- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kuzumtünaydınlar, hayırlı cumalar hatunlaaarrrsaizen saizen dedikleri bi kerede vurulcak bi iğneymiş ya, ama hakkatten de enteresan bi iğne önce bastır sonra çevir sonra çalkala sonra çek çıkar ve enjekterore çek.... böyle anlatınca kolaymış gibi ama değil... neyse yarasın yumişlerime büsbüyük olsunlar, büyümeyi öğrensinler inşallahhh
ilahi gülden yaaaa.... bildiğin pömkürerek güldümmmmm
benden önce melindam cevaplamış canım... az sabır ediyoruz ve belirtilere takılmıyoooruuuuzzzzzhiç belirtisiz gebelik haberleriii çoookkk duyduk
tamam marketten geldim de sıcakladım dinlenme aşamasında size girip bakayım dedim
artık ben hazırlıklara başlayım görüşrüz canımcım akşam gelemeyebilirim yorgun olurum hemen uyurum misafir gidince
Bende seni seviyerm gulüm benimTamamdir kuzum gelince bol bol gezerim oraları bursayi seviyorum çok geldim akrabalar hep orda inşallah bu sefer gebis olarak dönerim
Amin bitanem inşallah
Canım Rabbim sabır versin inşallah bu tedavide yavruna kavusursun söylediğin doktorları malesef bilmiyorum
Amin bitanem inşallah
Seni seviyorum kız
Kız yazık yaçok geçmiş olsun benim
Kolay gelsin kuzum misafirler gidince hemen gel özlerim valla
şekli bile korkutuyo zaten kız baksana....Eki Görüntüle 1185774
beyazı altta kalcak şekilde dik koycan, ortada yaylı bi mekanizması var bastırıyosun sonra çeviriyosun ayrı bi kanalı var üsteki sıvı beyaza ulaşıyo çalkalıyon falan filaaaannn....
onu bırakta 367 tl lik iğneyi bi kerede yaptılar ya la; hiç acımadılar... bi de tedavi başlayınca alcakmışım... ama onu bi kere de değil 3 kere kullancakmışım.... bi de bunu devlet karşılamıyo biosteron gibi
Kiz kafundere yazdgm sanami gelmis :))) inşallah sira sende zaten gulummmm
Canim iğne karmaşık biseye benziyor,bayağı akıl kullanmak lazım gibi geldi,ben matematik ogetmeniyim kendimi zeki sanirim ama hemşireler igneleri anlatırken bildiğin embesil gibiyim on kere soruyom olmadı kameraya çekim felan diyorum
şekli bile korkutuyo zaten kız baksana....Eki Görüntüle 1185774
beyazı altta kalcak şekilde dik koycan, ortada yaylı bi mekanizması var bastırıyosun sonra çeviriyosun ayrı bi kanalı var üsteki sıvı beyaza ulaşıyo çalkalıyon falan filaaaannn....
onu bırakta 367 tl lik iğneyi bi kerede yaptılar ya la; hiç acımadılar... bi de tedavi başlayınca alcakmışım... ama onu bi kere de değil 3 kere kullancakmışım.... bi de bunu devlet karşılamıyo biosteron gibi
Kuzumbende seni merak ettim hatta telefonuna yazdım whatsp şifa olsun yumilerine yarasin
Tamam kuzum bende bugün kocisle iftara gidiyorum evlilik yıldönümüzdu ya dün yer yokmuş bugün gidiyoruzbirazdan kuaföre gidicem
Matematik öğretmeni değilim hatta hiç matematiğim yok (kardeşim ders çalıştırırdı ben çözüme değil bu çözüm nasıl ortaya çıkmış diye dibine inmeye çalışırdım, kardeşimde pes ederdi) ben o iğne tariflerin hemen anladım ama
annem hemşirenin dediklerini anladın mı neden anladım diyorsun ki diye kızdı, niye sorayım ki ben anladım zaten dedim
Elammmmmmmmmm
tünaydınlar, hayırlı cumalar hatunlaaarrrsaizen saizen dedikleri bi kerede vurulcak bi iğneymiş ya, ama hakkatten de enteresan bi iğne önce bastır sonra çevir sonra çalkala sonra çek çıkar ve enjekterore çek.... böyle anlatınca kolaymış gibi ama değil... neyse yarasın yumişlerime büsbüyük olsunlar, büyümeyi öğrensinler inşallahhh
ilahi gülden yaaaa.... bildiğin pömkürerek güldümmmmm
benden önce melindam cevaplamış canım... az sabır ediyoruz ve belirtilere takılmıyoooruuuuzzzzzhiç belirtisiz gebelik haberleriii çoookkk duyduk
Vallahi oyle korkuyorum ki yanlış anlayıp yanlış yapacam edecem diye korkudan anlamıyorum yani.öğrencilerimi tüp bebek yaptıktan sonra anlamaya basladim
veeeee melindam blgk ve perceneige gece vardiyasını devralırr ehehe bi biz kalmışız ya yinee
Günaydın kızçelerim
ohh samsundan serin serin sevgiler ozaman
yagmur yağabülür yani kapalı hava güneşli bi denişik yani
pazara gitcem ama akşam iftara misafir gelcek ana yemeğe karar veremedim bi türlü:26:
hiçde beceremem kalabalıga yemek yapmayı alışmışım az ve öz 2 kişilik max 4 kişilik
fazla yaptımmı lezzetini tutturamıom öyle de bi beceriksizim yaaa
Evdeyim annem geldi canım kalkmamaya çalışıyorum kanama bitti şimdilik. Sağolasın Allah dualarınızı kabul etsin tez vakitte.
