Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..
ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş
onu dedinde aklıma geldi, 7 gün oruç meselesini eşim olacak kişisine söyledim yapmadı, bir kızdım kendisi 24 saat evde izinde, ben işe gidiyorum eve koşturuyorum oruçlu halimle ev topluyorum yemek yapıyorum bir yandan 4444 dua bitirmeye çalışıyorum gece kalkıyorum namaz kılıyorum sen bir suya üfleyemedin yani dedim. Çok kızdım.
yok kız kızmadım sana kıza bilir miyim ben kalbim istese ruhum istemez ruhum istese kalbim el vermez. Mümkün mü
keşke eşlerimizde bizimle birlikte manevi anlamda çabalasa..
bunu yapan çok az eş var maalesef..
benzer durumu bende yaşıyorum..
bir kaç ay önce burdanda yazdım sanırım...
kızlar ben 7 günlük oruca başlıyorum dedim eşim eşlik etmedi tabii..
4 gün tuttum üzerine biz bi kavga ettik sana çocukmu yapılır be dedim ve kalan 3 gün tutmadım hem kendi tutmadı hem beni bir konuda sinir etti bende yarıda bıraktım..kendi adıma hata ettim pişmanım
Harbiden öyle olmuş ama çabaya bak sen çabaya
bu kadar sevilmek çok beyaaa
bu kadar sevilmek çok beyaaa
tabii canım önemli olan niyet ve çaba onu gözarı edenin gözü çıkar töbeeee
o saatte yazamazsam dua etmediğim anlamına gelmesin litfen
ahhh gülüm kafana kan oturmuş amudamı kalktın sen kıpkırmızı olmuşun
Ay şu durumumda hiç güleceğim yoktu inan. :):):) geçmiş olsun.
Şimdi kocan karakola gidip şikayetçi olsa resmen insan yakmak kimse de inanmaz onun istediğine. :)
senin şu daha önce paylaştığın yemek tarifini bulmam lazım yarın yapayım
darp raporu alırsa evden uzaklaştırma cezası bile alabilirim bir kaç gün olmazsam anlayınki kocam şikayetçi olmuş
darp raporu alırsa evden uzaklaştırma cezası bile alabilirim bir kaç gün olmazsam anlayınki kocam şikayetçi olmuş
hangi tarifti o adı ne:44:
bilmiyorum canım ya zor buldum bişey olacak diye aklımcıkıyor kalp atıslarını duyamadıgım için üzülüyorum bebişlerimde beni bırakır diye korkuyorum
Tamamdir kuzum gelince bol bol gezerim oraları bursayi seviyorum çok geldim akrabalar hep orda inşallah bu sefer gebis olarak dönerimşehrimiz yeşildir, güzeldir mübarektir... Emir Sultan Hazretlerinin türbesini ziyaret edebilirsin mesela hazır gelmişken ve tedavinin hemen öncesindeyken... henüz bende yapmadım ama bunu öneren çok insan var....
bi düzeltme yapıyım, mübarektir dedim ama hani bursada bi sürü önemli zaatın türbesi vs. varya o açıdan... yanlış anlatmış olmıyım da:18::18::18:
Amin bitanem inşallahaminnn canımcım inşallahhhh ama ben nedense izmirden daha ii geleceğine inanıyorum allahın izniyle yaslı gittim şen geldim aç koynunu kocim bebişli geldim diceksinn tatlım
Canım Rabbim sabır versin inşallah bu tedavide yavruna kavusursun söylediğin doktorları malesef bilmiyorumyaşadıklarım sanki bir kabus şaka v.s anlayamıyorum boşlukları dolduramıyorum mayıs 2013 tarihinde evlendim 38 yaşında hayatı galiba geç yakaladık bilmiyorum neyse 12 mayıs 2013 tarihinde evlendiğim gün adetliydim (26-27 gün üstüne de adet görürürdüm)10 haziran oldu adet olmadım bir test aldım test de çift çubuğu gördüm anlamadım sevindim mi üzüldüm bilemedim (herşey kolay oldu ya )2 gün daha bekledim ve sonrasında istanbul zeytinburnundaki ayrasya hastanesine gittim hiç bir şey bilmiyorum akıl alabileciğim kimse ben zekiyim ya çalışan üniversite mezunuyum ya ha ha gerisi boş ama öyle değilmiş sürekli konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın...hastaneye gittim nazan hanım gittim kontrol oldum kese oluşmuş dedi bir takım tahliller istedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışını duyarsın allah kucağında bıraksın dedi beni yolcu etti aradan zaman geçti ufak bir kanamam oldu lekelenme şeklinde ama o doktora ve hastaneye gitmedim küçük bir polikliniğe gittim bana progestron verdi günde 3 defa içi yorma kendini düşük tehliken var dedi dinlendim yormadım 22 haftaya geldik ( biz 5 kız kardeşiz erkek kardeşimiz yok ben de çok severim erkek çocukları )erkek bebek bekliyorum bebeğinde ufak ufak hareketlerini hissediyorum ilk gebelik olduğu için anlaşılmazmış 22 ekim sabahı eşim uyandırdı işe gideceğim ayağımı yataktan atar atmaz işedim ben öyle sanmışım üstümü temizledim kıyafetleri