2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
heh işte onu bende bilmiom . işin ilginç yanı kesin sonuç olsun die anestezili film çekilmiştim. gören her doktor açılmaz baş kısmından tıkalı her ikiside demişti. laparoskopi de tanı amaçlı olacaktı açılsın illa die değildi yani. ya film sırasındaki işlemden açıldı , ya ben bikaç ay önce maydonozlu süt buharı yapmıştım o fayda etti, yada hiçbiri. derdi veren rabbim derman verdi. gerçi bütün seçeneklerde rabbim izin verirse olan şeyler. benimde kafam çok karışık hadi gitti yumurtalığa geri nasıl geldi diyorum bende tıpkı sen gibi. dua çok önemli arkadaşlar. henüz bitirmesemde 4444 salat_ı tefriciye okudum hepinize tavsiye ederim. benim sonum da belli değil ama Rabbim izin verirse kucağıma alıncaya kadar okumaya niyetliyim salat_ ı tefriciyeyi.

Oy maşallah kuzumm ya Allahımın mucizesi işte tatlm

ben yarın laporoskopi olacam tüpüm şiş mı degılmı pek bellı degıl dı hsg fılmınden ama drum yarın sol tupumu alacak içinde sıvı bırkımı ooluyordur dıye...şimdi yazdıklarını okudum işaretmı dıyorum

bilmem ki arkadaşım. olsun sen vazgeçme tedavinden. yıllar kaybetme benim bi mesajım yüzünden.

drum zaten bayağı bı kızdı şu ınternete gırıp bişeyler okuma huyundan vazgeç dıye...gerçekten burda veya başka bıseyde bıseyler okumasan daha rahat edeceksın...korkun olmayacak mesala cok araştırmasaydım,tuplerın alınmasının o bolgedekı kanlanmayı azaltacağı için yumurta rezervine zarar verecegını bılmıyor olacaktım ve suan kı korkum olmayacaktı...ama allaha emanet ettım kendımı

Allahın izni ile laparoskopinde çok güzel geçer inşallah.Allah yar ve yardımcın olsun. bakalım benim durum da belli değil. belki bende de değişik durumlar çıkacak ortaya bilen yok. yaşayıp görcez. benimde şuan tek korkum dış gebelik. büyük bi tehlikem var hikayeme bakılınca. hakkımızda hayırlısı.

Himmm canimmmm sagol benimde tupler cok iui gorunmedide hsg de onu taktim simfide biz endoluyuz ya yapisiyorlar galiba

Valla canım senin endoların nerde? benim yumurtalıklardan uzakta mesela hsg'de tüplerimde sorun çıkmadı benim.Sorun etme tüp bebekte tüpler önemli değil biliyosun ki

Benimki de çok kızdı:26: Gerçekten haklılar ama adamlar 15 yıl okusun çok bilmişler gelip doktorluk taslasın benim kaç cümlemi 'doktor olan benim bırakda onu ben düşüneyim' diye kesti

Ayrıca zarar veriyor olsa bile iyi tarafından bak tamamen bitmiyor

Sende benim gibi annene çok düşkünsün. Ben evlenirken resmen psikologluk oldum doktorun teşhisi şu "aile bağımlısı" neyse sonra ilaçlarla ben bir dünya kınamda bile herkes ağlarken ben kahkaha atıyordum, yani ilaçlar sayesinde evlene bildim

Canım son kararın ne şimdi?

:) eşine yazık seni dr ilaçla uyutmuş da öyle evlenmiş çok düşkünüm ben de anneme dünyalara değişmem o da bana öyle, kopamıyorum. Yarım saat uzaklıktaydı ilk yılımızda evim sonra böyle olmaz dedik ben hep yollarda taşındık yanıbaşına. Allah başımızdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…