alaydımda fotolarını çekebileydim keşke ahhh ah...
teee 23 temmuza attılar açılışı
Ben de çaldım tarifinieşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem
Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş
Gerekli açıklamaları yaptım.
Aynen öle arkadaşım... efet şakır şakır kanıyosun ve öle kalakalmışsın... elinden gelen bir şey yok... hiçbirşey yapamıosun... artık olan oldu... rabbimin sınavı diyorum....
İnşallah rabbim birgün bizim yüzümüzüde güldürür...
açılış ertelenmiş
23 temmuza
en sosyetik halimle hazırdım oysaki sosyete pazarının açılışına
geldim ki hazırlıklar devam ediyooo satış vs.. yok
Evet atlattım canım ama geçti.ölü bebeğim için suni sancı çektim bu çok acı gerçekten.Sana tavsiyem testlerini yaptır genetik test kan pıhtılaşma testi sanırım ilk gebeliğindi benimde ilk gebeliğimde 2. 3. düşükten sonra bu tahlilleri istiyorlar ama ben malesef yalan söleyerek devlette yaptırdım hemde oruçlu oruçlu rabbim affeder inş.2.düşüğüm dedim ve tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum açıkçası kanamalarım büyük parçalar halinde olmuştu neden bekliyeyim dedim kendi kendime bir dahaki tüp bebek için hem bütçemi zorlayacağım hemde aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kanuni sultan süleymanda yaptırdım testlerimi hiç zorluk çıkarmadılar tavsiye ederim dışarıda çok pahalı bu testler.
Ayyyy bugun ne sorsam kiiiiii 😆
Kızlar ya hiç yatmadın ama pozitif oldu diyen var mı aranızda? Ben yattım ve olmadı. Ama yine yatıyorum çünkü kalkmak içime sinmiyor.
Genelde 11. Gün çatlatma iğnesi yaparlar o zamanda 18 ile 22 mm arasında olur. Ilacı arttırınca hızlanır merak etme :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çarşamba akşam üstü 1-2 saat yoğun ve kırmızı şekilde oldu. Ertesi gün hiçbi şey yok cumadan beri de kahverengiler çok az. İnşallah kesilir az önce bi arkadaş yazmış gördün mü bilmem 9. Hafta kanamam oldu sonra kesildi 10. Haftada kaybettim bebeği demiş nasıl üzüldüm. Benim de umrumda değil her hafta gidicem burdaki yakındaki doktora şu halde 3 hafta bekleyecek bir sabır küpü varsa da alnından öpüyorum. :)
Evet atlattım canım ama geçti.ölü bebeğim için suni sancı çektim bu çok acı gerçekten.Sana tavsiyem testlerini yaptır genetik test kan pıhtılaşma testi sanırım ilk gebeliğindi benimde ilk gebeliğimde 2. 3. düşükten sonra bu tahlilleri istiyorlar ama ben malesef yalan söleyerek devlette yaptırdım hemde oruçlu oruçlu rabbim affeder inş.2.düşüğüm dedim ve tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum açıkçası kanamalarım büyük parçalar halinde olmuştu neden bekliyeyim dedim kendi kendime bir dahaki tüp bebek için hem bütçemi zorlayacağım hemde aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kanuni sultan süleymanda yaptırdım testlerimi hiç zorluk çıkarmadılar tavsiye ederim dışarıda çok pahalı bu testler.
Ayyyyyy canım sen hamilemisin çok sevindim şimdi gördüm vallahi çok çok tebrik ederim vallahi o kadar sevindim ki anlatamam inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim korusun meleğini
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Kizlar gunaydinnn..bugun transferin 4.gunu..hic birsey hjssetmiyorum..ne kasik agrisi ne bel agrisi ne baska bisey...bu da acayip moralimi bozuyor..digerlerinde de hisseetmemistim...hamile arkadaslarim belirti olmadan hamis olan var mi...offf yine korku basti Allahim sen feraklik ver banaaa...
İyi dilekleriniz için teşekkürler...
Seninki benden cok daha az olmus.benim 4gun surdu,2gunu bayagi kan geldi bol..canim sen olumsuz ornekleri alma.ben sana dunden beri iyi dusun diyorum.zaten olacagi varsa olur..bence bos keseyi vucut atmak istiyor embriyo olusmadigi icin..bikac gune duzelirsin,bos kesende kuculur 1-2haftaya..benim dr her hafta cagirdi beni o zaman.sende icin rahat edecekse gidebilirsin dra.
canım teşekkür ederim :) rabbim kucaklarımızda sevdirsin bebişlerimizi inşallah :)
canım Allahım yardımcın olsun :)hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsın inşallah :) tatlım bu bebişine giden bir adım olur inşallah :)
canım ilk 3 gün bende de belirti yoktu sonra ara ara hafif kasık batmaları :) ama takılma canım geçen tutmadığında birsürü belirtim vardı ama negatifti :) canım hayırlısı ile bebişin tutunmuştur ve pozitifi görürüz inşallah :)
arkdaşlar tüp bebek konusunda tavsiye isteyen varsa size bir yer önermek istyorum ataşehir memorial hastanesinde dr cem demirel inanınki cok yiy doktor ve sizinle öyle ilgileniyorki memnun kalacaksınız benim ikkinci denememde memorial da cem beye yaptırdım gecen cumartesi bebişim dünyaya geldi ,2 kilo 400 gr, 8 aylık erken doğum oldu ,, benim için çokzordu bebek sahibi olmak benim geçirdigim kist ameliyatları yüzünden sag yumurtalıgım yüzde 5 sol ise yüzde 40 b yumurtalıgım vardı, ve hamile kaldıgımda 2cm lik kistim vardı ve bir tüpüm son ameliyatta alındı buna ragmen bebişim oldu isterimki herkes bu duyguyu tatsınn istiyorum
Kizlar testleri yaptirmaya devamfolik asit ve b12 vitamini iyi sorun yok fakat
homosistein 9.94
Lupus antikoagülan 1.39 cikmis.genetik doktoru yorumlamadi kadin doguma goster dedi.sizin bilginiz var mi bu sonuclardan yada bunlar ne testi?
Evettt melindacimm kaldik mi başbaşa:))simdikkk gelelim fasulyenin faydalarina kuzum...irenbedeki kaan bozkurt hoca icin ne diosun??izmiri iyi kotu arastirdigini biliyorum o yuzden danisiim dediim..geçenlerde Edirne deki bi arkadasin tupdeki sivi birikimi olayi icin arayip gorustum..essure bulunamadida koca memlekette..aslında Acıbadem maslakta tedavi goruyo bulent tiras da ama bide irenbeye soralım dedik..once bi hemsireyle konustum cok tatli bi bayandi hemen yardimci oldu bi firna adi numarasi verdi irenbeden yönlendirdiler deyin dedi yardımcı olsunlar ama maalesef yokmus ellerinde..sonra kaan hocanin numarasini verdi dedim bu saatte musait olurmu cikti ama arayabilirsiniz musaitse mutlaka acar dedi..nitekim hemen cvp verdi..guzelcee dinledi yol gosterdi..kapatirken arkadasinizda bi arasin beni dedi..onunlada gorusmus yol göstermiş..cok ilgili alakali bi doktor gibi.kuluptede okudum bi cok kisi çok memnun ama imsi ordada yok malum..eyluk de bi gorisiim diorum yaa ne dersinn tatlım? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?