizlar dunyadan bi haber tipler sen adetinin ucuncu gunu direk kendin git bende oradan rapor aldim cok yardimci oluyor doktorlar..

Son düzenleme:

ohohh kafadan yatar rapor işi...1. prl sorununu sıkıntıdan saymıyorlar, 2. eşim 3 kere sperm vermeye gelmez. 4. 5. ve 5. 677 kadar bahane sıralabilirim... daha kolayı olmalı bunun yaa..

Ayyy canım benim her şey güzel olacak merak etme sen canım benim. dualarımda olacaksın

Kız nerdesin sen sabahtan beri:)

Ohh ne güzel olur ki şimdi açım şimdi yesem olma mi

Kız bilgisayarım çöktü işten ayrılacağım diye buradakiler çöktü, bilgisayarımda küstü çöktü Arkadaşımın bilgisayarından girdim. Bilgi işleme indim napıyorlar bakayım bilgisayarıma diye tanınmaz haldeydi inşallah toparlarlar ve inşallah dosyalar kurtarılır.

saol ben 2009 dan beri yuksek prl etkisi altındayım yeni degil...aret bey gibi ben ve benim doktorum da prl cooookk önemsmeiyoruz. ama tüp bebek için riske giremem düşmesi gerekiyorsa düşecek...
benim ki degerim 80 üzeri 100 e kadar cıkabiliyor. hipofiz mr cekildi bir cok kere kist bir var dendi bir yok..
ayrıca dostinex bende ritim bozuklugu ve hipotansiyon yapıyor bu yuzden dosti kullanamam.
parlodel ceyrek doz. parlodelde de eger halüsilasyon veya agır yan etkiler görmeye başlarsam ya ilacı kesiyorum yada ceyrek dozu da bölüp öyle içiyorum.

Hehe bize dayanamadı pc yazık kiyamam kız insallah bise olmaz tatlm kurtulur pc:)

ohohh kafadan yatar rapor işi...1. prl sorununu sıkıntıdan saymıyorlar, 2. eşim 3 kere sperm vermeye gelmez. 4. 5. ve 5. 677 kadar bahane sıralabilirim... daha kolayı olmalı bunun yaa..

malesef biz sadece dış heyet raporu için bayağı uğraştık,diğeri daha uzun sürüyormuş..

Canim esin neden gelmez anlayamadim? Sonucta bu ikinizin cocugu olacak tek tarafli mucadele asla olmaz....

oküzcük oldugu için... ugraşmaz ve ugraşmayı sevmez... cocuk olsa da olur olmasa da..beni anlamaz, ilacların etkilerini abartıyorsun der kızar, gider gelmez...
yıllardan beri sperm testi yap derim gecen sene yaptırdı.. prostat baktıracak 2006 dan beri bu baharda ürolojiye gitti. allahtan bişey cıkmadı...

ben tek hep taraflı mucade ettim ve bıraktım(-mıştım) şimdi kendi tüp dedi ( ki iki seneden beri diyor bu sefer inş. vazgecmez ) vazgecmeden yaptırmam lazım yaşımız da genc degil ben 34 o 44 ...

Benim okuzcukte aldirmaz ama benimle drlara, testlere vs hep gelir..

acaba hem evli olmak- hem yaş - hemde illlaaa ciddi bir sorun olması mı lazım rapor için yoksa bir tanesi de olsa kabul oluyor mu ?

Allahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...

valla iyi 44 yaşında adam hala olsa da olurmu diyor pes yaniiiiii.. açıkcası çocuk olmadan evlilik olmaz bence,mücadele vermesi lazım.bence vazgeçmeden acele at.raporla falan uğraşma.Eğer paradan kaçıyorsa da dersin sperm testi şart yoksa parana kıyacaksın diye..

AGZINA, YUREGINE, EMEGINE saglik tatlim insallaahhh rabbim kabul eder ( aammiinnn)

Benim okuzcukte aldirmaz ama benimle drlara, testlere vs hep gelir..

senin ki öküzcük degilmiş
benimkinin yanında seninki melek maşllah...

adam aşılamaya 1-2 gun kala vazgecti gelmiyom dedi. evde ignemi yapıp ilişkiye girelim boşa gitmesin yumurtalar dedim yookkk dedi..degil ilişkiye girmek uyurken yanlışlıkla eli bana degdi cekti kendini... yatagın ucunca yattı..bböleee uyuz bişey benim ki...

acaba hem evli olmak- hem yaş - hemde illlaaa ciddi bir sorun olması mı lazım rapor için yoksa bir tanesi de olsa kabul oluyor mu ?

malesef evli olmadan evlatlık bile vermiyorlar..yaşı bende anlamış değilim.ciddi bir sorun aradıkları kesin çünkü rapor alırken hastanede bir bayan vardı eşinde sorun yokmuş.aşılama raporu vermişler. raporun süresi 6 ay diye biliyorum.2 kez rapor veriyorlar.daha da gerisi yok.Bir de çok çocuk yapacakmışız nasıl bir iştir anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…