Ben catida beklerim seni cicimm..dublexte oturan aynur ablama rica ederim köpüsleri var terasta google onunla birliktee yolunu gozlerinizz:)))kucagima dusersinn kii ne fincanı
selam canım hoşgeldin
ben fakir fakir takılıyorum
hoşgeldin canım sende allah kavuştursun tekrar gerçi uzak yerdelermi bilmiyorum amayinede kavuştursun işte
tabikide girmem mi hiç telefonumda internet yok paket almıştık taahütlü zamanı bitsin internetli paket alicim böyle olmuyo
aaaaa hesapladım bugün çatlıyormuyum neeee hemen çalışmalara girişeyim ben kaçar
Canim gecms olsun..bende eskiden amerikan hastanesine gidiyordum,rutin jinekolojik kontrol icin..sonra zamanla anladim ki adam beni uyutms sanki,vaktimi caldi..son 2-3yildir kendisini cok iyianiyorum,allaha havale ettim..
İlk tup denememde zeynep kamil yani devlet hastanesine gittim para kaygilari olmaz diye..seninki gibi testten once kanma basladi,test pozitif cikinca,sagolsun drum cok iyi davrandi,cok moral verdiler,surekli cok kiymetli bu bebek diye beni iyi hissettirdiler.tabi bu arada igne verdi,kanama sebebini ogrenebilmek icin usg filan yaptilar.2gunde bir gel dediler...sonuc,kurtaj oldum ama bebek olusamadigi icin,kanamadan degil..O zaman drumu cok sevdim,guvendim.sonrasinda da operasyonlarimi yapti.devlet dersin ama ben cook memnun kaldim,allah hepsinden razi olsun.bence is insanin icinde olsun...
Evett adi da guzel kendidee ingiliz beagle..saka bi yana tatlimm gerçekten olurda firsatin olursa seve seve agirlarim buyur gel..izmirin neresinde babaciginin ocagi?köpek varsa ben korkarım vazgeçtim ben direk anacağzımın evine babaocağına gidim
ama köpeğin adı güzelmiş google
Honeycimm hikayeni okudum canim cok geçmiş olsun..rabbim sifa olacak kapilar acsin insallah bebisine kavusmana vesile olacak doktorlarla karsilastirsin..
Wallahi canım dr.luğu iyi olabilir belki bilmiyorum ama bu ilgi alakasızlık çok kötüydü.. feci şekilde iletişimsizlik var... şansıma belki herkes için aynı şey geçerli olmayabilir.. iyi bir doktora denk gelmen çok iyi olmuş. Ne güsel insan güvenerek kendini teslim ettiğinde içi ne kadar rahat oluyor... kürtajdan sonra ne zaman başladın tedawiye canm...
Honeycimm hikayeni okudum canim cok geçmiş olsun..rabbim sifa olacak kapilar acsin insallah bebisine kavusmana vesile olacak doktorlarla karsilastirsin..
Evett adi da guzel kendidee ingiliz beagle..saka bi yana tatlimm gerçekten olurda firsatin olursa seve seve agirlarim buyur gel..izmirin neresinde babaciginin ocagi?
Wallahi canım dr.luğu iyi olabilir belki bilmiyorum ama bu ilgi alakasızlık çok kötüydü.. feci şekilde iletişimsizlik var... şansıma belki herkes için aynı şey geçerli olmayabilir.. iyi bir doktora denk gelmen çok iyi olmuş. Ne güsel insan güvenerek kendini teslim ettiğinde içi ne kadar rahat oluyor... kürtajdan sonra ne zaman başladın tedawiye canm...
Doktorlugu iti olsa ne olacak,bunu sana hissettirmedikten sonraben kurtaj olduktan sonra 2.reglde baslamak icin gittim.polip cikti bu sefer,o alindi..drum ozele gitti bende pesinden:) takip eden ilk regl ile tedavi basladi,tutunma sansi artiyor diye..simdi de hamileyim:)) insallah sende hem hekimligine guvenecegin hemde sana ilgi gosterecek bi dr bulursun..ben ainir olsum aenin icin valla,hem pozitif cikmis insan progestan igne verir yahu..bu arada sifir deger aslinda onemli cunku icinde parca kalmasin isterler..dusuk yaptin ya,eger az da olsa parca kalirsa enfeksiyon olabilir..yani bi aciklama yapmamislar,dunya para alip iki lafi bir araya getiremiyorlar..bence bi daha oraya gitme...
