2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Mutlu bir tatil geçirin inşallah
Biz de kısa bir tatil yaptık, dönüyoruz

Canim gecms olsun..bende eskiden amerikan hastanesine gidiyordum,rutin jinekolojik kontrol icin..sonra zamanla anladim ki adam beni uyutms sanki,vaktimi caldi..son 2-3yildir kendisini cok iyi aniyorum,allaha havale ettim..
İlk tup denememde zeynep kamil yani devlet hastanesine gittim para kaygilari olmaz diye..seninki gibi testten once kanma basladi,test pozitif cikinca,sagolsun drum cok iyi davrandi,cok moral verdiler,surekli cok kiymetli bu bebek diye beni iyi hissettirdiler.tabi bu arada igne verdi,kanama sebebini ogrenebilmek icin usg filan yaptilar.2gunde bir gel dediler...sonuc,kurtaj oldum ama bebek olusamadigi icin,kanamadan degil..O zaman drumu cok sevdim,guvendim.sonrasinda da operasyonlarimi yapti.devlet dersin ama ben cook memnun kaldim,allah hepsinden razi olsun.bence is insanin icinde olsun...

Hatırladım cnm seni hemen.. dediğin gibi yaptım ve ısrarcı oldum. Cumartesi günü yazdı sonunda ama kanamam başlayalı 5gün olmuştu zaten.. inşallah en kısa zamanda rabbim bizide mutlu eder...

bugünde yokmuşsun bende daha yeni girebildim evi koliledim ama bittim bittim
şimdi kahvemi yaptım sohbete geldim ama sen şuan itibariylede yoksun

a ha geldim karşınıza güzel çıkayım diye saçlarımı tarayıp pembe kurdelamı takıp geldim hemdeEki Görüntüle 1189138

senin gibi elit bir kimseden evin eşyasını kolilemek yerine gittiğin evi sıfırdan döşemeni beklerdim yanılttın beni meğerse fakirmişsin sen

herkese hayırlı akşamlar kızlar
bi kaç gündür yoktum kızkrdeşim bendeydi 5 yaşında ve 5 aylık oğullalrıyla bendeydiler ne güzeldi miniği gece ben baktım hem yorucuı hemde zevkli dün iftardan sonra gittiler bende anca girebildim topiğe
topikte sayfalar ucmuşşş uçmuşş
inşlh güzel haberler vardır..

20 gün falan olmaıcam burlarda çarşamba gidiyorum canım
ama ailemi göreceğim içn mutluyum kocişde 1 hafta sonra gelcek

Bulduğun an gir ama tmm keyfini cikar ızmirin ailenle olmanin

ayy çok tatlı olmuşsun hoşgeldin şükür kavuşturana
ayy bi görsen elit melit değilim yani gayet pejmurde bi halde takıldım bütün gün
kocişim uyudu gece vardiyasına gideceği için ben yine kendi kendime toparlandım
evi sıfırdan mı döşücem kız yok daha neler eşyalar yepssssyeni :82:
tüp bebek yapicim hem öle masraf yapmak yok

Heyyy guzelliklerrrr nabiyonuzzzz be yaaaaaa

selam canım hoşgeldin
ben fakir fakir takılıyorum

hoşgeldin canım sende allah kavuştursun tekrar gerçi uzak yerdelermi bilmiyorum ama yinede kavuştursun işte

Bulduğun an gir ama tmm keyfini cikar ızmirin ailenle olmanin

tabikide girmem mi hiç telefonumda internet yok paket almıştık taahütlü zamanı bitsin internetli paket alicim böyle olmuyo

sağol canım demek sen gittin dönüyorsun bile
iyi oluyor ya ortam değişikliği azcık uzaklaşmak keyifli
Vayy bu taraflara yolculuk var heee:))banada beklerim kahveyee gecerken ugrayiver haa kemalpasadan girmissin izmire haa manisadan geçip bornovadan olmamii:))))

aaaaa hesapladım bugün çatlıyormuyum neeee hemen çalışmalara girişeyim ben kaçar

Vayy bu taraflara yolculuk var heee:))banada beklerim kahveyee gecerken ugrayiver haa kemalpasadan girmissin izmire haa manisadan geçip bornovadan olmamii:))))

uçakla gidicim ama kaptana derim beni manisa açıklarında bırak diye'' hhhoppp müsait bi yerde
atlayıveririm sizin evin çatısına sen kahveyi yap ben direk fincana düşerim kuru kuru yere çakılmayım

sağol güzelim aslında yakın sayılırız aynı şehirde olduğumuz içiçn ama malum ist. da olunca bi yakanın ucunda o bi ucunda ben bide 2 çocukla bana gelmek zor oluyor yıllardır ilk defa geldi kaldı bende
sende ailene gidiceksin galiba ne güzel eglen enerji dolsun için gelince de yola bomba gibi başlarsın ...

Amin inşallah cnm hayırlıysa eğer rabbim güldürsün yüzümüzü.. ben şuan tekrar oraya gitmek bile istemiyorum... beni hastaneye çağırırlarmı acaba değerim sıfıra düşünce... bursada mı oturuyorsun sen.. bende acıbadem maslakta bi dr duydum bakalım..

hımm dogru istanbulun iki ayrı ucu ayrı şehir diyebiliriz
sende ne güzel vakit geçirmişsindir iyi olmuş
bende sabırsızlanıyorum valla 3 gündür de evi toparladım bunaldım iyice

uçakla gidicim ama kaptana derim beni manisa açıklarında bırak diye'' hhhoppp müsait bi yerde
atlayıveririm sizin evin çatısına sen kahveyi yap ben direk fincana düşerim kuru kuru yere çakılmayım
Ben catida beklerim seni cicimm..dublexte oturan aynur ablama rica ederim köpüsleri var terasta google onunla birliktee yolunu gozlerinizz:)))kucagima dusersinn kii ne fincanı

hımm dogru istanbulun iki ayrı ucu ayrı şehir diyebiliriz
sende ne güzel vakit geçirmişsindir iyi olmuş
bende sabırsızlanıyorum valla 3 gündür de evi toparladım bunaldım iyice
evet saki diğer illlerden gelip buluşuyoruz biz ailemle
ayy heyecanşanmış ne güzel olmaz mı ya ailen gibi varmı allahım kavuştursun herkesi ailesine
git eğlen gez toz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…