- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ben nevvarsalihlise ne inönü ne selma yiğitalp nede nevarsalih :))) anadolu tic lisesi mezunuyum
kaç yaşındaydın sen :)) ben 27. ablamların ikiside orda okudu da benim ortaokul fevziözakat poligondaki :)))
Ben nevvarsalihlise ne inönü ne selma yiğitalp nede nevarsalih :))) anadolu tic lisesi mezunuyum
kaç yaşındaydın sen :)) ben 27. ablamların ikiside orda okudu da benim ortaokul fevziözakat poligondaki :)))
nasıl hatırlamadın yaww:44: erbil süel varya denizmende dörtyol agzında tamyıllarca susam sokagı diye cocuk giyim magazasıydı nasıl göztepelisin sen
Ben nevvarsalihben 31 merdivenli okul diyoruz biz oraya
Beni de cekebilirr ki aslında az zorlasannAynen ya bizi kan cekiyormus haberimiz yok
Kız hiç hatırlamıyorum yaaaaahatirlasam zaten dun sobelerdim kiz ayni mahallelerde yasamisiz benim sana kana ondan iyice kaynamis
Beni de cekebilirr ki aslında az zorlasannne varkii yaniii sonucta manisada izmirin bi ilcesi yanii ya aslında baska sari kafalarda yapmak istiom ama tlfndan girdim bi bu var ezberimde
KuzumBeni de cekebilirr ki aslında az zorlasannne varkii yaniii sonucta manisada izmirin bi ilcesi yanii ya aslında baska sari kafalarda yapmak istiom ama tlfndan girdim bi bu var ezberimde
tahmin ettim zaten onlardan biri oldugunu
aynen ne merdiven ama yaaa işkence resmen millet küçükken zayıfsın diye dalga geçiyordu hep o merdivenlerden işte
Harbiden ya okul merdivenin üstüne dikilmişaynen yakınmışızzz baya bayaaynı yerlerde gezmiş tozmuşuz meger , demek ondanmışşşş
Kuzumgel sende egenin havasını soluyorsun
Harbiden ya okul merdivenin üstüne dikilmişkız bugün okulunun önünden geçtim arabayla
önünden mi geçtin hala duruyo yani o merdivenler
orda okuyan yavrucakların bacaklarına güç kuvvet versin Allah
ben çıkıyorum canım vakit dolduyarında bavulumu hazırlarım :82: sonra izmir yolcusu kalmasın ver elini memleket
iyigeceler Allah rahatlık versin hepinize hayırlı sahurlar
Hadiii bakalim şimdiden hayirli yolculuklar...operin cok hayirli sahurlarönünden mi geçtin hala duruyo yani o merdivenler
orda okuyan yavrucakların bacaklarına güç kuvvet versin Allah
ben çıkıyorum canım vakit dolduyarında bavulumu hazırlarım :82: sonra izmir yolcusu kalmasın ver elini memleket
iyigeceler Allah rahatlık versin hepinize hayırlı sahurlar
Hala duruyoriyi geceler kuzum seni ozleyecegim arayı acma mektup yaz net bulurbulmaz hemen gel seni seviyorum kuzum
Hadiii bakalim şimdiden hayirli yolculuklar...operin cok hayirli sahurlar
Evettt melindacimm kaldik mi başbaşa:))simdikkk gelelim fasulyenin faydalarina kuzum...irenbedeki kaan bozkurt hoca icin ne diosun??izmiri iyi kotu arastirdigini biliyorum o yuzden danisiim dediim..geçenlerde Edirne deki bi arkadasin tupdeki sivi birikimi olayi icin arayip gorustum..essure bulunamadida koca memlekette..aslında Acıbadem maslakta tedavi goruyo bulent tiras da ama bide irenbeye soralım dedik..once bi hemsireyle konustum cok tatli bi bayandi hemen yardimci oldu bi firna adi numarasi verdi irenbeden yönlendirdiler deyin dedi yardımcı olsunlar ama maalesef yokmus ellerinde..sonra kaan hocanin numarasini verdi dedim bu saatte musait olurmu cikti ama arayabilirsiniz musaitse mutlaka acar dedi..nitekim hemen cvp verdi..guzelcee dinledi yol gosterdi..kapatirken arkadasinizda bi arasin beni dedi..onunlada gorusmus yol göstermiş..cok ilgili alakali bi doktor gibi.kuluptede okudum bi cok kisi çok memnun ama imsi ordada yok malum..eyluk de bi gorisiim diorum yaa ne dersinn tatlım? ?Hala duruyoriyi geceler kuzum seni ozleyecegim arayı acma mektup yaz net bulurbulmaz hemen gel seni seviyorum kuzum
Evettt melindacimm kaldik mi başbaşa:))simdikkk gelelim fasulyenin faydalarina kuzum...irenbedeki kaan bozkurt hoca icin ne diosun??izmiri iyi kotu arastirdigini biliyorum o yuzden danisiim dediim..geçenlerde Edirne deki bi arkadasin tupdeki sivi birikimi olayi icin arayip gorustum..essure bulunamadida koca memlekette..aslında Acıbadem maslakta tedavi goruyo bulent tiras da ama bide irenbeye soralım dedik..once bi hemsireyle konustum cok tatli bi bayandi hemen yardimci oldu bi firna adi numarasi verdi irenbeden yönlendirdiler deyin dedi yardımcı olsunlar ama maalesef yokmus ellerinde..sonra kaan hocanin numarasini verdi dedim bu saatte musait olurmu cikti ama arayabilirsiniz musaitse mutlaka acar dedi..nitekim hemen cvp verdi..guzelcee dinledi yol gosterdi..kapatirken arkadasinizda bi arasin beni dedi..onunlada gorusmus yol göstermiş..cok ilgili alakali bi doktor gibi.kuluptede okudum bi cok kisi çok memnun ama imsi ordada yok malum..eyluk de bi gorisiim diorum yaa ne dersinn tatlım? ?
bari yürüyen merdiven yapaydılar
tmm tmm yarın da biraz gelirm zaman bulunca
şimdi vedalaşmayak ondan
tşk ederim canım hadi Allah a emanet olun ben çıktım
İstiyorum tatlim tabiside ama taaa bursalara istanbullara gitmeden bi kez gorussemi diye şeediorum iste bilemedim kii yahuKuzum genelde herkes kaan hocadan memnun çok ilgili bir doktormus bende birara arastirmistim ama malesef imsi yokoyüzden ekledik imsi istemezsen git bence görüş
Iidirrr ovülasyonun pembe kurdalelii gülüSahur güzellerim naberrrrr
Sahur güzellerim naberrrrr
İstiyorum tatlim tabiside ama taaa bursalara istanbullara gitmeden bi kez gorussemi diye şeediorum iste bilemedim kii yahu((uff merkez ve doktor arama isi cok sıkıntı yaaa..sağolasın tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?