2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aaaa sasirdim acikcasii inanmiyoruummm.ben olsaydim dunyayi o adamin basina yikardim..

hehehe ne parasına kıyıyor ne spermciklerine antalya tüp bebek merkezinde sperm dondurma yapıyor. ben orayı ondan cok istiyorum. doktoru 500 tl dedi dondurma işlem için. eşim gelmesede elimizde ki donuklarla yaparız bişeyler die düşündüm.
ve fethiyede oturuyoruz antalya daha yakın...işten cıkar gelir bir sorun olursa..

Gulermisin aglarmisin

anladim cnm insallah en dogru doktora gidersin.. birde uc defa semen analizlerinden sadece birini orada veriyorsun ben diger iki taneyi oncekilerden koymustum..

evli olmak derken evlilik yılını kastetmiştim 3 yıl evli olmak şartı...tabii ben eksik yazınca şacma olmuş..

Aaaa sasirdim acikcasii inanmiyoruummm.ben olsaydim dunyayi o adamin basina yikardim..

bencilin dunyası yıkılmaz.. kocam kötüdür ama iyi yanları da oldugu için birlikteyiz. ve ben coooook severek evlendim hala da severim ama ilk gun ki gibi deeegil..

acaba hem evli olmak- hem yaş - hemde illlaaa ciddi bir sorun olması mı lazım rapor için yoksa bir tanesi de olsa kabul oluyor mu ?
kocan harbiden öküzcükmüş canım sanki tek senin derdin de onun değil... Allahım ona merhamet sana da dayanma kudreti versinnn....

diğer konuda da eğer yaş tutuyorsa ve sorununuz çok ciddiyse -azosperm veya yumurta rezev azlığı- evlilik şartı aramıyorlar... ama yaş ve evlilik süresi tutsa bile sorun yoksa aşılama yapılıyor.....

Amiiinnnnn... Rabbim dualarını kabul etsin tatlım; ağzına, yüreğine sağlık

O HAAAAA kaç yıllık evlisiniz şekerim ya.... gerçi ne fark eder ki 44 yaşında yani azcık yoldan beri olması gerekiyo... ergen mi ayol bu, tripleri bak!!!!!

Oy tatlmm Allahım kabul etsin Allah razı olsun canim benim okuduklarının kat kat karşılığını versin insallah sana

Aynen canim hıh

cnm oluruna birakirsan hicbir erkegin umrunda degil bizdede erkek infertilitesi var ama hep ben ilgileniyorum tabi esim tedavi konusunda dedigim herseyi yapmak zorunda yoksa evde cok buyuk bi kiyamet kopar...
amh in kac esinin semen sonucu kac bunlari hep tetkik ettinizmi...

Oy tatlmm Allahım kabul etsin Allah razı olsun canim benim okuduklarının kat kat karşılığını versin insallah sana

Aynen canim hıh

Amin canlarım inşallah Allahımız kucaklarımızı boş bırakmaz

alerjik bir bunyeye sahibim tüp bebek tedavisi sırasında benim için extra bir risk daha var..sperm alerjisi... bunun testi var mı turkiyede bilmiyorum. bu yuzden kortizon igne yemeyi tercih edecegim.
benim doktorum ve bazı doktorlar bunun eski bir bilgi oldugunu iddaa ediyorlar. ben bu eski bilgi olayına katılmıyorum. durumu tel de antalya tüp bebişcilere anlattıgımda kortizon alabilirsiniz dediler. bu da benim için artı oldu...

Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil

Sağol canım ,dün keseleri gördük çok şükür iki tane 2 hafta sonra da kalp atışlarını görmeye gidicez pıt pıtları da görmek nasip olur inşallah..

ne guzel yazmışsın agzına parmaklarına saglıkk

amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta

Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil

normal. tüpcükler acık..

cnm ben cocukluktan bu yana kronik alerjigim % 389 cikti testlerim.. yedi tane tedavim var hicbirsey olmuyor bazen narkoz kizariklik yapiyor bazende kullanilan ilaclar okadar.... kortizon cok agir bir ilac hic tavsiye etmem..yan etkileri cok agir..

Allah kabul etsin kuzum
Dikat dikkat diye topikte kayıp ilanı verdim senin için merak ettim ayolsonra ogrendimki pc çökmüşsöyle çabuk yapsınlar seni özledim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ne guzel yazmışsın agzına parmaklarına saglıkk

amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta

normal. tüpcükler acık..
benimde kocamcımın sperm sayısı aynı düzeyde ancak hareketlilikte sorun var.... ki hepsi bi tarafa sebepsiz infertilite diye sebepsiz bi sebebimiz bile varrr di miiii????

bi de kocan için yazdıklarıma kızmamana sevindimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…