2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Mali ve iç denetim yapıyorum canım özel bir firmada.
Demek ki o da öyle geçirilmesi gereken bir dönem. Ben sadece depresyondan korkuyorum etrafıma kan kusturmaktan. Çok sinirli agresif bi insanım çünkü.

İşten ayrılma vaktim yaklaştıkça hiiiç çalışma azmim kalmadı, öğleden sonra yerime bakacak bayan gelecek ekranım kapalı olabilir beni merak etmeyin.
Yaaa bu arada beni merak eder misiniz görmeseniz?

Yaşasın işten ayrılmak :) hayırlı olsun canım sponsoru bulmuşsun sen. Merak ettirmeden gel polisi ararız gelmezsen.

Cok gecmis olsun cok sukur atlatmis benim amcam siroz yuzunden oldu 5 sene once ilan oldu
saol canım cok fazla atlattık sayılmaz nakil gerekiyor ama nakil öncesi bi takım puan skalası var o iyi cıktıgı için sıraya almıyorlar bizde böyle rutin tahlilleri yaptırıyoruz şükürki alkolihiç olmadı hepatitide yok o yüzden güzel gidiyo hersey

Mali ve iç denetim yapıyorum canım özel bir firmada.
Demek ki o da öyle geçirilmesi gereken bir dönem. Ben sadece depresyondan korkuyorum etrafıma kan kusturmaktan. Çok sinirli agresif bi insanım çünkü.

İlk 1 hafta terör estirmiştim evde spinal anesteziye bağlı baş ağrısı bir yandan göğüs çatlağı ve sızısı bir yandan kabus gibi ilk 1 hafta şimdiden kendini telkin etmelisin

Arkadaslar mrb.benim sizlere bi sorum olacak? Ben de 2cm lik cikolata kisti oldugunu soyledi iki ayro prof. Bugun sabahda hsg cekildim.tupler acikmis.yumurta rezervim cok iyiymia fakat bu kistle hamile kalmam cok zor dedi bugungu dr.ya lakoroskopi ile alinacak kist yada tup bebek dediler? Merak ettigim cikolata kisti olup dogal yolla hamile kalan varmi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaklaşık 8-10 doktora sormuşumdur bunların 4 tanesi profesör hepsi 2 senedir olmadıysa bu kadar küçük bi kistle direkt tüp bebek dediler. Bekle demek isterdim ama hiç umudum yoktu benim 1-1,5 cm'lik kistle bile nitekim de olmadı doğal yoldan. Olanlar var tabi hayranım kendilerine helal olsun. Umarım onlardan olursun.

Canim benmde olmadi 1.5 senedir..bu kist 8.9 ay once yoktu bileiyi dilegin icin teskkurederim..peki sen naptin?tup bebek?

canım öncelikle gecmiş olsun bana kalırsa direk tüp bebege git kist vucutta yer ediniyo amaliyat olduktan sonra tekrarlıyabiliyo hem zaman kaybı hemde sitresi ben iki kere laporoskopi oldum laporoskopi amaliyatından sonra bikaç ay cinsel yaşamı yasaklıyo doktor çok zor bi amaliyat ayrıca özelde yaptırıcaksan 1500 filan buluyo garantiside yok ama tüp bebek inan seni bu amaliyat kadar yormaz en azından o parada boşa gitmez en azından ilaçlarını karsılarsın ben iki kere tattım o amaliyat masasına hem param hem zamanım boşa gitti ALLAH izinverirse bi kaç ay sonra tüp bebege başlıcaz en azından yumurta rezervin iyi canım önemli olanda o zaten

Cok tsekkur ederim cvbn icin canm.cok haklisin gercektende.hem zaman kaybi hem stres olacakmi olmayacakmi?kist trkrarlayacakmi diye dusune dusune kafayo yerim diorum.hemde ameliyatn garantisi yok yumurtaligada zarar verebiliomus en garantisi tup bebek diye dusunduk bizde..olmazsada ne yapalim hayirlisi olsun diyorum baskada birsey demiorum.hsg de cekilmisken hazit 3 ay daha deneriz sonra tup bebek dioruz bakalim kismet.zor cok zor bu isler gercektende..nerede yaptracaksn cnm tup bebegi?hangi sehir?

