canım teşekkür ederim :) darısı sana inşallah :)
kızlar kaliteli kaliteli size sıkı sıkı tutunan embriyoların olsun inşallah :)
canım bendede çikolata kisti vardı geçen sene laparoskopi ile alındı benim biri 3 cm biri 6 cm di. alındıktan sorna bir müddet sunni menopoza sokudlum daha sonra ocak ve mart aylarında aşılama denedik olmadı hsg çekildim tüpler açık vs. derken bu ay tüp bebeğe başladık yani dönüp dolacağın son nokta oluyor tüp bebek. ha doğal oalnlar yokmu var mesela bir arkadaşım vardı ondada kist vardı denemelerinin 2. ayında hamile kaldı. kısmet işi bu işler biz elimizden geleni yapıp gerisini Rabbim in takdirine bırakmalıyız. ama sana tavsiyem boşuna ameliyat olma dediğin gibi hsg çekilmiştken bi kaç ay doğal deneyin olmadıysa çok uzatmadan gidip tüp bebeğe başlayın aşılama ile falanda boş yere uğraşma ondada ihtimal çok düşük ve neredeyse tüp bebeğin 3 te 1 ine mal oluyor iki kere yaptırcam derken gidiyor tüp paralar. ve bir sürü zaman bir sürü umut.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
ohh maşşallahh kuzucuk büyüymüşş tatlım yaa 2 gr olmuşne zamandır görüşemedik nabersin bakalımm fıstık
kistin odakları azcık gerilesin tekrarlama riski azalsın diye sunni menopoz canım.Cok haklisin cannm valla.kafam baya karismisti ama sizlerde bole tecrubelerinizi soyledikce sabitlendi artik fikrim..dedigin gibi ameliyaat olmiycam.peki anlamadgm neden sunni menepoz?kist tekrarlamasin diyemi??.dr bana illa ameliyat diyo ama ben artik dr larada cok guvenmiyorum para kazanmak ugruna neler yapiyorlar..bu ay mi basladiniz tup bebege??
evet gerçekten üst üste gelmiş, Rabbim yar ve yardımcın olsun... can sıkıcı ama geçecek, geçecek....sağolun kızlar verdiğiniz destek için asla isyan etmiyorum eğer farkında olmadan ediyorsam da Allah ım affetsin.Herşey ondan gelir dert,sıkıntı,keder de ama bunun yanında sevinç,mutluluk,sağlık da ondan gelir. İsyan etmek ne haddime. Allah ım bu yolda olan hepimize dayanma gücü versin. İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Amayacığım işten çıkıyorum bir kaç güne şirket battı çünkü alamadığım param var nasıl alırım hiç bilmiyorum zaten tedavi maddi manevi zorluyor bide başıma bu geldi bunun yanında eşim de işten ayrıldı 2 ay önce iş bulamadı. Yine de bugünüme şükürler olsun ama hepsi üstüste geldi psikolojim bozuldu bu kadar dertlenmem de bundan kuzumYeni bir işe de giremem şimdi tedavi için tekrar evrakları yenileyeceğim sonra ekim de tedavi (oda maddi olarak nasıl olacak bilmiyorum onu da ertelemek istemiyorum) yeni bir işyeri beni asla kabul etmez sürekli izin isteyeceğim ve gebelik düşünüyorum 2 gün sonra çıkcam diye istemicekler felan
babana çok geçmiş olsun şekerim....canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...
şimdi rutin kontroller var..
yarında radyo opak madde içirilip usg çekilecek
evet gerçekten güzel bir sürpriz oldu ama malesef geçen günlerde kanaması oldu, doktor düşük riski olduğunu söylemiş... azcık endişeli bi bekleyiş içindeyiz:18: inşallah sağlıcakla kucağına alırevet cnm benim topik .sürpriz olması uğraşmaktan daha iyi ya ne güzel işte
arkadaslar bugün sabah yumurtalarım toplandı 26 tane sizce sonuç nasıl
evet gerçekten üst üste gelmiş, Rabbim yar ve yardımcın olsun... can sıkıcı ama geçecek, geçecek....
babana çok geçmiş olsun şekerim....
