2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Merhaba ben egunal degilim ama sana cevap yazayim dedim..benim de 2.denemem ve 7yumurta toplanmsti 30mayista..5olgundan 3u dollendi.o vakit ne yalan soyleyim cok uzuldum,donmus olmayacak diye.sonraki gune 2 tane kaldi ama 1.kalite..3.gun transfer oldu..bosubosuna uzulmusum,kismetimzde varsa oluyo sanirim.sukur ediyorum,hamileyim sende umutsuz olma sakin,demek ki donmusa ihtiyacin olmayacak

Canim bendn alindi..2.tup bebek tedavisine baslamak icin gittim,yeni olusmus bir polip cikti,almaya karar verdiler..dr cok sasirmisti bu ilac almadigim donemde cikti diye.tedavide kullanilan ilaclar,polip icin cicegi sulamak gibidir demisti drum..sonrasinda hemen tedaviye baslayalim dedi tutunma kolay oluyormus..oldu da bunyeye gore degisiyordur tabi,insallah hamile kalirsin da polip filan dusunmezsin

bilemiyorum ki canım spindle view nedir tese micro ımsı demek değil ama onu biliyorum.
tüp bebek sonrası reglin mi düzensiz geldi?
benimde bu ay kahverengi leke vardı 4 gün sonra regl oldum bende ilaçlardan dedim ama sürekliyse bilemiyorum

evet anestezi ile oldu canım histeroskopim
ama transferde narkoz almadım uyanıktım ve hiç sorun yaşamadım

Canimm hayirli olsun saglikla tamamlansin insallah super haber :)

canım teşekkür ederim :) darısı sana inşallah :)

:)bende yarin.opu olcam korku var ins saglikla gecer sonu bebisli olur herkesin tedavisi cnm ben aksam.fitili unutmusum ins sorun.olmaz

yarın yumurta toplama işlemi var ve ben korkuyorum :18:

kızlar kaliteli kaliteli size sıkı sıkı tutunan embriyoların olsun inşallah :)

klasik tüp bebekte yumilere bir miktar sperm bırakılıyor kendi kendine döllenmesi bekleniyor
micro da ise seçilen 1 adet sperm direk yumurtaya enjekte ediliyor
hem döllenme şansı artıyor hemde kalite şansı iyi spermi seçtikleri için sevgiler

benimde polipim varmış bilmediğim histeroskopide çıktı kendisi bunca yıl saklamış kendini benden
bidaha oluşr mu dedim dr vucut yapıyor olabilir dedi

oyhhhh çok tatlısın yine

Benimki gider ama ben gitmemgider anasını danasini görür gelir yan apartmanda kendileri ama yüzünü gören cennetlik

Amin inşallah bitanem tabiki herseyin hayırlısı

yan apt mı oturuyorrrrr vayyy ii bari yüzünü gören cenntlik modunda takılabiliyorsun

hım kızlar bende endometriozis var siz dee neler varr çok saçma soru oldu

ayy şekerim bende rezerv azlıgı var soru şeklini yiyim çok güldüm DDDD

çok sağol canim umut oluyonuz bize haklisin Rabbim ol deyince olacak inşallah zamani gelmiştir hsmis olduğunu biliyordum cnm takipte yim sürekli Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin birde kizlar egunala bilirkişi diyolarya o da sağolsun sokulmadan cvpliyo o yüzden ole dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ya hic bu kadar igne olmsmistim misall. Hayirlisi llsun diyelim hepimiz icin. Bende bilmiyom ki e2 bakan var bakmayan var ilaclarda cok farkli kullaniliyo her doktorun kendone gore stili var tabiikkikiii vakaya gorede durum degisiyor tskler cvp icin

Yaptın mı yemeği canım

yok yapmadım bgnde dışarda yedik canım
sanırım ben yapamıcam o yemeği
izmire gidince annemlere yaparım bende hem sevinirler
ben bişey yapınca hoşlarına gidiyo uzaktan gidiyorum ya zevkli oluyo benim her yaptıgımı seviyorlar çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…