Aminnn canımmm sımsıkı kalsınlar benimleee...iyi ki varsınız aklınızdan gecmek bile cok güzelll Allah razı olsun sizdennnAmin canım inşallah hiç bırakmasınlar seni
Allah ım yardımcın olsun dualarımız seninle
HADİ HAYIRLI OLSUNNNN SIMSIKI TUUTNSUN SANA 9 AY GÖBÜŞÜNDE ÖMÜR BOYU HAYATINDA OLSUN İNŞŞŞŞ DUALRIMDASIN (dün gece özlikle sana dua ettim )kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık tekrar da gelemem malum akşama misafir var hazırlık yapmam lazım
Allah a emanet olun görüşürüzzz
Canim,hepimiz zor bulduk da pimpiriklige gerek yokkalp atislarini duyamadigim icin demissin,yanlis henuz bebelerin cok kucuk,kalp atislari bile yok buyuk ihtimal.kendini bosuna harap etme,yanlis seyler soyleme bence,ben korkarim..ama kalp duyma haftasinda dr kalp sesi duyulmuyor maalesef 1hafta bekleyelim der o zaman panik ol,tamam mi canim
Ben keseyi 5+5,kalp atisini 6+3 duydum...
Canım gözün aydın benim içime doğdu olacak bu seferayy çok duygulandım Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallaaaaahh!
kıyamam trip de atarmışgel gel sen suçsuzsun
hep ütünün suçu piss ütü eee :120::120::120: dövdüm ben o ütüyü
çocuk bakamama fikrine katılmıyorum katiyen çok da güzel pek de güzel anne olursun tırnagını kesmeye kıyamazsın bence bebişin
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Ütüyü gel suratıma bas dese gidip basacak mısın
Canım haftaya perşembe günü, iftardan sonra teşbih çekelim mi?
Bak şimdi biz bunu çok yapıyoruz ve inan ruhen çok faydasını görüyoruz.
Şimdi şöyle;
Bir bardak su alıyoruz yanımıza teşbihleri çekiyor bol bol suya üflüyoruz. Bilimsel olarak kanıtlanmış "iki su bardağı üzerinde deney yapmışlar sadece birine güzel şeyler söylenmiş, diğerine hiç bir şey yapmamış, güzel sözler duygular alan suyu incelemişler ve içinde kristaller oluşmuş"
teşbih çekip üfleyeceğimiz suyu içeceğiz. Tesbihler neler olacak ben söylerim eğer yapacaksak tabi. Hem Allahın ismin anacağız hem de suyumuzu içip ferahlayacağız
güzel olur daaaaaaaaaaaaa iftar satinden hemen sonra olmasın kızlar yaaa yemek bulaşık vs derken toplaşamayız kii
tamam bitanemmmm heyecan yokkkceydam duanı eksık etme tam saat dört bucuk da sınerji yaratalımmm ismim teheccüd namazındakı ayse..... ..gizli oldu bırazzz
HADİ HAYIRLI OLSUNNNN SIMSIKI TUUTNSUN SANA 9 AY GÖBÜŞÜNDE ÖMÜR BOYU HAYATINDA OLSUN İNŞŞŞŞ DUALRIMDASIN (dün gece özlikle sana dua ettim )
ne kızyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa tamam ne zaman dersen o zaman yaparızyok işte onlardan sonra
bırak yaa bırak daha da bişi demicem işte
ne güzel birgün
bir ömür hiç ayrılmayın inşallah
basarım tabii ben beyim ne derse onu yaparım sizin gibi asi ruhlu kadınlar değilim kocam ne derse o
evet biliyorum yavrucuumm..
bilhassa bebek sahibi olmak isteyen çiftler 7 gün oruç tutup iftarı açağı suya dua okuyup üfledikten sonra o su ile orucunu açarsa Allahın izni ile bebeği olur derler..denemiş ve sonuç almış olanlarda var..tabii biz ramazan gereği oruçluyuz tam manasıyla olmaz niyet açısından ama tesbih çekip suya üflemek gayet güzel fikir..yapalım...
ayyyyyyy allah razı olsunnnnn senden kuzucumm ve hepimizden...allahım isteyen herkese nasip et ya rabbim anneliğiii içinde biize dee
[sıze=3]canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.Eki Görüntüle 1185656 [/sıze]
Aminnnnnnn güldenimmmmmm...Allah sizlerden razı olsun hepinize anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar versinn
Canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına Ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.Eki Görüntüle 1185656
Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..
ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş
Canım ya kusura bakma senin mesajin arada kaynamış görmemişim, hayırlı olsun tedavin inşallah mutlu sonla ayrılırsın ordansenin söylediğin ilacı ben kullanmadım, zaten her hastaya aynı tedaviyi uygulamıyorlardır bıraktın bir kere onlara kendini çok fazla araştırma yapıpta canını sıkma, yeter ki inan herşey güzel olacak
bırak yaa bırak daha da bişi demicem işte
ne güzel birgün
bir ömür hiç ayrılmayın inşallah
basarım tabii ben beyim ne derse onu yaparım sizin gibi asi ruhlu kadınlar değilim kocam ne derse o
evet biliyorum yavrucuumm..
bilhassa bebek sahibi olmak isteyen çiftler 7 gün oruç tutup iftarı açağı suya dua okuyup üfledikten sonra o su ile orucunu açarsa Allahın izni ile bebeği olur derler..denemiş ve sonuç almış olanlarda var..tabii biz ramazan gereği oruçluyuz tam manasıyla olmaz niyet açısından ama tesbih çekip suya üflemek gayet güzel fikir..yapalım...
ne kızyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa tamam ne zaman dersen o zaman yaparız
Kocamı yaktım
Omzu tutulmuş tek taraflı dedi ki az önce ütüyü ısıt havlu koyalım üstünden ütüle omzumu
Bu dahiyane fikri nerden buldu bilmiyorum...
Dedim ki ben çamaşır ütülerim kafa ütülerim ama hiç insan ütülemedim
Uyardım..
Ütü buhar kazanlı ve buharı deli gibi veren bişi...
Havluyu koydum bastım buharı yaktım omzunu
Su topladı
Yanık kremi sürdüm inşallah iyi gelir işe gitti şimdi bu sıcakta yana yana
Yaktım herifimi a dostlar
Haberlere konuk olmak üzere idim kocasına kızan kadın adama kızgın ütüyü bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?