anamm teyzesi yer onları yerrrr pek tatlılar
tüh bizde ne güzel aldıklarına bakacaktık.
Yaaaaa bende endo luyum bana olr yapmadilar uyduruk bi tedavimi uyguluyolar anladim ya srn nerde tedavi oluyosunnnn
Yarın sosyete pazarına gidiyorum annemgilin orda yeni açılıyor bakalım ne kadar sosyetik ciciler var
Açılış var indirimde olur ürünler diye erkenden gidip kapıya dayanayım diyorum
Beğendiklerimde beden kalmazsa bunalıma girerim ben en iyisi sahurdan gideyim
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
benide götürrr benideeee:84::84::84::84:
bayılırım pazarda gezmeye alışveriş yapmaya ohh bide ucuzluk varsa ne güzel ne güzelll
eee bişeyler bulabildin mi bari
şu aralar internet sitelerinde begendiklerim tükeniyor pek sinirim bozuk sorma hiçbunalım dedin de aklıma geldi
:84: derhal bnm topiğe geliyosun çiçaam. rahim çizdirme konusunda soruları var kızların
adresi tarif ediyorum : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732956 görüşürüz
belki de hiç bişi hoşuma gitmeyecek çok hazırladım alışverişe kendimi ama havamı alırmıyım gidince bilemiyorum
benim sosyetikliğim asaletim doğuştan sosyetik pazara gitmekle sosyete olmuyoruz o sebeple belkide asaletime yakışır bişi bulamayabilirim
neeeyyyy topiğimden adam kaçıramazsın
göndermiyorum mybaby i
O kadar sosyetiğim diyorsan bence sen Paris'e git, Chanel den Christian Diordan alış verişini yap sonra çok güzel bir otelin kafesinde kahveni yudumla
Eki Görüntüle 1189875
neeeyyyy topiğimden adam kaçıramazsın
göndermiyorum mybaby i
kedni isteğiyle şu an bnm kollarımda.topikcanlarım didik didik ediyo şu an kendisini
marka takıntım yok egolarımı yendim gidip markalara para yatıracağıma siz gibi fakirlere tüp bebek yaptırırım hayrına
ayyyy kendimden soğumak üzereyim şu an para beni değiştirdi galiba
dip not: bu mesajı yazan kişilik kocası sigorta işini halledemediğinden tüp bebek yapamıyor
ay çok komiksiniz
o benim mesajımı görseydi gelemezdi şekerim...
bilir kişi olarakmı takılıyor orda..
burda öğrenip sizemi satıyooo bilgilerini
güpegündüz topikten madam kaçırıyorlar arkadaş devir kötü artık
Anam seni bari hayrına kadınlar kulübünde sigortalı yapsınlar ya hu
evet ya şaştım kaldım bu kadar da olmaz ya cümle alemde gördü
evet ya şaştım kaldım bu kadar da olmaz ya cümle alemde gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?