2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin..
Mübarek cuma günü kuzularına kavuşuyorsun ne mutlu sana...
16.30 da da dualarımızda olacaksın dün gece gibi..

ballım yaz 1685412 gönder gibi olmuş bu reklama dönmüş

Harbiden öyle olmuş ama çabaya bak sen çabaya

Canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına Ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.Eki Görüntüle 1185656

Son düzenleme:

keşke eşlerimizde bizimle birlikte manevi anlamda çabalasa..
bunu yapan çok az eş var maalesef..
benzer durumu bende yaşıyorum..
bir kaç ay önce burdanda yazdım sanırım...
kızlar ben 7 günlük oruca başlıyorum dedim eşim eşlik etmedi tabii..
4 gün tuttum üzerine biz bi kavga ettik sana çocukmu yapılır be dedim ve kalan 3 gün tutmadım hem kendi tutmadı hem beni bir konuda sinir etti bende yarıda bıraktım..kendi adıma hata ettim pişmanım

Son düzenleme:

Boş verelim, Allah herkesin mükafatını ayrı verir emin ol...

Ay şu durumumda hiç güleceğim yoktu inan. :):):) geçmiş olsun.
Şimdi kocan karakola gidip şikayetçi olsa resmen insan yakmak kimse de inanmaz onun istediğine. :)

darp raporu alırsa evden uzaklaştırma cezası bile alabilirim bir kaç gün olmazsam anlayınki kocam şikayetçi olmuş

darp raporu alırsa evden uzaklaştırma cezası bile alabilirim bir kaç gün olmazsam anlayınki kocam şikayetçi olmuş

Hahahha biz şahitlik ederiz gerçi memur bey eşine çocuk doğurmak için kadın ne emekler verdi sizce yakmış olabilir mi diye. :) bence izler geçene kadar çok iyi geçin nolur nolmaz.

bilmiyorum canım ya zor buldum bişey olacak diye aklımcıkıyor kalp atıslarını duyamadıgım için üzülüyorum bebişlerimde beni bırakır diye korkuyorum

Cnm ben 15 haftadayim hala duymasim sadece ekranda gordum attigini.hiccc uzulme hersey yolundadir allahin izniylee..

Tamamdir kuzum gelince bol bol gezerim oraları bursayi seviyorum çok geldim akrabalar hep orda inşallah bu sefer gebis olarak dönerim
aminnn canımcım inşallahhhh ama ben nedense izmirden daha ii geleceğine inanıyorum allahın izniyle yaslı gittim şen geldim aç koynunu kocim bebişli geldim diceksinn tatlım
Amin bitanem inşallah
Canım Rabbim sabır versin inşallah bu tedavide yavruna kavusursun söylediğin doktorları malesef bilmiyorum
Amin bitanem inşallah
valla ben esprine güldüm hatta çok hoşuma gitti, gereken yerlerde kullanacağım
Seni seviyorum kız
Kız yazık ya çok geçmiş olsun benim
kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık tekrar da gelemem malum akşama misafir var hazırlık yapmam lazım
Allah a emanet olun görüşürüzzz

Kolay gelsin kuzum misafirler gidince hemen gel özlerim valla

Hahahha biz şahitlik ederiz gerçi memur bey eşine çocuk doğurmak için kadın ne emekler verdi sizce yakmış olabilir mi diye. :) bence izler geçene kadar çok iyi geçin nolur nolmaz.

dimi ama ben evlat sahibi olmaya çalışan mağdur bir kadınım sperm verecek olan kocayı hiç yakarmıyım

buldum buldum bodrum kebabı

linki vermem lazım o zaman..

sağol canım acımızı paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…