Homojen iyi bir şeydir,her iki taraf aynıymış işte, geçişte mevcut diyoryani tıbbi değil ama terimi açıklaması bu
Canim hsg sonucumu yazdım bakar misin sende nasil?
bunca yildir evlisiniz halen uf diyorsa ne ugrasacasksinki.. yas ilerledikce tonla sorun cikiyor yumurta rezervi bitiyor... daha neler neler cikiyor... belkide sendede rezervin azaldi farkinda degilsin... tabi bunlar nacizane benim dusuncem cnm en dogru karari sen verirsin ama sunu unutma biz bayanlarin belli bir yastan sonra dogurganlik sansi kalmiyor fakat bir erkek 80 yasindada baba olur..
bahcecide gormustum 70 yasinda adam 30 yasinda bir es bulmustu tup deniyorlardi daha sonra hemsireye sordum tutmus kiz gebeymis ama tersi durum asla olmuyor o yuzden kocalarimizi degil bebelerimizi nazlamaliyiz..:))
Hım çok bilimsel oldu canim
Allahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım
Adetinin ikinci günü hormon testlerinide yaptır onlar çok önemli
birde kanda pıhtılaşma testi
cevap attım canım, problem yok bir tanem merak etme ama genede doktorla görüş sen
Eve gideyim bendekinde yazılan neymiş sana atarım canım
Ay canım benim sağolasın.
Bilgisayarı yaptılar ama int. yok hala arkadaştan yazıyorum. Bu arada işten ayrılacağımı söyledim içerden birini yerime getirdiler bir ay boyunca ona işi öğreteceğim arada da kendi işine geri dönecek. O yüzden o gelince kapatır gidince açarım. İdare edeceğiz böyle
sen tek empriyomu koydurdun canım,yani bana iki koyacaklar da genelde ikiz oluyormuş galiba.Tek olma ihtimali yokmu fikrin varmı.iki çocukla nasıl başederim kızlaaaaaaaar
Canim bana 2embriyo kondu, yasim malumteki tuttu..her iki konan ikiz olmuyor ki..kismet bi de ne biliyim,ikiz zor ama kardes yapayim derdinden kurtuluyosun.iki veren sabrini da maddiyetini da verir diye dusunuyorum..tek embriyo transferi isteyebilirsin ama bizim yasimiz buyuk oldugu icin ha deyince tutunmu istatistiklere gore,sansimizi yukseltmek icin yapilan bi uygulama yani..gene de sen bilirsin..ama bana zaten hic fikrimi sormadilar her iksinde de..2embriyo koydular,gecen gebeligimde de teki tutmustu
yok canım zaten ben de iki embriyo istiyorum.Şansımı yükseltmek için.Tabi iki çocuk isteyenler için de avantajlı. ama tek de tutsa iyi olur.sadece ben hep ikiz olur diye duydum da...Yeterki tutsun.Senin önceki gebeliğin niye sonlandıki.
allah kabul etsin canımmm..aminnAllahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?