2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Korktum kız senden anammmmm adamı yakmış gördün mu?
Benim koca benim bosardi vallahi canı çok tatlıdır çünkü onun

Kızlar transfer gününü ilk günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mı .. Benim salı günü öğlen oldu ... Hiç bişi hissetmiyorum daha belirti aramak için erken mi ...

acın büyük mü değil mi eşine sor bi istersen öyle gülmek kolay aaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii

hadi bakalım canımm ne güzel yaa yavrularını alcan demek.
rabbbim bu mübarek günlerde yardımcın olsun arkadaşım

dimi ama ben evlat sahibi olmaya çalışan mağdur bir kadınım sperm verecek olan kocayı hiç yakarmıyım

linki vermem lazım o zaman..

sağol canım acımızı paylaştığın için
Ay nedemek canım hep iyi gündemi beraberiz önemli olan zor zamanlar bugün oyüzden acini paylaşıyorum kız biz guluyoruz da adam yaniyordur

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Kuzum dualarimiz seninle yavrularin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar

Kızlar transfer gününü ilk günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mı .. Benim salı günü öğlen oldu ... Hiç bişi hissetmiyorum daha belirti aramak için erken mi ...

Ertesi günden hesaplanıyor canım bugün 3.günün belirti aramak için daha erken zaten belirti kişiden kişiye değişiyor oyüzden kafanı bunlara takma tatlım

bırak yaa bırak daha da bişi demicem işte.

ama amaa amaa ben sana sarılmıştım :26: ütüyüde dövmüştüm
annem dediydi dogru söleyeni dokuz köyden kovarlar diye çivi çiviyi sökerdi ya hani buda bnm sana atasözüm

tünaydınlar, hayırlı cumalar hatunlaaarrr saizen saizen dedikleri bi kerede vurulcak bi iğneymiş ya, ama hakkatten de enteresan bi iğne önce bastır sonra çevir sonra çalkala sonra çek çıkar ve enjekterore çek.... böyle anlatınca kolaymış gibi ama değil... neyse yarasın yumişlerime büsbüyük olsunlar, büyümeyi öğrensinler inşallahhh

dimi ama ben evlat sahibi olmaya çalışan mağdur bir kadınım sperm verecek olan kocayı hiç yakarmıyım

linki vermem lazım o zaman..

sağol canım acımızı paylaştığın için
ilahi gülden yaaaa.... bildiğin pömkürerek güldümmmmm

benden önce melindam cevaplamış canım... az sabır ediyoruz ve belirtilere takılmıyoooruuuuzzzzz hiç belirtisiz gebelik haberleriii çoookkk duyduk

sağol guzel dileklerın ıcın. Çok çok tebrık ederım senı de canım, hem de ıkız
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın miniklerini..

Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..

ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş

benimde aklıma geldi aynı espri

Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..

ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş

Kolay gelsin kuzum misafirler gidince hemen gel özlerim valla

tamam marketten geldim de sıcakladım dinlenme aşamasında size girip bakayım dedim
artık ben hazırlıklara başlayım görüşrüz canımcım akşam gelemeyebilirim yorgun olurum hemen uyurum misafir gidince

hastaneden eve geldim mayışık bi haldeyim ama işe gitmeliyim... inşallah uygun olursam tam o satte bende paylaşırım ama şimdiden dua etmeye de başladım....

Canim iğne karmaşık biseye benziyor,bayağı akıl kullanmak lazım gibi geldi,ben matematik ogetmeniyim kendimi zeki sanirim ama hemşireler igneleri anlatırken bildiğin embesil gibiyim on kere soruyom olmadı kameraya çekim felan diyorum

Kız allahmi söyetti ben güzel haber vermedim ki ben hamile değilim beni biriyle karistirdin galiba:44lsun kuzum bunları duymak bile güzeldi bol bol dinln canım

Kiz kafundere yazdgm sanami gelmis :))) inşallah sira sende zaten gulummmm

şekli bile korkutuyo zaten kız baksana....

beyazı altta kalcak şekilde dik koycan, ortada yaylı bi mekanizması var bastırıyosun sonra çeviriyosun ayrı bi kanalı var üsteki sıvı beyaza ulaşıyo çalkalıyon falan filaaaannn....
onu bırakta 367 tl lik iğneyi bi kerede yaptılar ya la; hiç acımadılar... bi de tedavi başlayınca alcakmışım... ama onu bi kere de değil 3 kere kullancakmışım.... bi de bunu devlet karşılamıyo biosteron gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…