kan pıhtılaşması testi yaptırdınmı.bana birkaç arkadaş söyledi en son merveaydın arkadaşımız söyledi ben de dün gidip yaptırdım.Daha ilk denemem olacak ama öyle bişey varsa ortaya çıksın dedim.
Kocamı yaktım
Omzu tutulmuş tek taraflı dedi ki az önce ütüyü ısıt havlu koyalım üstünden ütüle omzumu
Bu dahiyane fikri nerden buldu bilmiyorum...
Dedim ki ben çamaşır ütülerim kafa ütülerim ama hiç insan ütülemedim
Uyardım..
Ütü buhar kazanlı ve buharı deli gibi veren bişi...
Havluyu koydum bastım buharı yaktım omzunu
Su topladı
Yanık kremi sürdüm inşallah iyi gelir işe gitti şimdi bu sıcakta yana yana
Yaktım herifimi a dostlar
Haberlere konuk olmak üzere idim kocasına kızan kadın adama kızgın ütüyü bastı
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Canım haftaya perşembe günü, iftardan sonra teşbih çekelim mi?
Bak şimdi biz bunu çok yapıyoruz ve inan ruhen çok faydasını görüyoruz.
Şimdi şöyle;
Bir bardak su alıyoruz yanımıza teşbihleri çekiyor bol bol suya üflüyoruz. Bilimsel olarak kanıtlanmış "iki su bardağı üzerinde deney yapmışlar sadece birine güzel şeyler söylenmiş, diğerine hiç bir şey yapmamış, güzel sözler duygular alan suyu incelemişler ve içinde kristaller oluşmuş"
teşbih çekip üfleyeceğimiz suyu içeceğiz. Tesbihler neler olacak ben söylerim eğer yapacaksak tabi. Hem Allahın ismin anacağız hem de suyumuzu içip ferahlayacağız
kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık tekrar da gelemem malum akşama misafir var hazırlık yapmam lazım
Allah a emanet olun görüşürüzzz
Canım arkadaşımız ballim86 için saat 16.30 dua okuyacağız, arkadaşımız o saatlerde transferi gerçekleşicek lütfen yardımcı olun. Başlık kısmına Ballim86 yazın ve onun için içinizden geçen duayı tam o saatte paylaşın. Bizlerin duasına çok ihtiyacı var unutmayın.Eki Görüntüle 1185656
Gece kuşları bizi
Bende ilk deneme yaptırcam yaptırsam mi ki pıhtılasma testi de canim nerde yaptırdın?
eğitim araştırma hastanelerinde tıbbi genetik bölümü,ama iki düşüğüm var deyince zoraki yapıyorlar..başka türlü yapmıyorlar.benim kuzenimde de var ondan dolayı emin olmak için yaptırdım cnm
Tamam kuzum zaten biliyorsun her gittiğim yerde foto çekip koyuyorum yada hemen etiketi basiyorumOoo fotoğraflarını görürüm o zaman
Oy benim bitanem senin yanında güzel ne demek sende maşallah biblo gibisin koy vitrine seyretgörmedim kızzzz ben dün müydü evlilik yıldönümüz?
anam zaten güzelsin çokta güzel olma hee
rabbım sonsuza kadar mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım
takılırsan bana sor canım
e ben inofolic yanlış içmişim ya
eğitim araştırma hastanelerinde tıbbi genetik bölümü,ama iki düşüğüm var deyince zoraki yapıyorlar..başka türlü yapmıyorlar.benim kuzenimde de var ondan dolayı emin olmak için yaptırdım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?