2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

anladım canım ama eğer evli olmadan alternatif olsaydı neden evlenmek istemeyen bir insan da çocuk sahibi olabilirdi.ama malesef ülkemizde yasak

evet hep öyle genelde biz mücadele veriyoruz.benim de eşim ilk sperm testinden sonra biraz salladı.sonra aylar geçti çok şükür artık tamamen mücadele ediyor.

ne guzel yazmışsın agzına parmaklarına saglıkk

amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta

normal. tüpcükler acık..

Ayy saol canim ben
acemiyim biraz tahlil tetkik konusunda:) çok sevindim ki

Anlamadım vallaama sorun yok gibi duruyor

Kız ne biçim tüpcüsun sen niye bilmiyon:)

Egunalımmm bu tüpcüden şikayetciyim bilmiyo kes cezasını

evet hep öyle genelde biz mücadele veriyoruz.benim de eşim ilk sperm testinden sonra biraz salladı.sonra aylar geçti çok şükür artık tamamen mücadele ediyor.

:)) aynen cnm birde ben onu cok endexledim tedaviye gerci Allahtan tedavi icin ne desem yapiyor onun disinda hep kendi bildigini okuyor:))

Ayy saol canim ben

Sorun yok dedik ya birde muayne mi istiyorsun Gülden bak bana nededi ceza kescekmissin

Son düzenleme:

Canim,eger rapor cikartmak istiyorsan zeynep kamil bence burdan daha kolay..ben yas faktorunden sanirim:) ozelde yaptrdigim asilamalari da saydilar belki,dr dan yazi almstim,yas 37..rezerv azligi teshsi ile 1,5aydacaporumu aldim gecen ekimde..spermiyogrami disaridan kabul ediyorlar.tabi gidip gelmen lazim arada..
Ugrasamam dersen,rapor icin devlet ozele bildigim 1000-1200tl gibi fark oduyor,yani acayip bir farki yok..ilactan yarari oluyor..benim kullandigim ilaclarda doz yuksekti,eczaneye buinde 970 digerinde 1150tl odedim..ilaclari da uygun fiyata KK da ilac als-satis topigi var,ordan temin edebilirsin..
Ben ikinci denememi ozelde medisate de yaptirdim normal 4500tl,raporlu 3500tl..
Bence bikac yerle test sonuclarinla gidip gorus.kendi kendine dusunup durma,laparoskopi vs.diye..

cnm ben cocukluktan bu yana kronik alerjigim % 389 cikti testlerim.. yedi tane tedavim var hicbirsey olmuyor bazen narkoz kizariklik yapiyor bazende kullanilan ilaclar okadar.... kortizon cok agir bir ilac hic tavsiye etmem..yan etkileri cok agir..
kortizon candır penisilinden şoka giriyordum bir gecede 4 tane kortizon verdiler de indim.. gecen hafta arı soktu. avil ile dekort karıştırıp yaptılar...dunya bana güzel oluyor o zaman
ya kortizon cok kullanıldıgında kimi bunyede acayip rahatsızlıklar veriyor ama dogru zaman, doz ve sürede kullanıldıgında candır.
ki bazı rahatsızlıklarda ( romatizma gibi ) gebelik isteyen hanımların bebek tutununcaya kadar kortizon kullanmaları gerekiyor.

anladım canım ama eğer evli olmadan alternatif olsaydı neden evlenmek istemeyen bir insan da çocuk sahibi olabilirdi.ama malesef ülkemizde yasak

kızmam cunku bende aynı senin gibi düşünüyorum...
ve inferlite de de haklısın sebebsiz ama sebebli sperm sayımız ve yaşına göre hızımızda iyi demişti doktorum...

Ayy saol canim ben

sonucta benim yorumum doktor yorumu degil.. belki sorun vardı ama sorun oldugunda daha uzun yazılar yazıyorlar. hani geçişken sıvı gecti doldu diyince iyi bişeydir diye düşündüm

buna da karşı olan biri degilim. yani evli olmayıp hamile kalıp doguran sonrasında evlenen evlenmeyen birlikteligini sürdüren bilmedigimiz cok insan vardır... kadın sadece kendisi için cocuk isteyebilir... dogrudur yanlıştır tartışırsın kınarsın filan ama isteyebilir ve şartlar uygun gelişirse dogurur da...

Almam almam banane egunalım gelsin o karar versin
Gülden duy sesimi:84::84::84::84::84::84::84:
ben de bilmiyom ama hiiiççç ses çıkarmıyom bak... hem ses çıkarıp hem bilmiyom dersen böööle şikayet ederler işte

Ay çok haklısın şekerim resmen işgal altindayimbirde beni guldene ispikledi

hımm eger özelde yapılan aşı test kabul ediyorlarsa iyi...sormak lazım tabii...

ben de bilmiyom ama hiiiççç ses çıkarmıyom bak... hem ses çıkarıp hem bilmiyom dersen böööle şikayet ederler işte

Ama haklıyım dimi

Bizde öyle düşünmüştük tatlm:)

Gülden duy sesimi:84::84::84::84::84::84::84:

Ay çok haklısın şekerim resmen işgal altindayimbirde beni guldene ispikledi

Hım bak vaz mi geçsem acaba şikayetimden

KORKUUUYYOORUMM..TÜPTEN KORKUYORUM.. NEHHEEE BEHHEE ilaçların yan etkilerinden korkuyoırumm... adamın yarı yolda uyff diyip gelmemesinden korkuyorum..kayınvalidem beni insanlıktan cıkartacak kadar cirkef onun bir sacmalık yapıp aramızı acıp işleri daha beter yapacagından korkuyoırum...korkuyoroorruruumm..

itiraaafff

Sperm dondurduklarina emin misin? Testis kanseri gibi ciddi hastaligi olanlarin donduruluyor yoksa yasadisi bir is yapiliyor demektir..sperm alerjim var derken normal iliskide vucudun fazla antikor uretip,olduruyor anlaminda mi soyledin?sizin sayi sorunu olmadigina gore %90 bu yuzden normal gebe kalamiyorsun yani? Eger bu belgeli bisii ise rapor daha kolay olabilir..benim dr iliskiden 15 saat sonra beni muayene edip,mikroskopta bakmisti.ordan biliyorum,bende sorun yoktu bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…