2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
alaydımda fotolarını çekebileydim keşke ahhh ah...
teee 23 temmuza attılar açılışı

23temmuzu cicilerini ve fotolarını merakla bekliyoruz

Ben de çaldım tarifini eşim bebeğimize nick name buldu 'Cumhur' ben de artık canım bişey isterse Cumhur istiyo dicem

Güldencim Cumhur daha çok tarif istiyomuş

Ay cumhur tarif istiyomus yerim kız sizi

İnşallah böylesi senin için daha hayırlıdır.

açılış ertelenmiş
23 temmuza
en sosyetik halimle hazırdım oysaki sosyete pazarının açılışına
geldim ki hazırlıklar devam ediyooo satış vs.. yok

tüh bizde ne güzel aldıklarına bakacaktık.

görüşmeyeli nasılsın canım tedavi konusunda bi gelişme varmı :26::26::26::26::26::26:

Efet canım bugün eşimle konuştum. Dr arkadaşımız ayarlıyacak. Burda üniversitede yaptırıcağız.. benimde ilk gebeliğimdi ama senin de dediğin gibi çok paralar weriorsun. Herşeyin önlemini almak lasımmm..

cnm benim transfer c.tesi olmuştu 2 gün yattım oda sürekli değil gezindim yemeğimi yedim .p.tesine işe başladım ama yarım gün çalışıyorum ben.sadece ağır bişey kaldırmamaya ve uzanmamaya dikkat ettim.tabi tedbirlemi oldu takdirlemi

Seninki benden cok daha az olmus.benim 4gun surdu,2gunu bayagi kan geldi bol..canim sen olumsuz ornekleri alma.ben sana dunden beri iyi dusun diyorum.zaten olacagi varsa olur..bence bos keseyi vucut atmak istiyor embriyo olusmadigi icin..bikac gune duzelirsin,bos kesende kuculur 1-2haftaya..benim dr her hafta cagirdi beni o zaman.sende icin rahat edecekse gidebilirsin dra.

Kizlar testleri yaptirmaya devam folik asit ve b12 vitamini iyi sorun yok fakat
homosistein 9.94
Lupus antikoagülan 1.39 cikmis.genetik doktoru yorumlamadi kadin doguma goster dedi.sizin bilginiz var mi bu sonuclardan yada bunlar ne testi?

Devlette ücretlimi bu testler canım..

Ayyyyyy canım sen hamilemisin çok sevindim şimdi gördüm vallahi çok çok tebrik ederim vallahi o kadar sevindim ki anlatamam inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim korusun meleğini

canım teşekkür ederim :) rabbim kucaklarımızda sevdirsin bebişlerimizi inşallah :)

Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez

canım Allahım yardımcın olsun :) hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsın inşallah :) tatlım bu bebişine giden bir adım olur inşallah :)

canım ilk 3 gün bende de belirti yoktu sonra ara ara hafif kasık batmaları :) ama takılma canım geçen tutmadığında birsürü belirtim vardı ama negatifti :) canım hayırlısı ile bebişin tutunmuştur ve pozitifi görürüz inşallah :)

İyi dilekleriniz için teşekkürler...

Bu arada yaşadıklarınızı okudum çok geçmiş olsun bir daha böyle zor günler yaşamayın inşallah...
Önce gebelik oluşsun diye bekliyoruz sonra öyle şeyler oluyor ki değerimiz düşsün diye bekliyoruz..
Dış gebelik geçirdiğimde yaşadım bunu kese görmeye gittiğimde kese yerinde yoktu ve bebek başka yere yerleşmişti..
Değerim 1 ay da sıfırlandı sürekli doktora git muayene ol kan ver vs..
Düşüşe geçmese ameliyat olacaktım...
Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Evet uzun sürüyo genelde bir kaç gün sürerse hastaneye yatılıyomuş hatta. Muayene işini öyle yapıcam canım haftada bir gidicem çünkü diğer doktorla devam etmek istiyorum 12. Haftadan sonra Allah nasip ederse.
Bizim tahminimiz de diğer keseyle alakalı olması kanamanın. Gitmiyor ama öyle duruyor zamanla küçülüp gidecekmiş.

arkdaşlar tüp bebek konusunda tavsiye isteyen varsa size bir yer önermek istyorum ataşehir memorial hastanesinde dr cem demirel inanınki cok yiy doktor ve sizinle öyle ilgileniyorki memnun kalacaksınız benim ikkinci denememde memorial da cem beye yaptırdım gecen cumartesi bebişim dünyaya geldi ,2 kilo 400 gr, 8 aylık erken doğum oldu ,, benim için çokzordu bebek sahibi olmak benim geçirdigim kist ameliyatları yüzünden sag yumurtalıgım yüzde 5 sol ise yüzde 40 b yumurtalıgım vardı, ve hamile kaldıgımda 2cm lik kistim vardı ve bir tüpüm son ameliyatta alındı buna ragmen bebişim oldu isterimki herkes bu duyguyu tatsınn istiyorum

Canım tebrik ederim çok sewindim hayırlı olsunnn...

Başta hayırlı olsun canım... ne gusel kavuşmuşsunuz birbirinize sağsalim😊 ve de geçmiş olsun ne çok şey yaşamışsın... ama hepsi geride kalmış allah ailenize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah... tawsiyen için teşekkürler bende araştırmalara başlıodum. Kısa bir dinlenmeden ve araştırmadan sonra yeniden başlıcam herşeye....

Kizlar testleri yaptirmaya devam folik asit ve b12 vitamini iyi sorun yok fakat
homosistein 9.94
Lupus antikoagülan 1.39 cikmis.genetik doktoru yorumlamadi kadin doguma goster dedi.sizin bilginiz var mi bu sonuclardan yada bunlar ne testi?

homosistein kanda ölçülen aminoasit demek yani protein yapan aminoasitlerdir..
yüksek çıkarsa tekrarlayan düşüklere sebep olur...daha bir çok şeye sebep olur ama bizi ilgilendiren kısmını yazdım sadece..
en ideal değeri 10 un altında olmasıdır seninki sınıra yakın çıkmış..
bazı hastanelerde 13 den az olması yeterli derler..
benim ki 6 küsür çıkmıştı...

lupus antikoagülasyon kan pıhtılaşması ile ilgili ama birim olarak yazmamışsın direk 1.39 demişsin yanında ne yazıyor mm,saniye vs..gibi birimler vardırya hani onlardan...saniye olarak hesap edildiğini biliyorum ben...ona bakıp tekrar yazarsan bildiklerimi yazarım canımcım..

bende sırf imsi yok diye eledim orayı canım
Kaan hoca ile ilgili hep güzel şeyler okudum ama malesef İmsi yok
ama bende gidip bi görüşsemmi diyorum açıkcası:44: eskiden imsi mi varmış

:92::92::92::92::92::92::92:veeeeeeeEki Görüntüle 1189260

anamm teyzesi yer onları yerrrr pek tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…