2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Cok haklisin cannm valla.kafam baya karismisti ama sizlerde bole tecrubelerinizi soyledikce sabitlendi artik fikrim..dedigin gibi ameliyaat olmiycam.peki anlamadgm neden sunni menepoz?kist tekrarlamasin diyemi??.dr bana illa ameliyat diyo ama ben artik dr larada cok guvenmiyorum para kazanmak ugruna neler yapiyorlar..bu ay mi basladiniz tup bebege??

ohh maşşallahh kuzucuk büyüymüşş tatlım yaa 2 gr olmuşne zamandır görüşemedik nabersin bakalımm fıstık

İyiyim tatlım hatta biliyosun hiçbişey hissetmediğim için bomba gibiyim

Kuzucuğun büyüdüğünü bi de ben görseydim Cumartesi kontrol var inşallah

Sen nasılsın?

kistin odakları azcık gerilesin tekrarlama riski azalsın diye sunni menopoz canım.
biz iki ay oldu doktora gitmeye başalayalı ama öyle hemen başlatmıyorlar iki ay falan vitamin kullandım doğum kontrol hapı kullandım derken yarın yumurta toplama günüm ama öyle hemende bitmiyor önce embriyolar döllenince dondurulacaklar rahim hazırlanması için bi kaç ay bekeleyeceğiz ve hani o kistler yüzünden yine menopoz iğnlerinden kullacağım daha sonra transfer olacak doktorum böyle yaparsak şansın daha yüksek olacağını söyledi

evet gerçekten üst üste gelmiş, Rabbim yar ve yardımcın olsun... can sıkıcı ama geçecek, geçecek....

canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...
şimdi rutin kontroller var..
yarında radyo opak madde içirilip usg çekilecek
babana çok geçmiş olsun şekerim....

evet cnm benim topik .sürpriz olması uğraşmaktan daha iyi ya ne güzel işte
evet gerçekten güzel bir sürpriz oldu ama malesef geçen günlerde kanaması oldu, doktor düşük riski olduğunu söylemiş... azcık endişeli bi bekleyiş içindeyiz:18: inşallah sağlıcakla kucağına alır

arkadaslar bugün sabah yumurtalarım toplandı 26 tane sizce sonuç nasıl
ben bu sayının yarısını görsem havalara uçarımmmmm... bilmem anlatabildim mi

anladım canım allah hepimize bebişlerimizi görmeyi nasip etsin inş ilk tedavi o yuzden iyi mi kötü mü bilemedim :44:

ayy ne güzel inşallah döllenen sayısıda böyle güzel olur .. benim o kadar olmayacak hatta 7-8 tane çıkarsa çok mutlu olacağım çünkü yumurtalığımın biri çalışmıyor o yüzden gelişmiyor yumiler

anladım canım allah hepimize bebişlerimizi görmeyi nasip etsin inş ilk tedavi o yuzden iyi mi kötü mü bilemedim :44:
gayet güzel canım.... inşallah sağlıkla döllenir ve sana tutunurlar... sonrasında da sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını

benim ilk tedavim de sadece 3 yumim olmuştu... inşallah bu defa daha iyi sayılar görür ve kaliteli yumiler elde edebilirizzzz

canimoooo geçmiş olsun tatlim ii gibi herhalde benimde ilk ya bilemedim bence ii nasıl toplandı ağrılı bişimi haticee seninde endometriozisinmi vardı başka bişimiydi ay unuttum hdi bakalımmmm beklicen şimdi benimde 3-5 güne kadar toplama olacak korkuyooommmm:18:

canım allah hepimizin gönlüne göre versin inş seninkilerde beklediginden çok çıkarda çok çok mutlu olursun

inşallah canım önemli olan sayısı değil tabi bir tane olsun bizim olsun

inşallah canım

canım hiç hatırlamıyorum bende korkuyordum hatta nerdeyse ameliyathane de aglayacaktım ama hiç korktugum gibi olmadı uyudum uyndım hersey bitmişti hiç korkma rahat ol benim eşimde sorun sperm sayısı düşük

Ozaman bu bekleme durumu sana mi ozel oluo canm? Hani ameliyat filan oldun diye degilmi? Yoksa herkesdemi bole oluo??

Ozaman bu bekleme durumu sana mi ozel oluo canm? Hani ameliyat filan oldun diye degilmi? Yoksa herkesdemi bole oluo??

yok canım kistlerimiz yani endometriyozisimiz olduğu için bana özel değil yani sende benim doktoruma gitmiş olsan sana benze tedaviyi uygulardı

biliyorum cnm allahın izniyle bişey olmaz.çoğu kişide oluyor lekelenme kanama ben kendimi bi garip hissetmeye başladım lekelenme yok diye

İyiyim tatlım hatta biliyosun hiçbişey hissetmediğim için bomba gibiyim

Kuzucuğun büyüdüğünü bi de ben görseydim Cumartesi kontrol var inşallah

Sen nasılsın?
Ahhh kiyamamm dertlendinmi sen bisi hissetmion diyee..cancazimm daha 2 gr minnacikk kuzucuk kii normal yanii pek bişi hissetmemen..bi de kisiden kisiyede degisiyo bu durum biliosun kimisi bebis hareket etmeye baslayana kadar hissetmio bisii bi karni sisiyo:)))kimiside adet günü gelmeden farkedio bebisi...iyidir ooo merak etme canimcim..valla napıyım bisi yaptığım yok..ramazan oruc sahur gun gecio iste yata kalka cok da sicak bi kac gündür rabbim hem çalışıp hem oruc tutanlarin yardimcisi olsun evde bile zor oluyor bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…