2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım eskişehirdeyim sen nerdesin nerde yaptıracagıma tam karar veremedim ama ankarada anatoliyada yaptıran tanıdıklarımın arkadaşlarımın hepsi tuttu belki orası olabilir bende tüp bebek yeri secim derken kafayı yedim esimde artık karar ver diyo canım çok iyi düşünmüşsün ama laporoskopi olsaydın en az 6 ay bir sene iyileşme süren olucaktı ooooooooff kafayı bende yedim iyice canım çok sıkılıyo zamanım çok boşa gitti amaneyse diyorum herseyde di hayır vardır tüplerim kapalı denildi laporoskopi oldum açıldı 3ay sonra hamile kaldım dış gebelikten oda açık amaliyatla alındı çok zor geçti tatlım laporoskopiden sonra en büyük risklerden biriside dış gebelik olması cünkü ne kadar zarar verilmesede bıcak giriyo canım hiç biyerinle oynatmadan tertemiz git tüp bebegini yaptır inşallah hepimizin bebişleri olur biz hakediyoruz cok yol kathediyoz anne olabilmek için üç kere yattım amaliyat masasına artık bebegimi kucagıma almak istiyorum insallah seni çok ama çok iyi anlıyorum

Ayy biterim ki yersen

Başka bi işe girmek için ayrılmıyosun di mi? Ev hanımlığına geçiyosan çok sevinirim senin için. Darısı başıma. :)

Şehir değiştiriyoruz o yüzdende işi bırakıyorum ev hanımlığı yapacağım ve çok mutluyum para kazanmakta güzelde sabah erkenden kalkmamak, güzel güzel kahvaltı etmek, komşuculuk oynamakta çok zevkli

Aaa nereye yolculuk? İstanbul'a gel gün yaparız burda. :) iyi yapıyosun para kazanmak iyi tabi de sabahın köründen akşama kadar bi yerde saçmasapan bir sisteme hizmet etmenin yaşamakla hiçbi alakası yok bence değmez.

Arkadaşlar merhaba,
Ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışıpta kalamayan ve ardından laparoskopik yöntemle endometriozis ameliyatı olup(Kadıköy şifa hast) tüplerimin kapalı olduğunu akışkanlık olmadığını öğrendim ve vakit kaybetmeden direk tüp bebek tedavisine başladım. Ufak bir araştırmayla iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor için AMERİKAN HASTANESİNi tercih ettim ve hemen başladım. Gitmeler gelmeler usg ler iğneler derken 3. Gün transferiyle 2tane kaliteli embriyo yerleştirildi. Herşey gayet iyi giderken tahlil günüm (12.gün) lekelenmem başladı. Sonucum pozitif die sevinirken 2gün sonra löp löp pıhtı atıyorum... kurumda bir doktorla görüşebilmek için göbeğim çatlıyor ve kullandığım jele dewam etmem söyleniyor. Bu arada ben eşim ve kardeşim tırım tırım internette okuyoruz bu tarz vakalarda hap jel iğne takviyesi yapılıyormuş. Yatıyorum ancak kanamam gitgide artıyor doktorum hala yok çünkü yurt dışına çıkmış bunu ne sonra öğreniyorum!!!!! Tekrar tahlil isteniyor ve katlanmaya dewam o gün teldeki ilk kişi hayırlı olsun diyor 2hafta sonra keseyi görmeye gelebilirsiniz dediğinde benim kanamam hala dewam dedim işe gidimmi dedim efet gidebilirsiniz dedi teşefondaki kişi.. aradan 1 saat geçti biri daha aradı 2gün sonna tekrar tahlil yaptırmamı ve sonucunu onlara iletmemi söyledi... aradan 1 saat geçti biri daha aradı telefondaki doktor bu sefer sonucunuz pozitif ancak bu hafta içerisinde %80 düşürebileceğimi söyleyip pazartesi tekrar tahlil yaptırmamı istedi.. ve bugün tahlilimi yaptırdım. Gözleri aydın olsun değerim düşüyor. Dayanamadı ufaklık bu kadar kanamaya..... telde çarşamba tekrar test yapmamı istedi doktor. Heralde o kocaman SIFIRI görmek istiyor.... ama kendi doktorumdan hala ses yok.. en azından bir msj atsaydı bir geçmiş olsun dileseydi.... tatile gitmesine yada kongrede olmasına bir lafım yaok. Ancak asıcık yanımda olsaydı keşke....
Çok zor zamanlar geçirdim deeWamlı gittim geldim yoruldum uykusuz kaldım ilaçlarımın saati geçmesin die yollarda iğnelerimi yaptım... hayallerimde o küçük meleği düşündüm... mart ayı anneleri topiğinde sohbetlere katıldım balık burcu annesi olarak özelliklerini araştırdım felan felan işte.
Bugün annadımki ogün bu gün değilmiş. Rabbime hep dua ettim ondan hayırlısını diledim. Vakti gelince yüzümüzü güldüreceğini biliyorum ama olmaz isede ondan sabır ve güç diledim... her şerde vardır bir hayır....
Sizlerin hikayesini okuyup bende tedavi olacağım günü bekleyeceğim.. kısa bir dinlenmeden sonra tekrar başlıcam. Bu süreçte sizden doktor tawsiyeleri almak istiyorum....
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin.. inşallah hepiniz rahat hamilelikler geçirirsiniz...
Hepinize bol şanss.....

