senin ki öküzcük degilmiş
benimkinin yanında seninki melekmaşllah...
adam aşılamaya 1-2 gun kala vazgecti gelmiyom dedi. evde ignemi yapıp ilişkiye girelim boşa gitmesin yumurtalar dedim yookkk dedi..degil ilişkiye girmek uyurken yanlışlıkla eli bana degdi cekti kendini... yatagın ucunca yattı..bböleee uyuz bişey benim ki...
valla iyi 44 yaşında adam hala olsa da olurmu diyor pes yaniiiiii.. açıkcası çocuk olmadan evlilik olmaz bence,mücadele vermesi lazım.bence vazgeçmeden acele at.raporla falan uğraşma.Eğer paradan kaçıyorsa da dersin sperm testi şart yoksa parana kıyacaksın diye..
hehehe ne parasına kıyıyor ne spermciklerineantalya tüp bebek merkezinde sperm dondurma yapıyor. ben orayı ondan cok istiyorum. doktoru 500 tl dedi dondurma işlem için. eşim gelmesede elimizde ki donuklarla yaparız bişeyler die düşündüm.
ve fethiyede oturuyoruz antalya daha yakın...işten cıkar gelir bir sorun olursa..
saol ben 2009 dan beri yuksek prl etkisi altındayım yeni degil...aret bey gibi ben ve benim doktorum da prl cooookk önemsmeiyoruz. ama tüp bebek için riske giremem düşmesi gerekiyorsa düşecek...
benim ki degerim 80 üzeri 100 e kadar cıkabiliyor. hipofiz mr cekildi bir cok kere kist bir var dendi bir yok..
ayrıca dostinex bende ritim bozuklugu ve hipotansiyon yapıyor bu yuzden dosti kullanamam.
parlodel ceyrek doz. parlodelde de eger halüsilasyon veya agır yan etkiler görmeye başlarsam ya ilacı kesiyorum yada ceyrek dozu da bölüp öyle içiyorum.
malesef evli olmadan evlatlık bile vermiyorlar..yaşı bende anlamış değilim.ciddi bir sorun aradıkları kesin çünkü rapor alırken hastanede bir bayan vardı eşinde sorun yokmuş.aşılama raporu vermişler. raporun süresi 6 ay diye biliyorum.2 kez rapor veriyorlar.daha da gerisi yok.Bir de çok çocuk yapacakmışız nasıl bir iştir anlamadım...
Aaaa sasirdim acikcasii inanmiyoruummm.ben olsaydim dunyayi o adamin basina yikardim..
oküzcük oldugu için... ugraşmaz ve ugraşmayı sevmez... cocuk olsa da olur olmasa da..beni anlamaz, ilacların etkilerini abartıyorsun der kızar, gider gelmez...
yıllardan beri sperm testi yap derim gecen sene yaptırdı.. prostat baktıracak 2006 dan beri bu baharda ürolojiye gitti. allahtan bişey cıkmadı...
ben tek hep taraflı mucade ettim ve bıraktım(-mıştım) şimdi kendi tüp dedi ( ki iki seneden beri diyor bu sefer inş. vazgecmez ) vazgecmeden yaptırmam lazımyaşımız da genc degil ben 34 o 44 ...
kocan harbiden öküzcükmüş canımacaba hem evli olmak- hem yaş - hemde illlaaa ciddi bir sorun olması mı lazım rapor için yoksa bir tanesi de olsa kabul oluyor mu ?
Amiiinnnnn... Rabbim dualarını kabul etsin tatlım; ağzına, yüreğine sağlıkAllahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
O HAAAAAsenin ki öküzcük degilmiş
benimkinin yanında seninki melekmaşllah...
adam aşılamaya 1-2 gun kala vazgecti gelmiyom dedi. evde ignemi yapıp ilişkiye girelim boşa gitmesin yumurtalar dedim yookkk dedi..degil ilişkiye girmek uyurken yanlışlıkla eli bana degdi cekti kendini... yatagın ucunca yattı..bböleee uyuz bişey benim ki...
