yumurtalar toplandıktan sonra dölleme gerçekleşir ve oluşan embriyolardan bir hücre alınarak genetiğine bakılır sağlıklı olanlar transfer edilir...
iyi geceler tatlım..
hastane yollarında tüm işlerin su gibi akıp gitsin inşallah...
Bir tek camileri sevdim camiler oranin sakinlerine pek maneviyat katmamus mi bana mi oyle geldi anlamadim bir de cok sicaktiiiii son anlara dogruu susuzluktan catlayacaktim neyse ki catlamadim :)
inşallah canım nasip olur
o dediğin benmi oluyorum
beni istiyorsa havasını alır o gelecek ayağıma ve açıklamayı bana yapacak bizzat
Ya bende cok tirsankii editcimm ya uyuyamazsam diyee..bak misal su an esimin kuzeniyle oglu bizde universite icin tercih yapiyoruz umarim yarinda sürpriz bi misafir olmazevet canım uyuyor olcaz randevulu uykuda nasıl oluyorsa işte..
uyumam gerekiyora ya uyku tutmaz beni yarın akşam
Canim guldenim bak beni nasıl tanımıs
çok tan barıştım ki
Ama beni ispikledi blgk
Tatliş sen daha uyumadinmi yarin is yokmu kuzum?Tamam canım onuda söylerim
Mesaj attğını gördüm ama daha okumadan bu bana kızıcak hala ayaktayım diye ki gerçekten öyleymiş:26:Tatliş sen daha uyumadinmi yarin is yokmu kuzum?
Ayy gece gece yaaaa..iimiss bu
Hiiiii kizarimm tabee hadii bakiimm kocisinin yaninaa uykuya sabahlar hemen oluyo..operimm seni ohhh hadi yine iisin kofte kaptin ii geceler öpücüğünüMesaj attğını gördüm ama daha okumadan bu bana kızıcak hala ayaktayım diye ki gerçekten öyleymiş:26:
Birazdan yatıyorum kuzum bir şeyler yedim artık sahura kalkmam kalkamam yarın kalkıcam ama
Hep senmi şikayet edicenDilekçe mi tmm ama sen bi dilek şikayet kutusu yap bize editörüm
Bak ya hem barıştık diyo hem ispikledi diyip beni şikayet ediyo
bir yandan sarılıp öpüşelim bir yandan da laf sokuşturalımla olmuyor bu işler..
biri der pislik biri der ispikliyo...
sizi topiğin bir köşesinde tek ayak üstünde beklemeye alıyorum ben indirin demeden o ayak inmeyecek
Ama ama sende mi:26:Ama sende istemişsinyaramaz çocuk
Oy kuzumHaklısın canım sadece alışkanlık
Tedavime odaklanmalıyım ve iyi siz varsınız oralarda sizinle avunacağım
bir yandan sarılıp öpüşelim bir yandan da laf sokuşturalımla olmuyor bu işler..
biri der pislik biri der ispikliyo...
sizi topiğin bir köşesinde tek ayak üstünde beklemeye alıyorum ben indirin demeden o ayak inmeyecek
Hep senmi şikayet edicen
:78::78::78::78::122:bak tek ayak üstünde zipliyorum
Ama ama sende mi:26:
Hahaha gece gece iyi geldi valla
Annemmmmm neyi paylasmadiniz sizz allasennHım peki cezamız neyse çekeriz
Sus sus barış imzaladık egunal da kızdı cezalıyız zaten
Annemmmmm neyi paylasmadiniz sizz allasennyum gece o beni ispitledi o sacimi cektii falan nolupdurunuz gari??
Hım peki cezamız neyse çekeriz
Sus sus barış imzaladık egunal da kızdı cezalıyız zaten
O başlattıseviyom ki ben bu kızı uğraşmak hoşuma gidiyo
Senin yüzünden ceza aldıkherseyi sen baslattin bak ben cezami çekiyorum :122:tek ayak üstünde zipliyorum
Hayırsen baslattin bende seni seviyorum ki
O başlattıAnnemmmmm neyi paylasmadiniz sizz allasennyum gece o beni ispitledi o sacimi cektii falan nolupdurunuz gari??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?