Miniiiim çok tatlısıın
Korkuyorummmmmmmmmmm bennnnnnn herseydennnnn
arkadaşlarrr
benim tüplerim tıkalıydı tüp bebek için rapor alabilmem için laparoskopi olmam mecburdu ama zayıflamam gerektiği için beklemdeydim. bu ay gecikti test istedim eşimden bi umut gelirken getirdi yaptım baktım ikinci çizgi belirdi. çıldırdım hemen özele gidelim test yaptıralım dedim aradım taradım hastaneleri hazırlanıyordum eşim bi tet daha alayım dedi ii olur dedim gitti aldı yaptım hemen yine aynı belirdi hemen ikinci çizgi gittik özele yaptırdık testi test sonucum 309.2 çıktı. şuan şoklardayım. inanamıyorum. inşallah herşey yolunddır nolur dua edin.
heh işte onu bende bilmiom . işin ilginç yanı kesin sonuç olsun die anestezili film çekilmiştim. gören her doktor açılmaz baş kısmından tıkalı her ikiside demişti. laparoskopi de tanı amaçlı olacaktı açılsın illa die değildi yani. ya film sırasındaki işlemden açıldı , ya ben bikaç ay önce maydonozlu süt buharı yapmıştım o fayda etti, yada hiçbiri. derdi veren rabbim derman verdi. gerçi bütün seçeneklerde rabbim izin verirse olan şeyler. benimde kafam çok karışık hadi gitti yumurtalığa geri nasıl geldi diyorum bende tıpkı sen gibi. dua çok önemli arkadaşlar. henüz bitirmesemde 4444 salat_ı tefriciye okudum hepinize tavsiye ederim. benim sonum da belli değil ama Rabbim izin verirse kucağıma alıncaya kadar okumaya niyetliyim salat_ ı tefriciyeyi.
Canım istediklerine özel mesaj atıp bekleyebilirsin ya da sorunu direk yaz belki biz yardımcı olabiliriz?
bilmem ki arkadaşım. olsun sen vazgeçme tedavinden. yıllar kaybetme benim bi mesajım yüzünden.
Himmm canimmmm sagol benimde tupler cok iui gorunmedide hsg de onu taktim simfide biz endoluyuz ya yapisiyorlar galiba
Himmm canimmmm sagol benimde tupler cok iui gorunmedide hsg de onu taktim simfide biz endoluyuz ya yapisiyorlar galiba
drum zaten bayağı bı kızdı şu ınternete gırıp bişeyler okuma huyundan vazgeç dıye...gerçekten burda veya başka bıseyde bıseyler okumasan daha rahat edeceksın...korkun olmayacak mesala cok araştırmasaydım,tuplerın alınmasının o bolgedekı kanlanmayı azaltacağı için yumurta rezervine zarar verecegını bılmıyor olacaktım ve suan kı korkum olmayacaktı...ama allaha emanet ettım kendımı
Haklısın da işte biz kaldık buralarda ne varsa gelmişler buraya zamanında. Sanırım o fanusun içinde debelenip kalıcaz bizdevrim olur bi yere göç etmemiz.
Dediğin gibi annem çalıştığım işyerinin orda otursa mesela 1,5 saatte giderim ama neyse ki aynı caddedeyiz :):) zaten annemden ayrılabilsem ülkeyi terkederim de olmuyor.
drum zaten bayağı bı kızdı şu ınternete gırıp bişeyler okuma huyundan vazgeç dıye...gerçekten burda veya başka bıseyde bıseyler okumasan daha rahat edeceksın...korkun olmayacak mesala cok araştırmasaydım,tuplerın alınmasının o bolgedekı kanlanmayı azaltacağı için yumurta rezervine zarar verecegını bılmıyor olacaktım ve suan kı korkum olmayacaktı...ama allaha emanet ettım kendımı
Sende benim gibi annene çok düşkünsün. Ben evlenirken resmen psikologluk oldum doktorun teşhisi şu "aile bağımlısı" neyse sonra ilaçlarla ben bir dünya kınamda bile herkes ağlarken ben kahkaha atıyordum, yani ilaçlar sayesinde evlene bildim
20 gün falan olmaıcam burlarda çarşamba gidiyorum canımAma ama özlerim(
Toplan bebisim kolay gelsin
Carsamba günü gelmene
uzun süre gorusemicez olmamızaama seni çok ozlerim ne zaman donuceksin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?