Oyy hasret giderin tabiii tatlım...ne guzel olacak senin icin..keyfini cikarrbornova karabaglar göztepe 3 ocagım var biri ablamın biri annemin biri kv nin
canım sağolasın ne de güzel olur amma velakin bu sefer hiç vaktim yok ablacıgım geldi yurtdışından onlarla görüşeceğiim hasretiz bayadır. sonra bayram sonra tatil derken zaman su gibi geçip gidiyor
Oyy hasret giderin tabiii tatlım...ne guzel olacak senin icin..keyfini cikarr
Yok ben ben gebe kalmam öyle doğal yolla20 gün sonra falan canım
bende merak edicem sizi :18: döndüğümde hepiniz gebe kalmış olun inşallah
Teşekkürler kuzucan kumral boyarsan rengi kirarsin yada hazır izmire geliyorsun gel benim kuaföre gotureyimsevdim bu sözü şekerlik
bi yorulmuşum bi yorulmuşum ki sorma
evi toparladım ufak şeyler kaldı tatil dönüşü taşınmaya hazır sayılırım
şimdi girebiliyorum topiğe ee ne var ne yok
wuhuuuuuuuuuuu pek de güzel olmuştur çokda güzel olmuştur benim arkadaşım
bende saçımı kendim boyadım altın karameldi sıcak bakır kahve boyadım kızılımsı bişey oldu çok üzüldüm
bu kızıllık gitse sevincem de neye boyasam giderki:26:
Ay yerim senia ha geldim karşınıza güzel çıkayım diye saçlarımı tarayıp pembe kurdelamı takıp geldim hemdeEki Görüntüle 1189138
senin gibi elit bir kimseden evin eşyasını kolilemek yerine gittiğin evi sıfırdan döşemeni beklerdim yanılttın beni meğerse fakirmişsin sen
Göztepe mibornova karabaglar göztepe 3 ocagım var biri ablamın biri annemin biri kv nin
canım sağolasın ne de güzel olur amma velakin bu sefer hiç vaktim yok ablacıgım geldi yurtdışından onlarla görüşeceğiim hasretiz bayadır. sonra bayram sonra tatil derken zaman su gibi geçip gidiyor
Yok ben ben gebe kalmam öyle doğal yollahem sizi beklicem sizi satamam ekimde beraber baslicaz
Teşekkürler kuzucan kumral boyarsan rengi kirarsin yada hazır izmire geliyorsun gel benim kuaföre gotureyim
Ay yerim seninasıl da dadlu olmuşsun
Bu arda kolay gelsinbol şans hadi rasgele
Göztepe mibende ordayim kim burda oturuyor
Kız benim ortaokulumkuaföre gitmek istemiyordum burda kendi çapımda boyuyordum rahattı rengide tutturmuştum ne vardı sanki değiştircek
izmirde bnmde kuaförm var cnm da bilmiyorum cesaret edip gidebilirmiyim işlemle açtırmak istemiyorum çünkü
annem güzelyalı i.ö.o orlarda canım
Az daha zorlarsaniz akraba cikicaksinizz tatlimKız benim ortaokulumbizde daha önce tam karşısında Çamlıca sitesindeydik
Kız benim ortaokulumbizde daha önce tam karşısında Çamlıca sitesindeydik
Yok kız pek hatirlamadim:44: kız benim annem orda ogretmendi kesin ablaninda dersine girmiştirenee yakınmışızablamlarda orda okudu
geçen gün susam sokagı dediydim ya bilmiyon mu orayı hatırladın mı şimdiki 06 pastanesinin tam karşısı taksi duragının yanındaki köşedeydi o susam sokagı
Az daha zorlarsaniz akraba cikicaksinizz tatlim
Yok kız pek hatirlamadim:44: kız benim annem orda ogretmendi kesin ablaninda dersine girmiştirkız buz var ya kesin birbirimizi gormusuzdur hangi liseden mezunsun:26:
Yok kız pek hatirlamadim:44: kız benim annem orda ogretmendi kesin ablaninda dersine girmiştirkız buz var ya kesin birbirimizi gormusuzdur hangi liseden mezunsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?