2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Tesekkurler cvp icinn

Bir tek camileri sevdim camiler oranin sakinlerine pek maneviyat katmamus mi bana mi oyle geldi anlamadim bir de cok sicaktiiiii son anlara dogruu susuzluktan catlayacaktim neyse ki catlamadim :)

Neden ki insanları çok mu soğuktu

evet canım uyuyor olcaz randevulu uykuda nasıl oluyorsa işte..
uyumam gerekiyora ya uyku tutmaz beni yarın akşam
Ya bende cok tirsankii editcimm ya uyuyamazsam diyee..bak misal su an esimin kuzeniyle oglu bizde universite icin tercih yapiyoruz umarim yarinda sürpriz bi misafir olmaz olursa napiciizz editcim katilamicazmi ki(

Tatliş sen daha uyumadinmi yarin is yokmu kuzum?
Mesaj attğını gördüm ama daha okumadan bu bana kızıcak hala ayaktayım diye ki gerçekten öyleymiş:26:
Birazdan yatıyorum kuzum bir şeyler yedim artık sahura kalkmam kalkamam yarın kalkıcam ama

Mesaj attğını gördüm ama daha okumadan bu bana kızıcak hala ayaktayım diye ki gerçekten öyleymiş:26:
Birazdan yatıyorum kuzum bir şeyler yedim artık sahura kalkmam kalkamam yarın kalkıcam ama
Hiiiii kizarimm tabee hadii bakiimm kocisinin yaninaa uykuya sabahlar hemen oluyo..operimm seni ohhh hadi yine iisin kofte kaptin ii geceler öpücüğünü9

Dilekçe mi tmm ama sen bi dilek şikayet kutusu yap bize editörüm

Bak ya hem barıştık diyo hem ispikledi diyip beni şikayet ediyo
Hep senmi şikayet edicen
:78::78::78::78::122:bak tek ayak üstünde zipliyorum
Ama sende istemişsinyaramaz çocuk
Ama ama sende mi:26:

Hahaha gece gece iyi geldi valla

Hım peki cezamız neyse çekeriz

Hep senmi şikayet edicen

:78::78::78::78::122:bak tek ayak üstünde zipliyorum

Ama ama sende mi:26:

Hahaha gece gece iyi geldi valla

Sus sus barış imzaladık egunal da kızdı cezalıyız zaten

Annemmmmm neyi paylasmadiniz sizz allasennyum gece o beni ispitledi o sacimi cektii falan nolupdurunuz gari??
O başlattı ben değilhsg sonucunu sordu bende anladım ama kötü bir şey yok dedim neymiş nasıl tupcuymusum bilmiyormusum egunala ispikledi beni ama ama benim suçum yok ki laf aramızda bak kulağına söylüyorum:130:
Ben blg seviyorum onunla barıştm ama caktirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…