2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım

haklısın...da eşimi seviyom, ayrılmayı da denedik ama yapamıyoruz...sakal bıyık gibiyiz...iyi yanlarıda var :) falan filan...

Adetinin ikinci günü hormon testlerinide yaptır onlar çok önemli
birde kanda pıhtılaşma testi

bak iyi hatırlattın saol.. o test var ama eski...adetin 2. gunu gidemem şu an istanbuldayım testleri yaptırıp biraz daha burada kalip eve donecem... zaten benimkiler belli adetin 1- 5. gunu her gun kan versem yüksek bir tek prl oluyor
fethiye devlet hast. komşuma sarılıksın dedi. nerdeyse kalbine indiriyordu... kadın gebe kaldı gitti testlerini yaptırmaya sarılıksın demişler.. ist. marmara üni. de geldi 1 haftadan fazla kaldı bir sürü test yapmışlar emin olmak için. sonuc temiz tabii. gülerek döndü kadın...fethiyede dogru düzgün ne doktor var nede labaratuar...

Son düzenleme:
Kizlar bugun mutluluk hormonlarim biraz yukselise gecti dr.Nur hanimdan dolayi ilgili bi doktormus kendileri ve bu beni hem mutlu hemde umutlu yapiyor

fethiye de özel bir hastanede jinokolok dr. bilmem kim ile aramızda ki dialog :
prl testi istiyom adetim 3. gunu.
prl testi adetin üçüncü günü yapılmaz.
kacıncı gunu yapılır o zaman geleyim S şaşkınıum bunca yıl yanlış mı yaptık oldum )1
20-21 gunleri arası yapılır ( ben ayrı bir şok ) [ demin bende yanlış yazmışım pardon ]
hocam o test başka bir test olmasın ? ( progestoron hormonu için ? p ile başlıyor ya şaşırdı galiba dedim )

sonunda tatrışmamız doktorun kendine olan guvenine kadar gldi. bende sen kendine güven güven de asıl önemli olan benim sana şu anda guvenmem. eger azar işitmek isteseydim giderdim devlet hastanesine. hem para veriyorum hemde azar işitiyorum. dunyada tek gördügüm doktor ve dunyadaki tek doktor sen deglsin dedim sonrada şikayet ettim..hastanenin baş hekimine de bagırdım..

yedirtmem prl testimi

Son düzenleme:

Ya söyle ona çok durmasin yanında iyi olmuş söylediğin hem artık daha rahat edersin böyle

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... allah her isteyene saglıklı hayırlı gebelik ve bebekler versin...hayırlısı ile hepimiz gebiş kalalım...
bilgi paylaşımı içinde saolun... grş üzere iyi akşamllaaar

Kızlarrrr dün transferim yapıldı enox diye bir iğne verdi doktor kanın pıhtılaşmasını önlemek içinmiş az önce vurdum göbekten çok acıdı yandı ve hal acıyor bu iğne mi böyle acaba ben mi yanlış vurdum ama diğerleri gibi vurdum ama!! Bişiler söyleyin lütfen

Bugün adet oldum.yarin hastaneye gidicem bakalım benim kist küçülmüsmü. Küçüldü ise inşallah tedavi başlar. Hakkımizda hayırlısı

sen tek empriyomu koydurdun canım,yani bana iki koyacaklar da genelde ikiz oluyormuş galiba.Tek olma ihtimali yokmu fikrin varmı.iki çocukla nasıl başederim kızlaaaaaaaar

Canim bana 2embriyo kondu, yasim malum teki tuttu..her iki konan ikiz olmuyor ki..kismet bi de ne biliyim,ikiz zor ama kardes yapayim derdinden kurtuluyosun.iki veren sabrini da maddiyetini da verir diye dusunuyorum..tek embriyo transferi isteyebilirsin ama bizim yasimiz buyuk oldugu icin ha deyince tutunmu istatistiklere gore,sansimizi yukseltmek icin yapilan bi uygulama yani..gene de sen bilirsin..ama bana zaten hic fikrimi sormadilar her iksinde de..2embriyo koydular,gecen gebeligimde de teki tutmustu

yok canım zaten ben de iki embriyo istiyorum.Şansımı yükseltmek için.Tabi iki çocuk isteyenler için de avantajlı. ama tek de tutsa iyi olur.sadece ben hep ikiz olur diye duydum da...Yeterki tutsun.Senin önceki gebeliğin niye sonlandıki.

Allah gonlune gore versin canim..benim ilk denememdi,kese icinde embriyo olusamadi,biraz bekei dr sonra 8.hafta basi kurtaj oldum( ben de urkmedim degil,ikiz olursa napariz diye eimle cok konustuk ama gene de rahminde 2kese gorsen,niye ikizim oluyo demezsin bence

12. gün değerim 77.52 di bugün gene kan verdim 14.gün değerim 230.52
15 gün sonra kontrole çağırdılar.bide kızlar transferden beri progesteron iğne kullanıyorudum o kontrole kadar devam et dediler.daha ne kadar devam edicek bu iğneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…