Canım cerrahi müdahale ettirmeden tüp bebek dene derim ben de...Benim de çift taraflı çikolata kistlerim var bu kistler oluşmadan önce doğal yoldan gebeliğim olmuştu 1.5 senedir var bunlar bende.Yani bu kistler tamamen zaman kaybı doğal yoldan olmasını bekleme...

Cok haklisin cnm kimse onermiyo ameliyati..olanlar yaptrma dio.3 ay beklicem bakalm hsg de olduya bi umut.ekim kasim gibi dusunuorm bakalm kismet.Allah hayirlisi neyse onu versin hepimize...

Evt eloşum kuzum ya tecrübeli olsak o göbüşe konunca huy değişiyoz sanırm içgüdüsel olarak bu arada gaZlarım başladı yine hava çok sıck amin canm inş bu sefr devmı gelir hayırlısıyla
bnde hep deli yatrım havada sıcak olunca nasıl uyuku tutsun ki yanıyoz allhım sen yağmurunu esirgeme asıl hamiş olursam nasıl ytcam bn şimdiden böyleyim
Yat güzelim Allahın verdiği uyku yatma nasıl zararlı olabilir ki sana, takma böyle şeyleri
Öyle yaptım ztn cnm napim alışknlık

Tabiki canım rabbim ol demişşse hiç bişey olmz onun için rabbime emanetler 9AY canm sağol imş ikimznde sonucu olumlu olur hava sıcak olunca huzrszluk dahda oluyor allhım yardımcımz olsın

Son düzenleme:

DEMİ CANIM HAKLIISN VALLLA.
rabbım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım

Ya ama ben seni merak ederim yanında fazla durmasın hemen buraya kaç
Yeni geldim valla yarında pek gelemicem gibi
hımm ne kadar kaldı kı çıkmana canım.?
merak etmezmıyız akıllım AAAaaaa..gün içerisin de en aktif olan kişilerden birisin sen burda..yokluğun hemen anlaşılır..
3 hafta kaldı canım, üzülüyorum artık sık konşamıcağımız için
Yok kız ne özlicez seni ohh deriz phala yok yandan yandan:118: şaka kız merak etmez miyiz hiç

Aynen tatlm aman boşver millete ne yapmıyoz deriz:) ceket degil kocalar deriz
aaaa ne diyor bak, keserim seni sonra yeri
yoook canım niye merak edelim!! Duymayayım bi daha

Yaşasın işten ayrılmak :) hayırlı olsun canım sponsoru bulmuşsun sen. Merak ettirmeden gel polisi ararız gelmezsen.

geldim geldim canım ama azcık geldim

Başka bi işe girmek için ayrılmıyosun di mi? Ev hanımlığına geçiyosan çok sevinirim senin için. Darısı başıma. :)

ohh maşşallahh kuzucuk büyüymüşş tatlım yaa 2 gr olmuşne zamandır görüşemedik nabersin bakalımm fıstık

canım bendede çikolata kisti vardı geçen sene laparoskopi ile alındı benim biri 3 cm biri 6 cm di. alındıktan sorna bir müddet sunni menopoza sokudlum daha sonra ocak ve mart aylarında aşılama denedik olmadı hsg çekildim tüpler açık vs. derken bu ay tüp bebeğe başladık yani dönüp dolacağın son nokta oluyor tüp bebek. ha doğal oalnlar yokmu var mesela bir arkadaşım vardı ondada kist vardı denemelerinin 2. ayında hamile kaldı. kısmet işi bu işler biz elimizden geleni yapıp gerisini Rabbim in takdirine bırakmalıyız. ama sana tavsiyem boşuna ameliyat olma dediğin gibi hsg çekilmiştken bi kaç ay doğal deneyin olmadıysa çok uzatmadan gidip tüp bebeğe başlayın aşılama ile falanda boş yere uğraşma ondada ihtimal çok düşük ve neredeyse tüp bebeğin 3 te 1 ine mal oluyor iki kere yaptırcam derken gidiyor tüp paralar. ve bir sürü zaman bir sürü umut.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…