Evet canim oyle oldu dun gece bizi uyutmadilar..
sevdim bu sözü şekerlik
bi yorulmuşum bi yorulmuşum ki sorma
evi toparladım ufak şeyler kaldı tatil dönüşü taşınmaya hazır sayılırım
şimdi girebiliyorum topiğe ee ne var ne yok
wuhuuuuuuuuuuu pek de güzel olmuştur çokda güzel olmuştur benim arkadaşım
bende saçımı kendim boyadım altın karameldi sıcak bakır kahve boyadım kızılımsı bişey oldu çok üzüldüm
bu kızıllık gitse sevincem de neye boyasam giderki:26:
Arkadaşlar merhaba,
Ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışıpta kalamayan ve ardından laparoskopik yöntemle endometriozis ameliyatı olup(Kadıköy şifa hast) tüplerimin kapalı olduğunu akışkanlık olmadığını öğrendim ve vakit kaybetmeden direk tüp bebek tedavisine başladım. Ufak bir araştırmayla iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor için AMERİKAN HASTANESİNi tercih ettim ve hemen başladım. Gitmeler gelmeler usg ler iğneler derken 3. Gün transferiyle 2tane kaliteli embriyo yerleştirildi. Herşey gayet iyi giderken tahlil günüm (12.gün) lekelenmem başladı. Sonucum pozitif die sevinirken 2gün sonra löp löp pıhtı atıyorum... kurumda bir doktorla görüşebilmek için göbeğim çatlıyor ve kullandığım jele dewam etmem söyleniyor. Bu arada ben eşim ve kardeşim tırım tırım internette okuyoruz bu tarz vakalarda hap jel iğne takviyesi yapılıyormuş. Yatıyorum ancak kanamam gitgide artıyor doktorum hala yok çünkü yurt dışına çıkmış bunu ne sonra öğreniyorum!!!!! Tekrar tahlil isteniyor ve katlanmaya dewam o gün teldeki ilk kişi hayırlı olsun diyor 2hafta sonra keseyi görmeye gelebilirsiniz dediğinde benim kanamam hala dewam dedim işe gidimmi dedim efet gidebilirsiniz dedi teşefondaki kişi.. aradan 1 saat geçti biri daha aradı 2gün sonna tekrar tahlil yaptırmamı ve sonucunu onlara iletmemi söyledi... aradan 1 saat geçti biri daha aradı telefondaki doktor bu sefer sonucunuz pozitif ancak bu hafta içerisinde %80 düşürebileceğimi söyleyip pazartesi tekrar tahlil yaptırmamı istedi.. ve bugün tahlilimi yaptırdım. Gözleri aydın olsun değerim düşüyor. Dayanamadı ufaklık bu kadar kanamaya..... telde çarşamba tekrar test yapmamı istedi doktor. Heralde o kocaman SIFIRI görmek istiyor.... ama kendi doktorumdan hala ses yok.. en azından bir msj atsaydı bir geçmiş olsun dileseydi.... tatile gitmesine yada kongrede olmasına bir lafım yaok. Ancak asıcık yanımda olsaydı keşke....
Çok zor zamanlar geçirdim deeWamlı gittim geldim yoruldum uykusuz kaldım ilaçlarımın saati geçmesin die yollarda iğnelerimi yaptım... hayallerimde o küçük meleği düşündüm... mart ayı anneleri topiğinde sohbetlere katıldım balık burcu annesi olarak özelliklerini araştırdım felan felan işte.
Bugün annadımki ogün bu gün değilmiş. Rabbime hep dua ettim ondan hayırlısını diledim. Vakti gelince yüzümüzü güldüreceğini biliyorum ama olmaz isede ondan sabır ve güç diledim... her şerde vardır bir hayır....
Sizlerin hikayesini okuyup bende tedavi olacağım günü bekleyeceğim.. kısa bir dinlenmeden sonra tekrar başlıcam. Bu süreçte sizden doktor tawsiyeleri almak istiyorum....
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin.. inşallah hepiniz rahat hamilelikler geçirirsiniz...
Hepinize bol şanss.....
