2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Döktürdün yine canım benim.dert böyle söyletiyor işte.sende iyiki varsın güzel yüreklim.

Amin canım..
Allah kabul etsin

Cnm bende kildim tesbihi cektim arkadaslarim isimlerinizi iki defa anarak Rabbime yalvardjm..hepiimiz hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim..Allah hepinizden razi olsun..hayirli sahurlar diliyorum sabah gorusmek uzere opulduniz

kızlar bende çıkıyorum sahurluk hazırlamam lazım eşime
tekrar hepinize çok teşekkürler.Allah bin kere razı olsun güzel yürekliler
iyigeceler hayırlı sahurlar

Bende seni seviyorum
Sevgi kelebeği seni

Merak ediyorum uyuyakalmışım diyen çıkacakmı aramızdan
Yarın bi yoklama yapayım

güldencim iyikibu topiği açmışsın ve bizim bir araya gelmemizi sağlamışsın :)
öncelikle seni çokkkkkkkkk seviyorum :)
diğer kızlarrrrrrrrrrrr sizleri de çok seviyorum :)
Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah :)

Cnm bende kildim tesbihi cektim arkadaslarim isimlerinizi iki defa anarak Rabbime yalvardjm..hepiimiz hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim..Allah hepinizden razi olsun..hayirli sahurlar diliyorum sabah gorusmek uzere opulduniz

canlarım Allah kabul etsin dualarımızı..
Bnede sizlere teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için

Rabbim ettiğimiz duaları, kıldığımız namazları kabul etsin kızlar..... dünyanın çeşitli yerlerinden benimle aynı kaderi paylaşan kaderdaşlarımın adını anarak dua etmek, ve dünyanın çeşitli yerlerinde edilen dualarda adımın anıldığını bilmek mükemmel ötesi bir his... buna vesile olan güldencim ve uykusunu bölüp kalkıp namaza duran el açan dua eden tespih çeken her birinizden Allah gani gani razı olsun

sabırsızlandığım kadar varmış....

Canım bende sizleri tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi..
Bende seni çoook seviyorum

Allah kabul etsin canım

Oy kuzummmm bende seni çok seviyorum çok iyisiniz

inşallah canım benim..yolun başındasın inşallah evladına giden yol kısadır hemencecik kavuşursunuz

Amin tatlm insallah hepimizin yolu kısacıktır

bu arada yarın saizen adlı büyüme hormonu iğnemin nasıl yapılacağını öğrenmek üzere fakültede olcam, dolayısıyla burda olamıycam yoklamada beni var say

Ben bir kez daha kılmaya gidiyorum sonra sahur yapiciimmm...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Sık sık dualarda buluşacağız inşallah...
Bu kadar güzel yürekli kadınları bir arada yanımda görmek ne kadar şanslı olduğumu hissettiriyor bana..
Bugün teheccüd namazı yarın evlatlarımıza kavuşunca şükür namazı olacak...

Son düzenleme:
Canlarim dert ortaklarim Rabbim dualarimizi kabul etsin suan okadar duygusalim ki yazarken bile gözyaşlarıma engel olamıyorum
Canim guldenim iyiki seni tanimisim çok güzel şeylere vesile oluyorsun Rabbim tez zamanda Çifter Çifter kollarını doldursun kalbi iyilik dolu meleğimizsin
Bugunde zaten buraya birçok duygularımı yazmistim ve tekrardan söylüyorum iyiki Sizi Tanimisim

Amin inşallah bitanem

Kocimin yemegini de yedirdim yatirdim..guzel bi gece oldu basta vesile oldugu icin sevgili editcim guldene ve hepinize tek tek tesekkur ederim..bu gece belkide omru hayatimda ilk kez bu kadar cok dua aldim ve bu kadar cok kisi için dua ettim.kalplerinizin ne kadar temiz oldugunu biliyorum ne kadar icten dilediğinizi biliyorum rabbimm muhakkak bos cevirmeyecek ellerimizi..tekrar tekrar tesekkur bu gece daha rahat uyuyabilir gördüğüm dualari gönül rahatligiyla hayra yorabilirim dualariniz sayesinde..uzunnn vakittir ilk defa bu kadar huzurluyum iyiki varsinizin..hepinize kocaman sarilip yanaklarinizdan ve bugün hayal yarin gercek olacak butunn yegenciklerimiz avuçiçinden operim...seviyorum sizi tüpçü kizcelerr:))

bu arada yarın saizen adlı büyüme hormonu iğnemin nasıl yapılacağını öğrenmek üzere fakültede olcam, dolayısıyla burda olamıycam yoklamada beni var say

Kuzum yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz yavruna biraz daha yaklasiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…