2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzummm deme öyle düşünme hiç öyle kötü şeyler sen eşinle iyi ol tatlm ve Allahıma sığın dua et insallah hersey gönlünce olsun

evet eminim..bizzat doktorla konuştum.
linkini de atayım http://www.antalyatupbebek.com.tr/index.php?goto=tupbebek&idx=14 sperm verememe durumunda da sperm dondurabiliyorlarmış. sadece hastalık olaması gerekmiyormuş.

sperm alerjim olabilir ben bunu ortaya attıgımda kortizon kullanırsın dediler ama testinin türkiye sınırları içinde nerede yapıldıgını kimse söylemedi.evet antikor üretip öldürüyor olabilir, bu da gebeligi engelliyor olabilir ama tezim bir kaç doktora göre eski bir bilgiymiş...kaale almadılar. antalya tüp beb. kortizon kullanırız dediler...
hımmm ilişki soonrası mikroskop da inceleme hee hımm hommm bunu bilmiyordumm..:44:

[
Canim hayirli olsun ikizin olacakmis benim tek,evet..Suan 7+4um,dr bir gun geriden olctu..dun bambinom 1,1cm idi teyzesi

sen tek empriyomu koydurdun canım,yani bana iki koyacaklar da genelde ikiz oluyormuş galiba.Tek olma ihtimali yokmu fikrin varmı.iki çocukla nasıl başederim kızlaaaaaaaar

yada sipermen dondurmasın embiro dondursun oda işime gelir... kalitesi düşüyor dondukların ama olsun razıyım...

Allah kabul etsin kuzum
Dikat dikkat diye topikte kayıp ilanı verdim senin için merak ettim ayolsonra ogrendimki pc çökmüşsöyle çabuk yapsınlar seni özledim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ay canım benim sağolasın.
Bilgisayarı yaptılar ama int. yok hala arkadaştan yazıyorum. Bu arada işten ayrılacağımı söyledim içerden birini yerime getirdiler bir ay boyunca ona işi öğreteceğim arada da kendi işine geri dönecek. O yüzden o gelince kapatır gidince açarım. İdare edeceğiz böyle

[

sen tek empriyomu koydurdun canım,yani bana iki koyacaklar da genelde ikiz oluyormuş galiba.Tek olma ihtimali yokmu fikrin varmı.iki çocukla nasıl başederim kızlaaaaaaaar

Senin resim olmuyor değil mi?

Ama ama biz seni çok özleriz ki

adam yari yolda uff deyip gelmezse sende ona uff der bosarsin cnm..

Son düzenleme:
ikna yoluna gitsem

bunca yildir evlisiniz halen uf diyorsa ne ugrasacasksinki.. yas ilerledikce tonla sorun cikiyor yumurta rezervi bitiyor... daha neler neler cikiyor... belkide sendede rezervin azaldi farkinda degilsin... tabi bunlar nacizane benim dusuncem cnm en dogru karari sen verirsin ama sunu unutma biz bayanlarin belli bir yastan sonra dogurganlik sansi kalmiyor fakat bir erkek 80 yasindada baba olur..
bahcecide gormustum 70 yasinda adam 30 yasinda bir es bulmustu tup deniyorlardi daha sonra hemsireye sordum tutmus kiz gebeymis ama tersi durum asla olmuyor o yuzden kocalarimizi degil bebelerimizi nazlamaliyiz..:))

Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil

Homojen iyi bir şeydir,her iki taraf aynıymış işte, geçişte mevcut diyor yani tıbbi değil ama terimi açıklaması bu

yarın için devlet hast. randevu aldım.. bebek öncesi testleri yaptıracagım...
şu testte olsun dediginiz bişey var mı ? listeye ekleyeyim

kan grubu
kreatinin
alt (alanin aminotransferaz (mış )
kan şekeri
prl
tsh
hebatit c-b
rubela
toxoplasma
hıv
vdrl
idrar
hemogram

Son düzenleme:
ne guzel yazmışsın agzına parmaklarına saglıkk

amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta

normal. tüpcükler acık..

Kız 70 milyon ülkenin nüfusu İstanbulun değil niye dalga geçiyon, bizimkinin 2 milyon küçük ama şirin kasabamızın nüfusu kadar

Adetinin ikinci günü hormon testlerinide yaptır onlar çok önemli
birde kanda pıhtılaşma testi

Adetinin ikinci günü hormon testlerinide yaptır onlar çok önemli
birde kanda pıhtılaşma testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…