AGZINA, YUREGINE, EMEGINE saglik tatlim insallaahhh rabbim kabul eder ( aammiinnn)
Allahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
Kendi bilir
oküzcük oldugu için... ugraşmaz ve ugraşmayı sevmez... cocuk olsa da olur olmasa da..beni anlamaz, ilacların etkilerini abartıyorsun der kızar, gider gelmez...
yıllardan beri sperm testi yap derim gecen sene yaptırdı.. prostat baktıracak 2006 dan beri bu baharda ürolojiye gitti. allahtan bişey cıkmadı...
ben tek hep taraflı mucade ettim ve bıraktım(-mıştım) şimdi kendi tüp dedi ( ki iki seneden beri diyor bu sefer inş. vazgecmez ) vazgecmeden yaptırmam lazımyaşımız da genc degil ben 34 o 44 ...
kocan harbiden öküzcükmüş canımsanki tek senin derdin de onun değil... Allahım ona merhamet sana da dayanma kudreti versinnn....
diğer konuda da eğer yaş tutuyorsa ve sorununuz çok ciddiyse -azosperm veya yumurta rezev azlığı- evlilik şartı aramıyorlar... ama yaş ve evlilik süresi tutsa bile sorun yoksa aşılama yapılıyor.....
Amiiinnnnn... Rabbim dualarını kabul etsin tatlım; ağzına, yüreğine sağlık
O HAAAAAkaç yıllık evlisiniz şekerim ya.... gerçi ne fark eder ki 44 yaşında yani azcık yoldan beri olması gerekiyo... ergen mi ayol bu, tripleri bak!!!!!
Oy tatlmm Allahım kabul etsin Allah razı olsun canim benim okuduklarının kat kat karşılığını versin insallah sana
Aynen canim hıh
Sağol canım ,dün keseleri gördük çok şükür iki tanegeçmiş olsun arkadaşım umarım tsh normal düzeylerine gelir ondan sonra başlarsın tedavine ya ne acayip dr.lar var madem sen istiyorsun niye test yapmıyorlar
hayırlı olsun cnm kesenide görürsün...
rabbim kabul etsin....
kocan harbiden öküzcükmüş canımsanki tek senin derdin de onun değil... Allahım ona merhamet sana da dayanma kudreti versinnn....
diğer konuda da eğer yaş tutuyorsa ve sorununuz çok ciddiyse -azosperm veya yumurta rezev azlığı- evlilik şartı aramıyorlar... ama yaş ve evlilik süresi tutsa bile sorun yoksa aşılama yapılıyor.....
Amiiinnnnn... Rabbim dualarını kabul etsin tatlım; ağzına, yüreğine sağlık
O HAAAAAkaç yıllık evlisiniz şekerim ya.... gerçi ne fark eder ki 44 yaşında yani azcık yoldan beri olması gerekiyo... ergen mi ayol bu, tripleri bak!!!!!
cnm oluruna birakirsan hicbir erkegin umrunda degil bizdede erkek infertilitesi var ama hep ben ilgileniyorum tabi esim tedavi konusunda dedigim herseyi yapmak zorunda yoksa evde cok buyuk bi kiyamet kopar...
amh in kac esinin semen sonucu kac bunlari hep tetkik ettinizmi...
Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil
alerjik bir bunyeye sahibim tüp bebek tedavisi sırasında benim için extra bir risk daha var..sperm alerjisi... bunun testi var mı turkiyede bilmiyorum. bu yuzden kortizon igne yemeyi tercih edecegim.
benim doktorum ve bazı doktorlar bunun eski bir bilgi oldugunu iddaa ediyorlar. ben bu eski bilgi olayına katılmıyorum. durumu tel de antalya tüp bebişcilere anlattıgımda kortizon alabilirsiniz dediler. bu da benim için artı oldu...
Allahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
Amin canlarım inşallah Allahımız kucaklarımızı boş bırakmaz
Hayirli olsun senindeyarin keseyi gorursun,ben 5+5 te gordum,keseyi de 6+3 te...yarin benimde kontrolum var,bebikimi bi daha gorecegim
Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil
benimde kocamcımın sperm sayısı aynı düzeyde ancak hareketlilikte sorun var.... ki hepsi bi tarafa sebepsiz infertilite diye sebepsiz bi sebebimiz bile varrr di miiii????ne guzel yazmışsınagzına parmaklarına saglıkk
amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta
normal. tüpcükler acık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?