Canım çok üzüldüm sonucun böyle olmasına sana diğer topikte iğne iste demiştim hatırlarsın belki beni. Allah sabır sağlık versin bir sonraki tedavinde hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ca

arkadaşlarrr
benim tüplerim tıkalıydı tüp bebek için rapor alabilmem için laparoskopi olmam mecburdu ama zayıflamam gerektiği için beklemdeydim. bu ay gecikti test istedim eşimden bi umut gelirken getirdi yaptım baktım ikinci çizgi belirdi. çıldırdım hemen özele gidelim test yaptıralım dedim aradım taradım hastaneleri hazırlanıyordum eşim bi tet daha alayım dedi ii olur dedim gitti aldı yaptım hemen yine aynı belirdi hemen ikinci çizgi gittik özele yaptırdık testi test sonucum 309.2 çıktı. şuan şoklardayım. inanamıyorum. inşallah herşey yolunddır nolur dua edin.

:) ne güzel bir süpriz olmuş maşallah canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin tebrik ederim.

yok canım kistlerimiz yani endometriyozisimiz olduğu için bana özel değil yani sende benim doktoruma gitmiş olsan sana benze tedaviyi uygulardı

Yaaaaa bende endo luyum bana olr yapmadilar uyduruk bi tedavimi uyguluyolar anladim ya srn nerde tedavi oluyosunnnn

Cok guzel haberrrrr tebrik ederjm. Ama seyi anlamadim tupler tikali diyip nasil oldu bu yada tuplerin tikali oldugu nasil amlasildiydiii

Doğru söylüyorsun yaptığım işin % 90 nı prosüdür yazışmalar % 10 anca elle tutula bilecek yazılar. Gerçekten sabahtan akşama kadar sıradan ve gereksiz sistemin hizmetçiliğini yapıyoruz. Harcadığım kağıtlara yazık diyorum bazen.
İstanbula mu yok ben orada yaşayamam çoook kalabalık, trafik çok sıkışık....
Boluya gidiyoruz canım, hava temiz, daha kasaba tarzı, nüfus çok kalabalık değil vs.

Harikaaaa canım, gerçekten bir mucize tüplerin tıkalıyken nasıl geçmiş o sperm, hadi geçti döllenen yumurta rahme nasıl geldi. Gerçekten mucize, aman hemen doktora git tüp tıkalı olunca sumu ne birşkiyormuş zarar vemesin.

Orda birileri var mı? Ben de çok isterim küçük yerde yaşamayı ama ailemi de yanımda isterim öyle hem ucuz hem cam kenarı da olmuyo tabi. Bazen kalabalık diye hayata küsüyorum yoldaki insanlara sataşasım geliyo hiç sevmiyorum istanbulu. Şimdi farkettim de ben bayaa yaşlı gibiyim 30 değil de 45 falanım heralde az önce tv'deki bi adama da çok konuşuyo kafam çekmiyo dedim :)

İyi akşamlar güzeller, nasılsınız
Eşimle 4-5günlüğüne çeşme-alaçatı taraflarına geldik. Şimdi şstanbulun karmaşasına geri dönüyoruz. Eşim bu dönem çok stresli ve bu stresle tedaviye başlamak istemedim. Oruçlu da tatilden pek bir şey anlamadık ama en azından biraz uzaklaşmış olduk adetime son bir hafta kaldı inşallah, heyecan basıyor:26: şnşallah hava değişimi etkilemez

Canım merhaba ve hoş geldin.
İnşallah bir daha kibtedavin son tedavin olur ve kucağına alırsın.
Bende ilkini İstanbul Brükselde yaptım ama senin gibi bende bir takım sorunlar yaşadım ve bir daha gitmedim.
Sonra Bursa Acıbademde tedavi oldum kimyasal gebelik yaşadım. Olsun sonuç mutlu etmese hastaneden ve doktorumdan çok çok memnun kaldım. İnşallah ekim ayında tekrar orada başlayacağım

Oyy maşallah
Mucizen seni hiç bırakmasın

Gerçekten istanbul insanı daha çabuk yaşlandırıyor. Eskiden İstanbula göç oluyor nüfus orada çok artıyor diye kızıyordum ama şimdi seviniyorum mümkünse herkes oraya gitsin biz burada rahatlayalım, sonra cam fanus geçirelim istanbula çıkışta olmasın bu taraflara bak geldin geldin ona göre yoksa cam fanusun içinde kalırsın. Çok gizli bir görev bu aslında söylememem lazım ama söylüyırum sana
Maalesef orda kimse yok ailemden ayrılacağım ama mecburum eşimin işinden dolayı gidiyoruz ama mesafe çok uzak değil arabayla 1, 5 saat, diğelim istanbulda olsak ailemde orda olsa anneme gideyim desem belki o kadar sürede giderdim

Son düzenleme:

Haklısın da işte biz kaldık buralarda ne varsa gelmişler buraya zamanında. Sanırım o fanusun içinde debelenip kalıcaz biz devrim olur bi yere göç etmemiz.
Dediğin gibi annem çalıştığım işyerinin orda otursa mesela 1,5 saatte giderim ama neyse ki aynı caddedeyiz :):) zaten annemden ayrılabilsem ülkeyi terkederim de olmuyor.

Ne güzel Allah mucizenizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…