inş canım fitil ne içindi ki
Korkucak birsey yok islem esnasinda uyuyorsun zaten uyaninca hafif agrin oluyor hemsireden agri kesici istersin stres yapma kendine iyi dusun iyi gecsin
Biokadin.diye bisey cnm.cmrt pzr kullan demislerdi dun.unutmusum
anladım canım inş bi sorun çıkmaz
Sana vermedilermi peki opudan once biseyler nerde tedavi goruyon
yarın yumurta toplama işlemi var ve ben korkuyorum :18:
Canim korkulacak birsey yok zaten uyulucaksin uyaninca hersey bitmiş olacak bol bol kaliteli yumilerin olsun inşallah
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee
Canim Rabbim yardimcin olsun hifz ismiyle seni ve bebisini korusun insaallahKızlar bana dua edin nolur ya bu aradakanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.
Canim Rabbim yardimcin olsun hifz ismiyle seni ve bebisini korusun insaallah
slm kızlar topiği uzun zamandır takip ediyorum muhabbet çok güzel şimndiye kadar yazamadım fırsatım pek olmadı benide alın yanınıza kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 2.tüp bebek tedavisindeyim sebepsiz infertilite deniyo 3 buçuk yıldır evliyiz cuma opum oldu izmir irenbede tedavideyim 8 yumurta toplandı dün aradılar 3üdöllenmiş çok üzüldüm dün daha az yumurtası olan arkadaşlar kızmasın bana ben sadece bu sefer dondurulmuşum da olur diye ümit etmiştim o yüzden çok üzüldüm ağlaya ağlaya meryem suresini okudum yarın 12ye kadar biz aramazsak siz arayın dediler endişeyle bekliyorum dondurcaklar eğer kaliteliyse doktorumuz dondurulumş daha fazla şansı olduğuna inanıyo bizde ona bıraktık inşaallh yarın dondurulurlarsa öbür ay transfer olcak uzuın oldu biraz bende mini nickli arkadaşım gibi çok soru sorarım :)ama bilirkişi egunal :)cvplar dimi
kızlar peki sizden polip alındımı hiç benim vücüdm çok polip yapıyormuş alındı öle tedavi başladı bu tüp bebiş lmazsa bende gene polip olur acaba tup bebiş olmazsa hemen doğum kontrol hapınamı başlasam doktorada soracam gerçide
Canım jimerde şöyle birşey diyor ben anlamadım pek bir kâğıt varda ondan baktım spindle view kullanilarak yuksek gebelik oluşturulmaktadır. Bu lMSl mi oluyor acaba? Kagitta yine soyle yaziyor sperm degerlendirme morfoloji kruger strict kriterlerine gore
Sperm hazirlama sperm arama islemleri tesa tese micro tese pesa bunları anlamıyorum pek inş dediğin lMSl dır bunlar.
Ya biliyormusun benim reglim hic düzgün gelmiyor doktor muayenede etmedi ilaçlardan dedi. Sence neden olabilir?
Bu kamera işleminde anestezi aldinmi doktor anesteziyle olacak dedi? Birde benim transferimde anestezi ile oldu ve transferimin ilk günü dört kez kustum :-( sonda taktıkları için sonda yerim iki gun çok sizi yaptı. Senin transfer demi anestezi ile oldu ?
Canimm hayirli olsun saglikla tamamlansin insallah super haber :)
:)bende yarin.opu olcam korku var ins saglikla gecer sonu bebisli olur herkesin tedavisi cnm ben aksam.fitili unutmusum ins sorun.olmaz
yarın yumurta toplama işlemi var ve ben korkuyorum :18:
Evettt bu gunun sorusu su , tup bebek ile microenjeksiyon farkli seyler mi . Yani bir klasik tup bebis varmis galiba birde micro . Veeeee diger sorum da su ozel hastanelerin hepsi micro mu yapiyor hadi bakalimmmm biktiniz biliyorum ama ne yapayim tecrube kuru bilgiden iyidir tecrubeyle sabit bilgiye itimat ediyorum sevgilerrrr hepinize
kızlar peki sizden polip alındımı hiç benim vücüdm çok polip yapıyormuş alındı öle tedavi başladı bu tüp bebiş lmazsa bende gene polip olur acaba tup bebiş olmazsa hemen doğum kontrol hapınamı başlasam doktorada soracam gerçide
o zaman hemen bebeğimden özürdileyim yoksa gelmez zaten nazlı
soryy babybu da çok soğuk olsu hiç anaç bir özürdileme şekli değil bir daha deneyim ben
özürdilerim kınalı kuzuuummm yavruumm gadasını aldığımheh şimdi daha samimi oldu
Benimki gider ama ben gitmemgider anasını danasini görür gelir yan apartmanda kendileri ama yüzünü gören cennetlik
Amin inşallah bitanem tabiki herseyin hayırlısı
hım kızlar bende endometriozis var siz dee neler varr çok saçma soru oldu
Merhaba ben egunal degilim ama sana cevap yazayim dedim..benim de 2.denemem ve 7yumurta toplanmsti 30mayista..5olgundan 3u dollendi.o vakit ne yalan soyleyim cok uzuldum,donmus olmayacak diye.sonraki gune 2 tane kaldi ama 1.kalite..3.gun transfer oldu..bosubosuna uzulmusum,kismetimzde varsa oluyo sanirim.sukur ediyorum,hamileyimsende umutsuz olma sakin,demek ki donmusa ihtiyacin olmayacak
Ay yerim onları ben
Hahaha biz kötü değiliz zorla kötü yapildik:113::113::113::113::86::86: bi kaynana kafasida olaydı neyse bunla idare edelim
canım 12 gün gonal f 150lik ve merional kullandım bi de cetrotide kullandım ama o son günlerde tabibide reglim başlamadan öncede cetrotide kullanmıştım 7 gün onu yumurtalar eşit büyüsün diyeymiş birde e2 değerine hiç bakmadılar ilk denememde 2 güne bir bakmışlardı ama o farklı bi yerdeydi bunda neden bakmadılar anlamadım hemşireye sordıum artk bakmıyoruz gerek görmüyoruz falan dedi bende anlamadınm diğer tüp bebek merkezleri neden gerek görüyo o zaman cnm senin inşallah ilk ve son denemen olur çok yıpratıcı çünkü
Yaptın mı yemeği canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?