Sagol canim ama bende bi tane bebek var zaten,karistirdin sensorunun cevabi:diger kese kendiliginden kuculup kayboluyor genelde..
Resmini gördümf... de baktım etiket yapmışsın bende baktım
Yooo ben paylaşmadım şimdi baktı resimde göremedim ilginç
Himmnn yok karismadinda ikinizi konusmasina yazim dedim sade sana cikti hohihihi seni biliyom caniiiiimm bugun konustukyaaaa
Bende niye yok bakim f...ler hıh
Mutlulukla ilgili resim paylaşıp etiket yapmissinya ordan kız zaten profili kapalı tam göremedimbitane gorebildim
Kız bunları kimden hangi ara caldinKız nerde gördün benden habersiz
Ben bi kere biliyom sarı kafaları bak dans bile ediyom:118::118:
Evettt soylwyin bakalim hanimlar transferden sonra hrkes igne oldumu bazi kisiler mi oldu kac gun bu igneler hem ben gonal f kullaniyim ya valls hastanenin soledigi fiyati gecti ilaclar guya indirimliymis 4 kutu bittu daha kac tane kullanirim ki ben bu gonal f i
Diğer kesenin içinde bebek oluşmadığından kendiliğinden küçülüp kayboluyormuş canım nazan'ın dediği gibi.
Hahahah yaşamasam da bilirim diyosun ne olacağını :) helal olsun tecrübe böyle bişey işte.
Himmnn yok karismadinda ikinizi konusmasina yazim dedim sade sana cikti hohihihi seni biliyom caniiiiimm bugun konustukyaaaa
Heee azcik baktimHeee şimdi anladım ilahı kız, hiç aklıma gelmezdi öyle bakacağın beni çok güldürdünçok sevdim kızı ya o da beni çok sevmiş hep içinden bana sarılmak gelmiş
Ekle hemen bebeğim senle inst...g ten görüştüğümüz isim
Kız bunları kimden hangi ara caldin
biliyorum tabi hatta bilimsel makale filan cok okudum gecen gebeligimde,sorun oldugu icin..dr gecende bayagi kizdi dr musun herseyi okuyup ogrenmissin dedi artik cok karismiyom bende
her doktor farklı iğneler verebiliyor mesela benim dr um proluton verdi düşük önleyici
opu günü(yumurta toplama) ilk vuruldum sonra 5 gün arayla 3 kez vuruldum ve acayip can yakan bi iğne:18:
progestanın iğnesini olan da var bende de o yoktu misal
yani sen onlara takılma doktoruna güven yeter
Tamam tatlim sorun degil,yarin gorusuruz..yumilerin buyuklugunu yazarsin kac mm olmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?