Canımçok üzüldüm sonucun böyle olmasına sana diğer topikte iğne iste demiştim hatırlarsın belki beni. Allah sabır sağlık versin bir sonraki tedavinde hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ca
bugünde yokmuşsunbende daha yeni girebildim evi koliledim ama bittim bittim
şimdi kahvemi yaptım sohbete geldim ama sen şuan itibariylede yoksun
Mutlu bir tatil geçirin inşallah
Biz de kısa bir tatil yaptık, dönüyoruz
20 gün falan olmaıcam burlarda çarşamba gidiyorum canım
ama ailemi göreceğim içn mutluyum kocişde 1 hafta sonra gelcek
a ha geldim karşınıza güzel çıkayım diye saçlarımı tarayıp pembe kurdelamı takıp geldim hemdeEki Görüntüle 1189138
senin gibi elit bir kimseden evin eşyasını kolilemek yerine gittiğin evi sıfırdan döşemeni beklerdim yanılttın beni meğerse fakirmişsin sen
Heyyy guzelliklerrrr nabiyonuzzzz be yaaaaaa
herkese hayırlı akşamlar kızlar
bi kaç gündür yoktum kızkrdeşim bendeydi 5 yaşında ve 5 aylık oğullalrıyla bendeydiler ne güzeldi miniği gece ben baktım hem yorucuı hemde zevkli dün iftardan sonra gittilerbende anca girebildim topiğe
topikte sayfalar ucmuşşş uçmuşş
inşlh güzel haberler vardır..
Bulduğun an gir ama tmm keyfini cikar ızmirin ailenle olmanin
Vayy bu taraflara yolculuk var heee:))banada beklerim kahveyee gecerken ugrayiver haa kemalpasadan girmissin izmire haa manisadan geçip bornovadan olmamii:))))sağol canımdemek sen gittin dönüyorsun bile
iyi oluyor ya ortam değişikliği azcık uzaklaşmak keyifli
ayy çok tatlı olmuşsunhoşgeldin şükür kavuşturana
ayy bi görsen elit melit değilim yani gayet pejmurde bi halde takıldım bütün gün
kocişim uyudu gece vardiyasına gideceği için ben yine kendi kendime toparlandım
evi sıfırdan mı döşücem kız yok daha neler eşyalar yepssssyeni :82:
tüp bebek yapicim hem öle masraf yapmak yok
Vayy bu taraflara yolculuk var heee:))banada beklerim kahveyee gecerken ugrayiver haa kemalpasadan girmissin izmire haa manisadan geçip bornovadan olmamii:))))
sağol güzelim aslında yakın sayılırız aynı şehirde olduğumuz içiçn ama malum ist. da olunca bi yakanın ucunda o bi ucunda ben bide 2 çocukla bana gelmek zor oluyor yıllardır ilk defa geldi kaldı bendeselam canım hoşgeldin
ben fakir fakir takılıyorum
hoşgeldin canım sende allah kavuştursun tekrar gerçi uzak yerdelermi bilmiyorum amayinede kavuştursun işte
tabikide girmem mi hiç telefonumda internet yok paket almıştık taahütlü zamanı bitsin internetli paket alicim böyle olmuyo
Canım merhaba ve hoş geldin.
İnşallah bir daha kibtedavin son tedavin olur ve kucağına alırsın.
Bende ilkini İstanbul Brükselde yaptım ama senin gibi bende bir takım sorunlar yaşadım ve bir daha gitmedim.
Sonra Bursa Acıbademde tedavi oldum kimyasal gebelik yaşadım. Olsun sonuç mutlu etmese hastaneden ve doktorumdan çok çok memnun kaldım. İnşallah ekim ayında tekrar orada başlayacağım
aaaaa hesapladım bugün çatlıyormuyum neeee hemen çalışmalara girişeyim ben kaçar
sağol güzelim aslında yakın sayılırız aynı şehirde olduğumuz içiçn ama malum ist. da olunca bi yakanın ucunda o bi ucunda ben bide 2 çocukla bana gelmek zor oluyor yıllardır ilk defa geldi kaldı bende
sende ailene gidiceksin galiba ne güzel eglen enerji dolsun için gelince de yola bomba gibi başlarsın ...
Ben catida beklerim seni cicimm..dublexte oturan aynur ablama rica ederim köpüsleri var terasta google onunla birliktee yolunu gozlerinizz:)))kucagima dusersinn kii ne fincanıuçakla gidicim ama kaptana derim beni manisa açıklarında bırak diye'' hhhoppp müsait bi yerde
atlayıveririm sizin evin çatısına sen kahveyi yap ben direk fincana düşerim kuru kuru yere çakılmayım
evet saki diğer illlerden gelip buluşuyoruz biz ailemlehımm dogru istanbulun iki ayrı ucu ayrı şehir diyebiliriz
sende ne güzel vakit geçirmişsindir iyi olmuş
bende sabırsızlanıyorum valla 3 gündür de evi toparladım bunaldım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?