2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
lise ne inönü ne selma yiğitalp nede nevarsalih :))) anadolu tic lisesi mezunuyum
kaç yaşındaydın sen :)) ben 27. ablamların ikiside orda okudu da benim ortaokul fevziözakat poligondaki :)))
Ben nevvarsalih ben 31 merdivenli okul diyoruz biz oraya

lise ne inönü ne selma yiğitalp nede nevarsalih :))) anadolu tic lisesi mezunuyum
kaç yaşındaydın sen :)) ben 27. ablamların ikiside orda okudu da benim ortaokul fevziözakat poligondaki :)))
Ben nevvarsalih ben 31 merdivenli okul diyoruz biz oraya

nasıl hatırlamadın yaww:44: erbil süel varya denizmende dörtyol agzında tam yıllarca susam sokagı diye cocuk giyim magazasıydı nasıl göztepelisin sen

Kız hiç hatırlamıyorum yaaaaa hatirlasam zaten dun sobelerdimkiz ayni mahallelerde yasamisiz benim sana kana ondan iyice kaynamis

Beni de cekebilirr ki aslında az zorlasann ne varkii yaniii sonucta manisada izmirin bi ilcesi yanii ya aslında baska sari kafalarda yapmak istiom ama tlfndan girdim bi bu var ezberimde
Kuzum gel sende egenin havasını soluyorsun
tahmin ettim zaten onlardan biri oldugunu
aynen ne merdiven ama yaaa işkence resmen millet küçükken zayıfsın diye dalga geçiyordu hep o merdivenlerden işte

aynen yakınmışızzz baya baya aynı yerlerde gezmiş tozmuşuz meger , demek ondanmışşşş
Harbiden ya okul merdivenin üstüne dikilmişkız bugün okulunun önünden geçtim arabayla

Kuzum gel sende egenin havasını soluyorsun

Harbiden ya okul merdivenin üstüne dikilmişkız bugün okulunun önünden geçtim arabayla

önünden mi geçtin hala duruyo yani o merdivenler
orda okuyan yavrucakların bacaklarına güç kuvvet versin Allah
ben çıkıyorum canım vakit doldu yarında bavulumu hazırlarım :82: sonra izmir yolcusu kalmasın ver elini memleket
iyigeceler Allah rahatlık versin hepinize hayırlı sahurlar

Hala duruyor iyi geceler kuzum seni ozleyecegimarayı acma mektup yaznet bulurbulmaz hemen gelseni seviyorum kuzum

Hadiii bakalim şimdiden hayirli yolculuklar...operin cok hayirli sahurlar

Hala duruyor iyi geceler kuzum seni ozleyecegimarayı acma mektup yaznet bulurbulmaz hemen gelseni seviyorum kuzum

bari yürüyen merdiven yapaydılar
tmm tmm yarın da biraz gelirm zaman bulunca
şimdi vedalaşmayak ondan
Hadiii bakalim şimdiden hayirli yolculuklar...operin cok hayirli sahurlar

tşk ederim canım hadi Allah a emanet olun ben çıktım

Evettt melindacimm kaldik mi başbaşa:))simdikkk gelelim fasulyenin faydalarina kuzum...irenbedeki kaan bozkurt hoca icin ne diosun??izmiri iyi kotu arastirdigini biliyorum o yuzden danisiim dediim..geçenlerde Edirne deki bi arkadasin tupdeki sivi birikimi olayi icin arayip gorustum..essure bulunamadida koca memlekette..aslında Acıbadem maslakta tedavi goruyo bulent tiras da ama bide irenbeye soralım dedik..once bi hemsireyle konustum cok tatli bi bayandi hemen yardimci oldu bi firna adi numarasi verdi irenbeden yönlendirdiler deyin dedi yardımcı olsunlar ama maalesef yokmus ellerinde..sonra kaan hocanin numarasini verdi dedim bu saatte musait olurmu cikti ama arayabilirsiniz musaitse mutlaka acar dedi..nitekim hemen cvp verdi..guzelcee dinledi yol gosterdi..kapatirken arkadasinizda bi arasin beni dedi..onunlada gorusmus yol göstermiş..cok ilgili alakali bi doktor gibi.kuluptede okudum bi cok kisi çok memnun ama imsi ordada yok malum..eyluk de bi gorisiim diorum yaa ne dersinn tatlım? ?

Kuzum genelde herkes kaan hocadan memnun çok ilgili bir doktormus bende birara arastirmistim ama malesef imsi yok oyüzden ekledikimsi istemezsen git bence görüş

bari yürüyen merdiven yapaydılar
tmm tmm yarın da biraz gelirm zaman bulunca
şimdi vedalaşmayak ondan

tşk ederim canım hadi Allah a emanet olun ben çıktım

Yürüyen Merdiven güzel fikiryarinda gelzaten çarşamba gelemeyeceksin

Kuzum genelde herkes kaan hocadan memnun çok ilgili bir doktormus bende birara arastirmistim ama malesef imsi yok oyüzden ekledikimsi istemezsen git bence görüş
İstiyorum tatlim tabiside ama taaa bursalara istanbullara gitmeden bi kez gorussemi diye şeediorum iste bilemedim kii yahu((uff merkez ve doktor arama isi cok sıkıntı yaaa..sağolasın tatlimm

İstiyorum tatlim tabiside ama taaa bursalara istanbullara gitmeden bi kez gorussemi diye şeediorum iste bilemedim kii yahu((uff merkez ve doktor arama isi cok sıkıntı yaaa..sağolasın tatlimm

Bir on görüşme yap istersen kuzumhem aklında soru işareti kalmaz herseyin hayırlısı tatlım valla zor işler ben araştırırken kendimi bursada buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…