2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tüh bizde ne güzel aldıklarına bakacaktık.

belki de hiç bişi hoşuma gitmeyecek çok hazırladım alışverişe kendimi ama havamı alırmıyım gidince bilemiyorum
benim sosyetikliğim asaletim doğuştan sosyetik pazara gitmekle sosyete olmuyoruz o sebeple belkide asaletime yakışır bişi bulamayabilirim

Yaaaaa bende endo luyum bana olr yapmadilar uyduruk bi tedavimi uyguluyolar anladim ya srn nerde tedavi oluyosunnnn

ben izmirde tedavi oluyorum canım ya öyle uyduruk diye düşünme seninde doktorunun bir bildiği vardır benim doktorum kaliteyi ve şansı arttırmaya yönelik uğraşıyor birazda bazı hastalarına aylarca sadece vitamin veriyormuş yumurta rezerv ve kalitesi artsın diye ve ilaçlarıda yaşa göre falan seçiyor senin tedavin nasıl ilerliyor şuan yani şuana kadar ne yapıldı ?

benide götürrr benideeee:84::84::84::84:
bayılırım pazarda gezmeye alışveriş yapmaya ohh bide ucuzluk varsa ne güzel ne güzelll
eee bişeyler bulabildin mi bari
şu aralar internet sitelerinde begendiklerim tükeniyor pek sinirim bozuk sorma hiç bunalım dedin de aklıma geldi

Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez

canım sabah yazmışsın şimdi geçmişi okuyorum sonraki sayfalarda durumundan bahsettin mi bilmiyorum ama
umarım herşey yolundadır sen iyisindir operasyon iyi geçmiştir :26:
çok çok geçmiş olsun canımmm

sen geriden geriden cevaplayarak geliyorsun tabii
neyse heyecanı kaçmasın madem okuyorsun alışveriş maceram nasıl son buldu onuda okursun

merhaba kızlar evet akşam hayalini kurduğum o cümleye geldim benimde opum bugün sabah 9.30 da gerçekleşti ve 11 tane yumurta toplandı çook sevindim çok mutlu oldum çünkü sadece sağ yumurtalığım çalışıyordu sol tarafta bir sıkıntı var sannımca onda yumurtalar gelişmedi ama sağ olsun sağ tarafım onu hiiç aratmadı
bakalım yarını nasıl bekleyeceğim..
ya zaten bugün hiç hayal ettiğim gibi uyuyamadım anestezi alacağım için çok mutluydum bütün gün uyurum diyordum ama hemşir hanımcım sağolsun yatağa geçmem için uyandırdı hevesim kursağımda kaldı bırak sedyede kalayım vay arkaş yaa uyku düşmanı bunlar

O kadar sosyetiğim diyorsan bence sen Paris'e git, Chanel den Christian Diordan alış verişini yap sonra çok güzel bir otelin kafesinde kahveni yudumla

O kadar sosyetiğim diyorsan bence sen Paris'e git, Chanel den Christian Diordan alış verişini yap sonra çok güzel bir otelin kafesinde kahveni yudumla
Eki Görüntüle 1189875

marka takıntım yok egolarımı yendim gidip markalara para yatıracağıma siz gibi fakirlere tüp bebek yaptırırım hayrına
ayyyy kendimden soğumak üzereyim şu an para beni değiştirdi galiba
dip not: bu mesajı yazan kişilik kocası sigorta işini halledemediğinden tüp bebek yapamıyor

Son düzenleme:
kedni isteğiyle şu an bnm kollarımda. topikcanlarım didik didik ediyo şu an kendisini

o benim mesajımı görseydi gelemezdi şekerim...
bilir kişi olarakmı takılıyor orda..
burda öğrenip sizemi satıyooo bilgilerini

Son düzenleme:

Anam seni bari hayrına kadınlar kulübünde sigortalı yapsınlar ya hu

Anam seni bari hayrına kadınlar kulübünde sigortalı yapsınlar ya hu

torba yasası kabul edildi ya çok şükür sgk borçlarına vs..af ve uygun ödeme varmış onu bekliyordu beyim kişisi bundan sonrası daha hızlı gelişir artık...halledemezse bastıracak parayı yapacak artık bana geliyorlar az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…