2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum bende seni merak ettim hatta telefonuna yazdım whatsp şifa olsun yumilerine yarasin
tamam marketten geldim de sıcakladım dinlenme aşamasında size girip bakayım dedim
artık ben hazırlıklara başlayım görüşrüz canımcım akşam gelemeyebilirim yorgun olurum hemen uyurum misafir gidince

Tamam kuzum bende bugün kocisle iftara gidiyorum evlilik yıldönümüzdu ya dün yer yokmuş bugün gidiyoruzbirazdan kuaföre gidicem

Bende seni seviyerm gulüm benim

Canim bu igne ne ise yariyoki?

Matematik öğretmeni değilim hatta hiç matematiğim yok (kardeşim ders çalıştırırdı ben çözüme değil bu çözüm nasıl ortaya çıkmış diye dibine inmeye çalışırdım, kardeşimde pes ederdi) ben o iğne tariflerin hemen anladım ama
annem hemşirenin dediklerini anladın mı neden anladım diyorsun ki diye kızdı, niye sorayım ki ben anladım zaten dedim

Son tedavin olur insallah canim sonunda bebeğine kavusta varsın devlet karşılamasını ne yapalim..türkiyede sağlık diye basayip coooook derin konulara girebiliriz ama siyaset yapmayalım..

Ooo fotoğraflarını görürüm o zaman

Vallahi oyle korkuyorum ki yanlış anlayıp yanlış yapacam edecem diye korkudan anlamıyorum yani.öğrencilerimi tüp bebek yaptıktan sonra anlamaya basladim

CANIMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMmmmmmmmmmm :13: :103:

canım tedavıde sadece bu iğneyi mi kullancan
hadi hayırlısı

Vallahi oyle korkuyorum ki yanlış anlayıp yanlış yapacam edecem diye korkudan anlamıyorum yani.öğrencilerimi tüp bebek yaptıktan sonra anlamaya basladim

takılırsan bana sor canım
e ben inofolic yanlış içmişim ya

görmedim kızzzz ben dün müydü evlilik yıldönümüz?
anam zaten güzelsin çokta güzel olma hee
rabbım sonsuza kadar mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım

veeeee melindam blgk ve perceneige gece vardiyasını devralırr ehehe bi biz kalmışız ya yinee

Gece kuşları bizi

Günaydın kızçelerim

Günaydın kuzumm

Kolay gelsin kuzumm mis gibi yemeklerin olsun hepsi yensin bitsin daha yok mu densin

Evdeyim annem geldi canım kalkmamaya çalışıyorum kanama bitti şimdilik. Sağolasın Allah dualarınızı kabul etsin tez vakitte.

Sen dinlen kuzum Allahın izniyle bisecik olmaz bebisine

Bende ilk deneme yaptırcam yaptırsam mi ki pıhtılasma testi de canim nerde yaptırdın?

Kız Allah iyiliğini versin kocayi da yakmadım demezsin artik

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii

Ayy hadi kuzum hayırlısıyla al bebislerini dualarımiz seninle

Yapalım kuzum yaa çok güzel olur

kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık tekrar da gelemem malum akşama misafir var hazırlık yapmam lazım
Allah a emanet olun görüşürüzzz

Kolay gelsin tatlmm

Insallah canimm dualarımız ballim için

canımm ben cektim tesbihimi sabah yazmıstım gözden kaçtı herhalde

merhaba arkadaşlar...
bişey sorcaktım sizlere...
ağustos reglisiyle 2.tedavim başlıcak.

1 ay önce bi kontrole gel demişti doktorum.
bugün reglinin 3.günü test sonuçlarım şu şekilde:
fsh:6,40
lh:6,16
e2:31,03

pazartesi kontrolüm ama meraklandım ben.sizce nasıl değerler???lh yüksek mi sizce?
bir önceki tedavi şubattaydı o zaman fsh 8,.. yada 9,.. 'lu bir değerdi şimdi 6,40

inşallah lh'ta iyidir...:18::18::18:

Ooo fotoğraflarını görürüm o zaman
Tamam kuzum zaten biliyorsun her gittiğim yerde foto çekip koyuyorum yada hemen etiketi basiyorum
görmedim kızzzz ben dün müydü evlilik yıldönümüz?
anam zaten güzelsin çokta güzel olma hee
rabbım sonsuza kadar mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım
Oy benim bitanem senin yanında güzel ne demek sende maşallah biblo gibisin koy vitrine seyret

takılırsan bana sor canım
e ben inofolic yanlış içmişim ya

Kız bu infolic çok bereketsiz çıktıhabire bitiyor dhea dan daha pahalıya gelcek 3.kutuya başladım ekime kadarhabire Ecz siparis veriyoruz aman fayda olsunda sorun değil

Hım anladım canim ben rapor için uğraşırken sormuştum da yaptıramazsın demişti sekreter tatlm saol insallah ilk ve son tedavimız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…