- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
KORKUUUYYOORUMM..TÜPTEN KORKUYORUM.. NEHHEEE BEHHEE ilaçların yan etkilerinden korkuyoırumm... adamın yarı yolda uyff diyip gelmemesinden korkuyorum..kayınvalidem beni insanlıktan cıkartacak kadar cirkef onun bir sacmalık yapıp aramızı acıp işleri daha beter yapacagından korkuyoırum...korkuyoroorruruumm..
itiraaafff
Sperm dondurduklarina emin misin? Testis kanseri gibi ciddi hastaligi olanlarin donduruluyor yoksa yasadisi bir is yapiliyor demektir..sperm alerjim var derken normal iliskide vucudun fazla antikor uretip,olduruyor anlaminda mi soyledin?sizin sayi sorunu olmadigina gore %90 bu yuzden normal gebe kalamiyorsun yani? Eger bu belgeli bisii ise rapor daha kolay olabilir..benim dr iliskiden 15 saat sonra beni muayene edip,mikroskopta bakmisti.ordan biliyorum,bende sorun yoktu bu konuda..
Canim hayirli olsun ikizin olacakmisbenim tek,evet..Suan 7+4um,dr bir gun geriden olctu..dun bambinom 1,1cm idi teyzesi
Allah kabul etsin kuzum
Dikat dikkat diye topikte kayıp ilanı verdim senin için merak ettim ayolsonra ogrendimki pc çökmüş söyle çabuk yapsınlar seni özledim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
[
sen tek empriyomu koydurdun canım,yani bana iki koyacaklar da genelde ikiz oluyormuş galiba.Tek olma ihtimali yokmu fikrin varmı.iki çocukla nasıl başederim kızlaaaaaaaar
Ay canım benim sağolasın.
Bilgisayarı yaptılar ama int. yok hala arkadaştan yazıyorum. Bu arada işten ayrılacağımı söyledim içerden birini yerime getirdiler bir ay boyunca ona işi öğreteceğim arada da kendi işine geri dönecek. O yüzden o gelince kapatır gidince açarım. İdare edeceğiz böyle
Amin canım
KORKUUUYYOORUMM..TÜPTEN KORKUYORUM.. NEHHEEE BEHHEE ilaçların yan etkilerinden korkuyoırumm... adamın yarı yolda uyff diyip gelmemesinden korkuyorum..kayınvalidem beni insanlıktan cıkartacak kadar cirkef onun bir sacmalık yapıp aramızı acıp işleri daha beter yapacagından korkuyoırum...korkuyoroorruruumm..
itiraaafff
adam yari yolda uff deyip gelmezse sende ona uff der bosarsin cnm..
Senin resim olmuyor değil mi?
ikna yoluna gitsem
Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil
ne guzel yazmışsınagzına parmaklarına saglıkk
amh mi hatırlamıyorum...onun sperm sayısı 70 milyondu galiba...istanbul nufusu kadar diye dalga gectik hatta
normal. tüpcükler acık..
yarın için devlet hast. randevu aldım.. bebek öncesi testleri yaptıracagım...
şu testte olsun dediginiz bişey var mı ? listeye ekleyeyim
kan grubu
kreatinin
alt (alanin aminotransferaz (mış )
kan şekeri
prl
tsh
hebatit c-b
rubela
toxoplasma
hıv
vdrl
idrar
hemogram
yarın için devlet hast. randevu aldım.. bebek öncesi testleri yaptıracagım...
şu testte olsun dediginiz bişey var mı ? listeye ekleyeyim
kan grubu
kreatinin
alt (alanin aminotransferaz (mış )
kan şekeri
prl
tsh
hebatit c-b
rubela
toxoplasma
hıv
vdrl
idrar
hemogram
Ama ama biz seni çok özleriz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?