2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım inşallah hiç bırakmasınlar seni
Allah ım yardımcın olsun dualarımız seninle
Aminnn canımmm sımsıkı kalsınlar benimleee...iyi ki varsınız aklınızdan gecmek bile cok güzelll Allah razı olsun sizdennn

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
HADİ HAYIRLI OLSUNNNN SIMSIKI TUUTNSUN SANA 9 AY GÖBÜŞÜNDE ÖMÜR BOYU HAYATINDA OLSUN İNŞŞŞŞ DUALRIMDASIN (dün gece özlikle sana dua ettim )

haklısın canım ben de keseleri 5+5 te gördüm keseyide 12 gün sonra 7+6 haftada görecegiz allah nasip edrse

Canım gözün aydın benim içime doğdu olacak bu sefer ayy çok duygulandım Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallaaaaahh!

Aminnnnnnnnnn kuzucummm dua et ne olurrrr...hamişlerin duasını almak harika olur...bende cok duygulandım sen böyle olacak deyınce Allahım ne olur yüzüm gülsün bu seferrr

bırak yaa bırak daha da bişi demicem işte
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii

ne güzel birgün
bir ömür hiç ayrılmayın inşallah

Ütüyü gel suratıma bas dese gidip basacak mısın

basarım tabii ben beyim ne derse onu yaparım sizin gibi asi ruhlu kadınlar değilim kocam ne derse o

evet biliyorum yavrucuumm..
bilhassa bebek sahibi olmak isteyen çiftler 7 gün oruç tutup iftarı açağı suya dua okuyup üfledikten sonra o su ile orucunu açarsa Allahın izni ile bebeği olur derler..denemiş ve sonuç almış olanlarda var..tabii biz ramazan gereği oruçluyuz tam manasıyla olmaz niyet açısından ama tesbih çekip suya üflemek gayet güzel fikir..yapalım...

tamam bitanemmmm heyecan yokkk ceydam duanı eksık etme tam saat dört bucuk da sınerji yaratalımmmismim teheccüd namazındakı ayse.......gizli oldu bırazzz

Tamam merak etme sen duamız hep seninle. şimdi yazarım 4.30 toplanalım diye

HADİ HAYIRLI OLSUNNNN SIMSIKI TUUTNSUN SANA 9 AY GÖBÜŞÜNDE ÖMÜR BOYU HAYATINDA OLSUN İNŞŞŞŞ DUALRIMDASIN (dün gece özlikle sana dua ettim )

ayyyyyyy Allah razı olsunnnnn senden kuzucumm ve hepimizden...Allahım isteyen herkese nasip et ya Rabbim anneliğiii içinde biize dee

Aminnnnnnn güldenimmmmmm...Allah sizlerden razı olsun hepinize anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar versinn

Canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına Ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.

ayyyyyyy allah razı olsunnnnn senden kuzucumm ve hepimizden...allahım isteyen herkese nasip et ya rabbim anneliğiii içinde biize dee

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sağlıklı sıhatli bebişler versin hepimize inş

inşşş geliriz canımmm duaya

Aminnnnnnn güldenimmmmmm...Allah sizlerden razı olsun hepinize anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar versinn

Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..

ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş

senin de selman bey değilmiydi,aa hayret sana vermemiş bana verdi o ilacı.Zaten ilk adetinde gel yeniden kontrol edip karar verelim dedi.valla beklmekten sıkıldım inan her ay bişey çıkıyor.hala başlayamadım tüp bebeğe bir başlarsam oh be dicem

onu dedinde aklıma geldi, 7 gün oruç meselesini eşim olacak kişisine söyledim yapmadı, bir kızdım kendisi 24 saat evde izinde, ben işe gidiyorum eve koşturuyorum oruçlu halimle ev topluyorum yemek yapıyorum bir yandan 4444 dua bitirmeye çalışıyorum gece kalkıyorum namaz kılıyorum sen bir suya üfleyemedin yani dedim. Çok kızdım.

Ay şu durumumda hiç güleceğim yoktu inan. :):):) geçmiş olsun.
Şimdi kocan karakola gidip şikayetçi olsa resmen insan yakmak kimse de inanmaz onun istediğine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…