evet gerçekten güzel bir sürpriz oldu ama malesef geçen günlerde kanaması oldu, doktor düşük riski olduğunu söylemiş... azcık endişeli bi bekleyiş içindeyiz:18: inşallah sağlıcakla kucağına alır
ben bu sayının yarısını görsem havalara uçarımmmmm... bilmem anlatabildim mi
ayy ne güzel inşallah döllenen sayısıda böyle güzel olur .. benim o kadar olmayacak hatta 7-8 tane çıkarsa çok mutlu olacağım çünkü yumurtalığımın biri çalışmıyor o yüzden gelişmiyor yumilerarkadaslar bugün sabah yumurtalarım toplandı 26 tane sizce sonuç nasıl
gayet güzel canım.... inşallah sağlıkla döllenir ve sana tutunurlar... sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın evlatlarınıanladım canım allah hepimize bebişlerimizi görmeyi nasip etsin inşilk tedavi o yuzden iyi mi kötü mü bilemedim :44:
benim ilk tedavim de sadece 3 yumim olmuştu... inşallah bu defa daha iyi sayılar görür ve kaliteli yumiler elde edebilirizzzzayy ne güzel inşallah döllenen sayısıda böyle güzel olur .. benim o kadar olmayacak hatta 7-8 tane çıkarsa çok mutlu olacağım çünkü yumurtalığımın biri çalışmıyor o yüzden gelişmiyor yumiler
arkadaslar bugün sabah yumurtalarım toplandı 26 tane sizce sonuç nasıl
ayy ne güzel inşallah döllenen sayısıda böyle güzel olur .. benim o kadar olmayacak hatta 7-8 tane çıkarsa çok mutlu olacağım çünkü yumurtalığımın biri çalışmıyor o yüzden gelişmiyor yumiler
gayet güzel canım.... inşallah sağlıkla döllenir ve sana tutunurlar... sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını
benim ilk tedavim de sadece 3 yumim olmuştu... inşallah bu defa daha iyi sayılar görür ve kaliteli yumiler elde edebilirizzzz
amiin canım inşallah yarın bu saatlerde de ben yazacağım inşallah sevinçle mutlulukla yazarımcanım allah hepimizin gönlüne göre versin inş seninkilerde beklediginden çok çıkarda çok çok mutlu olursun
gayet güzel canım.... inşallah sağlıkla döllenir ve sana tutunurlar... sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını
benim ilk tedavim de sadece 3 yumim olmuştu... inşallah bu defa daha iyi sayılar görür ve kaliteli yumiler elde edebilirizzzz
canimoooo geçmiş olsun tatlim ii gibi herhalde benimde ilk ya bilemedim bence ii nasıl toplandı ağrılı bişimi haticee seninde endometriozisinmi vardı başka bişimiydi ay unuttumhdi bakalımmmm beklicen şimdi benimde 3-5 güne kadar toplama olacak korkuyooommmm:18:
amiin canım inşallah yarın bu saatlerde de ben yazacağım inşallah sevinçle mutlulukla yazarım
kistin odakları azcık gerilesin tekrarlama riski azalsın diye sunni menopoz canım.
biz iki ay oldu doktora gitmeye başalayalı ama öyle hemen başlatmıyorlar iki ay falan vitamin kullandım doğum kontrol hapı kullandım derken yarın yumurta toplama günüm ama öyle hemende bitmiyor önce embriyolar döllenince dondurulacaklar rahim hazırlanması için bi kaç ay bekeleyeceğiz ve hani o kistler yüzünden yine menopoz iğnlerinden kullacağım daha sonra transfer olacak doktorum böyle yaparsak şansın daha yüksek olacağını söyledi
Ozaman bu bekleme durumu sana mi ozel oluo canm? Hani ameliyat filan oldun diye degilmi? Yoksa herkesdemi bole oluo??
evet gerçekten üst üste gelmiş, Rabbim yar ve yardımcın olsun... can sıkıcı ama geçecek, geçecek....
babana çok geçmiş olsun şekerim....
evet gerçekten güzel bir sürpriz oldu ama malesef geçen günlerde kanaması oldu, doktor düşük riski olduğunu söylemiş... azcık endişeli bi bekleyiş içindeyiz:18: inşallah sağlıcakla kucağına alır
ben bu sayının yarısını görsem havalara uçarımmmmm... bilmem anlatabildim mi
Ahhh kiyamamm dertlendinmi sen bisi hissetmion diyee..cancazimm daha 2 gr minnacikk kuzucuk kii normal yanii pek bişi hissetmemen..bi de kisiden kisiyede degisiyo bu durum biliosun kimisi bebis hareket etmeye baslayana kadar hissetmio bisii bi karni sisiyo:)))kimiside adet günü gelmeden farkedio bebisi...iyidir ooo merak etme canimcim..valla napıyım bisi yaptığım yok..ramazan oruc sahur gun gecio iste yata kalkaİyiyim tatlım hatta biliyosun hiçbişey hissetmediğim için bomba gibiyim
Kuzucuğun büyüdüğünü bi de ben görseydimCumartesi kontrol var inşallah
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?