2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlar izmir için sahur vakti ben kaçar
Herkese hayırlı sahurlar :56
Hepinizi çok seviyorum

Geçmişe biraz göz attım doktor ve merkezlerden bahsedilmiş.
Eleştirilebilinir ancak dikkatli olmak lazım eleştiri dozunda.
Benim memnun olmadığım merkezden başkası çok memnun ayrılabilir.
Herkes her doktorla aynı iletişimi kuramaz.
Eleştiride ileri gidilirse bu eleştiri olmaz karalamaya girer ki bu da forum kuralları gereği yasaktır.
Bu hususa dikkat etmenizi rica ediyorum.

Canlar izmir için sahur vakti ben kaçar
Herkese hayırlı sahurlar :56
Hepinizi çok seviyorum
Hayırlı sahurlar tatlimm..biz sahur işini bıraktık..iftar gec oluyo zaten acikmis olmuyorum beni kalkdirma hic sonra sabah zor oluyo didi kocimm..benimde canima cumcumm zati zarzor yidiodum iki lokma kocimin zoruyla artık topu bekleyip suyumu icip yatıyorum bende:))size afiyet seker olsunnn..

inşallah ovu günümdür geçen ay şaşırttı beni bu ay tutturmuşumdur diye umuyorum..
bu hesaptan ben bayrama gebeyim
Ayyy hadi insallahhh kizzzz ne vakit gol olur bellimi olurr insallah pozitifi goruruz de cifte cifte bayram olurr:)))bizde ovulasyon günü falan kalmadii vallaa gayet spontane takiliyoruzz yeni evli gibii ahahaaha

Ayyy hadi insallahhh kizzzz ne vakit gol olur bellimi olurr insallah pozitifi goruruz de cifte cifte bayram olurr:)))bizde ovulasyon günü falan kalmadii vallaa gayet spontane takiliyoruzz yeni evli gibii ahahaaha

biz de korunmayı bırakmış ve planlı gebelik düşünen bir çift havasında takılıyoruz
planlarımıza göre de 3 vakte kadar gebelik bekliyoruz

Hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar hanımlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
Eskiden tüp bebek konularına dikkatli bakmazdım pco ile ilgili şeyleri Okurdum ama ne zaman tedavim başladı bende kendimi konuların içinde buldum:)
Yarın kontrolüm var 5 aşılamadan sonra tüp deniycez Rabbim kimseyi evlatsız koymasın..
Yumurtalar geliştiyse toplanacak bu hafta dualarım bütün anne olmak isteyenlerle..
Rabbim kolaylıklar versin..
Mevlana nın bir sözü ile bitireyim cümlelerimi..
Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır..
Allah sabırla geçmeyi nasip etsin:)

Planli proglamlii bi ciftt ne kaaa guzell ne kaa hoş rabbim tez vakitte nasip etsinn cancazim

Amin canım

Amin
Ben de aşılama konuları ile başlamıştım kk ya göz atmaya sonra tüp bebekte kariyer yaptım
nasip diyelim...
5 aşılama fazla olmuş aslında..
2 aşılama yeterli bence..
fazlası zaman ve para kaybından başka birşey değil..
hangi merkezdesin?

Yarın sosyete pazarına gidiyorum annemgilin orda yeni açılıyor bakalım ne kadar sosyetik ciciler var
Açılış var indirimde olur ürünler diye erkenden gidip kapıya dayanayım diyorum
Beğendiklerimde beden kalmazsa bunalıma girerim ben en iyisi sahurdan gideyim

Doktor hep umutluydu 3 kez deniycez dedi sonra yaşın çok genç yumurtaların sağlıklı bi kaç kez daha deneyelim dedi kabul ettim bende..
Fransadayım ben aşılamalar ücretsizdi ilk tüp bebek ücretsiz sonrası ücretli ama sigorta karşılıyormuş bir bölümünü..
Bir yandan kolaylık var ilaçlarım iğnelerim sigorta sayesinde ücretsizdi hep yoksa mahvolmuştuk ama olmadı Allah bilir vardır bi hayır dedim..
Bu kez olmazsa tr ye gidicem çok yıprandım biraz tatil iyi gelecek

Hayirli olsun insallah bayramda bi guzel haberde senden aliriz..neden 5 asilama kii bildiğim kadariyla en fazla 3 tane yeterli..maddi ve manevi olarak zor bi surec ve sanirim seninki biraz daha uzun olmus..bide yumurtalar gelistiyse demissin?usg ve e2 kontrollerin yapilmiyormu tatlım ?

yurt dışında tüp bebek cidden çok uygun..zaten psikolojik açıdan zor bir süreç bir de negatif alırsam gitti o kadar para diye dertlenmek yok..Burada kredi çekip yapıyor çiftlerin çoğu..
şartlara bakılırsa aşılama denenmesi normal geliyor şimdi..

Son düzenleme:

Gerçekten çok zor bir süreçti eşimle araniz açıldı biraz sıkıntılar yaşadım ama umudumu kaybetmedim..
Yarın kontrolüm var doktor bakacak takip ediyor hep..
Üzülmemek elde değil ama Allah bilir herşeyin iyisini..
İnşAllah herkesten gelir o güzel haber

Son düzenleme:
editcim benimmm benimle aynı görüşteymiş benden önce sormuş zati..maddi olarak yurtdışında destek daha çok:tu es tres chanceuse a cet egard inşallah bu sefer güzel sonıçların olsun..bisoux

Allah razı olsun..
Evet o konuda şanslıyım ama hala uğraşıyorum olmazsa olmuyor işte..
Hayırlısı olsun artık üzülecek gücüm de kalmadı inanın :)
İçim buruk ama bir köşesinde heyecan kıpırtı devam ediyor..
O burukluğun heyecanımı bastırmasına izin vermemeliyim..

Hamile kalmak çok zor gibi geliyor bana.. Sanki ben hiç hamile olamazmışım gibi hissediyorum bilmiyorum benden başka hisseden var mı..?
Ama umudum da var işte..
Sanırım ben normal biri değilim psikolojim ciddi derecede bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…