- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
evli olmak derken evlilik yılını kastetmiştim3 yıl evli olmak şartı...tabii ben eksik yazınca şacma olmuş..
bencilin dunyası yıkılmaz.. kocam kötüdür ama iyi yanları da oldugu için birlikteyiz. ve ben coooook severek evlendim hala da severim ama ilk gun ki gibi deeegil..
cnm oluruna birakirsan hicbir erkegin umrunda degil bizdede erkek infertilitesi var ama hep ben ilgileniyorum tabi esim tedavi konusunda dedigim herseyi yapmak zorunda yoksa evde cok buyuk bi kiyamet kopar...
amh in kac esinin semen sonucu kac bunlari hep tetkik ettinizmi...
ne guzel yazmışsınagzına parmaklarına saglıkk
amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta
normal. tüpcükler acık..
Anlamadım vallaama sorun yok gibi duruyor
evet hep öyle genelde biz mücadele veriyoruz.benim de eşim ilk sperm testinden sonra biraz salladı.sonra aylar geçti çok şükür artık tamamen mücadele ediyor.
Ayy saol canim ben
acemiyim biraz tahlil tetkik konusunda:) çok sevindim ki
Kız ne biçim tüpcüsun sen niye bilmiyon:)
Egunalımmm bu tüpcüden şikayetciyim bilmiyo kes cezasını
:)) aynen cnm birde ben onu cok endexledim tedaviye gerci Allahtan tedavi icin ne desem yapiyor onun disinda hep kendi bildigini okuyor:))
Sorun yok dedik yabirde muayne mi istiyorsun Gülden bak bana nededi ceza kescekmissin
Kuzummmm nasılsın? Tedaviye ne zaman başlıyorsun ? Memnun musun şuan için memorialden?
Bilmiyom ama dedin banane şikayetciyim
Çabuk şikayetini geri alsaçını çekerim ha amma cirkef çıktım
Çabuk şikayetini geri alsaçını çekerim ha amma cirkef çıktım
oküzcük oldugu için... ugraşmaz ve ugraşmayı sevmez... cocuk olsa da olur olmasa da..beni anlamaz, ilacların etkilerini abartıyorsun der kızar, gider gelmez...
yıllardan beri sperm testi yap derim gecen sene yaptırdı.. prostat baktıracak 2006 dan beri bu baharda ürolojiye gitti. allahtan bişey cıkmadı...
ben tek hep taraflı mucade ettim ve bıraktım(-mıştım) şimdi kendi tüp dedi ( ki iki seneden beri diyor bu sefer inş. vazgecmez ) vazgecmeden yaptırmam lazımyaşımız da genc degil ben 34 o 44 ...
kortizon candırcnm ben cocukluktan bu yana kronik alerjigim % 389 cikti testlerim.. yedi tane tedavim var hicbirsey olmuyor bazen narkoz kizariklik yapiyor bazende kullanilan ilaclar okadar.... kortizon cok agir bir ilac hic tavsiye etmem..yan etkileri cok agir..
anladım canım ama eğer evli olmadan alternatif olsaydı neden evlenmek istemeyen bir insan da çocuk sahibi olabilirdi.ama malesef ülkemizde yasak
benimde kocamcımın sperm sayısı aynı düzeyde ancak hareketlilikte sorun var.... ki hepsi bi tarafa sebepsiz infertilite diye sebepsiz bi sebebimiz bile varrr di miiii????
bi de kocan için yazdıklarıma kızmamana sevindimm
Ayy saol canim ben
acemiyim biraz tahlil tetkik konusunda:) çok sevindim ki
Kız ne biçim tüpcüsun sen niye bilmiyon:)
Egunalımmm bu tüpcüden şikayetciyim bilmiyo kes cezasını
anladım canım ama eğer evli olmadan alternatif olsaydı neden evlenmek istemeyen bir insan da çocuk sahibi olabilirdi.ama malesef ülkemizde yasak
Gülden duy sesimi:84::84::84::84::84::84::84:Almam almam banane egunalım gelsin o karar versin
ben de bilmiyom ama hiiiççç ses çıkarmıyom bak... hem ses çıkarıp hem bilmiyom dersen böööle şikayet ederler işte
Merhaba nazan , senin tek gebelik miydi?kaç haftalıksın şuanda?senin de hayırlı olsun.
Canim,eger rapor cikartmak istiyorsan zeynep kamil bence burdan daha kolay..ben yas faktorunden sanirim:) ozelde yaptrdigim asilamalari da saydilar belki,dr dan yazi almstim,yas 37..rezerv azligi teshsi ile 1,5aydacaporumu aldim gecen ekimde..spermiyogrami disaridan kabul ediyorlar.tabi gidip gelmen lazim arada..
Ugrasamam dersen,rapor icin devlet ozele bildigim 1000-1200tl gibi fark oduyor,yani acayip bir farki yok..ilactan yarari oluyor..benim kullandigim ilaclarda doz yuksekti,eczaneye buinde 970 digerinde 1150tl odedim..ilaclari da uygun fiyata KK da ilac als-satis topigi var,ordan temin edebilirsin..
Ben ikinci denememi ozelde medisate de yaptirdim normal 4500tl,raporlu 3500tl..
Bence bikac yerle test sonuclarinla gidip gorus.kendi kendine dusunup durma,laparoskopi vs.diye..
ben de bilmiyom ama hiiiççç ses çıkarmıyom bak... hem ses çıkarıp hem bilmiyom dersen böööle şikayet ederler işte
kortizon candırpenisilinden şoka giriyordum bir gecede 4 tane kortizon verdiler de indim.. gecen hafta arı soktu. avil ile dekort karıştırıp yaptılar...dunya bana güzel oluyor o zaman
ya kortizon cok kullanıldıgında kimi bunyede acayip rahatsızlıklar veriyor ama dogru zaman, doz ve sürede kullanıldıgında candır.
ki bazı rahatsızlıklarda ( romatizma gibi ) gebelik isteyen hanımların bebek tutununcaya kadar kortizon kullanmaları gerekiyor.
kızmam cunku bende aynı senin gibi düşünüyorum...
ve inferlite de de haklısın sebebsiz ama sebeblisperm sayımız ve yaşına göre hızımızda iyi demişti doktorum...
sonucta benim yorumum doktor yorumu degil.. belki sorun vardı ama sorun oldugunda daha uzun yazılar yazıyorlar. hani geçişken sıvı gecti doldu diyince iyi bişeydir diye düşündüm
Gülden duy sesimi:84::84::84::84::84::84::84:
Ay çok haklısın şekerimresmen işgal altindayim birde beni guldene ispikledi
hehehe ne parasına kıyıyor ne spermciklerineantalya tüp bebek merkezinde sperm dondurma yapıyor. ben orayı ondan cok istiyorum. doktoru 500 tl dedi dondurma işlem için. eşim gelmesede elimizde ki donuklarla yaparız bişeyler die düşündüm.
ve fethiyede oturuyoruz antalya daha yakın...işten cıkar gelir bir sorun olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?