giydim ve işe gittim yoğun iş toplantısı falan filan ilk defa bebeği vajinamın üstünde hissettim aşağıda o şekilde çalıştım akşam eve geldim bu arada iş yeri yakın olduğu için normal doğum yapacağımı düşündüğüm için kolaylık olur diye işe yürüyerek gidiyorum yürüyerek eve geldim yemeğimi yaptım işimi bitirdim bir taraftan da bebeğime tığ işi battaniye yapıyorum bunuda biraz ördüm ve yattım ertesi günü gene aniden gelen idrardan şüphelenip tekrar polikliniğe gittim beni kontrol ettiler ve suyumun kalmadığını söylediler onlar bunu söylüyor konuşuyorla bana ugultu geliyor hiçbir şey anlamıyorum kadın bana küvez diyor yaşamaz diyor falan falan beni acil semiha şakir hastanesine sevk ettiler ciğer geliştirici bana sürekli antibiyotik ilaç halen boşluktayım neler oldu ne oldu bilmiyorum herşey iyi 2li test 3li test 4lü test hepsi iyi peki bu olanlar ne bilmiyorum çocuk 28 ekim sabah 6.25 dodu normal 648gr 57 gün küvezde kaldı sonra enfeksiyon kapıp öldü ama ben evlendiğim günden beri sürekli ağlıyorum yeni bir yer eşimle görücü usulü tanıştık alışmak aileye alışmak peşinden hamilelik peşinden bu olanlar yetmedi dedi tarih bu tarih halen ağlıyorum işte başarılı değilim artık yemekleri yakan herşey başarısız nisan 20 çocuk sahibi olmaya karar verdik ama bu arada sütüm geldiği için adet göremiyorum onu kestiler ileçların peşinden adet oldum iki ay iyi sonraki iki ay az geliyor gene zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim hormon testleri yaptılar FSH :14.49 çıktı bu değerlerle normal yolla hamile kalamazsın dedi ama nasıl olur ben 5 ay önce hamileydim dedim olabilir dedi şimdi olamazsın aşlama veya tüp ikinci şok bu sefer iyi dr gidiyorum çapa öğretim görevlisi prof iki ay yumurta konrtolü sonrası fos yumurtalar büyüyüp kist oluyor böyle olmayacak dedi bana femera verdi ilaç 5 gün iç gel dedi gittim ne yumurta ne kist hiç biri yok ben burada sana bir şey yapamam dedi beni çapaya yönlendirdi orada İNFERLİTİ servisine dr benden test istedi AMH test sonucum 0.09 çok kötü dedi artık menepoza giriyormuşum bir tüp bebek merkezine gitgitte hangisine bu değerlerle olurmu adet olacak gibiyim her tarafım ağrıyor şimdi soruyorum arkadaşlarım bu değerlere sahip olupta güzel hikayeleri olanlar varmı? hangi doktor iyi Selman Bey mi Aret Bey mi bana yol gösterin şimdiden çok teşekkürler 1 senelik hikayemde uzun oldu
Amin bitanem inşallahtatlım dün görmemişim sanırım evlilik yıldönümünüzmüş:123::123:
yine aynı cümleyi sölücem ama banane banane sölücem işteeeeeeee
seneyeee bebişle kutlarsınız inşallah
ben inanıyorum olucak umutluyum hemde çoook
valla ben esprine güldüm hatta çok hoşuma gitti, gereken yerlerde kullanacağım
Kız yazık yaKocamı yaktım
Omzu tutulmuş tek taraflı dedi ki az önce ütüyü ısıt havlu koyalım üstünden ütüle omzumu
Bu dahiyane fikri nerden buldu bilmiyorum...
Dedim ki ben çamaşır ütülerim kafa ütülerim ama hiç insan ütülemedim
Uyardım..
Ütü buhar kazanlı ve buharı deli gibi veren bişi...
Havluyu koydum bastım buharı yaktım omzunu
Su topladı
Yanık kremi sürdüm inşallah iyi gelir işe gitti şimdi bu sıcakta yana yana
Yaktım herifimi a dostlar
Haberlere konuk olmak üzere idim kocasına kızan kadın adama kızgın ütüyü bastı
kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık tekrar da gelemem malum akşama misafir var hazırlık yapmam lazım
Allah a emanet olun görüşürüzzz
Hahahha biz şahitlik ederiz gerçi memur bey eşine çocuk doğurmak için kadın ne emekler verdi sizce yakmış olabilir mi diye. :) bence izler geçene kadar çok iyi geçin nolur nolmaz.
buldum buldum bodrum kebabı
Tamamdir kuzum gelince bol bol gezerim oraları bursayi seviyorum çok geldim akrabalar hep orda inşallah bu sefer gebis olarak dönerim
Amin bitanem inşallah
Canım Rabbim sabır versin inşallah bu tedavide yavruna kavusursun söylediğin doktorları malesef bilmiyorum
Amin bitanem inşallah
Seni seviyorum kız
Kız yazık yaçok geçmiş olsun benim
Kolay gelsin kuzum misafirler gidince hemen gel özlerim valla
tabi yinede doktoruna bi sor..
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Ballim inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunurlar canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?