2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben catida beklerim seni cicimm..dublexte oturan aynur ablama rica ederim köpüsleri var terasta google onunla birliktee yolunu gozlerinizz:)))kucagima dusersinn kii ne fincanı

köpek varsa ben korkarım vazgeçtim ben direk anacağzımın evine babaocağına gidim
ama köpeğin adı güzelmiş google

Internet nimet ya telde uygun paketler var öyle al kesinlikle canim:)

aaaaa hesapladım bugün çatlıyormuyum neeee hemen çalışmalara girişeyim ben kaçar

Uhu koş koş

Wallahi canım dr.luğu iyi olabilir belki bilmiyorum ama bu ilgi alakasızlık çok kötüydü.. feci şekilde iletişimsizlik var... şansıma belki herkes için aynı şey geçerli olmayabilir.. iyi bir doktora denk gelmen çok iyi olmuş. Ne güsel insan güvenerek kendini teslim ettiğinde içi ne kadar rahat oluyor... kürtajdan sonra ne zaman başladın tedawiye canm...

köpek varsa ben korkarım vazgeçtim ben direk anacağzımın evine babaocağına gidim
ama köpeğin adı güzelmiş google
Evett adi da guzel kendidee ingiliz beagle..saka bi yana tatlimm gerçekten olurda firsatin olursa seve seve agirlarim buyur gel..izmirin neresinde babaciginin ocagi?

Honeycimm hikayeni okudum canim cok geçmiş olsun..rabbim sifa olacak kapilar acsin insallah bebisine kavusmana vesile olacak doktorlarla karsilastirsin..

Evett adi da guzel kendidee ingiliz beagle..saka bi yana tatlimm gerçekten olurda firsatin olursa seve seve agirlarim buyur gel..izmirin neresinde babaciginin ocagi?

bornova karabaglar göztepe 3 ocagım var biri ablamın biri annemin biri kv nin
canım sağolasın ne de güzel olur amma velakin bu sefer hiç vaktim yok ablacıgım geldi yurtdışından onlarla görüşeceğiim hasretiz bayadır. sonra bayram sonra tatil derken zaman su gibi geçip gidiyor

Doktorlugu iti olsa ne olacak,bunu sana hissettirmedikten sonra ben kurtaj olduktan sonra 2.reglde baslamak icin gittim.polip cikti bu sefer,o alindi..drum ozele gitti bende pesinden:) takip eden ilk regl ile tedavi basladi,tutunma sansi artiyor diye..simdi de hamileyim:)) insallah sende hem hekimligine guvenecegin hemde sana ilgi gosterecek bi dr bulursun..ben ainir olsum aenin icin valla,hem pozitif cikmis insan progestan igne verir yahu..bu arada sifir deger aslinda onemli cunku icinde parca kalmasin isterler..dusuk yaptin ya,eger az da olsa parca kalirsa enfeksiyon olabilir..yani bi aciklama yapmamislar,dunya para alip iki lafi bir araya getiremiyorlar..bence bi daha oraya gitme...

Ne güsel allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı ewlat olsun inşallah... heee onun için istedi o zaman sıfırlanmazsa bi daha isticek bak hiç anlatmıo yada sölemioooo allahım daha ben ne diyim yaaa çok mu zorr gerçekten ya.... neşe artık cnm hayırlısı

Oyy hasret giderin tabiii tatlım...ne guzel olacak senin icin..keyfini cikarr

Oyy hasret giderin tabiii tatlım...ne guzel olacak senin icin..keyfini cikarr

çok kişiden sitem duyarım bize gelmedin bi görüşmeden gittin geri diye
ama napim vakit olmuyor benim suçum ne herkesle görüşmek istiyorum ama anca yetiyor vaktim
geçen sefer 1 ay kaldım ama tüp maceram oldugundan hiç kendime bile vakit ayırmadım hep bi bişey çıkıyo
ya bayram ya seyran ya düğün ya başka bişi

20 gün sonra falan canım
bende merak edicem sizi :18: döndüğümde hepiniz gebe kalmış olun inşallah
Yok ben ben gebe kalmam öyle doğal yollahem sizi beklicem sizi satamam ekimde beraber baslicaz
Teşekkürler kuzucan kumral boyarsan rengi kirarsin yada hazır izmire geliyorsun gel benim kuaföre gotureyim
Ay yerim seninasıl da dadlu olmuşsun
Bu arda kolay gelsinbol şans hadi rasgele
Göztepe mibende ordayim kim burda oturuyor

kuaföre gitmek istemiyordum burda kendi çapımda boyuyordum rahattı rengide tutturmuştum ne vardı sanki değiştircek
izmirde bnmde kuaförm var cnm da bilmiyorum cesaret edip gidebilirmiyim işlemle açtırmak istemiyorum çünkü
annem güzelyalı i.ö.o orlarda canım

Kız benim ortaokulum bizde daha önce tam karşısında Çamlıca sitesindeydik

Kız benim ortaokulum bizde daha önce tam karşısında Çamlıca sitesindeydik

enee yakınmışız ablamlarda orda okudu
geçen gün susam sokagı dediydim ya bilmiyon mu orayı hatırladın mı şimdiki 06 pastanesinin tam karşısı taksi duragının yanındaki köşedeydi o susam sokagı

Yok kız pek hatirlamadim:44: kız benim annem orda ogretmendi kesin ablaninda dersine girmiştirkız buz var ya kesin birbirimizi gormusuzdurhangi liseden mezunsun:26:

Yok kız pek hatirlamadim:44: kız benim annem orda ogretmendi kesin ablaninda dersine girmiştirkız buz var ya kesin birbirimizi gormusuzdurhangi liseden mezunsun:26:

lise ne inönü ne selma yiğitalp nede nevarsalih :))) anadolu tic lisesi mezunuyum
kaç yaşındaydın sen :)) ben 27. ablamların ikiside orda okudu da benim ortaokul fevziözakat poligondaki :)))

nasıl hatırlamadın yaww:44: erbil süel varya denizmende dörtyol agzında tam yıllarca susam sokagı diye cocuk giyim magazasıydı nasıl göztepelisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…