evet canım bende kendimi buharla pek çok kez yaktım ama ilk kez birini yakıyorum
yatağa uzanmıştı mayışmış bir şekilde masaj gibi gelecek sandı zaar...
sıcağı yiyince nasıl bir kalkışı var yandım diye
uykusu açıldı kendine geldi..
bak dedim omzunun tutulması geçti sayemde
çivi çiviyi söker diye boşa dememiş atalarımız
tamam canım dua edelimde yeter zaten
sağol canım acımız büyük
ütüyüde insan ütüle diye icat etmemişler..
kalk omzumu ütüle diyen koca haklı bugüne kadar ütüyü sadece çamaşır üzerinde kullanan ve insanda deneyince yanmasına sebep olan kadın haksız
Mantığa aykırı bir teklifle gelen kocayı yakan ben çocuk da bakamaz oldum bu olayda tebrik ediyorum yani
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Ay nedemek canım hep iyi gündemi beraberiz önemli olan zor zamanlar bugün oyüzden acini paylaşıyorumdimi ama ben evlat sahibi olmaya çalışan mağdur bir kadınım sperm verecek olan kocayı hiç yakarmıyım
linki vermem lazım o zaman..
sağol canım acımızı paylaştığın için
Elammmmmmmmmmacın büyük mü değil mi eşine sor bi istersenöyle gülmek kolay aaaaaaaaaaaa
hadi bakalım canımm ne güzel yaa yavrularını alcan demek.
rabbbim bu mübarek günlerde yardımcın olsun arkadaşım
Kuzum dualarimiz seninle yavrularin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlarkızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Kızlar transfer gününü ilk günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mı .. Benim salı günü öğlen oldu ... Hiç bişi hissetmiyorum daha belirti aramak için erken mi ...
Saol canım ya ...Ertesi günden hesaplanıyor canım bugün 3.günün belirti aramak için daha erken zaten belirti kişiden kişiye değişiyor oyüzden kafanı bunlara takma tatlım
bırak yaa bırak daha da bişi demicem işte.
dimi ama ben evlat sahibi olmaya çalışan mağdur bir kadınım sperm verecek olan kocayı hiç yakarmıyım
linki vermem lazım o zaman..
sağol canım acımızı paylaştığın için
benden önce melindam cevaplamış canım... az sabır ediyoruz ve belirtilere takılmıyoooruuuuzzzzzKızlar transfer gününü ilk günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mı .. Benim salı günü öğlen oldu ... Hiç bişi hissetmiyorum daha belirti aramak için erken mi ...
sağol guzel dileklerın ıcın. Çok çok tebrık ederım senı de canım, hem de ıkızCanım, ohss olduğunu, hastanelerde yattığını, çok sıkıntı çektiğini çok iyi hatırlıyorum. Senden haber aldığıma çok sevindim. İnşallah tüm çektiklerine değecek. Allah sağlıkla, vaktinde kavuştursun yavruna seni. Ben de geçen ay ikinci denememde pozitifi gördüm. İkizlerim olacak Allah nasip ederse. Öpüyorum.
Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..
ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş
Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..
ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş
Canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına Ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.Eki Görüntüle 1185656
Ballim inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunurlar canım ...
acın büyük mü değil mi eşine sor bi istersenöyle gülmek kolay aaaaaaaaaaaa
hadi bakalım canımm ne güzel yaa yavrularını alcan demek.
rabbbim bu mübarek günlerde yardımcın olsun arkadaşım
Kuzum dualarimiz seninle yavrularin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar
canım arkadaslarımmm hepinize destegınız ıcın sonsuz tesekkur edıyorummm...Allahım bu güzel gunun yüzü suyu hürmetine Ya Rabbim bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinnn ...hepinizi yanımda hissetmek cok güzel..şimdi çıkıyorum gidip alıp geleyim kuzularımıı teyzeleriii ...sizleri cok öpuyorummmm iiyi ki varsınızzzz
Kolay gelsin kuzum misafirler gidince hemen gel özlerim valla
hastaneden eve geldim mayışık bi haldeyim ama işe gitmeliyim... inşallah uygun olursam tam o satte bende paylaşırım ama şimdiden dua etmeye de başladım....Canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına Ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.Eki Görüntüle 1185656
tünaydınlar, hayırlı cumalar hatunlaaarrrsaizen saizen dedikleri bi kerede vurulcak bi iğneymiş ya, ama hakkatten de enteresan bi iğne önce bastır sonra çevir sonra çalkala sonra çek çıkar ve enjekterore çek.... böyle anlatınca kolaymış gibi ama değil... neyse yarasın yumişlerime büsbüyük olsunlar, büyümeyi öğrensinler inşallahhh
ilahi gülden yaaaa.... bildiğin pömkürerek güldümmmmm
benden önce melindam cevaplamış canım... az sabır ediyoruz ve belirtilere takılmıyoooruuuuzzzzzhiç belirtisiz gebelik haberleriii çoookkk duyduk
Kız allahmi söyetti ben güzel haber vermedim ki ben hamile değilim beni biriyle karistirdin galiba:44lsun kuzum bunları duymak bile güzeldi bol bol dinln canım
şekli bile korkutuyo zaten kız baksana....Canim iğne karmaşık biseye benziyor,bayağı akıl kullanmak lazım gibi geldi,ben matematik ogetmeniyim kendimi zeki sanirim ama hemşireler igneleri anlatırken bildiğin embesil gibiyim on kere soruyom olmadı kameraya çekim felan diyorum
Cnm ben 15 haftadayim hala duymasim sadece ekranda gordum attigini.hiccc uzulme hersey yolundadir allahin izniylee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?