2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Himmnn yok karismadinda ikinizi konusmasina yazim dedim sade sana cikti hohihihi seni biliyom caniiiiimm bugun konustukyaaaa

Diğer kesenin içinde bebek oluşmadığından kendiliğinden küçülüp kayboluyormuş canım nazan'ın dediği gibi.

Evettt soylwyin bakalim hanimlar transferden sonra hrkes igne oldumu bazi kisiler mi oldu kac gun bu igneler hem ben gonal f kullaniyim ya valls hastanenin soledigi fiyati gecti ilaclar guya indirimliymis 4 kutu bittu daha kac tane kullanirim ki ben bu gonal f i

Mutlulukla ilgili resim paylaşıp etiket yapmissinya ordan kız zaten profili kapalı tam göremedimbitane gorebildim

Heee şimdi anladım ilahı kız, hiç aklıma gelmezdi öyle bakacağın beni çok güldürdün çok sevdim kızı ya o da beni çok sevmiş hep içinden bana sarılmak gelmiş

her doktor farklı iğneler verebiliyor mesela benim dr um proluton verdi düşük önleyici
opu günü(yumurta toplama) ilk vuruldum sonra 5 gün arayla 3 kez vuruldum ve acayip can yakan bi iğne:18:
progestanın iğnesini olan da var bende de o yoktu misal
yani sen onlara takılma doktoruna güven yeter

Hahahah yaşamasam da bilirim diyosun ne olacağını :) helal olsun tecrübe böyle bişey işte.

biliyorum tabi hatta bilimsel makale filan cok okudum gecen gebeligimde,sorun oldugu icin..dr gecende bayagi kizdi dr musun herseyi okuyup ogrenmissin dedi artik cok karismiyom bende

iyi geceler kızlar bugun ıftardan sonra cayımızı aldık gıttık sahılde ıctık öyle gelene gecene bakarken bır hamıle görd karnı burnnda allahm neolur yarrabm banada yasat su duyguyu dedm ıcım aktı gıttı sonra bır baktm baska bır kadn yannda esı 1 kızı yannda dıger2 cocugu engellı tekerleklı sandalyede babası suruyor dedm rabbm sen ne verrsen hayırlısını verrsn verdıgındede vermedgndede verıpte aldıgındada hepsınde hayır var dedmm sonra dedm bu ısaretı acaba acaba olsa bnmde mı boyle olurdu deyıp korkmaya baslaadm

Heee şimdi anladım ilahı kız, hiç aklıma gelmezdi öyle bakacağın beni çok güldürdün çok sevdim kızı ya o da beni çok sevmiş hep içinden bana sarılmak gelmiş
Heee azcik baktim Seni sevmeyen ölsün tabi sevcek senin gibi gorumce zor bulunur inşallah herzaman böyle güzel gitsin allah tamamına erdirsin

biliyorum tabi hatta bilimsel makale filan cok okudum gecen gebeligimde,sorun oldugu icin..dr gecende bayagi kizdi dr musun herseyi okuyup ogrenmissin dedi artik cok karismiyom bende

Aynı fırçayı ben de yedim. Yabancı sitelerden makaleler bulup okuyodum çikolata kistiyle ilgili dr böyle yapanların genelde tutmuyor hatta bi aksilik çıkıyo dedi tırstım tabi bıraktım yalnızca küçük müdahaleler yaptım kendimce :) adam haklı aslında kafam çok yoruluyodu öyle.

Tmm guvencem guveniyorum ama unutur felan oda hatirlatirim 😆 kesin sinir oluyodur drlar bana ama ne yapim ilk tecrubem .soliyesim sorasim geliyor zaten cokta iplemiyorlardir drlar bence kiziyorlar bazen olsun baneneeeee 😊😆😅

Kizlarrr simdi gitcem baska forumlarda da bir iki soru sorcam hep sizin basiniz agridi azda onlara sorimmm opt hepinizi sevgilerrrr kucak dolusuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…